Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘Chaos maakt zich meester van ADO’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 maart 2015 11 reacties

,,Totale chaos maakt zich meester van ADO Den Haag.’’

 

Met deze kop begint een AD-artikel waarin wordt geschreven over het machtsvacuüm dat nu bij de club zou zijn ontstaan. Doordat directeur Maarten Fontein weg is, is niemand tekenbevoegd.

 

En dat terwijl de club knopen moet doorhakken voor de selectie en begroting van volgend seizoen. Deze maand moeten opties worden gelicht om spelers langer te binden. Ook onder contractverlengingen kan voorlopig geen krabbel.

 

,,Net nu ADO weet wat sportieve kleur op de wangen krijgt, overheerst weer twijfel over de toekomst’’, valt te lezen in de krant.

 

Daarbij komt dat bijna een maand geleden de hele raad van commissarissen is ontmanteld. Daarin zit van de oude groep alleen nog Jan Willem Wigt.

 

Verder bestaat de raad momenteel uit Wang zelf en zijn vriend Liu Hong, sportpresentator bij een Chinese commerciële zender.

 

En hoe zit het met de inbreng van Dick Advocaat, Kees Jansma en Rob Jansen?

 

In De Telegraaf zegt Fontein daarover: ,,Ik was ver met het strikken van diverse Haagse iconen voor de club, zoals Dick Advocaat, Kees Jansma en Rob Jansen. In één klap vallen die contacten weg. Advocaat liet vanuit Dubai al weten dat mijn vertrek een slechte ontwikkeling is voor ADO, net nu de rust bij de club was wedergekeerd.''

 

De krant noemt Maurice Westerwoudt als mogelijke opvolger van Fontein. Westerwoudt was eerder al betrokken bij de directie van de club.

 

Het AD en VI zeggen dat in dit verband ook weer de naam opduikt van Chun Li, die bemiddelde bij de overname, zich korte tijd met de club bemoeide en door Fontein op een zijspoor werd gezet.

 

Reacties

Tja

Dicky Advocaat moet niet zo`n grote broek aantrekken vanuit verweggiestan maar of daadwerkelijk zijn kennis en kunde al dan niet in betaalde vorm investeren in onze club.
Het zelfde geldt voor John van Zweden.
Kritiek van af de zijlijn ligt meer in de lijn de bladen VI, Elf en ons aller @Jan Vele dat je met een knipoog mag lezen.
Donderdag 5 maart 2015 om 16:32 uur

janvele

@Mig
Ja weglopen voor de hele harde nare werkelijkheid Mig.
Donderdag 5 maart 2015 om 13:54 uur

MiG

Advocaat en Jansma draaien al jaren om de hete brij heen mbt het helpen van "hun cluppie", Chinezen of geen Chinezen. Jelle & Ron001 slaan wmb dan ook de spijker op de kop.
@jan: Ik zie jou wel graag in een zwembad zonder water springen, krijg je van mij nog Olympisch Goud ook...
Donderdag 5 maart 2015 om 13:20 uur

janvele

@KaleHans
Je vraagt aan Advocaat e.a. het onmogelijke. Deze mannen zijn niet gek maar schatten de zaak in naar waarde. Zij hebben zelfs met Wang aan tafel gezeten. Dat schijnt toch niet zodanig te zijn verlopen dat zij reden zagen om verder te gaan (praten). Jijzelf zou ook niet op basis van onzekerheden iets beginnen. Jij springt toch ook geen zwembad in als je niet weet of er water in zit!?
Donderdag 5 maart 2015 om 13:02 uur

haagseluuk

Godgloeiende godverredomme GAAN WE LEKKER DAAR???????? Kwestie van tijd totdat de spelers opstaan en hun twijfels uitspreken....................... worden de prijzend verlaagd wanneer we thuis spelespelen tegen Almere City en Jong 020?........ pfffffffffff
Donderdag 5 maart 2015 om 12:54 uur

GJ070

Advocaatje leef je nog
Donderdag 5 maart 2015 om 12:45 uur

KaleHans

Daar kom je weer met je bewering dat deze heren er niet in wilden stappen omdat ze Wang niet vertrouwden. kom op jan, nu moet jezelf is bij de realiteit blijven en geen dingen gaan verzinnen. Er was juist een grond gelegd om hiermee door te gaan en misschien wel meer dingen voor de club te gaan doen, dat is wat deze heren gezegd hebben!!! helaas is het gewoon zo dat als Advocaat en met hem meer Haagse iconen daadwerkelijk onze club hadden willen helpen ze ook al voordat Wang in de club stapte dit al hadden kunnen doen. Mijn gedachte is juist dat o.a. een Advocaat nu aan iedereen kan laten zien dat hij niet wil dat ADO als stuurloos schip ronddobbert en niet wil dat zijn club ten onder gaat, ongeacht wie er de baas is.
Donderdag 5 maart 2015 om 12:09 uur

Ron001

Stemming makerij!! Als je dingen blijft roepen dan worden de mensen vanzelf gek en geloven ze alles!! Ik zeg , laat je niet gek maken! En meneer fontijn roept nu emotioneel allerlei dingen !! Hij was het niet eens met zijn contract, zo zie ik dat op dit moment!
Donderdag 5 maart 2015 om 12:03 uur

Jelle

@janvele
Ik zou als ik Advocaat was nu ook niet instappen. Maar als ik Advocaat was met een echte wil om ADO te helpen had ik al lang voor de chinezen in ADO gezeten. Een beetje flauw om te zeggen dat DIT de reden is dat hij er niet in stapt. Er zijn maar weinig Haagsche iconen te vinden die ADO werkelijk willen helpen. Sterker nog, met de bankrekening van Advocaat had hij ADO zelf direct kunnen kopen.
Donderdag 5 maart 2015 om 11:57 uur

janvele

@KaleHans
Wat heeft dit met lef en een groot ADO Hart te maken. Deze mannen hadden al niet zo veel trek omdat zij beseften wat voor soort (Chinees) vlees zij in de kuip hadden. Dat Chinese vlees smaakte niet naar meer na het eerste onderhoud. Deze mannen branden zich niet aan een niet begaanbare weg.
Donderdag 5 maart 2015 om 11:49 uur

KaleHans

Aan de heren Advocaat, Jansma en Jansen dan nu de taak om op te staan en het stokje over te pakken......... wie durft?
Nu maar is kijken of deze heren echt een groot ADO hart en lef hebben om deze uitdaging aan te gaan.
Donderdag 5 maart 2015 om 11:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24