Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO ruim verslagen in Arena


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 augustus 2015 24 reacties

De verwachtingen waren hooggespannen bij de Haagse fans,

 

Maar ADO heeft het in de uitwedstrijd in Amsterdam laten afweten. De ploeg van Henk Fraser liet zich gemakkelijk aan de kant zetten en verloor met 4-0.

 

Bij rust was ook de helft van het aantal doelpunten gevallen. De grootste kans voor ADO was nog in het eerste bedrijf, maar de keeper voorkwam een treffer van Havenaar.

 

Lees meer over

Reacties

janvele

@Chagoi2014
Nee prima ploegje dat Twente en een super doelman. Onze keeper die een doelpunt maakt dat de komende honderd jaar niet meer wordt gemaakt is geen geluk? Overigens indien wij winnen van Heracles dan mooi. Echter je verwacht dat toch niet?
Maandag 31 augustus 2015 om 20:35 uur

chagoi2014

Ik kan Chinees lezen Wes hahaha. En janvele tegen psv( tweede helft ) en tegen Twente gewoon goed gespeeld. Niks met de zwakke tegenstander te maken. Kijken of je ook reageert als ze de wedstrijd tegen Heracles winnen met goed voetbal. Denk het niet eerlijk gezegd.
Maandag 31 augustus 2015 om 19:23 uur

janvele

@Wes
Alle teksten zijn te lezen. Geen enkel probleem. Reparatie aan je PC nodig?
Maandag 31 augustus 2015 om 11:33 uur

Wes

@janvele
Gek dat ik vanaf deze topic die rare tekens zie bij jouw tekst. Waarschijnlijk heb jij e toetsenbord verkeerd ingesteld ofzo! Zo te lezen hebben we het niet. Chagoii kan het wel lezen, misschien zijn eigen taal
Maandag 31 augustus 2015 om 09:11 uur

janvele

@Chagoi2014
Ja daar was weinig voor nodig om tegen dit Twente beter te zijn. Overigens beter? Ken je de keeper van Twente. IK niet. Ze spelen namelijk feitelijk zonder keeper. Moet je eens nagaan hoeveel doelpunten de schuld van deze keeper zijn (en in de wedstrijd tegen ons waren). Dat brengt de overwinning tegen Twente in perspectief. Maar dit alles mag nooit worden gezegd op deze site.
Maandag 31 augustus 2015 om 08:50 uur

janvele

@KaleHans
Ja schelden en schelden. Wat heb jij je deze zomer na even te zijn weggeweest verlaagd. Verder alles ontkennen. Nee klasse hoor. Overigens wees blij met dit bagger voetbal. Ik voor de zoveelste keer NIET maar dat mag niet worden gezegd.
Maandag 31 augustus 2015 om 08:45 uur

Haagsicoon

Dat geleuter over de backs over Malone ben ik het eens zet daar Zuiverloon maar neer.We vergeten dat Meijers gewoon een middenvelder is en destijds op de linksback positie is neergezet en nooit meer is weg gekomen.
De eerste 2,5 wedstrijden waren gewoon goed tot redelijk zelfs Frank de Boer keek z`n ogen uit die had toch ook wel een andere wedstrijd verwacht van Den Haag.
We hebben nog 30 wedstrijden te gaan......tja na PSV,Twente,Utrecht en 020 deze maand ben je toch goed begonnen met 5 punten.Maar vandaag was de wedstrijd al gespeeld na 20 minuten heel simpel.
komt helemaal goed dit seizoen plek 8 t/m 12 denk ik zo............
Zondag 30 augustus 2015 om 22:14 uur

chagoi2014

@janvele... Heb jij de wedstrijd tegen Twente wel gezien? Dat was echt totaal geen geluk. Den haag was toen echt veel beter. En idd kom niet alleen klagen maar ook een keer wat positief zeggen als er goed gespeeld wordt.
Zondag 30 augustus 2015 om 20:04 uur

RF

Jan Vele: je tekst is niet leesbaar.

Heb je n cursus Chinees gevolgd..?

Graag even opnieuw posten svp anders wordt t hier saaaaiiiiii en te realistisch.
Zondag 30 augustus 2015 om 20:03 uur

KaleHans

Ik zie ook alleen zijn naam staan.... niet zo gek dat ze hem boycotten.
Als er iets negatiefs te melden is komt hij ineens onder zijn steen vandaan.
De vorige drie wedstrijden was hij in geen velden of wegen te bekennen! Zielepoot!
Zondag 30 augustus 2015 om 18:36 uur

Wes

Wat gek, ik zie de naam janvele wel staan maar zie i.p.v. tekst alleen maar gekke tekens. Niet te lezen! Zouden ze hem geboycot hebben
Zondag 30 augustus 2015 om 18:22 uur

janvele

@Sven.

Een Klassecommentaar!! Kalehans loopt nog steeds met zijn hoofd in de wolken en wil de werkelijkheid niet onder ogen zien. Wat een matig stel voetballers en met veel geluk punten gehaald. Daardoor ging men denken dat men kon meedoen voor de top. Veel spelers lopen naast hun schoenen. Zelfs Messi heeft niet zo`n arrogante houding. Wie zijn dan de krabbelaars van onze club om zo te doen?!
Zondag 30 augustus 2015 om 17:37 uur

John Wright

Begrijp nog steeds niet wat Henk in Wormgoor ziet. Hij blijft te beperkt voor zelfs de subtop van de eredivisie. Malone wordt nooit een rechtsback met het mes tussen de tanden. En met Meijers uit vorm....tsja...... Het centrum is simpel: ZUIVERLOON en BEUGELSDIJK. En een rechtsback kopen svp. W en W actie graag
Zondag 30 augustus 2015 om 16:55 uur

Tja

Weer ff op de plek van de realiteit gezet.
We hebben een leuke voorhoede en een goede keeper, dat is positief.
Achterhoede @drama (jupiler en lager) en op het middenveld ontbeert een type Toornstra.
Dus nog veel werk te verzetten door aankopen heren W&W anders is het weer in het rechter rijtje met de billen..................
Zondag 30 augustus 2015 om 16:35 uur

Rikkie

@ Sven.
Kom op zeg, ze konden nog geen bal over vier meter naar een medespeler krijgen.., heeft niks met ingespeeld te maken. Leek meer een verkeerde instelling en gebrek aan inzet ( Alberg) en tactisch onbenul ( Meijers) die je de das omdoet. Maar eigenlijk heeft geen van alle een voldoende.
Schaken kon het niet belopen en had geen steun.., waarom niet eerder Gorree ingezet..?! Ben het eens dat het tegen Utrecht al niet veel was, maar had meer van de coach(-ing) verwacht. Diepe zucht..
Zondag 30 augustus 2015 om 16:15 uur

Sven

Onze verwachtingen blijken zeer onterecht. Twente (1_4) heeft ons verblind. Utrecht was voor mij al een eye opener. Onderschatting is ADO en zijn supporters eigen. Ook Fraser is er ingetrapt en vergeten dat automatismen nodig zijn om tegen Ajax aanvallend iets te kunnen te kunnen brengen. De les is dan ook: eerst een muur optrekken, de tegenstander geen rust geven om op te bouwen, gebruik maken van het ontmoedigingseffect, om indien mogelijk met snelle counters proberen te scoren. Daar heeft Fraser de vorige seizoenen toch redelijk vaak succes mee gehad. De media en de supporters hebben de arrogantie opgeschroefd. ADO is nog lang geen topploeg, misschien nog niet eens een middenmoter. Je kunt het de ploeg en de trainer niet kwalijk nemen. Er is nu eenmaal tijd nodig om ingespeeld te raken. Dus realistisch naar de komende wedstrijden kijken is noodzakelijk. Een echte vormgever op het middenveld (type Sno) lijkt mij noodzakelijk.
Zondag 30 augustus 2015 om 15:55 uur

Rikkie

Alberg en Meijers terug zetten naar het dameselftal..wat een meisjes ! bah !
Hoe heeft de coach het voor elkaar gekregen om zo`n onrustige stemming te creëren ?! Echt een drama !
Zondag 30 augustus 2015 om 15:34 uur

Wes

Zoals iedereen aangeeft moet er versterkt worden in de verdediging en middenveld, Fraser wilde alleen maar voorin versterkingen maar als het verdedigend en organisatorisch niet staat dan win je nog geen wedstrijd. Tegen 020 uit kan je punten laten liggen en gelukkig kan er nog geïnvesteerd worden dus trek die Chinese portemonnee nou en kom je woorden na!
Zondag 30 augustus 2015 om 15:27 uur

KaleHans

Gewoon een dramawedstrijd, achterin en op het middenveld geen communicatie!
Ze liepen elkaar regelmatig in de weg, dan denk je dat Henk in de rust wel wat gaat veranderen.......... maar nee hoor. Alberg speelde weer een draak van een wedstrijd, Kristensen is het ook even kwijt en dan wordt je dus simpel op het middenveld overlopen.
Als ze achterin dan niet eens met hun man meelopen tja............ dan krijg je dus op je donder.
Dit is niet eens een kwestie van geen goede spelers want als ze hun taak zouden uitvoeren zoals met hun man meelopen en goed dekken en met elkaar communiceren dan was deze wedstrijd anders gelopen (dat zag je namelijk wel de vorige wedstrijden). En dan ook nog fel op de bal........ dat was vandaag ook ver te zoeken. Snel vergeten dit dus!!!
Zondag 30 augustus 2015 om 15:14 uur

gerard

Wat het middenveld betreft denk ik dat duplan daar beter op zijn plaats is dan alberg. Alberg dan in spits op de vleugels.
Zondag 30 augustus 2015 om 15:07 uur

gerard

ik vind dat de problemen vooral bij de backs liggen, zowel rechts als link was het dramatisch. Misschien Wormgoor en Beugelsdijk centraal,zuiverloon rechtsback
Linksback weinig alternatieven voor meijers. Ebuehi is een rechtsback, Hevel is wel links maar een middenvelder. De beste verdediging lijkt mij pas beschikbaar als kanon weer wedstrijd fit wordt. Dan kan je Beugelsdijk of Kanon als linksback opstellen.
Zondag 30 augustus 2015 om 15:03 uur

Hagenees

Erg slecht gespeeld.
Geen schande om van 020 te verliezen maar de achterhoede is zwak hoor!!!Geen strijd gezien!!
Hopelijk zondag weer een winst!!!
Zondag 30 augustus 2015 om 14:59 uur

Anne van Schuurman

@Ronnie niets aan toe te voegen. En ik word zo moe van al die praatjes vooraf van sommige spelers zoals mijn vriend Vito. In het vervolg graag eerst presteren en dan babbels. In die volgorde graag heren.
Zondag 30 augustus 2015 om 14:59 uur

Ronnie

Wat een drama wedstrijd was dat zeg.
Achterhoede en middenveld lijkt helemaal nergens naar.
Achterin lijkt het me duidelijk dat Zuiverloon daar de beste is maar wie er dan naast moet staan?
Op het middenveld word het tijd dat Alberg eens gepasseerd moet worden die raakt helemaal geen knikker en heeft totaal geen inzet.
Dus nog maar even hopen dat er wat op het middenveld bij komt en dat we de zeperd tegen Heracles kunnen goed maken.
Zondag 30 augustus 2015 om 14:44 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23