Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO heeft Pogba op proef


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 januari 2015 16 reacties

Mathias Pogba speelt maandagavond mee met de beloften van ADO Den Haag.

 

Hij krijgt op die manier de kans om een contract te verdienen bij de residentieclub.Mathias is de broer van Juventus-speler Paul Pogba en voetbalt momenteel in de Serie B bij Pescara.

 

Mathias Pogba is 24 jaar, spits en afkomstig uit het Afrikaanse Guinee.

Reacties

Wes

@janvele
Of ik mezelf belachelijk wil maken Hahaha! Dat stel jij?!! Hahaha!
Wat een komediant ben jij zeg!
Woensdag 28 januari 2015 om 13:32 uur

janvele

@Wes

Wil je jezelf belachelijk maken met je stukje. Lees het eens na en stel vast dat je veel schreeuwt maar geen enkele wol produceert. Je geeft alleen aan dat de Chinees wel degelijk een plan heeft. Nu laat de Chinees daar dan mee komen. De kakchinees (Fontein) heeft inmiddels al in de media aangegeven dat de Chinees wat te hard van stapel is gelopen. Weet je wat dat inhoudt? Dat de overname en de top van de competitie op niets uitloopt. De Chinees gaat alleen voor eigen gewin in China.
Woensdag 28 januari 2015 om 10:19 uur

Wes

@janvele
Wat een gelul weer zeg, waar baseer je je onzin allemaal op, lees jezelf nu eens goed terug. Je schrijft en blaast een hoop maar zegt eigenlijk helemaal niks. Tegen de stroming inzwemmen is jouw favoriete bezigheid, ik geloof er geen hol van wat jij allemaal suggereert en jijzelf ook niet. Volgens mij heb jij de berichtgevingen niet gevolgd maar verzin jij je eigen senario. Denk je nou echt dat de chinees geen plan heeft, die had hij allang. Hij was alleen nog op zoek naar een europese club om ze uit te voeren en ADO stond tekoop. Kom nou een met feiten Jan en onderbouw je standpunten eens een keer.
Dinsdag 27 januari 2015 om 23:44 uur

janvele

@KaleAhans,

Wat is de positieve kant? En nu niet uit betrouwbare bronnen en al die andere onzin. Maar CONCRETE zaken benoemen. Kom maart op. Ik ben benieuwd waarop ik mij kan verheugen. Vooralsnog s het huilen met de pet op. Verhoek (die Fraser er graag had willen bijhebben) maar door toedoen van Fontein nu bij GA speelt (wat zat die F. het allemaal doorzichtig te ontkennen) deed ons zondag de das om!
Dinsdag 27 januari 2015 om 18:23 uur

KaleHans

trouwens, ik schuif niet jan, mijnheer Wang wordt door Fontein wat "geschoven". Ik ben nog steeds positief gestemd dat deze overname goed voor onze club kan zijn.
Je kan wel blijven schreeuwen dat deze overname anders opgezet/uitgevoerd zou moeten zijn maar je kan ook nu de overname een feit is de positieve kanten eruit halen. (en niet zeggen dat die er niet zijn want die zijn er echt wel) Kom op jan, je kan het best wel!!!
Dinsdag 27 januari 2015 om 13:34 uur

KaleHans

waarom schreeuw jij zo jan?
Dinsdag 27 januari 2015 om 13:12 uur

janvele

@KaleHans
Je begint al wat te schuiven. Goed nieuws. Rooskleuriger voorgesteld en/of impulsief gehandeld?! Echter je kan geen BVO overnemen en vervolgens beseffen dat je het beter niet had kunnen doen. Waar het op gaat neerkomen is dat van de Chinees echt niets is te verwachten. Heeft zich volledig verkeken op de zaak. INDIEN TOCH NIET EN KOMT ONZE CLUB BIJ DE BOVENSTE 5 (OF LINKER RIJTJE) DAN KOMT ONZE CHINEES IN AANMERKING VOOR DANK. IK VREES ECHTER DAT DAT NOOIT AAN DE ORDE ZAL ZIJN.
Dinsdag 27 januari 2015 om 13:06 uur

janvele

@StefanNL

Het gaat niet om het behang en de vloerbedekking. Voor het rendabel maken van een BVO komt er meer om de hoek kijken. Dat meer om de hoek kijken doe je VOORAF.
Dinsdag 27 januari 2015 om 13:01 uur

KaleHans

Volgens mij heb ik hier ergens al is gezegd dat onze Chinees het misschien wat rooskleuriger heeft gezien dan dat het werkelijk is/gaat.
En Fontein is degene die onze vriend Wang daar nu wat in tempert, zoals je Fontein zelf hebt horen zeggen in West sport dat we eerst maar is moeten zien dat het stadion elke wedstrijd vol is en dan pas gaan kijken naar uitbreiding ervan. Net zoals geen drie jaar om de top 5 te bereiken maar minstens 5 jaar. Allemaal dingen die Fontein gezegd heeft omdat dat gewoon de realiteit is, met andere woorden lult Fontein niet met Wang mee maar zegt hij hem hoe het werkelijk moet/gaat. Zelfde dat het er op lijkt dat Wang impulsief gehaldeld heeft met de aankoop van de aandelen/club. Maar dat maakt het er toch niet minder dat dit alleen maar voordelen voor onze club heeft?
Volgens mij zie jij echt geen enkel voordeel van deze transactie terwijl jij zelf ook wel weet dat als v.d.Kallen nog aan het roer gezeten zou hebben hij geen cent meer in de club gestoken zou hebben.
Dinsdag 27 januari 2015 om 12:32 uur

StefanNL

@JanVele Als je een huis gaat kopen dan heb je al een beetje in je hoofd hoe je het wilt gaan indelen, echter het behang en vloerbedekking, etc. ga je pas uitkiezen als je het huis daadwerkelijk hebt. Zo moet je het zien denk ik...

Verder beoordeel ik Fontein liever op wat hij gaat presteren en niet hoe hij op jou overkomt. Mensen inschatten kan je niet op basis van een tv-interview, zo makkelijk werkt het niet. De man heeft ervaring, ik zeg geef hem de kans. Dan kan je later evt. met je commentaar komen.

Maar goed volgens mij zal jij altijd azijn pissen, ik ben wat positiever ingesteld en geef de mensen het voordeel van de twijfel. Ik ben blij dat de chinees ergens instapt waar niemand in den haag en omstreken blijkbaar zin of trek in had. Dus laten we blij zijn en hopen dat het allemaal goed komt. Zeiken en zeuren brengt sowieso niks....
Dinsdag 27 januari 2015 om 12:31 uur

janvele

@KaleHans,

Je bent toch een man van/met verstand. Kan jij mensen inschatten? Ieder weldenkend mens ziet dan dat Fontein zijn eigen straatje zat schoon te boenen. En jouw kritiek op min bemerking van het maken van een bedrijfsplan. Het is gebruikelijk dat je als je een bedrijf of BVO koopt dat je VOORAF gaat bekijken wat je wil en kan en hoe een vork in de steel steekt. Nee jouw niet te bekritiseren Fontein en de niet te bekritiseren Chinees gaan eerst een BVO kopen (waarbij jouw Chinees een stadion van 25.000 toeschouwers wil bouwen (waarbij Fontein dan nog een klein beetje verstand heeft door op te merken zie eerst de bestaande 15.000 stoeltje s maar eens vol te maken) en VERVOLGENS gaan ze kijken wat men wil en kan. NU @KaleHans dat is de volstrekt omgekeerde wereld.
Dinsdag 27 januari 2015 om 12:08 uur

KaleHans

trouwens jan, ook nog gehoord dat de heer JD van de VI waar jij zo`n rotsvast vertrouwen in hebt dingen loopt te vertellen die helemaal niet waar zijn?
Je wou toch openheid van zaken? die heb je nu gehad van Fontein maar die geloof jij vast weer niet.
Maandag 26 januari 2015 om 23:11 uur

KaleHans

goh jan, jij hebt ook altijd echt wat te zeiken he? Eerst een bedrijfsplan gaan maken en daarna pas een bedrijf gaan kopen.......... ehhhh klinkt dat jou logisch in de oren? Als je een compleet nieuw bedrijf opzet dan wel ja, maar niet als je een al bestaand bedrijf overneemt.
En echt niemand doet het goed bij jou maar concrete voorbeelden wie, hoe, waar en wanneer heb je niet. En ik heb TV West natuurlijk gezien, heb jij ook gehoord dat ze weldegelijk versterkingen willen hebben? vast niet, toen had jij vast je vingers in je oren.
Maandag 26 januari 2015 om 21:19 uur

janvele

@KaleHans
TV West gezien? Indien je een bedrijf/BVO wil gaan runnen (in dit geval ADODENHAAG) dan maak je eerst plannen wat je wil (Fontein noemde dat een bedrijfsplan maken voor de volgende jaren) en op basis daarvan besluit je een BVO over te nemen. Nee onze Chinees koopt eerst de BVO en gaat DAARNA een bedrijfsplan maken. Complete idioterie. Overigens wat een griezelig glad mannetje die Fontein en deze glibber moet het visitekaartje van de club zijn.
Maandag 26 januari 2015 om 21:05 uur

KaleHans

oh, nou ineens 128 wedstrijden en 32 goals....... het wordt minder...
Maandag 26 januari 2015 om 21:02 uur

KaleHans

Is transfervrij, heeft zijn contract laten ontbinden, heeft in 109 wedstrijden 33x gescoord. Boomlange vent. wie weet.....
Maandag 26 januari 2015 om 20:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24