Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit tegen FC Twente


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 september 2016 33 reacties

ADO Den Haag heeft met 4-1 verloren van FC Twente.

 

De ploeg van Zeljko Petrovic had weinig te vertellen in Enschede. De Haagse formatie liep terecht tegen de tweede nederlaag op rij aan. Na een geweldige competitiestart staat ADO inmiddels weer met drie benen op de grond.

 

Het eerste tegendoelpunt lag er al binnen een kwartier in. Twente besliste het duel nadat het tien minuten voor rust en tien minuten na rust scoorde.

 

Invaller Kevin Jansen maakte er op aangeven van Ruben Schaken vlak voor tijd 3-1 van. De eer redde hij er niet mee, want twee minuten later maakten de Tukkers er alsnog 4-1 van.

Reacties

janvele

@KaleHans
Je kan je wel uitputten in allerlei teksten maar hoe meer tekst, hoe warriger en tegenstrijdiger het wordt. Jouw betoog is dat het best aardig gaat bij onze club en ik vind dat het nog steeds bar weinig voorstelt.
Dinsdag 20 september 2016 om 11:47 uur

janvele

@Oudhaags
Ik beweer nergens dat jij een azijnzeiker ben.
Dinsdag 20 september 2016 om 11:39 uur

KaleHans

@jan "Jij beweert nu al telkens dat ze het hele seizoen al NIET presteren"
Maandag 19 september 2016 om 19:49 uur

KaleHans

Dat bedoel ik oudhaags, daar ben ik het geheel mee eens. En jan, het verschil tussen de strekking van het verhaal van oudhaags en wat ook mijn mening is dat ze deze wedstrijd als lammetjes hebben gespeeld totaal zonder inzet.
Jouw strekking van het verhaal is dat deze jongens totaal niet kunnen voetballen en alle wedstrijden dit seizoen al niets presteren (jouw eigen woorden).
je gaat nu ook al andere dingen door elkaar halen, niet alleen de zaken die stroken met jouw denk en zienswijze uit het verhaal pikken jan.!!!
We zijn het over (vooral de 1e helft tegen Feij) en deze wedstrijd allemaal eens, maar die eerste drie wedstrijden was de inzet, de wil en de strijd er wel. of er nou mooi gespeeld werd of niet, er werd wel gewonnen en daar gaat het om!!!
Jij beweert nu al telkens dat ze het hele seizoen al presteren en daar irriteer ik me mateloos aan. Als je goed leest dan zie je ook dat ik heel erg veel beschaafde argumenten op tafel leg maar ook daar ben jij ziende blind voor want je ziet alleen je eigen denkbeelden.
Maandag 19 september 2016 om 19:47 uur

Oudhaags

Ik ben geen azijn zeiker, maar wel realistische, ze mogen en kunnen vanuit de club boetes geven,evenals winst premie, laat ze maar voelen wat ze verkeerd doen,ze zullen zeker gaan lullen over de verkregen boeten,en gelijk gesprek stof tot beter communicatie in het veld ,wat insperatie tot voetbal instelling in het veld leid.Tuurlijk kan je verliezen, als dan niet meer kan dan is het voetbalspelletje ook niets meer aan .Maar wel met instelling 2x 45min alles geven wat je in je donder hebt.
Maandag 19 september 2016 om 18:58 uur

janvele

@KaleHans
Het gaat over de strekking van het verhaal. Even door en meedenken. Geen azijnzeikerij waar jij stelselmatig op aanstuurt omdat je schijnbaar geen andere beschaafde argumenten hebt.
Maandag 19 september 2016 om 18:52 uur

KaleHans

Zelf ook goed meelezen jan, oudhaags heeft het hier over deze laatste wedstrijd tegen Twente waarin geen strijd, inzet en passie te zien was. Dat was nou juist hetgeen wat de eerste drie wedstrijden er wel was.
Niet alleen lezen wat je wil lezen jan, wel het hele verhaal lezen!!!!
Volgens jou is dit alle wedstrijden van het seizoen het geval maar juist daar sla jij de plank volledig mis!!!
Maandag 19 september 2016 om 14:56 uur

janvele

@RF en Kale Hans
Jullie moeten Oudhaags eens lezen. Wellicht dat jullie het dan wel willen en/of kunnen begrijpen. Andere insteek, zelfde uitkomst. Iets anders dan mij steevast van azijnzeikerij te betitelen als ik de vinger op de zere plek leg.
Maandag 19 september 2016 om 13:51 uur

Oudhaags

Als je hier de hele week voor moet trainen ?dan vraag ik mij af wat bezield een proefvoetballer dit spel aan je supporters te tonen? Ik vindt dat een week het salaris niet uit betaald moet worden,Verliezen kan en mag tenzij de instelling ontbreekt er met zijn alle strijd te leveren, Havennaar naar het tweede ,als je geloofwaardig wilt zijn als Pipo de Clown.Keeper er uit is een te zwakke schakel, Je moet een sturende factor in je doel hebben de het boeltje van achteruit aanstuurd.Ik denkals je de komende twee wedstriijden geen goed spel weet te brengen en geen punten weet te pakken het hele seizoen blijft sukkelen en supporters gaat verliezen ,die worden keer op keer in de maling gemomen ,die betalen om naar een wedstrijd, ja wedstrijd te kijken en geen gesukkel .
Zondag 18 september 2016 om 19:13 uur

RF

Jan ik ben al erg lang supporter en ben dat in t Zuiderpark geweest met zowel 28 k als 280 supporters vanaf 1978 enz.
Betweter spelen met azijn kan je prima en ben je een vermakelijke clown/pierrot zonder geloof, hoop en passie en humor en relativering wat onlosmakelijk bij deze club hoort.
Selectie is voor onze begrippen oke en goed voor plek tussen 8 en 12. Soms wordt je verrast in Pos en soms in neg zin en dat geldt voor bijna alle voetbal fans van welke club of land dan ook.

Jouw maniertjes neem ik allang niet meer serieus en lees ik steeds meer dat je fan bent van een andere clubje dan FC DH en maar wat flut quotjes post..
Zondag 18 september 2016 om 17:12 uur

KaleHans

@jan, heeft Twente het niveau van gisteren ook gehaald tegen eerdere tegenstanders? o.a. Twente - Excelcior 1-2 en wij wonnen uit bij Excelcior!!!
nope, ligt dus ook aan de tegenstanders!!! eerst je eigen oogkleppen afdoen jan!!
Zondag 18 september 2016 om 12:01 uur

KaleHans

trouwens jan, waarom hebben we jou nog nooit op een positief stukje hier kunnen betrappen? Nog nooit was een speler goed genoeg, geen directeur, geen trainer, helemaal niets. Als onze jongens een wedstrijd heeft gewonnen is dat volgens jou door geluk, toeval, een slechte tegenstander en ga zo maar door en nooit door eigen kracht. Nou jan, daar staat het hedendaagse voetbal nou juist voor, een stukje geluk (dat bijvoorbeeld PSV van de week in Europees verband ontbeerde) een tegenstander die een slechte dag heeft (dat heeft elke ploeg wel een paar keer per seizoen) een scheidsrechter met een dwaling, of juist niet. Feit is wel dat je eigen ploeg de wil om te winnen moet hebben, de inzet en juiste instelling!!! Juist dat laatste heb ik gisteren helemaal niet gezien, Twente was fel in de duels om de bal terwijl onze jongens ernaar keken en het lieten gebeuren. verschuil je nou is niet achter "er gebeurt toch ook nooit iets goeds bij ADO?" Onze club is geen Bayern, geen Barcelona en zelfs geen PSV of Ajax, en al helemaal niet qua organisatie en budgetten. Wij zijn ADO en daar zijn wij of onze jongens nou winnen of verliezen trots op en ook op die trots heb ik jou nog nooit kunnen betrappen!!!
Je bent gewoon een verschrikkelijke azijnzeiker (ja jan wat een niveau weer he? maar wel waar!!!!) die alleen maar negatief commentaar heeft op alles en iedereen en zich nog nooit in positieve zin heeft laten gelden.
In dat verband twijfel ik eigenlijk wel of jij ooit ons stadion van binnen hebt gezien, of je eigenlijk wel in onze regio woont of dat je uberhaupt eigenlijk wel supporter van ADO bent!!! Ik wel en daar ben ik trots op, in goeie en in slechte tijden. Als het slecht gaat dan loop ik te vloeken op alles en iedereen maar als het goed is ben ik er ook......... jij juist niet!!!
Zondag 18 september 2016 om 11:57 uur

janvele

@KaleHans
Wil je beweren dat de 1e wedstrijden ons team het niveau van FCT haalde? Dan even oogkleppen af.
Zondag 18 september 2016 om 11:53 uur

KaleHans

Hoe komt het dan jan dat dezelfde jongens de 1e 3 wedstrijden wel goed voetbalden en wonnen? Hadden die drie tegenstanders ook alledrie een offday en kwam dat toen niet door eigen kracht en inzet van onze jongens???? Als dat inderdaad jouw antwoord is dan bedankt voor het antwoord, dan weet ik dankzij jou nu eindelijk hoe voetbal in elkaar zit.......
Zondag 18 september 2016 om 11:16 uur

janvele

@KaleHans
nou jan, dan is dus ook precies de reden waarom het Twente zo gemakkelijk af ging.
Beste Als dit jouw conclusie is van de wedstrijd dan heb je geen verstand van voetbal. De voetballers van FCT hebben op EIGEN kracht ons team volledig afgedroogd. Kom nou niet met kinnen sinne dat het door een off-day van ons team kwam. Ons team kan nl. bar weinig maar doordat ons team het geluk had om tegen de onderkant van deze competitie te beginnen dachten de supporters plotsklaps dat ons team TOP is. Niet dus. Bovendien een trainer waar je hoofdpijn van krijgt en als speler ook niet beter van gaat spelen
Zondag 18 september 2016 om 10:32 uur

janvele

@RF
Maar mag ik dan vaststellen dat het bar slecht is? Overigens kan je ook met een klein budget aardige voetballers halen. Je moet er echter wel het inzicht voor hebben. Bij deze technische staf val ik van de ene verbazing in de andere.
Zondag 18 september 2016 om 10:26 uur

KaleHans

Jan, dat ze vandaag minder waren mag van mij best gezegd worden maar dan mag het ook nog wel is gezegd worden als ze wel goed presteren maar dan ben jij in geen velden of wegen te bekennen. Als onze jongens deze wedstrijd hadden gespeeld zoals de 1e drie dan was deze wedstrijd heel anders gelopen, nee ik zeg niet dat ze dan gewonnen hadden maar er was op zn minst strijd geweest ipv eenrichtingsverkeer zoals nu het geval was.
Als ze volgende week de sterren van ons stadion spelen en winnen kom jij dan ook weer positief commentaar leveren? Oh nee, dan ligt het waarschijnlijk aan een offday van de tegenstander....... nou jan, dan is dus ook precies de reden waarom het Twente zo gemakkelijk af ging. En dont worry, kampioen worden we niet....die illusie heeft geen van ons allen!!!!
Zondag 18 september 2016 om 09:43 uur

Haagsicoon

@RF Jij haalt een paar fouten aan maar de hele wedstrijd was gewoon bagger van Ado kant met zo`n instelling ga je geen wedstrijden winnen.
En die Becker speelde misschien wel aardig bij Zwolle maar daar hebben we nu niets aan voorlopig is hij niet beter dan Schaken.En gooi Zwinkels onder de lat en geef een Bakker en een El Mahdioui maar eens een kans.We kunnen wel zeiken dat Bakker en Jansen slecht zijn maar na de wanvertoning van gister is de rest geen haar beter op dit moment.
Zondag 18 september 2016 om 09:32 uur

RF

Becker is geen miskoop, kijk bijv. s op you tube z`n pec jaar. Gewoon z`n minuten laten maken en aan blijven moedigen van onze kant en niet zo negatief gelijk als t een keer niet loopt.

Fouten werden helaas slim afgestraft.
Onze aanvoeder leidt de 3-0 in door op z`n verkeerde been door t midden de bal een hengst te geven.
1-0 fout van kanon.
Beugel is te ver weg bij de 2-0.

Kan een x gebeuren.

We blijven een elftal van spelers budget van 7 milj. De 3 voorwaartsen van Twente hebben meer tranfer waarde dan ons hele team.

Jan doe s niet zo flauw je kijkt naar ADO niet naar Bayern qua budget.
Zaterdag 17 september 2016 om 23:34 uur

janvele

@KaleHans
Je wil nog steeds niet de werkelijkheid onder ogen zien. Dat is dat we een stelletje voetballers hebben met bar weinig kwaliteit. Dat mag van jouw niet worden gezegd maar ik doe dat wel.
Zaterdag 17 september 2016 om 23:21 uur

RF

Becker is geen miskoop, kijk bijv. s op you tube z`n pec jaar. Gewoon z`n minuten laten maken en aan blijven moedigen van onze kant en niet zo negatief gelijk als t een keer niet loopt.

Fouten werden helaas slim afgestraft.
Onze aanvoeder leidt de 3-0 in door op z`n verkeerde been door t midden de bal een hengst te geven.
1-0 fout van kanon.
Beugel is te ver weg bij de 2-0.

Kan een x gebeuren.

We blijven een elftal van spelers budget van 7 milj. De 3 voorwaartsen van Twente hebben meer tranfer waarde dan ons hele team.

Jan doe s niet zo flauw je kijkt naar ADO niet naar Bayern qua budget.
Zaterdag 17 september 2016 om 23:19 uur

ENW02

Dank je wel hans, tijdens die 10 punten niet geboord die kwal.
Zaterdag 17 september 2016 om 22:52 uur

KaleHans

Jan........... of je geeft ook is commentaar als ze goed presteren of pleuris gewoon is op!!!!!! Ik ben dat alleen maar negatieve commentaar van jou echt zat met je wijsheden en je glazen bol en je belachelijke uitspraken.
Zaterdag 17 september 2016 om 22:39 uur

Wes

Heb tot nu toe ook nog niet veel geschreven, ook niet tijdens de euforie een aantal weken terug. ADO is en blijft een club voor het rechterrijtje dat blij mag zijn als het een jaartje niet hoeft te knokken tegen degradatie. Wat ik vanavond gezien heb is ook weer typisch onze FC. En geloof me op mijn woorden het zal nooit wat worden ook! Een figurant in een Mickey Mouse competitie.
Zaterdag 17 september 2016 om 22:29 uur

ENW02

@jan

Fijn dat je er weer bent, we hebben je gemist
Zaterdag 17 september 2016 om 22:29 uur

janvele

@ENWO2
Pleur op. Niveautje hoor! Als het goed gaat? Het gaat nooit goed maar dat zie je niet omdat je het verstand van voetbaal schijnbaar ontbeert.
Zaterdag 17 september 2016 om 22:15 uur

ENW02

Jan ben je weer vrij?. Typisch Haags om meteen weer te zeggen dat het niks is en als ze winnen worden we weer kampioen. We hebben gewoon een team die rond de 10e plek gaat spelen. Feyenoord en Twente uit kan je gewoon verliezen, alleen hadden ze wel wat meer tegenstand kunnen bieden. Laten ze die punten dan volgende week maar pakken. Elk jaar heb je dit soort wedstrijden er tussen.

Jan, het zou je eens sieren als je jezelf eens laat horen bij wedstrijden die we wel winnen. Wat jij doet met je commentaar deed ik ook hoor, alleen was ik toen 12 jaar.Je bent en blijft een heel vervelend kind die graag wil zeggen wat ie al gezegd had. Nogmaals een advies. Pleur lekker op met je kinderachtig gedrag.
Zaterdag 17 september 2016 om 21:49 uur

janvele

@Kale Hans
Het had wel 10-1 kunnen zijn. Overigens heb ik dit toch al aan het begin van het seizoen voorspelt? Maar KH keek even niet verder dan zijn neus lang was en dacht dat wij voor het kampioenschap konden gaan.
Zaterdag 17 september 2016 om 21:41 uur

KaleHans

Complete offday van echt iedereen, geen strijd, geen passie, overal net twee passen te laat en verdedigers die elkaar aan staan te kijken zo van "wie doet er iets". Een Duplan die elke corner laag trapt zegt genoeg. Dan heeft Setkus er ook nog een paar ballen uitgehouden met behulp van lat en paal. Beste man vond ik San Roman en dat zegt voldoende.
Havenaar heb ik behalve 1 schot helemaal niet gezien en die Becker doet net alsof hij alleen in het veld staat.......... Volgende wedstrijd gewoon maar weer met Schaken op rechts en als Kasteneer niet kan spelen Duplan maar weer is op links en geef Mahdioui dan maar een kans als aanvallende middenvelder. En heren Trybull, Meisner en Beugelsdijk, de volgende keer weer graag die Duitse mentaliteit op de mat!!!
1x kan (eigenlijk niet) maar dit moet geen gewoonte worden. We begonnen net zo goed aan dit seizoen!!
Zaterdag 17 september 2016 om 21:27 uur

Hagenees

Wat een slechte prestatie.We zakken weer in als een pudding.
Geen passie,geen strijd nul komma nul.
Die Becker is een miskoop van het jaar,met veel tamtam binnen gehaald,hij heeft veel worden maar weinig daden.
Binnen 3 weken staan we weer in het re-rijtje en vecht je weer tegen degradatie voetbal.
Zaterdag 17 september 2016 om 21:06 uur

Haagsicoon

Maar ja hoop dat "Jan pipo de clown" eens wat andere spelers de kans gaat geven en zet Zwinkels maar eens op doel de komende wedstrijden want dit kan je niet verkopen naar je reserve spelers.
Zaterdag 17 september 2016 om 21:05 uur

Haagsicoon

Een complete wanvertoning wederom geen strijd,passie en haagse bluf. Geen schim van de ploeg in de eerste 4 wedstrijden.Die Becker is met veel tam tam binnen gehaald zie liever Schaken weer op rechts.Maar ja buiten Schaken en Kastaneer stonden daar onze beste 9 spelers in het veld ik hou me`n hart vast voor de komende wedstrijden.
Zaterdag 17 september 2016 om 20:58 uur

Ronnie

Wat een schandalige vertoning was dat zeg.
Geen woorden voor.
Bagger!!!!!!!!!!
Zaterdag 17 september 2016 om 20:46 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24