Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO onder Groenendijk naar laatste plek


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 februari 2017

Fons Groenendijk kan aan de bak bij ADO Den Haag.

 

Zijn debuut op de Haagse bank bij Go Ahead Eagles liep met een 3-1-nederlaag uit op een grote teleurstelling. ADO is nu bovendien de nieuwe nummer laatst van de eredivisie geworden. 

 

De ploeg heeft sinds de winterstop geen punt meer gehaald en rammelde in de Adelaarshorst aan alle kanten. Groenendijk en zijn assistent Dirk Heesen zullen zich rot zijn geschrokken.

 

Toen ADO een kwartier voor tijd al met 2-0 achterstond kreeg doelman Ernestas Setkus ook nog eens rood omdat hij in de ogen van de scheidsrechter een doorgebroken speler had gevloerd. Dion Malone werd de vervanger van de Litouwer.

 

Nasser El Khayati maakte het zowaar nog heel even spannend door voor ADO een strafschop te benutten nadat Tom Beugelsdijk naar het gras was getrokken.

 

Maar directe degradatieconcurrent Go Ahead voorkwam al snel dat zich tegen de verhoudingen in nog een groengeel wonder zou voltrekken.

 

 

 

Reacties

janvele

@Hagsicoon
Helemaal met je eens. Maar het kan wel beter. Met een betere directie en technische staf. Zij hebben dit elftal in het zadel geholpen of laten het zitten. Als die figuren in de RVC presteren ook niets. Allen voor henzelf/show.
Maandag 13 februari 2017 om 13:34 uur

Haagsicoon

@janvele Niemand kijkt graag voetbal als "alleen het resultaat telt" maar soms kan je niet anders als ploeg zijnde helaas.Zie ook liever leuk voetbal kijk eens naar VVV zou ik zeggen.
Zondag 12 februari 2017 om 15:32 uur

janvele

@Haagsicoon
Voor ""alleen het resultaat telt"" kijk ik geen voetbal. Je kan het doel wel met stalen platen barricaderen maar wat zie je dan? Kijk eens naar andere clubs van vergelijkbare of zelfs mindere structuur. Daar lukt wel iets. Waardoor? Omdat men het daar in de leiding en technisch beter onder controle heeft.
Zondag 12 februari 2017 om 15:07 uur

Haagsicoon

@janvele Het was zeker niet amusant om naar te kijken alleen het resultaat telt op dat moment heel simpel je kan heel mooi aanvallend voetbal spelen en geen resultaat halen.
Met een matige verdediging had Fraser het goed gezien om Derijck op het middenveld te zetten eerst maar de nul proberen te houden dat is waar je als eerste mee begint als trainer.En de commentaren hoef ik niet terug te lezen die weet ik nog wel alles was de schuld van Fraser en lagen spelers als een Wormgoor,Zuiverloon onder vuur.Voorlopig heeft Fraser ons 3x in de eredivisie gehouden met plek 9,11 en 13 waar voorheen de club meestal eindige op plek 15 met pijn en moeite.Voor mooi voetbal moet je een andere competitie gaan kijken.
Zondag 12 februari 2017 om 13:59 uur

janvele

@KaleHans
En wat is de kwaliteit van diegenen die er inkomen? De Chinees, onze weldoener, moet gewoon miljoenen schuiven en per het nieuwe seizoen een trainer met uitstraling, met overwicht en die weet hoe het spelletje wordt gespeeld anstellen. Deze sprekende pop heeft het niet en de kenners die het voetbal volgen wisten dat al lang. Ja clubverleden. Lekker belangrijk als je er niets van kan.
Zondag 12 februari 2017 om 13:25 uur

janvele

@Haagsicoon
Ja de afgelopen twee seizoenen waren heel amusant om naar te kijken. Lees de commentaren terug. Maar niet heus.
Zondag 12 februari 2017 om 13:20 uur

Haagsicoon

@KaleHans Geloof dat Fonsie het al had uitgelegd dat terug kijken weinig nut had hij heeft een aantal de kans gegeven en heeft nu met eigen ogen gezien hoe slecht de verdediging is.Ga er vanuit dat een aantal op de bank zullen belanden volgend weekend ga daar maar van uit.
Zondag 12 februari 2017 om 11:39 uur

KaleHans

Weer was het duidelijk waar het grootste probleem ligt, het lijkt wel alsof Fons de voorgaande wedstrijden niet heeft teruggekeken. Beugelsdijk en Meissner begrijpen elkaar totaal niet meer, en Ebuehi staat voor spek en bonen in t veld. Dan staat onze langzaamste verdediger tegenover hun snelste man, vragen om problemen dus. Afijn Fons heeft het nu allemaal met eigen ogen gezien waar de problemen liggen!!!
Ik verwacht volgende week dus echt wel een op vele plaatsen gewijzigd elftal.
Duplan weer op rechts, Wolters op links met Havenaar in het centrum en als die leeg is vervangt hij hem maar door Fernandez El Khayati en El Madioui en Gorter op het middenveld en in ieder geval Malone en David achterin, misschien dat Tamata ook al fit is en die dan samen met Hadachi of Asmelash in het centrum.
Inderdaad meer dan de helft vervangen.......die helft die nu week op week staat te verzaken!!
Zondag 12 februari 2017 om 11:26 uur

Haagsicoon

@janvele De afgelopen 2 seizoenen waren absoluut niet zo erg als dit seizoen en ja misschien waren andere teams destijds nog slechter maar een club als Ado Den Haag mag niet slechter zijn dan de rest wat nu dus wel het geval is.
En men werd 13e en 11e in de competitie dat is gewoon normaal en heeft niets met geluk te maken er werd resultaat gehaald en daar ging het om afgelopen seizoen was men 3 wedstrijden voor het einde al veilig.
Duplan was de assist koning en Havenaar legde er 16 in allemaal geluk natuurlijk :roflol:
Zondag 12 februari 2017 om 11:00 uur

janvele

@Dereijgers
Geen credo mannetje maar Graydon-mannetjee. Zo heet hij naar zijn bedrijfsnaam.
Zondag 12 februari 2017 om 10:13 uur

janvele

@Haaagsicoon
Ze hebben de vorige twee jaren niets anders laten zien dan nu. Echter toen hadden ze alle geluk van de wereld en bereikten een (veel) te hoge plaats op de ranglijst door nog slechter spel van andere teams. Alles werd verhuld. Nu NIET meer en zie het resultaat. IK heb nooit iets anders beweert. Lees maar na doch ik was vervelend. Tenslotte komt de waarheid echter altijd boven tafel. Heb je je vriend G. overrigens gehoord. Hij vod het nieveau nog lager dan hij eerder had ingeschat. Nu de kenner wist dit al het hele seizoen. Dank Van As en Jol.
Zondag 12 februari 2017 om 10:10 uur

Derijgers

Als hoop de basis is om in de eredivisie te blijven met een omzet van 17 miljoen dan moet het bestuur in de spiegel kijken en de conclusie trekken dat zij niet capabele zijn een club te leiden,het zakken vullen en eigenbelang viert hoogtij bij ADO,daardoor moeten er tweederangs personen de kar trekken, zij vergeten dat op het veld het grootste belang licht en hebben dit seizoen gewoon laten aan modderen en alleen aandacht gehad om die kut chinees,ze hadden dik schulden moeten maken en flink in moeten kopen de trainer na 13 wedstrijden er uit moeten flikkeren zo hoort dat bij een goede club,het tamme gedrag van supporters heeft er toe bijgedragen dat dit allemaal kon gebeuren, wie ze kont brand moet op de blaren zitten,nu zelfs jupilar met Wang zonder failliet te gaan,met het credomannetje en taxichauffeur van As is het maar een kleinstukje naar de uitgang om verlopig niet meet terug te komen .Reus licht in coma en ik ook.
Zondag 12 februari 2017 om 08:28 uur

Roberto Wateringen

De spelers de hele week naar de ranglijst laten kijken en tegen ze zeggen: dit kunnen jullie dus, stelletje mislukkelingen!
Zondag 12 februari 2017 om 08:17 uur

barney070

Als tie een beetje ballen heb volgende week gewoon alle 11 op de tribune. Kijken wat de reserves er van bakken. Slechter als dit is ONMOGELIJK!!!
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:30 uur

Haagsicoon

@ENW02 Helemaal gelijk Jan :roflol:
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:15 uur

Sjaakie

Spelers kunnen beter alvast met zomervakantie gaan en zich niet meer vertonen op wedstrijden. Dat is beter dan zo op het veld te verschijnen en alles en iedereen die de club in zn hart draagt voor lul te zetten. Al zet je de beste trainer voor dit zooitje neer er valt niets van te maken stelletje mieten.
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:51 uur

ENW02

@ Haagsicoon

Ze hadden nooit VDH moeten wegdoen. Nu schaken als rechtsbuiten niks presteert moet je becker daar neer zetten terwijl je dan beter VDH had kunnen wisselen
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:45 uur

Haagsicoon

@janvele Ze kunnen wel beter een groot gedeelte geeft dat vorig seizoen ook laten zien heel simpel.De enige kwaliteit die men is kwijtgeraakt zijn Derijck en Hansen.Beugelsdijk,Kanon,Malone,Meijers,Schaken,Duplan,Havenaar en Bakker en Jansen speelde vorig seizoen ook.Of wou je zeggen dat we een Wormgoor en Zuiverloon missen hahaha.
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:33 uur

janvele

@Haagsicoon
De spelers laten niemand in de steek. Ze kunnen niet beter. Ben benieuwd wat Hobbezak van As heeft te vertellen?
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:22 uur

ENW02

Wat een drama is ons centrale duo. Elke spits na de winterstop heeft tegen ze gescoord. Gelukkig is de keeper geschorst dus daar zijn we vanaf. Na vanavond ben ik wel afgehaakt. Mij zien ze niet meer in het stadion. Helemaal klaar met dit zooitje. En dan nog te bedenken dat beugelsdijk een groot verdiener is en reserve aanvoerder.
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:20 uur

Haagsicoon

De slechtste wedstrijd tot op heden alles wat fout kon gaan ging ook gewoon fout ik zou niet graag in de schoenen van Groenendijk willen staan wederom laten de spelers een trainer in de steek.
De vermoedelijke opstelling bleek de juiste te zijn maar ga er vanuit dat een aantal hun basisplaats gaan verliezen ze hebben een kans gehad en niet gegrepen.Maar er is nog hoop met 12 wedstrijden te gaan dus we houden de moed er maar in.
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Zo maar een wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo sc Heerenveen
1-1
4 december 2013 om 18:45 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord CL 34 - 82
2 Ajax vCL 34 - 81
3 PSV vEL 34 - 76
4 Utrecht PO 34 - 62
5 Vitesse EL 34 - 51
6 AZ PO 34 - 49
7 FC Twente 34 - 45
8 Groningen PO 34 - 43
9 Heer'veen PO 34 - 43
10 Heracles 34 - 43
11 ADO Den Haag 34 - 38
12 Excelsior 34 - 37
13 Willem II 34 - 36
14 PEC Zwolle 34 - 35
15 Sparta R'dam 34 - 34
16 NEC NC 34 - 34
17 Roda JC NC 34 - 33
18 Go Ahead ** 34 - 23