Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO laat zege tegen Roda in slotfase glippen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 oktober 2016 35 reacties

ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Roda JC.

 

De ploeg van Zeljko Petrovic stond in de beginfase van het duel flink onder druk. Naar mate de eerste helft vorderde, kreeg de residentieclub de wedstrijd steeds meer in handen.

 

Vijf minuten voor rust kwam ADO op voorsprong. Na een fijne steekpass van Kevin Jansen schoot Sheraldo Becker hard op de doelman. Edouard Duplan, die dit duel voor het eerst weer linksbuiten speelde, stond op de goede plek om de afgeketste bal binnen te schieten.

 

Na de rust waren er over en weer kansen. ADO had de voorsprong kunnen uitbreiden, maar het zat Mike Havenaar en Danny Bakker niet mee. De ploeg mocht daarnaast doelman Ernestas Setkus een aantal keren dankbaar zijn.

 

In de 86e minuut lieten de groengelen de zege alsnog glippen. Roda scoorde de gelijkmaker uit een vrije trap. Zo blijven de Limburgers op de ranglijst vier punten achter op ADO.

Reacties

Haagsicoon

@ENW02 Neem aan dat je hele verhaal voor mij bedoeld was.
Maar de kritiek die hier wordt gegeven is gewoon vrij normaal daarbij spreek je jezelf nogal tegen want als men vorig seizoen positief was over Fraser en bepaalde spelers kreeg je hier de wind van voren of niet soms.Want toen lag het toch ook aan de trainer en spelers maar nu mogen we daar niet over beginnen.
Kom al sinds eind jaren 70 begin 80 bij Den Haag heb genoeg vriendjes om naar een wedstrijd te gaan hoor wees gerust.Tja goed voetbal hebben we inderdaad al jaren niet meer gezien maar daar gaat het niet om je moet vooruit kijken en niet achteruit.
Er is een bepaalde ambitie uitgesproken en men zou beter voetbal laten zien althans dat wil men proberen.Als je al 6 wedstrijden ziet dat er totaal geen inzet of beleving is en de wil om te winnen kijk verliezen mag maar niet op die manier. En wat haagse bluf betreft daar hoef je geen elftal vol hagenezen voor te hebben de de club/ploeg moet weer eens uitstralen dat er niets te halen valt dat is de haagse bluf. kijk veel voetbal en zie dat een Groningen,Zwolle en Heracles heel slecht zijn begonnen maar die gaan Ado wel voorbij hoor denk dat de club het mag gaan uitvechten straks met een Roda,Willem II en een Go Ahead misschien.
Dinsdag 25 oktober 2016 om 09:57 uur

ENW02

Hoef jij niet te doen jan, bii jou is alles negatief.
Maandag 24 oktober 2016 om 19:42 uur

janvele

@ENWO2
Je weet geen eens wat je als reactie instuurt! Lees alles na voordat je op de knop plaats reactie drukt.
Maandag 24 oktober 2016 om 18:44 uur

ENW02

@janvele

Je snapt er werkelijk helemaal maar dan ook helemaal niks van.
Maandag 24 oktober 2016 om 17:01 uur

janvele

@ENWO2
Niet het verleden telt maar het heden. Het heden is dat AZ plotsklaps de weg kwijt is (een uit zijn nek zwammende trainer rijker is) en als dat niet het geval was dan was het de zoveelste nederlaag voor ons. Nu wellicht niet.
Maandag 24 oktober 2016 om 16:18 uur

ENW02

@oud Haags

Kritiek mag wel maar het moet wel normaal zijn.
Bij slechte resultaten ligt het hier aan de trainer, havenaar of aan lex jr. Wat waren jullie verwachtingen dan. Het hele voetbal gaat achteruit. Wij zullen altijd in het rechterrijtje spelen. Wanneer heb jij dan goed voetbal gezien in Den Haag (op vd brom na). Ik hoor het graag. Haagse bluf is er al jaren niet want we hebben geen hagenezen meer. Of ook jij moet fan zijn van BD. En tussen nr 16 en 18 eindigen ???. Jij kijkt geen voetbal zeker dan. Want de rest in het rechterrijtje is net zo slecht of nog slechter. En mochten ze eruit vliegen dan zit ik er volgend jaar weer. Omdat we met een groep erheen gaan
en er dan een uitje van maken. Misschien ook een idee omdat eens met jouw vrienden te doen als je die hebt. En als je er zo weinig vertrouwen in hebt en het zo slecht vindt blijf dan lekker weg. We zullen je gezeur niet missen.
Maandag 24 oktober 2016 om 14:32 uur

Haagsicoon

@ENW02 De meeste steunen al tig jaar de ploeg door dik en dun maar volgens jou mag men dus geen kritiek leveren want dan is men aan het zeuren.
De ploeg laat al 6 wedstrijden geen "strijd,passie en haagse bluf" zien totaal geen inzet en de wil om te willen winnen.
En dan heb je een te emotionele slappe trainer die het gewoon niet meer op de rit krijgt helaas.
Maar jij vind het wel prima als we eindigen tussen plek 16 en 18 want ja gewoon je ploeg blijven steunen.
Maandag 24 oktober 2016 om 14:16 uur

ENW02

@lexie

Of misschien is de stap van Ajax 2 naar een eredivisie wel te groot. Kijk eens hoelang het soms bij de top duurt voordat ze er staan.

En meneer vele, als je maar een klein beetje het verleden kent van den haag dan weet je dat az heel lastig gaat worden. Den Haag staat er om bekend dat ze spelers en ploegen die het zwaar hebben in het zadel helpen. Maar dat kan jij niet weten want je bent geen supporter.
Hoe slecht zo ook zijn hoe slecht ze ook blijven, den haag is en blijft mijn club waar ik altijd zou komen.
De vervelende zeuren over prestaties, trainers, prijzen moeten lekker wegblijven. Steun je ploeg door dik en dun.
Maandag 24 oktober 2016 om 12:54 uur

Haagsicoon

@RF Die mooi weer supporters zoals jij het noemt gaan alleen naar het stadion als het goed gaat hoor.
En niet alles op de bank is beter maar ook niet slechter dan degene die nu in basis staan noem maar een aantal spelers die er uit springen die nu wekelijks spelen.
Jij zegt dat we keurig in de middenmoot staan maar vergeet dat we maar 4 puntjes af staan van plek 18 zou eens goed naar de stand kijken.
We gaan altijd positief naar het stadion maar na 90 minuten hebben we dan weer een zaadpartij gezien maar een beetje kritiek mogen we toch wel hebben want zo goed gaat het allemaal niet hoor.
Maandag 24 oktober 2016 om 11:27 uur

janvele

@RF
Jouw commentaar is doordrenkt van ondeskundigheid. Overigens kan je een voetballer die maar 15 minuten mag meedoen als het elftal op dat moment volkomen faalt niets kwalijk nemen. Stel VdH eens een hele wedstrijd op en bekijk dan hoe hij het doet. Allicht beter dan het stelletje ongeregeld dat er nu staat. Nog even. Een OK selectie (en een OK trainer?). Lachuuh


Zondag 23 oktober 2016 om 20:15 uur

RF

Wat een drol commentaar van mooi weer supporters! "Alles op de bank is beter, alles wat niet gescout wordt is beter, die kan d`r niks van die is lui..."
Voor t budget staat er een oke selectie en pessimisten zoals hieronder die denken dat ze naar Bayern kijken is de frustratie leesbaar hieronder.
Vd Heijden was in die 15 min overal maar niet in de spits. Middenveld kakte in toen Kevin d`r uit ging. We staan keurig in de middenmoot en de Fc frust is angstig om niet onder plek 15 te komen.
Ga s wat vaker positief naar t stadion met je buren en zeik niet zo lijkt wel ajaks blog zo!
Zondag 23 oktober 2016 om 20:06 uur

Lexie

@Haagsicoon

Het klopt dat Kanon centraal wat beter uit de verf komt. En je hebt ook volledig gelijk dat de trainer eerst de juiste personen maar `ns op de juiste plek moet zetten.

De juiste plek voor Janssen is op dit moment de bank. De juiste plek voor Koeke Bakker is de tribune. Treurig voor die jongen, maar hij kan het niveau niet aan. Ik hoef de voorbeelden van afgelopen wedstrijden niet in herinnering te roepen, toch?
Zondag 23 oktober 2016 om 18:41 uur

Lexie

@ ENW02

Nou en? Al speelt `ie maar `n half uur....een trainer moet beginnen met z`n sterkste opstelling. Sterkste opstelling is zeker niet met Jansen en Koekebakker vanaf de start.

By the way, volgens mij is het een taak van de trainer om te zorgen dat iedereen wedstrijdfit is voor minimaal 90 minuten. Als na een intensieve voorbereiding en 9 wedstrijden iemand nog geen 90 minuten volmaakt, dan geeft de coach z`n brevet van onvermogen af.
Zondag 23 oktober 2016 om 18:37 uur

janvele

@Haagsicoon
Ik bedoel dat AZ plotsklaps stukken minder speelt en dat thuis tegen AZ wellicht eer is te behalen. Indien inderdaad in het contract van Havenaar staat dat hij iedere wedstrijd speelt dan is het een contract van niks. Overigens er zijn trainers die meedelen in de winst van transfers. Naar verluid is Jol (ja onze Jol) er één van.
Zondag 23 oktober 2016 om 18:15 uur

Haagsicoon

@janvele Tja snap het laatste stuk van je verhaal niet helemaal.". Een geluk dat AZ nu zij naar ons komen schijnbaar helemaal de weg kwijt is anders was het gegarandeerd weer geen punt. Nu wellicht wel."????
Maar als je met P waarschijnlijk Petrovic noemt zit je er heel erg naast Havenaar speelt elke wedstrijd omdat het in z`n contract is opgenomen.Net als vorig seizoen speelt hij gewoon elke wedstrijd buiten een schorsing of een blessure om.
Zondag 23 oktober 2016 om 17:54 uur

janvele

@Haagsicoon
Ik weet niet wie er scout maar veel soeps is het niet. Niet alleen in de regio maar ook in de JL kan je spelers zien die iets meer hebben. Als je er oog voor hebt moet je die binnen halen en er wat van gaan maken. Echter met deze technische staf en deze trainer wordt het nooit wat. Volgens mij krijgt P. een deel van de transfersom van Havenaar en laat hij hem daarom staan. Deze man is volkomen overtijd. Stel vdH nu eens een hele wedstrijd op en stem het elftal daarop af. Een geluk dat AZ nu zij naar ons komen schijnbaar helemaal de weg kwijt is anders was het gegarandeerd weer geen punt. Nu wellicht wel.
Zondag 23 oktober 2016 om 16:26 uur

Haagsicoon

@janvele Wat scouting betreft helemaal met je eens die Lex Schoenmaker Junior hoofd scouting kan nog niet eens goede gehaktballen scouten voor een snackbar.
Tja Wigt,Metgod,van Zwam en Fraser en noem ze maar op moesten pleite maar dat soort mensen mogen blijven zitten.
Men moet beginnen bij de jeugd en een goede scouting in onze regio lopen spelers rond die beter zijn dan wat ze hebben binnen gehaald.
Zondag 23 oktober 2016 om 14:09 uur

janvele

@radar
Inderdaad zelfde laken een pak. Echter wat er nu door ons op de mat wordt gelegd is zo onvoorstelbaar slecht dat positief denken t.a.v. deze spelers niet aan de orde is. Overigens als je weinig budget hebt kan je met intelligent scouten best leuke voetballers binnenhalen. Van dat intelligente scouten zie ik al jaren feitelijk niets.
Zondag 23 oktober 2016 om 12:16 uur

radar

@janvele Het probleem met veel reaguurders is dat ze al 10, 20, 30 jaar en in jouw geval misschien wel langer overspannen hoge verwachtingen hebben van een club die met deze budgeten toeschouwers aantallen sponsor en tv inkomsten in het gunstigste geval een midden moter is met af ten toe een uit schieter naar boven en naar onder. ..... steun gewoon je cluppie in Goede Tijden Slechte Tijden ...... Zie Groningen NAC NEC Utrecht, Willem 2 Roda zelfde laken een pak....
Zondag 23 oktober 2016 om 10:28 uur

janvele

@Radar
Aardige wedstrijd? Dan heb je totaal geen verstand van voetbal. Het was zo onvoorstelbaar slecht van beide kanten! Topkandidaten voor de onderste plaats. Daar kan de Chinees trots op zijn.
Zondag 23 oktober 2016 om 09:58 uur

Haagsicoon

@Lexie Dat (alias Henk Fraser) kan je gewoon weg laten hoor snap ook niet waarom dat er achter staat eigenlijk.
Maar bij gebrek aan beter zie ik liever Meijers op de linksback positie omdat Kanon weer beter tot z`n recht komt in het centrum van de verdediging.En dat is ook de plek waar hij het liefst speelt.
Laat die Petrovic nou eerst maar eens zorgen om de juiste mensen op de juiste plek te gaan zetten als iedereen weer fit is.
En in de winterstop een ECHTE linksback gaan halen nu speelt Meijers daar al jaren.
Zondag 23 oktober 2016 om 09:40 uur

ENW02

@lexie

De reden waarom jouw Marrokaande held niet speelt is omdat hij maar max 60 min kan spelen. Net zoals kasteneer. Deze jochies zijn nog niet fit en sterk genoeg voor een hele wedstrijd. Dus spelers die dit wel zijn krijgen de voorkeur. Op zich vrij logisch. Misschien kan je je held bellen of hij extra wil trainen zodat hij ook een hele wedstrijd kan spelen.
Zondag 23 oktober 2016 om 09:22 uur

Lexie

@ Haagsicoon (alias Henk Fraser)

Hoi Henk, `k snap je opmerking over Meijers. Linksbackpositie blijft zorgwekkend. Bij gebrek aan beter stel jij Meijers voor. Ondergetekende denkt echter dat Aaron beter tot z`n recht komt op `t middenveld.
Zondag 23 oktober 2016 om 01:42 uur

Lexie

@ Arieopsafari

Nee jij begrijpt `t! Becker speelde `n zeer verdienstelijke wedstrijd, maar was helemaal leeg. Logisch dat `ie dan Marengo inbrengt. En Kevin Janssen hoort niet in de basis. Zolang je blijft beweren dat die er in moet, kunnen we je écht niet serieus nemen.
Zondag 23 oktober 2016 om 01:39 uur

Haagsicoon

Ach deze wedstrijd had je naar je toe moeten trekken met 0-3 heel simpel.Jammer van een aantal kansen die er niet in gingen en met een vrije trap valt dan de 1-1 binnen 5 minuten voor tijd en is het over en uit.
@Lexie Die Meijers moet lekker linksback gaan staan als hij weer fit is en Kanon naar het centrum in de verdediging de juiste mensen op de juiste plek.
Zondag 23 oktober 2016 om 00:19 uur

arieopsafari

Lexie, jij begrijpt er niks van. Ado had gezien spelbeeld gewoon kunnen moeten winnen. Wisselbeleid was niet goed en luidde de 1-1 in. Hij Jansen en Becker moeten laten staan!
Zondag 23 oktober 2016 om 00:05 uur

ADO Boy

Wat een schande om tegen deze club gelijk te spelen , 4 doelpunten gemaakt in 9 wedstrijden en toch 83 keer de bal terug spelen ! Zo bang voor Roda ?????? Ga gewoon aanvallen en maak 8 doelpunten .
JanPipodeClown meen snel die Becker mee naar je nieuwe club ! Want ik ben hem nu al spuugzat die luiaard !
Zaterdag 22 oktober 2016 om 23:55 uur

Lexie

@ ENW02

Wat `ie had moeten doen stond in m`n vorige post. Wil `t je best nog `n keer uitleggen: trainertje had moeten starten met Duplo en El Mahdioui op `t middenveld. En zolang Meijers geblesseerd is, mag die Jansen bij gratie invallen als de rest verzuimt. Maar probeer eerst `n paar wedstrijden die El Mahdioui. En vriendje Bakker mag wat mij betreft direct naar de tribune. Die kan er gewoon geen van. Levert alleen maar ballen in en veroorzaakt grote kansen voor de tegenstander.
Zaterdag 22 oktober 2016 om 23:55 uur

radar

Geen onaardige wedstrijd ... met wat meer geluk hadden we gewonnen .....
Zaterdag 22 oktober 2016 om 23:39 uur

Sjaakie

Kan er heel kort over zijn. Het enige mooie was het doelpunt van Roda. Van zo`n doelpunt kan Den Haag alleen dromen.
Zaterdag 22 oktober 2016 om 23:25 uur

Oudhaags

Je middenveld is zwaar kloten,geen regelaar die de boel kan neerzetten, beugel dekt zijn man, maar kan verder ook niks. De Trainer krijgt wat hem toekomt, door zijn dommigheid met kasteneer, en zijn liefde voor Havenaar ,Bakker en Janssen. Die grijze prestatie houd supporters uit het stadion?als het dadelijk slecht weer is zie je geen kip meer.Wederom een kut seizoen.
Zaterdag 22 oktober 2016 om 23:04 uur

RF

Mooie steekpass van Jansen die goed speelde.
..behalve gele kaart die Jansen snel trok voor groen geel.
Meissner onnodige overtreding en keeper in de verkeerde hoek.
Bakker en Mike hadden m op slot moeten gooien!

Zonde, had goed voor t vertrouwen geweest wat ze natuurlijk altijd 100% krijgen door de markante mede colomnisten op dit praat cafe blog.
Zaterdag 22 oktober 2016 om 22:45 uur

janvele

Ploegen die dergelijk spel op de mat leggen zouden puntenaftrek moeten krijgen! Sleeeeeeeeeecht!
Zaterdag 22 oktober 2016 om 22:40 uur

ENW02

@lexie,

Wat had hij dan moeten doen ?
Zaterdag 22 oktober 2016 om 22:39 uur

Lexie

Elftal kan er niks aan doen. Trainertje Pipo daarentegen wél. Wordt tijd dat meneer Petrovic `n keer gaat luisteren: GEEN KOEKE BAKKER en GEEN KEVEN JANSSEN in de basis!!!
Zaterdag 22 oktober 2016 om 22:36 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24