Topweek: ADO pakt ook FC Groningen

8 april 2017 7 reacties

ADO Den Haag pakt in zes dagen negen punten.

De ploeg van Fons Groenendijk bond zaterdagavond ook FC Groningen aan de zegekar. ADO won met 4-3  van de noorderlingen.

Het was op het laatst nog onnodig spannend in het Kyocera stadion. Na 46 minuten stonden de groengelen namelijk op een riante 4-0 voorsprong.

Vooral in het begin van de wedstrijd ging het snel. Het eerste doelpunt viel na een klein kwartier spelen. Danny Bakker tikte een schot van Aaron Meijers in de touwen.

Acht minuten later maakte Dion Malone er 2-0 van. Nog geen 120 seconden daarna kopte Mike Havenaar de 3-0 binnen.  Vlak na rust werd het 4-0. Weer was het Dion Malone die scoorde.

De wedstrijd leek gespeeld, maar toch kwam Groningen terug tot 4-3. Het laatste doelpunt viel gelukkig voor ADO diep in de blessuretijd, waarna de overwinning een paar minuten later kon worden gevierd.

dick

Nu PSV pakken en met 100 % inzet lukt dat !!
Maandag 10 april 2017 om 12:55 uur

Haagsicoon

@RF De 5 spelers die gehaald zijn door van As renderen op dit moment alleen een Gorter en El Khayati door middel van een basis plek en zijn een versterking voor de ploeg.Een Wolters is een goede aanvulling met een beetje gif als hij mag invallen.Fernandez kan niet tippen aan een Havenaar en een Tamata zal geen speeltijd meer krijgen in het 1e ben ik bang.
Zondag 9 april 2017 om 14:17 uur

ENW02

Een topweek. Groenedijk meteen verlengen. Je ziet zoveel meer plezier. Sinds Feyenoord thuis is er wat gebeurd met die groep. 5 wedstrijden geleden hadden we 19 pinten. En vanmiddag misschien wel 12e. Ongelooflijk eigenlijk. Groenedijk, heesen en van As hebben dit voor elkaar gekregen.
Zondag 9 april 2017 om 12:10 uur

RF

Ik hoor nog niemand over rol van v As die voor 50 k 5-6 spelers heeft gehaald waarvan t merendeel rendeert.

Daarnaast miste petro meijers, Havenaar, malone...
Grappig is wel dat becker nu wel rendeert door dat hij bv in de diepte wordt aangespeeld.

Alles valt dan wel iig positiever uit dan 3 maanden terug!
Zondag 9 april 2017 om 11:10 uur

KaleHans

Hoe je het ook wend of keert, Fons voegt daadwerkelijk iets toe aan deze groep. Spelers die niet of nauwelijks rendeerden onder Petro doen dat nu wel. Ik heb vertrouwen in de laatste paar wedstrijden!!
Zondag 9 april 2017 om 10:54 uur

Erik FC DEN HAAG

Bizar gaaf vandaag.... ik vier deze week als de
beste week ooit... en zo is t maar net! Go Fonzie????
Zondag 9 april 2017 om 02:16 uur

Haagsicoon

Wederom een heerlijke wedstrijd gezien na de 4-0 in de 2e helft zag je bij een hoop dat de pijp een beetje leeg was de laatste 25 minuten.
Maar geeft ook niet die gasten hebben 3 wedstrijden alles gegeven dus Fonsie geef die gasten lekker een paar dagen extra vrij want wie weet wat er allemaal nog mogelijk is.
Zaterdag 8 april 2017 om 23:32 uur