Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO laat het liggen tegen Sparta


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 april 2009 34 reacties
ADO Den Haag heeft de belangrijke wedstrijd tegen Sparta met 1-2 verloren. Sparta speelde ruim een uur met tien man, maar wist in de slotfase toch twee keer te scoren.

De Hagenaars kwamen in de 25e minuut op voorsprong door Richard Knopper, die zich bij een voorzet goed los maakte van zijn verdediger. Toen kort daarna Promes zijn tweede gele kaart had gekregen, leek het voor ADO de goede kant op te gaan.

Het degradatieduel kende echter een onverwachte ontknoping. Sparta werd in de tweede helft steeds gevaarlijker. In de slotfase gaven de groengelen het duel uit handen, hoewel ze daarbij het geluk niet aan hun zijde hadden. John maakte in de 86e minuut via Timothy Derijck de 1-1 en Adeleye kopte in blessuretijd de 1-2 binnen, ook via het lichaam van een speler van ADO.

Reacties

Mr. FC DEN HAAG

Waar bleef die straftraining/maatregelen nou....
Wetzel vuile hypocriet dat je er ben!
Te laf om je eigen woorden na te komen, te min om een echte vent te zijn!!!
Donderdag 16 april 2009 om 01:06 uur

olaf

Liever met 10 man dan 11 met Hese erbij

Dinsdag 14 april 2009 om 19:58 uur

Der Rudy

Heb de samenvatting inmiddels een paar keer gezien. Heb ook onze vriend jr. gisteravond iets horen zeggen over de wijze waarop de tegengoals erin gingen; als dit 100 keer opnieuw gebeurt gaat er maar 1 in. Hoe schemielig, een kopbal die naast gegaan zou zijn via de rug van de zich omdraaiende Belg zo het doel in. Het 2e tegendoelpunt is vergelijkbaar schemielig. 

Allemaal het gevolg van het massaal achteruit lopen en Sparta toestaan om op jouw helft te laten komen. 

De trainer van de tegenpartij heeft verteld dat hij Heese bewust alle ruimte heeft gelaten; geen risico. Jammer dat AW dat niet ziet.

Wat ik ook jammer vindt dat Heese massaal afgebrand wordt en voor van alles uitgemaakt wordt. Vind ik niet nodig, hij heeft zich zelf niet opgesteld. Hij kan er ook niets aan doen dat hij als jonge speler niet door zijn maten wordt gecoachd. 
Misschien speelt hij in Tilburg wel de sterren van de hemel. Die jonge spelers van 010 zijn immers ook wisselvallig ? 


Dinsdag 14 april 2009 om 14:57 uur

RIP

Dit bewijst maar weer het onvermogen van een man [Kallen}die zich met voetbal gaat bemoeien waar hij geen verstand van heeft. Waarom anders de gehele staf van vorig jaar gewisseld waar we mee gepromoveerd zijn notabene.
Het lijkt erop dat het stadion zich gaat lenen voor kantoorgewouwen. Dag ado,heeft kallen toch schijt aan niewah,.Centen zijn voor die mijnheer de grootste insteek.,Wat een move van die man om een onbewaam cios mannetje in de vorm van een Wezel zijn gang te laten gaan. Dat zijn dollartekens  die je in hun ogen ziet.
Vooruit wezel een paar ton per jaar en jij gaat grote schoonmaak houden bij denhaag alwetende dat die Wezel er  niks van gaat bakken. Ado ten dode opgeschreven met deze mensen aan het roer.
Dinsdag 14 april 2009 om 13:53 uur

richard smurf

er is maar 1 optie dat vd kallen ingrijpt en die zie ik dat niet doen wetzel kan beslisen over zijn eigen aanblijven rip ado den haag 


die wetzel kan alchen als we degraderen breekt de pleures los wedden
Dinsdag 14 april 2009 om 11:15 uur

verdriet

Wat een afgang met als hoofd schuldige Wetzel. Hoe is het mogelijk dat hij het in van Hese ziet zitten. Over zijn  aankoop beleid en wissels maar niet spreken. De laatste wedstrijden Atteveld of de Mos voor de groep

Dinsdag 14 april 2009 om 00:15 uur

RICHARD SMURF

WILJAN VLOET WILJAN VLOET WILJAN VLOET
Maandag 13 april 2009 om 21:04 uur

richard smurf

van hese is de grootste nerd die ik ooit gezien heb die kan werkelijk helemal niets met het postuur van idd een smurf hij kan niet eens een bal breed leggen bij wijze van spreke maar hij komt van HBS nhet favoriet clubje van dhr andre kwal
Maandag 13 april 2009 om 21:02 uur

richard smurf

andre wetzel de degradatiekoning als we dankzij die klootzak degraderen komen we er nooit meer bovenop  vanaf de wissels van die flagdrol liep het niet meer godverdomme wat ben ik boos OPROTTEN WETZEL MOVEN EN LAAT DE SUPPORTERS DAT MAAR EENS LATEN MERKEN op de tribunes hoor je die geluiden al tijden UITEN GAARNE
Maandag 13 april 2009 om 21:00 uur

bob44

`T is een gok, maar er kan ook gekozen worden voor:
De heer Wetzel op non actief Henk Fraser de laatste 4 wedstrijden de verantwoording. De bezem door het team, gaan voor de lengte (horvath, milic, faber),en trainen op spelhervattingen, dag in dag uit. Boks lessen, zuid Amerikaans dansen, rugby training en de stormbaan 2x daags naast de reguliere training invoeren, om de manschappen weerbaarder en beweeglijker te maken. Tevens top sportvoeding introduceren. Het team maar één opdracht geven en dat is één goal meer maken dan de tegenstander. Hoe ze dat dat doen mogen ze zelf invullen, maar wel met de gedachte één voor allen allen voor één.
Maandag 13 april 2009 om 19:08 uur

Ed Hoogermeer

Waarom speelt hij met Van Hese? Heel zielig maar het beste jongetje moet lekker gaan spelen bij HBS al twijfel ik heel serieus of die daar mee kan......die jongen kan niet mee op het niveau. Dat zegt iedereen elke keer in alle pers maar Wetzel blijft maar volhouden
Om maar helemaal te wijzgen over Verhoek....die jongen is zo blinde en kost ADO ieder jaar een punt of 10.......WEGWEZEN!
Maandag 13 april 2009 om 16:08 uur

kenner

Waarom knopper, powel, en immers wisselen en de slechtste man van het veld van Hese(wat een drama)
laten staan. Waar zijn carracciolo en Horvath gebleven? Wetzel ga lekker bij HBS aan de gang
Zondag 12 april 2009 om 22:00 uur

Vakkie Q2

Waarom gaat Wetzel wisselen in godsnaam. En waarom Verhoek??????? Waarom geeft hij die bal niet gewoon af?? Ipv Rose op te zoeken. Fout van Dramascheids Blom, gewoon Rood!!! Wetzel gooi die Verhoek nu eens een keer uit de selectie en laat hem lekker nu al naar DUNO gaan ofzo. Wat een ongelofelijke dramaspeler is dat. Wesley bedankt voor je inzet (bloemetjesplukken) en lever aub zelf je contract eens in.
Zondag 12 april 2009 om 20:05 uur

Ronald Vermeer

Die van Hese......dat kan echt niet meer
Komt alle niveau tekort en kan totaal niet mee in het betaalde voetbal. Leuke speler voor een 2e klasser maar mag nooit meer meespelen!

Zondag 12 april 2009 om 15:25 uur

vakkie D

wat een kk wedstrijd zeg
ricky van den bergh was er ook bij gisteravond 
die zal wel balen nu die weet dat ie er ook 3 jaar komt te spelen
Zondag 12 april 2009 om 15:11 uur

BOB44

Verliezen in de blessuretijd is voor elke club gewoon klote, maar het kan een keer gebeuren. Maar bij ons is het geen incident maar structureel. Hoe kan dat dan? Of de spelers hebben te weinig conditioneel vermogen, de trainer is onbekwaam of er is geen voedsel discipline in de ploeg cq bij de technische staf. Deze laatste wedstrijd is wellicht een combinatie van alle drie, met als uitschieter de ongelofelijke tactische wissel blunders als hier eerder in dit forum fijntjes uit de doeken is gedaan. Maar wat  onze spelers in het hotel gegeten hebben is cruciaal voor de wedstrijd en wellicht van de voorgaande last minutes losts. Het prestatievermogen kan worden verhoogd door de glycogeenvoorraad te vergroten door de koolhydraat inname 2 dagen voor de wedstrijd te verhogen naar 65-70%. Dus als je dit nalaat en lekker biefstuk en/of steaks in combinatie met snacks en alcohol gaat schransen verbuik je in de wedstrijd 10% meer zuurstof en dan wordt in de 2e helft door de verbranding van die vetten je energieniveau teruggebracht tot 50%, verlies aan concentratie en accuratesse. Dat zou kunnen verklaren waarom onze ploeg structureel juist in het haags kwartiertje ten onder gaat. Maar hopelijk heeft AW deze zaakjes goed onder controle of toch niet? Maaruh niet wanhopen zet AW ff in de wacht en zet de succes coach Henk Fraiser voor de laatste wedstrijden op de bank met Milic, Faber en Horvath in de selectie. Dat zijn misschien niet de besten, maar ze hebben wel lengte en pikken hun goaltjes mee, wie kan dat zeggen van de huidige selectie?
Zondag 12 april 2009 om 13:47 uur

haagsehoolie

wat een k nacht!Tuurlijk hadden we een pingel verdiend en 2e rode kaart! Maar als je zo onder druk gezet wordt in 2e helft tegen 10 man! Bij ons 3 met kramp bij sparta 0!Conditie is dramatisch mentaliteit kut! Dan nog even over de "trainer" Ben echt alle geloof in deze amateur kwijt!Wat een tactisch onbenul.Pique op de bank dus kan hij spelen! Hese leuk voor als 20e man meer niet! Horvath erbij laatste 10 minuten goed voor kopkracht enige sterke kant van sparta.Milic (2 meter lang)had laatste 15 minuten voor lengte en balvastheid goede wissel geweest! Hoogendorp kan het helaas niet meer aan! Rankovic kan niet aan op middenveld dus met 10 man! Buijs weer niet thuis!Ammi geen verdediger op plaats van knopper wel gevaarlijk. Kum veel te onrustig! Helaas ziet wetzel dit allemaal niet en is er niemand die hem kan aanpakken!Moeten wij als supporters het weer doen?Hebben wij het weer gedaan!Ben dat hele kut voetbal effe zat.Dit was de kans o het te halen nu afhankelijk van anderen. Hoop echt dat we het halen maar niet zo! Wetzel laat je eens adviseren door mensen van verstand van voetbal en v/d kallen pas op je geld want met wetzel aan het roer kan je het net zo goed op een ijslandse bank zetten!! We moeten het halen want anders is het afgelopen. Hoop op volgende week met misschien deze opstelling zwinkels tillema kum derijck pique ammi buijs cornelisse soltani powel fabio caracciolo wissel:milic, verhoek, knopper, hese, kaya en horvath. rankovic effe rust voor deze oude man.(2jaar bijgetekend!) Respect voor vorig jaar maar moeten verder!
Zondag 12 april 2009 om 12:52 uur

busje 57

wetzel ga lekker weg je laat ons weer de jupiler in donderen 1 man meer en jij gaat counteren in plaats van achter 1 op 1 en aanvaller erbij en opvreten die handel we zijn weer vernederd in die kut soepkom om maar te zwijgen over die super wissels van je hogendorp speelt niveau zaterdag 4 klasse van hese 5e klasse en dan koop je ook nog 3 spitsen voor de tribune had ze dan liever een seizoenkaart gegeven veel goedkoper hoop dat deze nachtmerrie vlug eindigt zal helaas in de jupiler zijn want punten halen we niet meer op naar de LANGE LEEGTE maar dan in ieder geval zonder WETZEL .
Zondag 12 april 2009 om 11:33 uur

barenboos

Waar ik me ook over verbaast he   ,is rankovit <hoe die ook heet >
Die had al geel en durfte een paar keer niet in te grijpen.
Als je die nu er uit had gehaald ,hadden we tenmiste met 11 spelers het einde gehaald.
Zondag 12 april 2009 om 11:07 uur

daniel

slechtste wissels ooit. Twee belangrijkste spelers eruit gehaald door Wetzel. Aanspeelpunt Powell en Immers die goed speelde in de as. Meteen na de wissels liep het totaal niet meer!! En dat op een 1-0 stand in een cruciale wedstrijd...
Wetzel, grote schande!! Je kan de druk niet aan.
Nederlaag is aan jou te wijten; sorry, maar ik kan er niets anders van maken.
Zondag 12 april 2009 om 10:51 uur

barenboos

Misschien wel dor de wissels !!!
Je weet al je verhoek gaat inbrengen ,dat hij geen meter te veel loopt.
Ik zag zijn eerste balcontak en hij verloor de bal ,ik kijk wat die doet .
Helemaal niets voetje voor voetje liep die terug naar de middenlijn.
Als we 1 nul achter staan ,gaat die 5 min voor tijd wisselen en nu staan we voor ,doet die dat veel eeerder.
Hopeloze trainer.
Gewoon eens een keer goed wisselelen.
Zondag 12 april 2009 om 10:11 uur

Bokkie

AW had alleen maar Van Hese eraf moeten halen voor een extra aanvaller (Verhoek of Fabio) Dan had je overwicht gehad voorin en was die 2-0 heus wel gekomen. Grove inschattingsfout van de trainer dus!
Zondag 12 april 2009 om 10:06 uur

KaleKootsj

Wat een kutnacht...
Hoe is het mogelijk dat je als ploeg de tweede helft ZO achteruit gaat lopen, bij balbezit de bal niet wil hebben en de tegenstander het initiatief laat terwijl je een man meer hebt. Als je dan als trainer ook nog eens in gaat grijpen door de enige speler met karakter, de motor van het middenveld (Immers) te wisselen voor ene Wesley... dan heb je er volgens mij helemaal niets van begrepen. Ik vind dat je je als ploeg dood moet schamen voor zo een vertoning. Schande naar je supporters.
Zondag 12 april 2009 om 10:06 uur

Der Rudy

Vrouw vanmorgen: "wat kijk je boos?" Man: Tja, vindt je het gek. Gisteravond moest het gebeuren, maar in de laatste minuten zijn we in eigen huis afgetroefd. We hebben kostbare punten laten liggen. Vrouw: was de tegenstander dan niet gewoon beter ? Man: nee dat is het niet. We hadden zowat de helde wedstrijd veldoverwicht en speelden met een man meer. Vrouw: als zij 1 doelpunt meer maakten dan Den Haag dan hebben de bezoekers toch verdiend gewonnen? Man: jij snapt er ook helemaal niks van. Vrouw: leg uit. Man: Hese weet niet wat hij met al die ruimte moet doen, Knopper speelde goed, maar kan geen hele wedstrijd volhouden, DeRijcke speelt wisselvallig en zo kan ik nog even doorgaan. Vrouw: is duidelijk, jullie spelers zijn niet goed genoeg Man: misschien, mijn ontevreden komt vooral door de houding van ADH, met name in de 2e helft. Voetballen of je met vijf nul voorstaat en je tegenstander op jouw helft uitnodigen. Vrouw: en aan wie ligt dat, aan de spelers of aan de trainer? Man: misschien wel aan alle twee. Vrouw: zijn jullie nu gedegradeerd ? Man: ben je gek geworden, volgende week moet Willem 2 er maar aan geloven!
Zondag 12 april 2009 om 09:44 uur

Ries

Wetzel is een tactisch onbenul en de spelers moeten zich kapot schamen voor wat ze gisteren lieten zien. Vooral Rankovic zou eens in de spiegel moeten kijken en zich afvragen waarom hij als betaald voetballer 5 minuten voor het eind van de wedstrijd met kramp er af moest...
Zondag 12 april 2009 om 08:45 uur

doodsteek

Die dubbele wissel draaide ons uiteindelijk de nek om; Powel speelde prima (ok, hij scoorde niet, maar hij zat goed in de wedstrijd) en Immers knapte - zoals altijd - veel vuill werk op. Maar hoe dan ook zag je de wedstrijd kantelen na die wissel. En Van Hese is best een leuke speler...voor A1!!!
Zondag 12 april 2009 om 07:51 uur

Mr. FC DEN HAAG

Hier past maar 1 opmerking bij:

Wetzel bedankt voor de punten.... maar niet heus!

"SCHANDALIGE WANVERTONING!!!"
Zondag 12 april 2009 om 01:27 uur

kenner

Hese is een drama, en buijs kan naar huis.
Zondag 12 april 2009 om 00:16 uur

Bob44

Booij maakte het verschil door zijn team ons de illusie te geven dat het kat in t bakkie was om dan in de laatste minuten genadeloos toeslaan in alles of niets. Tactisch afgetroefd dus en de spelers mogen van mij zondag en maandag in een verzorgingshuis de handen uit de mouwen steken dan weten zij wat echt werken is.
Zaterdag 11 april 2009 om 23:45 uur

pro fc

Zeer dure fout van de trainer om Van Hese er niet al zeer snel uit te halen. De man meer situatie werd  totaal niet uitgebuit door de passieve Van Hese. De ellende bij ado is dat er geen vervangers zijn voor de goede vleugelverdedigers. Op de radio gaf Booy als taktiek aan voor de tweede helft om de linkerkant vrij te laten omdat daar de zwakte van ado lag. Als Booy dat nou ziet en ik ook waarom ziet Wetzel dat dan niet.

Zaterdag 11 april 2009 om 23:10 uur

sajor lodeh

Wetzel, wetzel wat doe je ons aan.

Geen enkele overtuiging in de 2 e helft, dit hadden we MOETEN binnenhalen, tsja wisselen is niet zijn sterkste kant.

Zaterdag 11 april 2009 om 23:05 uur

Peeeter

Eerst een vloek op het haags kwartiertje, nu weer een vloek op de 2e helft! Ik hoop dat vd Kallen nu eens met Wetzel een serieus gesprek gaat voeren, want dit gaat een dure investering worden zonder rendement. Wetzel is geen trainer, maar meer een PR man, dus ga naat maar lekker de Technische directeur uithangen of beter nog wordt bondscoach van Indonesië. Het wordt nu echt tijd dat er iets gaat veranderen, want ik ruik die degradatie al weer. Twee dagen in kijkduin in een hotel, wat een gelul zeg. het blijkt maar dat je er totaal niets mee opschiet. Het is gewoon een schande zo`n wan vertoning voor een uitverkocht stadion.
Zaterdag 11 april 2009 om 22:57 uur

Spartaan

Dit maal winnen wij eens onverdiend dit seizoen. Maar mannen ,ook jullie blijven erin.leul stadion hebben jillie,en de agressie is ook can de tribune verdwenen.suc6verder
Zaterdag 11 april 2009 om 22:24 uur

Onvoorfuckingstelbaar

nu ga ik niet de menigte naschreeuwen maar wat een fijne wissel zeg van Wetzel... waarom haalt die GVD Powel eruit??
1.  Verstoort de opbouw bij Sparta door zijn snelheid en duelkracht en loopvermogen
2.  Sterk aanspeelpunt
3.  Loeren op die goal die die graag wil maken
Ook geen ge op Ricky, want die komt erin en doet zijn best, maar vanavond had hij op de bank moeten blijven, Powel eruit=dodelijke fout van de trainer.
Dan heb ik het niet over de posities van de aanvallers bij een Sparta-aanval, helemaal terug naar de eigen helft.
Dan heb ik het niet over de (is een talent ja, voor de toekomst) vrijgelaten enorm zwak opbouwende Heese.
Dan heb ik het niet over de verschrikkelijk slordige passing alsof er samen met een klontje suiker een scheut LSD in de thee is verdwenen.
1-0 voor.   Tegen 10 man komen.
1e helft nog redelijk OK.
Maar de 2e helft, EERSTE DIVISIENIVEAU
Willem II uit?   Piqué erbij en vol gas
Feyenoord thuis?  Vol gas en kijken wat er gebeurt
Hoerenveen uit?  Vol gas
Vitesse thuis... wedstrijd van erin blijven of koppen rollen 
Zaterdag 11 april 2009 om 22:22 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24