ADO verliest op het nippertje van PSV

17 mei 2015 6 reacties

ADO Den Haag heeft het seizoen met een nederlaag afgesloten.

De ploeg van Henk Fraser speelde thuis tegen kampioen PSV, dat de afgelopen week op Ibiza vertoefde.

ADO kwam deze wedstrijd twee keer op voorsprong. De 1-0 kwam van de voet van Aleksandr Iakovenko die met een afstandsschot de doelman van de Eindhovenaren verschalkte.

Het tweede doelpunt zette Danny Bakker op zijn naam. De middenvelder werd vrij voor de keeper gezet en rondde snel af. Toen stond het al 1-1 omdat PSV op slag van rust gelijk maakte.

De club uit Brabant  trok uiteindelijk aan het langste eind. Nadat het inde 61e minuut 2-2 werd, viel het winnende doelpunt in de absolute slotfase. Doelman Martin Hansen werd in de laatste seconden van de vier minuten durende blessuretijd met een kopbal verschalkt.