ADO bindt ook Excelsior aan de zegekar

19 augustus 2016 8 reacties

ADO heeft in Rotterdam een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de spectaculaire competitiestart.

Op Woudensteijn werd Excelsior vrijdagavond met 2-1 verslagen. ADO heeft nu alle wedstrijden gewonnen en staat stijf bovenaan in de eredivisie.

Gervane Kastaneer was ook nu weer weer trefzeker. Na goed doorgaan van Jose San Roman schoot de aanvaller de 1-1 binnen. De man in vorm scoorde zijn derde doelpunt in drie duels.

Excelsior stond tot dat moment op voorsprong na een doelpunt uit een corner. ADO speelde deze vrijdagavond dan ook geen grootse wedstrijd en kwam in de tweede helft nog goed weg na een bal op de paal.

Dankzij een doelpunt van Tom Beugelsdijk ging ADO uiteindelijk met de drie punten vandoor. De verdediger rukte zich goed los tijdens een hoekschop om vervolgens binnen te koppen.