Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO verder in de zorgen na verlies tegen Vitesse


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 februari 2017 17 reacties

ADO Den Haag is thuis met 2-0 onderuit gegaan tegen Vitesse.

 

De ploeg van Zeljko Petrovic gaf het duel binnen een paar minuten weg. Na een half uur spelen profiteerden de Arnhemmers van de ruimtes in de Haagse achterhoede en de interpretatie van de buitenspelregels.

 

Na de 2-0 achterstand was er geen eer meer te behalen voor ADO.

 

Toch begon de Haagse club fris aan het duel. Nieuwelingen Guyon Fernandez, Randy Wolters en Nasser El Khayati zorgen de eerste twintig minuten voor nieuw elan. Helaas gingen na het eerste tegendoelpunt de koppies snel hangen.

 

ADO komt steeds meer in de problemen. De club heeft slechts 17 punten uit 21 wedstrijden en raakt op die manier verstrikt in de onderste regionen van de eredivisie.

Lees meer over

Reacties

KaleHans

zet Setkus er maar gewoon in hoor, en Ebuehi op dat bankje naast die andere twee.....
Maandag 6 februari 2017 om 13:12 uur

Haagsicoon

@dick Over Meissner en Beugelsdijk ben ik het eens maar waarom Setkus op de bank zetten snap ik niet helemaal.De beste man heeft aardig wat doelpuntjes voorkomen de laatste tijd de enige die wat beter is geworden van de gehele selectie.
Maandag 6 februari 2017 om 12:01 uur

dick

hey blijft lastig , maar Setkus , Beugelsdijk en Meisner zou ik ff op het bankje zetten de komende wedstrijden



,
Maandag 6 februari 2017 om 07:49 uur

janvele

@KaleHans
en dan had Vitesse gas gegeven en hadden we met 3-5 verloren.
Zaterdag 4 februari 2017 om 19:03 uur

Derijgers

Geluk moet je afdwingen, dat kan alleen met 11 man die eerste 15min zag het daar naar uit,maar als je 4 man achterin sschutteren speel je een verloren wedstrijd.Ik denk dat de trainer deze week de zak krijgt.
Zaterdag 4 februari 2017 om 18:43 uur

KaleHans

Als......... Fernandez die 3 ballen nu is goed op zn koppie had genomen...... dan hadden we met 3-2 gewonnen.
Zaterdag 4 februari 2017 om 15:50 uur

Jos_Luguber

@Joop Laat het nu een keer meezitten. Dan redt ADO het.
Zaterdag 4 februari 2017 om 14:40 uur

Haagsicoon

@Robztw Je kan er wel 1 intrappen net als Kastaneer een paar weken terug maar dan zal je toch een goede verdediging moeten hebben om te kunnen winnen.Het eerste wat een trainer moet doen is zorgen dat je verdediging staat als we zo door gaan is degradatie een feit en dan kan je scoren wat je wil is niet de eerste keer dat men in een paar minuten 2 goals om de oren krijgt.
Zaterdag 4 februari 2017 om 13:38 uur

Robztw

Jongens, ik ben toch hopelijk niet de enige die gisteren heeft vastgesteld dat de nieuwe jongens in het veld een aanwinst zijn?
Ik heb ondanks de uitslag toch met plezier gekeken naar El Khayati, Fernandez en Wolters? Donny Gorter had ook Haagsch venijn.. Duplan heeft wat mij betreft wederom bewezen dat hij de betere voetballer is en dus altijd zou moeten spelen. Als we eens wat meer geluk hebben voor de goal van de tegenstander, dan win je misschien ook eens je wedstrijd.
Vervelend dat er voornamelijk wordt gesproken over de matige verdediging... Als jezelf er af en toe eens in trapt, ziet de wereld er ineens heel anders.
Overigens was ik er ook van overtuigd dat het 2e doelpunt buitenspel was... zal wel aan mij liggen.
Verder niet zeiken, we gaan gewoon nog zorgen dat we punten halen en we blijven gewoon in de eredivisie.
Pfff...
Zaterdag 4 februari 2017 om 12:46 uur

KaleHans

Wuytens heeft nog steeds geen club........... misschien kunnen ze hem toch nog op andere gedachten brengen?
Zaterdag 4 februari 2017 om 11:57 uur

KaleHans

Ik blijf erbij dat hij Kanon in het centrum moet zetten, alleen naast wie??? Beugelsdijks gisteren onthutsend slecht net als Meissner. En Ebuehi betaald geloof ik per wedstrijd een bedrag aan Petro om hem te laten staan, als die jongen een schouderduwtje krijgt ligt hij meteen 5 meter verderop. Hij kan dan wel snelheid hebben... maar hij is een verdediger en moet gewoon (zoals David wel heeft) body hebben en zijn tegenstander opzij kunnen zetten.
Voor en midden dat staat nu met de nieuwelingen wel redelijk, dat bleek maar weer. Ik heb in ieder geval een betere wedstrijd gezien dan de laatste 5 bij elkaar. Maar het grootste probleem ligt gewoon centraal achterin, dat is wel duidelijk. En als je dan ziet dat Petro daar niets doet gedurende de wedstrijd betekend in mijn ogen dat hij het probleem dus gewoon echt niet ziet!!
Ik verlang naar Malone, Meijers, David en hopelijk ook snel Tamata en daar mag van mij echt Kanon ook nog wel bij (maar dan wel centraal) maar die andere drie........... voorlopig naar de bank.... thuis achter de TV. Wat een drama die drie! (ook Tom ondanks zijn inzet)
Zaterdag 4 februari 2017 om 09:11 uur

Nootdorper

Ik ben het helemaal met je eens Derijgers. Het is onbegrijpelijk dat Petrovic zo veel krediet krijgt. Hij blinkt uit in het makem van verkeerde keuzes, is een meester in het telkens weer veranderen van de opstelling en weigert elke keer maar weer om onze in potentie beste voetballer op te stellen. Met dit centrale duo vrees ik dat wij ook van GoAhead gaan verliezen, de kans op directe degradatie is dan levensgroot, zeker gezien het zware programma de weken daarna. Het feit dat het bestuur Petrovic al lang de hand boven het hoofd houdt noem ik paa wan(g)beleid maar ik ga er van uit dat hij een nederlaag vomende week zijn koffers mag pakken.
Zaterdag 4 februari 2017 om 08:15 uur

Derijgers

Ik moet kritisch blijven, als je als trainer niet je zwakke schakels kan herkennen in de wedstrijd en constant je focust op het totaal beeld dan zit er iets niet goed in je hoofd,deze lieve man is niet geschikt om een hoofd trainer te zijn, links achter lopen twee spelers te zwemmen ebueh en kanon,die brengen de bal niet ,en schuiven constant uit positie, waarbij Ebueh ook nog eens niet het vermogen heeft eenduidelijk overwicht op zijn tegenspelers te creëren, Ook Tommy is een goeie jongen maar ongeschikt voor dit niveau, De spelers die gehaald zijn zijn individueel een verbeter ing,Je moet als trainer juist nu creatief zijn, het enige waarbij hij zich nu op focust zijn doelpunten hard trainen en verliest de realiteit van het daadwerkelijk voetbalspel ,dat het vanuit achter je basis naar voren laat voetballen, dat mis ik constant de aansluiting vanuit achter, het enige wat tommy kan is weghalen en lange ballen geven,hij heeft totaal geen voetballend vermogen heeft ,net al ebueh en kanon weg halen en afstoppen is het enige. Als je als trainer dat niet weet te herkennen dam ben je uitgespeeld en moet je wegwezen, het heeft al veel te lang geduurd met Janssen Bakker en Becker als je de eerder genoemde ook had vervangen in de winterstop en een andere trainer gehaald dat had wat er gisteren gebeuren waarschijnlijk niet gebeurt, ik zeg waarschijnlijk wat in voetbal is niets zeker,een ding is wel zeker de trainer krijg dit team nooit aan het voetballen en zal ze ook niet beter laten voetballen, hij breek ze en dat gaat je niet in de eredivisie houden.
Zaterdag 4 februari 2017 om 07:14 uur

RF

Ze deden hun best.
Havenaar gelukkig weer terug.

Zaterdag 4 februari 2017 om 02:05 uur

Hmmm

Balen dat Wuytens zo "kort-dag" afzegde...
Zaterdag 4 februari 2017 om 00:49 uur

exopure

De grootste fout is het uitblijven van minimaal 1 CV en daar is ook alles mee gezegd!

Wangbeleid!!!!!

Vrijdag 3 februari 2017 om 23:40 uur

Haagsicoon

Was niet echt een slechte wedstrijd er zat in ieder geval iets meer pit in met name in de eerste 20 minuten aardig voetbal maar heel lullig in een paar minuten 2 goals tegen.De lichtpuntjes waren de nieuwe spelers met name Wolters maar je geeft het weg met een amateur verdediging Meissener en Beugelsdijk staan al vanaf de 1e wedstrijd in de basis (buiten blessures en schorsingen om) en hebben geen concurrentie de enige cv die we dan nog hebben is Kanon.
Ik denk dat Petrovic nu eens moet gaan werken aan een vaste basiselftal voor een aantal wedstrijden maar ja wat gaat hij doen als een Kastaneer en Meijers weer geheel fit zijn en blijft Duplan op de bank zitten.
Vrijdag 3 februari 2017 om 23:29 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23