ADO laat Roda twee keer terugkomen

6 februari 2016 15 reacties

ADO heeft thuis niet kunnen winnen van concurrent Roda JC.

Tegen de ploeg uit Limburg werd het 2-2. Dat is alweer het negende gelijkspel van dit seizoen en de zevende keer dat ADO thuis de punten moet delen.

De ploeg van Henk Fraser kwam twee keer op voorsprong. Het eerste doelpunt viel na twintig minuten spelen. Ruben Schaken jaagde goed door waarna de keeper de bal verkeerd verwerkte. Kevin Jansen kon oppikken en de bal binnen schieten.

Roda kwam vlak voor rust op gelijke hoogte was ADO in de tweede helft snel weer recht zette. Bij de 2-2 torende Timothy Derijck bij een vrije trap boven iedereen uit en kopte binnen.

Naar mate de tweede helft vorderde, werden de Limburgers steeds gevaarlijker.  Na al een keer de lat te hebben geraakt, was het in de 80e minuut wel raak uit een afstandsschot. Een paar minuten voor tijd moest Martin Hansen nog voorkomen dat Roda er met de winst vandoor ging.

KaleHans

Ik ben in ieder geval met je eens dat onze Henk de totaal verkeerde trainer voor onze club is, en dat bewijst hij nu al 2 seizoenen lang.
En Heracles..... en volgens mij ook PEC zijn clubs waar er geen druk op de spelersgroep staat dus speelt dat sowieso al makkelijker, en die druk staat er bij ons ondanks dat we geen topclub zijn wel degelijk op!
Genoeg spelers kunnen niet tegen het directe van het Haagse, en kunnen hun draai hier totaal niet vinden en als ze dan weer weggaan naar een andere club bloeien ze helemaal op. Ik hoop echt samen met jou dat Henk snel weg is want ook al komen er betere spelers...... met Henk als trainer wordt het sowieso nooit wat!
Dinsdag 9 februari 2016 om 15:26 uur

janvele

@KaleHans
Waarom kan bij b.v. Heracles wel leuk worden gevoetbald en bij ons niet. Kijk ook eens naar NEC en PEC. Het is hoe je voetbal wil spelen en of je een smaakmaker hebt. HF heeft het totaal niet om het gewenste leuke voetbal op de mat te laten leggen. Het is niet dat wij MAAR ADO zijn en geen Barcelona. Het is welke spelers je aantrekt (technisch beleid) en hoe je voetbalt. B.V. Schaken. Een volstrekt foute voetballer die een berg geld binnen harkt maar die niets toevoegt en verder allemaal (behoudens Duplan die overigens door HF wordt misbruikt) grauwe middelmaat. Onze club? Slechte trainer en bijzonder slechte scouts. Het is gewoon tien keer niks. Het is dat er nog een paar ploegen 20 x niks zijn want anders was het drama bij ons compleet.
Maandag 8 februari 2016 om 22:27 uur

KaleHans

Natuurlijk willen we allemaal goed voetbal zien Jan, in het geval Feijenoord waren wij de minst slechte en hebben we vooral op inzet gewonnen.
Daar mogen we (ook jij) best blij mee zijn. Heel goed en mooi voetbal (een wedstrijd lang) zal je bij onze club waarschijnlijk nooit zien, we zijn tenslotte ADO en geen Barcelona!!! Je mag ook wel is tevreden zijn met drie verdiende punten na een slechte wedstrijd, en zelfs ook na een hele slechte wedstrijd tegen een veel betere tegenstander en dan toch nog winnen!
Maar meestal als wij winnen dan zijn we vaak minder slecht dan onze tegenstander....... dan hebben we toch terecht gewonnen?
En ook dan mag jij best blij zijn met die drie punten maar nee.....dan laat jij je totaal niet horen. Jammer!!
Maandag 8 februari 2016 om 20:55 uur

janvele

@KaleHans
Wat is er nu weer negatief? Ik geef alleen aan dat het met HF nooit wat wordt. Als ik goed lees dan is iedereen het met mij eens! T.a.v. Feyenoord? Ja van dat opgewarmde lijk toen had ieder elftal gewonnen. Moet ik dan op die overwinning trots zijn? Kijk gewoon even hoe het wedstrijdverloop is en geef dan een deskundig antwoord. Je kan het wel maar wil het tegen beter weten in niet altijd doen.
Maandag 8 februari 2016 om 12:13 uur

KaleHans

Hey Jan, je was zeker op vakantie vorige week toen we van Feijenoord wonnen???? Er is weer wat negatiefs en je komt weer onder je steen vandaan!
Zondag 7 februari 2016 om 18:07 uur

janvele

@haagsicoon
De spijker op de kop!
Zondag 7 februari 2016 om 17:44 uur

Haagsicoon

@janvele De schuld ligt ook bij de spelers die denken op 70 of 80% inzet ook wel effe te winnen helaas moet je een wedstrijd 100% geven ook bij een voorsprong.Je kan veel doen op een training en besprekingen als trainer maar in het veld moeten de spelers het doen heel simpel.
Zondag 7 februari 2016 om 14:10 uur

janvele

@JWright
Nee de voorhoede is klasse! Niet dus. Schaken een blind paard zonder enige rendement maar een vriend van HF. De enige die presteert in de voorhoede is Duplan echter die moet te veel hooi op zijn vork nemen.
Zondag 7 februari 2016 om 10:30 uur

janvele

Wordt wakker allemaal. Men keek naar de tegenstander en dacht, zo kunnen WIJ het ook. Aan wie ligt het echter? Zo lang wij HF hebben wordt het nooit wat.
Zondag 7 februari 2016 om 10:08 uur

Olitano

Helaas ontstaan doelpunten bij een opeenstapeling van fouten. Eerst kan een tegenspeler op rechts makkelijk de bal voorgeven, Hansen blijft passief in het doel staan en Wormgoor denkt dat de wedstrijd al is afgelopen.

Zondag 7 februari 2016 om 08:37 uur

Tja

@haagseicoon
Als de keeper niet roept "los" moet de verdediger (wormgoor) ingrijpen, is dus niet de fout van de keeper, die werd daardoor ook verrast.
Dat is een onderlinge voetbal wet, maar helaas Wormgoor heeft vaker van deze missers.
Ongelofelijk dat Henk zijn vriendjes politiek handhaaft ( en kanon op de bank houdt) en on haags laf blijft spelen, had zo maar 2-5 kunnen zijn.
Henk wees een kerel en gooi die handdoek, je bent niet geschikt voor t haagse.
Zondag 7 februari 2016 om 03:51 uur

Haagsicoon

Bij die 1-1 had Hansen moeten ingrijpen als keeper heel simpel Wormgoor stond nog geen 2 meter van het doel met de kans dat hij de bal zelf in het netje kon schieten.Er gaat al een fout aan vooraf dat die bal daar niet eens zo makkelijk mag komen als je de wedstrijd 90 minuten hebt gevolgd.Elke keer na een voorsprong zie je het elftal van 100% naar 70 of 80% inzet gaan en dat is dus te weinig.Het hele elftal heeft schuld aan dit gelijk spel en niet een of twee spelers.
Zaterdag 6 februari 2016 om 22:51 uur

KaleHans

Lang leve Wormgoor en Zuiverloon......onze kanjers!!!!
Zaterdag 6 februari 2016 om 22:14 uur

John Wright

O nee, volgende week Malone er weer in en Kanon weer op de bank. Wachten op de volgende mislukking
Zaterdag 6 februari 2016 om 22:02 uur

John Wright

Onvoorstelbaar knoeiverdedigen van onze twee geweldige rechterverdedigers. En dan Kanon op de bank houden. En een middenveld zonder creativiteit. Met de angst in de broek op het veld. En maar achteruit lopen. Een wonder dat het 2-2 is gebleven. En weer veel te late wissels. Helemaal klaar met deze fluttrainer. Henk Fraser out en zo snel mogelijk.
Zaterdag 6 februari 2016 om 21:52 uur