Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO pakt geen punten maar wel vertrouwen tegen Feyenoord


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 februari 2017 22 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Feyenoord met 0-1 verloren.

 

De ploeg van Alphons Groenendijk deed zichzelf daarmee tekort. Er had zeker een punt in het Kyocera Stadion achter moeten blijven.

 

Met Wilfried Kanon in het centrum van de verdediging en Bakker controlerend op het middenveld, had Groenendijk de as van het veld flink vernieuwd. Niet geheel ten onrechte, het stond aanmerkelijk beter dan de afgelopen duels.

 

ADO kreeg in de eerste helft de grootste kans om op voorsprong te komen. Tyronne Ebuehi brak goed door aan de rechterkant en gaf de bal voor het doel aan Guyon Fernandez. De spits maaide over de bal heen en wist het buitenkansje daardoor niet te verzilveren.

 

Ook de tweede helft begon de Haagse formatie goed. Toch was het Feyenoord dat het net vond. De ingevallen Mike Havenaar was nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet werd op het nippertje gekeerd door de keeper.

 

Lees meer over

Reacties

Haagsicoon

@janvele Nee hoor is gewoon de waarheid ik ben nergens ordinair aan het schelden.
Dinsdag 21 februari 2017 om 21:49 uur

janvele

@Haagsicoon.
Niveautje lullen weer! Dat noemt men ordinair schelden.
Dinsdag 21 februari 2017 om 21:02 uur

Haagsicoon

@janvele Je praat er weer lekker om heen ik zeg nergens dat een beleid niets zegt of er toe doet. Ik geef aan dat we ons nu moeten handhaven in de eredivisie met de middelen die we nu hebben dus doet het beleid er even niet toe want dat kan je niet terug draaien.
Maar wat je nu wil zeggen is dat alleen jij je verstand hebt gebruikt na het zien van de wedstrijd.
Je hebt lekker thuis voor de buis gezeten en na de wedstrijd met jezelf zitten lullen zeker iets anders kan ik er niet van maken.Je geloofwaardigheid zakt met de dag
Dinsdag 21 februari 2017 om 16:05 uur

janvele

@Haagsicoon
Daar heb je Haagsicoon weer met gelul. Wat een niveau. Nee, beleid zegt niets. Nou beleid zegt alles. Zie bij ADODenHaag. Niet gezien. De hele wedstrijd gezien en iedereen die zijn verstand gebruikt oordeelde, zwaar beneden pijl!
Dinsdag 21 februari 2017 om 15:14 uur

Haagsicoon

@janvele ik kijk niet naar een Heracles wat beleid betreft want dat weten we wel.Ik nu naar de huidige sportieve prestatie want daar is het waar het nu om gaat met nog 11 wedstrijden te gaan.En de wedstrijd tegen Feyenoord was helemaal niet beneden niveau van wat we daar voor hebben gezien.Als kenner en liefhebber was deze wedstrijd beter dan pak hem beet 16 wedstrijden daar voor.Dat probeer ik al enige tijd uit te leggen maar je schijnt het niet te snappen.Dat gelul over beleid weten we nou wel het is nu zaak om de club in de eredivisie te houden met de middelen die we nu hebben of is dat ook moeilijk voor je te berijpen.
Je hebt de wedstrijd niet eens gezien in het stadion dus wie vonden er ook dat de wedstrijd beneden niveau was dan en kom niet met dat gelul over de kranten en Tv want je zakt zwaar door de mand met zulke uitspraken.
Dinsdag 21 februari 2017 om 14:01 uur

janvele

@Haagsicoon
Ik beoordeel niet als Barcelona en RM. Kijk b.v. naar Heracles met een goed beleid. Met een goed beleid zou bij ons ook meer kunnen. Moet ik overigens herhalen dat ik NIET de enige ben die de wedstrijd volkomen beneden niveau was en niets voorstelde. Erken dat toch eens als voetbalman/liefhebber.
Dinsdag 21 februari 2017 om 12:40 uur

Haagsicoon

@janvele Zoals gewoonlijk weer een politiek correct antwoord van je en als kenner en liefhebber zie ik ook heel graag mooi voetbal maar we praten hier over Ado Den Haag en geen Barcelona of Real Madrid.En als kenner heeft Ado een goede wedstrijd op de mat gelegd ten opzichte van de laatste 18 wedstrijden.Denk dat jij de enige (supporter) bent die er zo over denkt maar dat geeft niet dat is je rol hier alleen maar negatief zijn.
Dinsdag 21 februari 2017 om 10:05 uur

janvele

@Hasagsicoon
Als je weet (en dat weet je toch) dan weet je hoe voetbal behoord te worden gespeeld en waarvan een liefhebber en kenner kan genieten. Lees de kranten en volgde de TV programma`s en iedereen was het er over eens dat het een draak van een wedstrijd was. Een abominabel niveau.
Dinsdag 21 februari 2017 om 09:38 uur

Haagsicoon

@janvele Geef nou eens in een reactie aan waarom het een draak van een wedstrijd was en wat er zo allemaal zo slecht was aan die wedstrijd.
Ik weet dat je het niet kunt onderbouwen als zogenaamde "voetbalkenner" maar zou zeggen probeer het eens ook heb je alleen de herhaling gezien.
Maandag 20 februari 2017 om 21:49 uur

Haagsicoon

@janvele Je bent niet eens een Ado Den Haag supporter en al helemaal geen voetbalkenner je zit hier alleen om te trollen niets meer of minder.
En ja ik vind VVV leuk voetbal spelen en ja ze zijn op dit moment ook beter dan onze club maar de wedstrijd van gister geeft de burger weer moed.
Ik weet dat het heel moeilijk voor je is om eens positief te zijn je bent te voorspelbaar omdat ik al wist wat voor een reactie jij zou geven na de wedstrijd van gister.
Maandag 20 februari 2017 om 21:20 uur

KaleHans

Aha.......nu betrap ik jan toch op een leugen, hij schaart zich onder de "voetbalkenners"
En dat terwijl wij allen weten dat jan een grote negatieveling is als het over onze club gaat en sowieso al geen supporter is van ADO!!!!
Het kan altijd nog jan, onze club heet niet voor niets Alles Door Oefening!
Maandag 20 februari 2017 om 18:58 uur

janvele

@Haagsicoon
Meneer Haagsicoon, ik lul niet dom. Ik geef mijn mening op niveau en iedere voetbalkenner oordeelt dat het een draak van en wedstrijd was met abominabel spel. Wat zal ik mij verder nog inlaten met mensen die een bril nodig hebben en/of helemaal geen verstand van voetbal hebben. Allen maar als HUN club wint, hoe dat ok tot stand komt, dan zijn ze gelukkig. Nu ik niet. Ik geniet alleen van goed voetbal. Je vind bij voorbeeld VVV toch ook zo leuk spelen en veel beter dan onze club?!
Maandag 20 februari 2017 om 17:19 uur

Haagsicoon

@janvele Zou zeggen kijk zelf eens in de spiegel en zonder Petrovic maar met een Groenendijk staan we inderdaad nog onderaan.
Vraag me af wat moet er gebeuren wanneer jij eens een positieve reactie gaat geven in jou ogen is echt niets maar dan ook niets goed.
Waarschijnlijk heb je de wedstrijd niet eens gezien anders lul je niet zo dom.
Maandag 20 februari 2017 om 16:20 uur

janvele

@Haagsicoon
Ja het was GEEN afgrijselijke wedstrijd en kwalitatief hoogstaand. Iemand die dat vind moet eens in de spiegel kijken. Overigens, war staan we zonder P. maar met G.?
Maandag 20 februari 2017 om 14:20 uur

Haagsicoon

@janvele Zat al op zo`n reactie te wachten van je :roflolacht al die Jan heeft lang moeten nadenken hoe hij zou moeten reageren om toch iets negatief te kunnen zeggen.
Krijg meer het gevoel dat je familie bent van Petrovic
Maandag 20 februari 2017 om 11:49 uur

janvele

@Haagsicoon.
Een goede wedstrijd gezien?! Nou, iemand die dit beweert heeft geen verstand van voetbal. Het was een afgrijselijke wedstrijd. Kwalitatief alles ver beneden peil.
Maandag 20 februari 2017 om 11:03 uur

Oudhaags

Hoop dat de boel nu op de rails staat en doorstoot uit de onderste regio van de ranglijst, het spel lijkt die boost te geven.Volhouden die energie dan komt het misschien nog goed, Kasteneer hebben we nodig voor de aanval, al vond ik Becker gisteren zijn beste inval beurt maken, Gorter was goed, Duplan al is het on nodig terugspelen van aanval verdediging weer dodelijk gebleken. al met al een leuke wedstrijd gezien een van de weinige die ik op mijn jaarkaart kan wegstrepen,hoop dat er nog vele mogen volgen.
Maandag 20 februari 2017 om 07:48 uur

Oudhaags

Aussie,
logische bij een stand op de ranglijst tegen deze tegenstander dat de ME paraat staat, er zijn nog altijd figuren de de boel willen verzieken, als men zich nou een normaal gedraagt hoeven zij niet eens te komen, de supporters van de tegenstander geven daar ook reden toe, al met al is het ziek dat het zo is, zo jaag je goedwillende toeschouwer het stadion uit die ook bijdrage aan de inkomsten,maar dat schijnen enkele niet aan hun domme verstand te brengen en denken dat zij het alleen recht hebben.
Maandag 20 februari 2017 om 07:31 uur

KaleHans

Wolters voor Schaken (nog meer gevaar) en David voor Ebuehi (mijn voorkeur) en voor de rest laten staan. Eindelijk van alles gezien wat ik maandenlang gemist heb!!
Het team stond goed, met name Bakker op het middenveld en Kanon centraal (waar hij hoort), strijd, passie, 110% inzet! Als ze voortaan zo spelen ontlopen we degradatie EN nacompetitie!!!!
Zondag 19 februari 2017 om 21:27 uur

Ronnie

@Haags Icoon,

Geheel mee eens.
Als we dit ook kunnen opbrengen tegen de "kleinere " ploegen dan moeten we punten gaan halen.
Zonde vandaag,hadden recht op 1 puntje.
Zondag 19 februari 2017 om 21:11 uur

Haagsicoon

Eindelijk weer eens een goede wedstrijd gezien na een lange tijd moet eerlijk zeggen dat ik twijfels had met een Bakker en Ebuehi in de opstelling maar ze hebben me positief verrast.
Zo als ik al eerder aangaf is er veel meer uit deze selectie te halen dan nu het geval is geweest en ik denk ook dat een Groenendijk in de winterstop al aangesteld had moeten worden.
Een Zwinkels op doel geeft veel meer rust achterin en dat merk je ook gelijk aan een Beugelsdijk en Meijers speelde ook een goede wedstrijd na zo lang er uit te zijn geweest.
Zou zeggen laat deze 11 ook volgend weekend in de basis staan even niets meer aan veranderen.
Een gelijk spel had meer verdiend geweest vandaag.
Zondag 19 februari 2017 om 20:56 uur

AussieAdo

geen reacties over Schandalig optreden van politie/me ?
net na de wedstrijd een provocerende optreden bij het spelershome (er waren ook kinderen en vrouwen )... hier wist niemand wat er aan de hand was...
overigens al vóór de wedstrijd waren er al hier en daar me-busjes te bewonderen...
niets te lezen hierover in het AD, ook niet De Telegraaf...
uiteraard niets op adodenhaag.nl, slaap lekker verder, zaaie site...
strax verkiezingen, Trump voor minister-president
Zondag 19 februari 2017 om 20:40 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23