Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO baalt van spreekkoren


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 november 2009 13 reacties

ADO Den Haag is bang dat door de spreekkoren tijdens de wedstrijd tegen PSV vrouwen, kinderen en opa’s de weg naar het stadion niet meer weten te vinden.

“Dit levert schade op aan ons imago, waar we met z'n allen keihard aan hebben gewerkt,” zegt stadiondirecteur Maurice Westerwoudt in de AD/Haagsche Courant. Om die reden gaat de club de fans opsporen die verantwoordelijk waren voor de spreekkoren richting scheidsrechter Luinge.

Nadat de arbiter de leuzen vanaf de tribunes zat was en de wedstrijd tijdelijk staakte, ontstonden er een hoop lege vakken in het stadion. De club vraagt zich af of die mensen die vroegtijdig vertrokken nog terug zullen komen.

Mark van der Kallen heeft een dubbel gevoel over de kwestie. Hij vond de spreekkoren erg onverstandig, maar vindt Luinge niet vrijuit gaan: “Laat ik eerlijk zijn: die rode kaart voor Lex Immers was niet terecht. Die beslissing heeft de boel laten escaleren.”

Lees meer over

Reacties

haagsehoolie

Wat een dom gelul allemaal! mensen die weg gingen zijn de "supporters" die alleen komen tegen de grote clubs normaal zit er 8000 man (echte supporters). Spreekkoren zijn overal en ook bij ons alleen worden wij bekeken met vergrootglas. Dezelfde scheldwoorden horen ze helaas ook op school of op straat. Nu niet gaan roepen dat daarom pappa zijn zoon niet mee gaat nemen.Beetje schijnheilig allemaal. Kunnen allemaal onze eerste wedstrijd in zuiderpark herrinneren en toen was toch allemaal stukkie erger dan nu!!!! Was helaas dag dat alles tegen zat en is iedereen weer wakker geschut! Gelukkig zijn er mensen die het in goede perspectief zien zoals v/d kallen en meerdere mensen op tv(zelfs derksen) Ga positief afsluiten na staking is het rustig geweest en dat is ook wel eens anders geweest! Leven nu eenmaal met ons cluppie mee en waar was iedereen in koude zuiderpark in toto divisie met 1500 man? Ik denk teletekst bekijken!!!

Maandag 9 november 2009 om 22:29 uur

bob444

Het is al jaren bekend dat de heer Luinge elke week weer zijn eigen feestje bouwt.

Deze man heeft geen enkel benul van zakelijke belangen, sportieve belangen en dat voetbal een contactsport is. Dus dat er een spreekkoor of erger zou ontstaan was in de eerste vijf minuten al duidelijk. Jammer dat er niemand op het idee kwam een ludieke tekst te verzinnen. Maar als al degene die zo manmoedig de heer Luinge hebben toegezongen echte helden zijn, melden zij zich bij de directie om bij te springen in de schade.

Maandag 9 november 2009 om 16:31 uur

Der Rudy

Onze imagoverbetering bleek voor Kessler cs broos te zijn. Een paar spreekkoren waren voldoende om ons weer een paar jaar terug te zetten. Spreekkoren richting scheidsrechter waar veel K's in voorkomen. Natuurlijk het mag niet, het hoort niet en het is nooit goed te praten. Er was echter wel een goeie reden voor (ben een groot tegenstander van K-teksten, had ook anders gekund).

 

FC Luinge was vanaf seconde 1 met z'n eigen wedstrijd bezig. Aan heel Nederland laten zien dat hij zich door niemand laat beinvloeden. Hartstochtelijk en luidruchtig toegejuichd worden tijdens het warmlopen. Hardstikke leuk, maar dat zal toch zeker geen effect hebben op zijn fluiten.! Zeer zeker niet in het voordeel van de thuisclub!!!! Zeker weten dat de KNVB hierover van te voren met Luinge over gesproken heeft. Zie ook het Feyenoordpubliek dat hem al eerder heeft toegejuichd. In de voetbalprogramma's op TV is hierover nog lang over nagesproken.

 

Echter wat doet onze vriend, hij laat direct aan iedereen zien dat hij ons allemaal aan kan. Gele kaarten strooien ipv waarschuwingen en rode kaarten geven waar een gele meer van toepassing zou zijn. Vindt je het dan gek dat grote groepen supporters hun ongenoegen laten horen?

 

En wat al die mensen betreft die weggingen; volgens mij gingen die er van uit dat de wedstrijd definitief gestaakt ging worden. Het duurde best lang voordat er verder gevoetbald werd. Dus niks, veel supporters kwijt. Gewoon een kwestie dat iedereen baalt.

Maandag 9 november 2009 om 15:54 uur

1ADO1

Helemaal mee eens KeesHagenees! Tis echt niet normaal. Altijd negatief richting ADO. Word/ben er schijtziek van! Als ze ADO is normaal beoordelen :S zie zat andere wedstrijden in de ered. waarin spreekkoren te horen zijn :S Maarja. bij ADO is het natuurlijk weer erg.. :s beetje goedkoop allemaal.

 

Maandag 9 november 2009 om 15:09 uur

4ever ADO

Mark van der Kallen wist waar aan hij begon toen hij bij denhaag instapten

en dat vrouwen, kinderen en opa’s weg blijfen nou dan blijfen ze toch weg we zitten niet naar K3 te kijken maar naar voetbal en daar word gevloekt 

Maandag 9 november 2009 om 14:53 uur

KeesHagenees

Vreemde zaak, ik heb veel ergere spreekkoren gehoord waarbij niet werd ingegrepen. Ik heb de wedtrijd van Twente gezien tegen de neuzen en daar heb ik een aantal charges mogen aanschouwen die minimaal rood waren maar slechts met geel werden afgedaan.

Hoe hypocriet is voetbalminend Nederland eigenlijk?

Het lijkt wel of er bij ADO op elke slak zout wordt gelegd.

Ricky vd Berg was iets te laat met z'n tackle en Lex Immers ging echt voor de bal zonder de speler te raken. Maar ja, ik zal het wel weer verkeerd gezien hebben.

Maandag 9 november 2009 om 14:18 uur

buis

superfcdenhaag

 

Wat zit er dan in het bloed ? wat een flauwekul mafketel.

Kom zelf uit het schilderswijk , ben hagenees in hart en nieren , maar ik ( en met mij heel veel ) heb dat niet in mijn bloed.

Als jij dat wel hebt zal ik inderdaad heel snel een bezoekje aan parnassia gaan brengen , en blijf weg uit het Forepark

Maandag 9 november 2009 om 13:02 uur

Ron001

Het is inderdaad niet goed en schaadt het imago van onze fc!!

Boos was/ben ik ook!! Maar de man nam de instructie van de Knjb wel erg sirieus!! Had minder gekund maar helaas , geel na 10 seconden? Vraag me af of een andere scheids dit al hed gedaan na 10 seconden!!

 

Maar het was inderdaad geel waard zo als een hoop getrokken kaarten! Maar is het nodig!! Het valt me op (mischien een groengele bril ) dat er met gele kaarten gekeken word naar de club in plaats van de persoon!! ik zie overtredingen van gelijke aard in 1 wedstrijd (vooral wedstrijden van Onze fc!!) die dan voor onz geel/rood is en voor de tegenstander hooguit een waarschuwing!!

Dan snap ik van der kallen zeer goed!! neemt niet weg dat het niet hoort!! (Helaas net als het haagchse woordenboek!!)Kan Immers een schorsing op leveren!! Waarom die ziektes?? Verzin iets anders, Ik ben ook een haagenaar maar heb die ziektes niet nodig om mijn fustratie bot te vieren!!(ik zal mijn kids hierdoor al niet zo gauw mee nemen..)

Maandag 9 november 2009 om 12:57 uur

Jansen @ super fc den haag

Als dat in je bloed zit moet je lekker weg blijven en een bezoekje aan de psycholoog brengen!!!

Maandag 9 november 2009 om 12:53 uur

super fc denhaag

precies, als ze nu is gewoon met een normale opstelling hadden begonnen had dit allemaal niet gebeurd. het word nu natuurlijk weer lekkah opgeblazen in de kranten terwijl er bijna overal spreekkoren zijn. onze club zal nooit veranderen, het kan ff 1a2 jaar rustig zijn maar een klein vonkje kan de vlam weer in de pan laten slaan. dat zit gewoon in ons bloed.

Maandag 9 november 2009 om 12:44 uur

Hans

 

Van der Kallen sluit aan bij het rijtje goedpraters. Had hem verstandiger gedacht. Maar ja, hij zal wel weer naar dezelfde verkeerde voorzeggers luisteren. Uitzichtloos. Schoon schip maken Van der Kallen! Voor wangedrag is er NOOIT een excuus.

Maar je moet dan wel BALLEN hebben.

Maandag 9 november 2009 om 12:33 uur

Joachim

Als den haag gewoon normaal gevoetbalt had waren die spreekhoren er nooit geweest.

Maandag 9 november 2009 om 12:22 uur

ko

Geachte heer van der Kallen,

 

De beslissing van Luinge is nimmer een excuus om de boel verbaal uit de bocht te laten vliegen. Het lijkt wel of ugeen stelling durft te nemen. Het woord ( om het beestje maar bij de naam te noemen) moet in ons stadion gewoon uitgebannen worden. Niks meer en niks minder. Dit geintje kost naar schatting een kleine duizend bezoekers. Tel uiit je winst 

Maandag 9 november 2009 om 12:18 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24