Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Als je Beugelsdijk niet opstelt, vernietig je hem`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

14 februari 2017 26 reacties

Het centrale verdedigingsduo Tom Beugelsdijk en Thomas Meissner lijkt zijn langste tijd te hebben gehad.

 

In de media is het optreden van de twee van verschillende kanten scherp bekritiseerd. Daarbij moest met name Tom Beugelsdijk het ontgelden.

 

Beugelsdijk krijgt in het AD echter nog krediet van Theo van der Burch. ,,Dat verdient hij wel. Hij is een populaire jongen omdat hij zo ontzettend zijn best doet. Beugelsdijk wil alleen te veel doen en daardoor ga je fouten maken. Hij wil de boel op sleeptouw nemen, maar hij moet zich op zichzelf concentreren'', aldus de roemruchte oud-verdediger in de krant.

 

Van der Burch verder: ,,Als je Beugelsdijk nu niet opstelt moet je afscheid van hem nemen, want dan vernietig je hem. En die andere is niet beter.''

 

Dat de centrale verdediging van ADO rammelt blijkt wel uit het feit dat de centrumspits van de tegenstander vrijwel altijd coort. In de laatste tien duels gebeurde dat slechts één keer niet (tegen Sparta).

Lees meer over

Reacties

Haagsicoon

@KaleHans Onze Jan heeft totaal geen verstand van voetbal hij kraakt graag meningen van andere af zonder zelf het te onderbouwen wie hij dan het liefst in de verdediging ziet staan.Iemand die een V/D Heijden rechtsbuiten zou zetten neem ik niet echt serieus.
Donderdag 16 februari 2017 om 11:52 uur

dick

Beugel moet gewoon worden opgesteld , en doen waar hij goed in is.
Niks meer en niks minder
Meisner , nee , dat is hem niet. Imposant voorkomen , maar gewoon een slechte voetballer en een slechte verdediger.
Ebuehi , Meisner , Setkus , Fernandez , het is het allemaal niet
Volgens mij zit daar de oplossing om van de onderste plek weg te komen
Donderdag 16 februari 2017 om 10:20 uur

KaleHans

Heb jij gisteravond nog PSG tegen Barcelona gekeken jan? Dan had je gezien dat ze bij PSG ook een centrale man hadden lopen die van tijd tot tijd de bal gewoon wegpoeierde omdat de situatie daarom vroeg. Met wegpoeieren is niets mis als je daarmee een aanval kan afbreken of een doelkans of doelpunt kan voorkomen!!!! Tommie heeft zijn beperkingen en dus ook zijn goeie eigenschappen en juist die moeten benut worden, de wedstrijd van gisteren was een mooi voorbeeld, en nee jan ik vergelijk Tommie niet met die verdediger van PSG maar wel zijn spel!
Woensdag 15 februari 2017 om 20:16 uur

Haagsicoon

@janvele Vind dat Beugelsdijk wel degelijk in het elftal hoort dat is mijn mening dat gezeik en gezeur over Tommy was er voorgaande seizoenen ook niet iedereen weet sinds hij in het 1e voetbalt wat z`n beperkingen zijn als voetballer. Geloof dat KaleHans het toch duidelijk heeft uitgelegd.Ik zie liever anderen op de bank of tribune zitten maar nogmaals dat is mijn mening.
Woensdag 15 februari 2017 om 14:37 uur

janvele

@Kale Hans en @Haagsicoon
Veel tekst weinig wol. Erkennen jullie toch dat B. niet in het elftal hoort. Alleen de analyse ""wegpoeieren"" is al een duiding die nergens op slaat. Als barman zal hij wellicht nog bruikbaar zijn.
Woensdag 15 februari 2017 om 12:32 uur

Haagsicoon

@KaleHans Je slaat de spijker op z`n kop helemaal gelijk wat Beugelsdijk betreft.
Woensdag 15 februari 2017 om 09:56 uur

KaleHans

Als Tommie gewoon alleen doet wat hij moet doen, verdedigen (man uitschakelen, bal afpakken en of wegpoeieren of inleveren bij een ploeggenoot) dan is hij van grote waarde, dan heb je een beul van een verdediger staan a la Majstorovic. Tom zijn inzet is tomeloos en waarschijnlijk wel de grootste van het hele team en dat is inderdaad ook zijn grote valkuil. Als het elftal niet loopt dan wil Tom het hele elftal op sleeptouw nemen en ook gaan aanvallen en juist dan vergeet hij waarvoor hij in het veld staat. Ook het feit dat Tom reserveaanvoerder is vind ik verkeerd, laat die jongen zich concentreren op zijn verdedigende taak en niet op andere dingen. Sommige spelers kunnen dat gewoon niet aan, zie een Alberg die twee seizoenen geleden ook aanvoerder werd en ineens geen bal meer goed raakte. Een aanvoerder is een geboren leider en Tom, dat is een geboren verdediger en geen leider!!
Woensdag 15 februari 2017 om 09:06 uur

Haagse Nees

Wordt tijd voor een ander systeem ouderwets met laatste man en voorstopper. Het zijn twee dezelfde spelers, Tom moet gewoon een spits uitschakelen en als je met 3 spitsen speelt moet je daar is wat gaan presteren. Als je daar alles verliest blijf je verdedigen en kan je wachten op fouten. Maar laten we er weer één de grond in trappen als er 11 niet voetballen. Haags ?
Dinsdag 14 februari 2017 om 22:08 uur

Hagenees

We hebben allemaal kunnen zien dat de verdediging zo lek is als een mandje.Sorry hoor als je Beugelsdijk ziet voetballen de ene misser naar de andere.Eruit ermee kan misschien nog bij de amateurs terecht.Zakelijk zijn.Als ik niet functioneer op mijn werk kan ik het ook vergeten.Dit zelfde geldt voor Meissner.Stel gerust een ander op slechter dan die twee heren kan het niet worden.
Dinsdag 14 februari 2017 om 19:08 uur

janvele

D.D. Zuid-West
Correct. Echter Kanon naar het midden en een ander op links voor Kanon. In ieder geval B. weg uit het midden en er uit en eerst op zijn eigen voetbalschool laten leren voetballen. Na vele jaren training kan hij dan mee in de 3e Divisie.
Dinsdag 14 februari 2017 om 17:38 uur

Haagsicoon

@janvele De kenners weten al jaren wat de beperkingen zijn van een Beugelsdijk en toch vind men hem passen bij Ado Den Haag wat inzet en mentaliteit betreft.
Gewoon lekker laten staan in het elftal heel simpel ik zie liever andere spelers verdwijnen iedereen heeft nu ineens de pik op Beugelsdijk was voorgaande seizoenen wel anders.
Tja zondag kopt hij de gelijkmaker of de winnende in het doel en dan is het ineens weer een held hahahahahaha
Dinsdag 14 februari 2017 om 16:14 uur

D.H.zuid-west

@ janvele

Meissner is net zo slecht alleen die gaat de duels ook nog eens uit de weg. Kijk maar eens wat beelden terug en zie dat hij er nooit vol in knalt. Hij stond ook in de weg bij de 2-0 zaterdag, hij had nooit op die plek moeten zijn maar een paar stappen erachter. Communicatie tussen die 2 is nul.

Conclusie is dat we gewoon 2 hele matige verdedigers hebben en geen echte vervanging voor beide.
Dinsdag 14 februari 2017 om 16:10 uur

janvele

Hij doet zo z`n beste. Wat een l. argument. De man kan niet voetballen (en de kenner weet dat al jaren) en hoort niet in het elftal.
Dinsdag 14 februari 2017 om 15:40 uur

Ptje

De uitslagen vertellen je gewoon dat het laten vertrekken van Wormgoor, Dereijck en Kristensen een ongelofelijke misser is geweest.
Dinsdag 14 februari 2017 om 14:35 uur

Haagsicoon

@ruudje Denk dat dit veel beter zal gaan toch...

Malone Beugelsdijk Kanon Meijers achterin en Zwinkels op doel die gasten kennen elkaar ook al van vorig seizoen.
Dinsdag 14 februari 2017 om 13:27 uur

ruudje

Goed gezegt haagsicoon als meijers terug is en kanon en melone
Dinsdag 14 februari 2017 om 13:16 uur

070daantjes

Tommie is een prima speler alleen op dit moment moet hij terug naar zijn basis. Hard werken en knokken voor ADO. Nu wilt hij scoren , als hij zo doorgaat kan hij naar het UWV binnenkort.
Dinsdag 14 februari 2017 om 12:39 uur

Haagsicoon

@KaleHans Daarom zet wat andere mensen om hem heen het vertrouwen krijgen ze echt niet terug door in het 2e te spelen.Maar men wil dan wel een Meissner laten staan dan zou je alle spelers in het 2e moeten laten voetballen voorlopig.
Dinsdag 14 februari 2017 om 11:25 uur

Rikkie

Het lijkt ook alsof ze conditioneel tekort komen.. Ze lijken allemaal niet top fit.
Dinsdag 14 februari 2017 om 11:15 uur

KaleHans

Kom nou zeg, alsof Tommie zo`n teer jongetje is die niet in de spiegel kijkt, hij weet ook echt wel dat hij op dit moment totaal niet lekker in zn vel zit en niet in vorm is. Maar om hem dan maar te laten staan.........? Een paar wedstrijden in het 2e is echt niet verkeerd voor Tom, daar kan hij zich weer richten op zijn taak, verdedigen. Als je hem nu laat staan kost ons dat nog meer punten, zoals al gezegd, Tom wil dan teveel en wil de boel op sleeptouw nemen en daardoor vergeet hij zijn taak. Dus als je hem er een paar wedstrijden naast zet bescherm je hemzelf, niets mis mee!!!
Dinsdag 14 februari 2017 om 10:58 uur

radar

niet te snel afschrijven die beugel .... eerst maar eens anders neerzetten de ploeg ..... jammer dat z`n inzet ook z`n valkuil is want van wegens die inzet zie ik `m graag ..... je heb ook wat aan `m als er nog een wanhoops-offensief moet worden ingezet......
Dinsdag 14 februari 2017 om 10:36 uur

Haagsicoon

@Bollie74 Nee hoor gewoon Meissner op de bank zetten en Beugelsdijk laten staan met Kanon er naast.En rechts Malone en op links Meijers in het doel Zwinkels.Men doet nu net of alleen Beugelsdijk de schuldige is en dat alleen hij ons punten heeft gekost degene die zo denken hebben waarschijnlijk niet alle 22 wedstrijden gezien.
Dinsdag 14 februari 2017 om 10:30 uur

rooney

Nooit en te nimmer spelers terug halen die eerder bij de club hebben gespeeld en zeker niet op basis van sentiment en emotie.
Dinsdag 14 februari 2017 om 10:21 uur

Bollie74

Bedankt en tot ziens. Hem laten staan betekent alleen maar vernietigen van ADO. Dus gozah bedankt voor de moeite en de vele punten die het ADO heeft gekost heeft dit seizoen en succes bij scheveningen ofzo.
Dinsdag 14 februari 2017 om 10:19 uur

rd..

Meissner eruit, of een post naar voren schuiven. Als een soort Derijck.

Dinsdag 14 februari 2017 om 10:14 uur

bramhaag

dus recept voor tommie is duidelijk: rustaaaaaaaagh
Dinsdag 14 februari 2017 om 10:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24