ADO ontbeert stootkracht in De Kuip

11 september 2016 5 reacties

ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen Feyenoord met 3-1 verloren.

De ploeg van Zeljko Petrovic mocht na de eerste helft van geluk spreken dat het slechts met 2-0 achter stond. Het was een walk-over geweest. Feyenoord zette de ene na de andere aanval op en ADO kwam niet over de middenlijn.

De 1-0 viel na ruim een half uur spelen. Ernestas Setkus verwerkte een schot van Kuijt niet goed, waarna de Katwijker de 1-0 uit de rebound kon binnentikken. De keeper van ADO had zijn ploeg even daarvoor nog met een knappe redding in de wedstrijd gehouden.

Na de aftrap die uit de 1-0 volgde, stond de ADO-verdediging te slapen. Feyenoord kon hierdoor de score verdubbelen. Jörgensen, die voor de 2-0 tekende, stond echter wel buitenspel.

In de tweede helft herstelde ADO zich enigszins. Vijf minuten voor tijd kwam de groengele formatie zelfs nog op 2-1 na een goal van Ludcinio Marengo. De spanning was even terug, maar in blessuretijd maakte Feyenoord de wedstrijd af. Aan de 3-1 ging een fout van Tom Trybull vooraf.