Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO kegelt VVV uit eredivisie


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 mei 2008 17 reacties
Een uitstekend spelend ADO Den Haag heeft met een dikverdiende 2-0 overwinning het lot van VVV Venlo bezegeld. De ploeg van trainer André Wetzel mag na een jaartje al weer terug naar de Jupiler League.

De Hagenaars wonnen niet alleen op inzet, maar hadden ook het beste van het spel en de meeste kansen. Een van niets wetende toeschouwer zou waarschijnlijk gezworen hebben dat de groengelen de ploeg uit de eredivisie waren.

ADO kwam in de 18e minuut op 1-0 na goed doorzetten van Richard Knopper. Vanaf rechts gaf hij een harde voorzet. Een VVV’er veranderde het schot licht van richting, waarna de reeds uitgekomen keeper Begois de bal onfortuinlijk in eigen doel werkte.

De goal gaf de formatie van Wiljan Vloet extra vertrouwen. Daarbij kwam ook nog eens de steun van het eigen publiek. Het Haags Bakkie was met 5000 man nog redelijk gevuld, gezien de live-uitzending op televisie.

VVV kreeg pas in de 65e minuut haar eerste kans, onder toeziend oog van de steeds benauwder kijkende Wetzel. Want ook de toekomstige trainer van ADO kon niet anders constateren dan dat de Hagenaars met de meeste passie speelden.

Yuri Conelisse was ook na de pauze gevaarlijk, nadat hij in de eerste helft al de paal had geraakt. De `oudjes` deden het trouwens allemaal weer best. Bovendien maakte Christiaan Kum zijn uitverkiezing tot Oranje-klant van Foppe de Haan volledig waar.

Het verlossende doelpunt kwam tien minuten voor tijd op naam van Daryl Janmaat. De bovenbaas onder de vele uitblinkers stond op de juiste plek nadat de Limburgse sluitpost Begois een schot van Aleksandar Rankovic niet goed had verwerkt.

Den Haags laatste obstakel op weg naar promotie is RKC Waalwijk, dat MVV met 4-0 versloeg. De eerste wedstrijd (eveneens volgens het principe best of three) is zondag in het Forepark. Wetzel zelf blijft wellicht dus toch nog in de eredivisie.

Reacties

KKH - kalekophagenees

@ kees

Helemaal mee eens gozuh, de enigste die nog wat doen voor de club lopen in het veld, verzorging en de supporters!

Dat zooitje ado medewerkers kan nog niet eens op tijd een financieel plan maken, een overeenkomst tekenen met de gemeente en investeerders, laat staan sponsors aantrekken!

En alles wat mislukt wordt weer op de bezoekers afgeschreven is nooit hun eigen schuld!

bestuur 3 man
Administratie 3 man
Pr team 3 man

Meer heeft  Ado Den Haag niet nodig

SSO oprollen, heeft niets gedaan om Ado in een gunstiger vaarwater te krijgen dit jaar!

Nieuwe bezems vegen beter schoon dus saneren die gaten kaas wat de club runt!
Vrijdag 9 mei 2008 om 13:15 uur

Kees

@adomedwerker(s)

Jullie hadden jezelf niet treffender neer kunnen zetten: gefrustreerde losers, die met het dubbele budget van een cluppie als VVV niet verder zijn gekomen dan plaats 5 op de ranglijst, zonder maar een enkele kans gehad te hebben op een periodetiteltje. Jullie in je clubpakkies kunnen alleen maar kletsen in tegenstellingen, zogenaamde profs, om alles op scherp te zetten. Ga je ogen uit je kop schamen, trek je terug in een klein hoekje en kijk naar de PUINHOOP die jullie achter laten. Zoals altijd: een ander mag de rotzooi opruimen. En die geven jullie van te voren al de schim. 
Ik heb niks met Wetzel of wie ook, maar ik walg wel van jullie houding, die niks ten voordele van de club heeft gebracht. Ga lekker weg met je afkoopsom en probeer het eens bij FC Bal Op Dak. 
Svp Clubkostuum inleveren!!!!

 

Vrijdag 9 mei 2008 om 10:30 uur

KKH - kalekophagenees

Annonieme adomedewerker of werkers wat een lul koek zeg.

Als jullie zo popie jopie zijn waarom is nadat Robert Langebach vertrok die dit allemaal heeft zien aankomen en jullie alles achter zijn rug om hebben geregelt ipv je directeur op de hoogte te stellen. Jullie hebben gezamelijk een kankiuh zooi ervan gemaakt, PR team is ook zón waardeloze teringzooi.

Nee snij 2/4 van die zogenaamde ado medewerkers eraf als bezuiniging en ruim alles maar op wat te maken heeft met het wanbeleid!
Vrijdag 9 mei 2008 om 01:22 uur

adomedewerker[s]

Ja, kees we nemen allemaal ontslag precies zoals je wil. Kun je met het mes tussen de tanden saneren.Als erfenis krijg je waarschijnlijk promotie naar de eredivisie .Toch niet slecht voor zo`n stelletje kneuzen.Het klinkt in ieder geval beter als degradatie.Dag Wetzel

Donderdag 8 mei 2008 om 20:22 uur

Taco

Gisteravond was reclame voor het Haagsche Voetbal. 
Donderdag 8 mei 2008 om 12:57 uur

Kees

@ adomedewerker(s)

 

Wat een loser(s) zijn jullie. Neem ontslag op staande voet als je het niet eens bent met het beleid of hou anders je anonieme opruiende kop. Jullie commentaar slaat nergens op. Alsof een trainer de bal in eigen doel slaat

en twee duizend procent kansen mist. Ga eerst eens bij je eigen technische collega`s zeuren over de flopprestaties in het afgelopen seizoen. Jullie adomedewerkers zouden ons kampioen maken, weet je nog. Vijfde in de bierliga, reserves op degradatie. 
Lekkere erfenis voor een nieuwe trainer.
Zal eerst moeten saneren. Wat mij betreft neemt hij jullie in de opruiming mee.

 

Donderdag 8 mei 2008 om 12:49 uur

Bokkie

@adomedewerker(s): kap `es ff lekker met de boel nu al gaan lopen opnaaien

Donderdag 8 mei 2008 om 11:58 uur

adomedewerker[s]

Wij zijn allemaal in Jubelstemming,maar blijven we dat ook na het aantrekken van Wetzel. Wat heeft hij in vredesnaam gepresteerd? Jongens ik zie het niet zitten met die man kijk nu naar VVV.Gebeurt bij ons precies hetzelfde. Iedereen de schuld geven behalve de hand in eigen boezem steken.Het ontbrak hem niet aan scorend vermogen maar aan onvermogen van wetzel.Of is het expres gedaan. In de eredivisie verdien je immers meer. En u wwet hij is niet vies van Geld.
Donderdag 8 mei 2008 om 10:55 uur

fc

wat een supporters weer zeg!!!!!!!!!!!!!

MIDDEN NOORD IS TERUG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donderdag 8 mei 2008 om 08:35 uur

KKH - kalekophagenees

Laten we wel Rieel blijven RKC is een Zwaardere ploeg dan VVV maar het kan wel.

Peter Hofstede blijf een ex speler die respect verdient heef anders zing je hem geen 20 minuten of langer toe. 

Ga naar waarmee, waaronder en met wie die heeft moeten werken als TD en je weet waar het knelpunt zit. 1. Geld 2. Oudere spelers en afdankers 3. Een bestuur, SSO en NV die zich letterlijk overal mee bemoeit.

Laten deze drie maar eens de papieren gaan regelen zodat het financieel plan voor aankomend seizoen getekend kan worden.


Donderdag 8 mei 2008 om 02:46 uur

KKH - kalekophagenees

Peco mooie mafketel dat je er ben!!!!

Nee inderdaad Zondag moet gewoon een volhuis zijn tegen RKC, Ze hebben de laatste keer net met 1-0 gewonnen dus moet te doen zijn!

Mensen kijk naar de live beelden het was gezellig in het stadion, Horeca wordt beter, nu ook broodjes kaas ham en bal!

Kom gezellig zondag!

Bestuur gewoon dagkaart verkoop in voeren, legitimatie verkoop zodat de mensen kunnen en willen komen. Gooi de prijs naar 12 euro en hooguit 30 voor de uitwedstrijd en wij de 12man zullen de ploeg begeleiden naar de eredivsie......
Donderdag 8 mei 2008 om 02:40 uur

busje57

Als je groen gele hart hier niet open gaat wet ik het niet mer dik en dik verdiend wat een passie lullig 5000 mensen en dan zo een prestatie laten we zondag met zijn allen de jongens over rkc heen zingen dat verdienen ze echt er is dit jaar genoeg je weet wel dus komen ze hebben ons nodig dit was top!!!!! spelers bedankt voor deze avond ik was eindelijk weer eens trots.
Donderdag 8 mei 2008 om 00:55 uur

Peco

Allereerst een goed bedoeld woord voor alle mensen die er bij Volendam thuis nog waren en daarna weg zijn gebleven: K.O.M.E.N. A.A.N.S.T.A.A.N.D.E. Z.O.N.D.A.G. !!!
2 wedstrijden niet gaan, dus jullie hebben 48 euro uitgespaard, die kunnen jullie nu dus uitgeven.
NO EXCUSES!!!!!
ZONDAG A.S. MOETEN ER ECHT 12.000 MAN ZITTEN!
Als je Zondag niet komt tsja... wordt dan (behalve als je moet werken, familieomstandigheden hebt, ziek bent of om andere echte reden verhinderd) echt wordt dan lekker supporter van Veendam.
Niet lullig bedoeld dit, maar GVD vandaag was het al een ouwerwets sfeertje met 5,000 man, laat staan als er 12.000 bovenop zitten.
Willen we dat we Den Haag promoveert of niet!?!?!?

Zwinkels:  ijskoud!...goeie redding
Rankovic: SUPER DALIJE...wat een verademing....wat een inzicht en een passie... 
Kum: die gaat naar China
Bosschaart: dik compliment!...
Janmaat: topperrrrrrrrrrrrrr

Cornellissen: altijd aanspeelbaar, vechtlust, klassewedstrijd, jammer dat die geen goaltje meepikte
Knopper: de aandrijfas
Schwiebe: keihard gewerkt!

Van der Haar: oermens, al-tijd balvast, overzicht, nooit verzaken... 
De andere 2 voorin vond ik zelf wat tegenvallen t.o.v. de rest, maar daar zeiken we niet over

FANTASTISCH ... kan bijna niet geloven dat ik een 5-0 uit tegen Dordrecht een 4-0 uit tegen Omniworld en een 4-0 uit tegen Helmond Sport heb gezien van dit zelfde elftal.... dit is niet meer hetzelfde elftal ..  dit is nou het Den Haag waar we trots op zijn!!!!
Woensdag 7 mei 2008 om 23:42 uur

het is maar een idee

ken van der kallen niet net zo doen als tegen volendam wat peogot dealer heeft gedaan zitten er ongeveer 12000 denk bij promoveren komt het volgend jaar met de begrooting toch wel goed plus het feit dat bijna iedereen die joet schenkt aan de club(kallen) het is maar een idee
Woensdag 7 mei 2008 om 23:42 uur

Doet er niet toe!

Ik neem mijn (spreekwoordelijk) petje af, dit had ik dus echt niet verwacht.
Groot compliment voor de inzet en toewijding van dit elftal!!!
Maar RKC wordt een heel ander verhaal....
Snorremans (Johan Derksen) schatte RKC net iets beter in om de Eredivisie te halen.
Ik hoop dat onze Groen/Gele Brigade het tegendeel zal bewijzen maar vreest het ergste aangezien FC / ADO Den Haag nog nooit via nacompetitie gepromoveerd is hou ik mijn hart vast!
Woensdag 7 mei 2008 om 23:25 uur

kom allemaal zondag

Kom allemaal zondag !!!!!!!!


Dat stadion moet vol !!!!!!!!!

En ze verdienen het nu ook nog `s
Woensdag 7 mei 2008 om 23:25 uur

adomedewerker

goed werk van Vloet en Hofstede en Spelers Natuurlijk.KWALITEIT.
Woensdag 7 mei 2008 om 23:02 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24