Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO kansloos tegen Ajax


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 oktober 2016 17 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Ajax met 2-0 verloren.

 

Het was twee keer drie kwartier afzien in het Kyocera Stadion. Het publiek zag een slap en ongeïnspireerd ADO waarbij de spelers van de tegenstander wel erg vaak vrij mochten staan.

 

De goals van Ajax vielen ook na dekkingsfouten en slordig balverlies. De 0-1 stond na twintig minuten op het scoreboard. In de tweede helft werd de achterstand verdubbeld

 

De nederlaag tegen de Amsterdammers is alweer de vijfde op rij. Volgend weekend staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma. ADO moet er dan alles aan doen om het tij te keren.

Lees meer over

Reacties

Ronnie

@jan Vele,

Je hebt helemaal gelijk hoor!!!!!!
Maandag 17 oktober 2016 om 14:58 uur

ENW02

Het is een slappe boel, al weken. En als je dan maar vertrouwen blijft hebben in de spelers die het nooit brengen ga je het lastig krijgen. Neem toch aan dat hij niet de opstelling alleen maakt. Snap werkelijk niet waarom marengo maar geen kans krijgt. De enige dreiging kwam nog van becker die erg snel is. Maar jammer genoeg ook blind. Hopelijk pakken ze het op tegen Roda. Dat is nog minder dan dat wij gisteren gebben gezien.
Maandag 17 oktober 2016 om 13:13 uur

Haagsicoon

@Ronnie Wisselen van kant zou kunnen als de wedstrijd daar om vraagt maar begin dan wel met Kastaneer in de basis op links.
En Havenaar haalt nooit een bal vanaf het middenveld hoor die blijft net zo lang staan tot dat er weer eens een voorzetje komt tja voetbalde hij maar eens mee.
Zondag 16 oktober 2016 om 23:46 uur

janvele

@Ronnie
Ja Havenaar een wereld voetballer!! Alsof hij poep in zijn broek heeft. Bij wie koop jij je bril??
Zondag 16 oktober 2016 om 23:16 uur

Ronnie

@haagsicoon,

Dat maakt verder niet uit.Je kan nog beter af en toe in de wedstrijd van kant wisselen als Becker en Kastaneer of Marengo dan maar wel op de vleugels staan.
Wie er dan op rechts of links staat is maakt niet uit.
Maar je hebt in ieder geval snelheid,en wat meer body en er komt dan ook weer eens een voorzet vanaf de zijkanten waardoor de spits ook weer eens een bal krijgt en misschien wat meer energie kan stoppen in afronden i.p.v. bal ophalen op het middenveld.
Maar in ieder geval moet er wel wat gebeuren.
Zondag 16 oktober 2016 om 22:25 uur

Haagsicoon

@Ronnie Voor de positie van Schaken is ook onze grote vriend Becker gehaald dus je gaat geen Kastaneer op rechts zetten.
Je hebt Kastaneer/ Marengo voor de linkerkant en Schaken/Becker voor rechts heel simpel.
De juiste mensen op de juiste plek kijk naar een Kanon die staat ook te verzuipen op linksback.
Zondag 16 oktober 2016 om 22:12 uur

Haagsicoon

@arieopsafari Niet iedereen was blij met Petrovic degene die zo blij waren reageren al weken niet meer trouwens.
De beste man had na 3 a 4 wedstrijden wel m`n sympathie gewonnen maar het blijkt bij tegenslagen niet de juiste trainer te zijn helaas.
Met dank aan Advocaat is hij trainer geworden en heeft niet voor niets maar een contract voor een jaar.
Zondag 16 oktober 2016 om 22:05 uur

arieopsafari

Bla bla, jullie waren toch zo blij met Petrovic?
Zondag 16 oktober 2016 om 21:59 uur

Ronnie

Ik hoor echt niemand Schaken noemen,maar dat is toch echt de allerslechtste man van het veld hoor.
Die komt echt niemand meer voorbij,sjokt een beetje en verliest echt elk duel als hij het duel al aangaat.
En als hij dan een bal aanneemt op het middenveld gaat hij eens rustig om zich heen kijken wat hij ermee gaat doen.
En dan bij balverlies er weer achter aan sjokken.
Geen voorzet komt er van hem af.
Dus laten we eerst een beginnen om Schaken op de bank te zetten en daarvoor Kastaneer op te stellen.
Dan hebben we straks weer trybull terug en daar moet dan die El Mahdioui bij komen te staan en Bakker en Jansen weer lekker op het bankje zetten.
Verder heeft Havenaar wel wat meer werk verzet tegen 020 en krijgt hij werkelijk geen enkele goede bal(en dan bedoel ik van de zijkant op ze hoofd)
En het probleem is natuurlijk nog groter,opbouwen van achteruit is bij alle spelers achterin een drama en we hebben geen andere jongens dan deze die er staan.
Kortom,het is een heel matige selectie en we zullen echt keihard moeten gaan werken willen we de puntjes gaan binnenhalen.
Dus nu eerst de goede creatieve jongens opstellen met de jongens die voorop de strijd ingaan en passie tonen voor je club!!!!!!!!!
Zondag 16 oktober 2016 om 21:29 uur

haagse enkhuizer

wedstrijd van het jaar???
Zondag 16 oktober 2016 om 21:27 uur

Oudhaags

Heel snel die onervaren trainer er uit,en het roer om, bij Fraizer zag het er nog enigszins stabiel uit ,het lijkt nu nergens op.Je hebt goeie jongens op de bank en in het veld,maar dan moet je ze wel gebruiken en zien wie de beste, snelste, en gevaarlijkste is,als je alleen maar uit gaat van je trainingen en niets toevoegd en spelers beter maakt,ga dan alsjeblieft wat anders doen,maar zadel ADO en zijn supporters niet op met jou ellendige manier van communiceren en coaching.
Zondag 16 oktober 2016 om 21:12 uur

Roberto Wateringen

Een grote schande wat ik vanmiddag heb gezien. Pupillen spelen nog beter. En dan zegt Petrovich dat hij niet Jan Pipo de Clown is. Ik denk daar anders over. ADO heeft "de parel van de Toekomst" van Ajax gekocht, een groot talent, waarom wordt deze speler niet ingezet i.p.v Jansen? Ik denk dat Petrovich wel blijft omdat ADO geen geld heeft om hem te ontslaan, maar dit wordt in iedergeval weer een hopeloos seizoen.
Zondag 16 oktober 2016 om 21:04 uur

KaleHans

Mijn ogen doen nog pijn van wat ik vanmiddag voorgeschoteld kreeg. Wat een trieste vertoning, aanvallers van Ajax die met het grootste gemak uit de rug van onze verdedigers weglopen. Trage balbehandeling, geen beweging en als er dan 1 diep gaat wordt dat niet gezien. Geen strijd, geen passie en absoluut niet de wil om te winnen en dan ook nog een trainer die de snelste van het hele stel op de bank neerzet en die Havenaar die geen bal vast kan houden en geen meter te veel loopt gewoon laat staan.
Er zit gewoon helemaal geen "voetbal" meer in dit team en dat lijkt alleen maar met de wedstrijd erger te worden.....
Zondag 16 oktober 2016 om 20:58 uur

janvele

Dat deze trainer Havenaar laat staan is een schande. Althans een bewijs dat P. geen enkel benul van voetbal heeft. Als je H. over het veld ziet sloffen dan krijg je gigantische hoofdpijn. Heeft P. overigens de pest aan VdHeijden?
Zondag 16 oktober 2016 om 20:35 uur

Haagsicoon

@Oudhaags Met Jansen ben ik het wel eens te veel balverlies vandaag had liever gelijk El Mahdioui in de basis gezien.
En helaas zal Havenaar in de basis blijven staan zo staat het in z`n contract waarschijnlijk dat hij elke wedstrijd moet spelen als groot verdiener.
Zondag 16 oktober 2016 om 20:34 uur

Haagsicoon

Tja dat je van 020 verliest is geen schande maar met de manier waarop wederom geen strijd,passie en haagse bluf.Dat 020 speelde met gemak op 70% en het werd ze niet eens moeilijk gemaakt.
Het vriendje van de trainer moet weer beginnen in de basis op links WTF daar hoort een Kastaneer te staan. Ook een Kanon lijkt zich niet lekker in z`n vel te voelen als linksback.
Volgende week moeten ze winnen van Roda want je staat maar 3 punten weg van de nr. 15 en 4 punten van de nr. 18 en ik zie totaal geen verschil met het voetbal van vorig seizoen.
Zondag 16 oktober 2016 om 20:24 uur

Oudhaags

Nou duidelijk kun je het niet krijgen,en ja hoor beginnen met Janssen en Bakker,Havenaar niet starten met Marengo, Kasteneer vd Heide.Dan Becker en Duplan er uit halen, nou Pipo je gaat op koers richting de uitgang in de winter. Het enige wat je als commentaar bij NOS weet tegeven is wel hadden er wel 7 om de oren kunnen krijgen,Janssen was verantwoordelijk voor het eerste doelpunt, toen Duplan er uit was ,direct je aansluiting kwijt.Wat ben jij een domme man Petro je begrijpt er niets van.Becker zat goed in de wedstrijd,maar kreeg heel veel kutballen aangespeeld. Je Spits laten spelen die al 5 wedstrijden niets presteert, geweldig inzicht.
Zondag 16 oktober 2016 om 20:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23