Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fontein: snel uitwisseling met trainers China


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 januari 2015 20 reacties

ADO wil op korte termijn trainers gaan uitwisselen met China.

 

Volgens Maarten Fontein is de uitwisseling van Nederlandse en Chinese trainers de eerste prioriteit als de overname is afgerond.

 

“ADO Den Haag gaat Chinese coaches trainen”, legt Fontein uit aan persbureau Xinhua. “Daarom moeten we hen naar Nederland halen,  zodat onze voetbalfilosofie landt in China.”

 

Het binnenhalen van voetbalkennis is de belangrijkste doelstelling van de overname, zegt toekomstig ADO-baas Wang Hui. “Hopelijk zorgt deze investering voor een betere ontwikkeling van het voetbal in China.”

 

Ook tegen het Chinese persbureau benadrukt Fontein dat de clubcultuur van ADO behouden blijft.

Reacties

janvele

@Kale Hans, Mig en Tja geen enkel weerwoord weer!! Druiven zijn inderdaad zuur.
Zondag 25 januari 2015 om 09:38 uur

arieopsafari

zo kale hansie hansie en aanhang. derksen gezien? beter van niet. ik heb gister al gezegd dat fonteijn eruit moet. nou die is alweer gezien. met zijn ado/cruijff voetbalacademie. hoe verzint ie vent het.
Vrijdag 23 januari 2015 om 23:52 uur

janvele

@KaleHans, MIg en TJa
VI gezien dat jullie Fontein feitelijk ADODenHaag heeft belazerd? Krijg steeds weer bevestiging omtrent mijn argwaan en jullie maar schoppen en de polonaise blijven lopen.
Vrijdag 23 januari 2015 om 22:48 uur

arieopsafari

heren, ik ben een fan van jan vele. jan krijgt gelijk, let maar op. eerst moet die fonteijn eruit. die is knettergek geworden. cruijff, real madrid en chinese trainers uitwisselen. wat een hoogmoed. ik heb t al eerder gezegd, die fonteijn is tegen de tram van piet jansen aangelopen. trainers opleiden is lange termijn, terwijl we punten nodig hebben. wat hebben wij nou te maken met het opleiden van een chines trainer. we willen spelers en snel. als die ajacied zo doorgaat om zichzelf groter te maken dan is ie sneller weg dan zijn schaduw. het verbaast mij dat de kale hansjes en kornuiten hun adoprincipes verliezen.
Vrijdag 23 januari 2015 om 21:47 uur

adochick

`Kale Hans`
Vrijdag 23 januari 2015 om 17:36 uur

adochick

Eerst maar veilig spelen ipv dat over enthousiaste gelul of wil Wang naar Emmen toe
Vrijdag 23 januari 2015 om 17:34 uur

janvele

@KaleHans

Hoe kom jij aan de door jouw gedebiteerde wijsheid. Allemaal veronderstellingen! De reailteit is dat er geen spelers bij komen op korte termijn - geen geld of plotsklaps de geldkraan open? - terwijl ook jij moet hebben gelezen dat dit geen eerste prioriteit heeft. Gek he dat ik terughoudend ben en niet met de hosanna verhalen meega? KaleHans ga eerst maar uit van strijd tegen degradatie en met pech is onze club en het speeltje van jouw Chinees het volgend jaar JL.

jan, jij begrijpt nog steeds niet dat dhr. Wang meer heeft aan een eredivisie dan JL club? Afdalen naar de JL is voor dhr. Wang kapitaalvernietiging, denk jij nou echt dat die man zo dom is om dat ooit te laten gebeuren??? ik dacht al niet dat jij Peter was, die heeft een andere mening maar is gelukkig gereserveerder en niet zo betweterig, dat scheelt.


Vrijdag 23 januari 2015 om 16:24 uur

MiG

*China
Vrijdag 23 januari 2015 om 15:22 uur

MiG

De Telegraaf dacht ook zeker te weten dat UV niet bestond, of iig geen kantoor had in Vhina, maar dat tegendeel is voorlopig al bewezen. Benieuwd welke in de komende tijd nog meer bewezen zullen worden, hé jantje, ouwe reus
Vrijdag 23 januari 2015 om 15:21 uur

MiG

@KaleHans: jan is onze eigen Don Quichot; en maar vechten tegen al die windmolens
Vrijdag 23 januari 2015 om 15:08 uur

KaleHans

jan, jij begrijpt nog steeds niet dat dhr. Wang meer heeft aan een eredivisie dan JL club? Afdalen naar de JL is voor dhr. Wang kapitaalvernietiging, denk jij nou echt dat die man zo dom is om dat ooit te laten gebeuren??? ik dacht al niet dat jij Peter was, die heeft een andere mening maar is gelukkig gereserveerder en niet zo betweterig, dat scheelt. Ook Peter hoopt dat er goede dingen uit deze overname naar voren komen, jij duidelijk niet want jij ziet alleen maar beren op de weg. Jij bent zo kortzichtig dat jij denkt dat Wang vanuit China e.e.a. zo met Fontein over de telefoon kan bespreken.
Het gaat hier om een miljoenenbedrijf en de plannen voor zo`n bedrijf bespreek je volgens mij niet even zo via de telefoon maar dat doe je met elkaar om de tafel. Als jij zo`n zakenman bent die alles via de telefoon doet....... veel succes dan in de toekomst. Ik ben echt wel met je eens dat het nog zeer kort dag is om directe zaken te regelen maar jij wacht niet eens af, wij zitten niet bij die besprekingen.. jij hebt altijd meteen je oordeel al klaar........ helaas.
Vrijdag 23 januari 2015 om 14:48 uur

Peter de Wit

Ik ben geen pseudoniem voor `janvele`, ik ben nieuw op dit forum. ADO gaat me aan het hart, ik kom er al sinds mijn jeugd (Aad Mansveld c.s.).

Natuurlijk ben ik blij als er een investeerder komt, die het beste met ADO zegt voor te hebben. De vraag is echter `heeft hij het beste met ADO voor?`. Er is niemand die al inzicht in de plannen voor korte- en langere termijn heeft gekregen. Misschien de heer Fontein? Misschien wel. Misschien ook niet. Misschien is er nog geen plan. Het verwervingsproces is niet in het voordeel van de heer Wang. De langslepende overname duidt niet op een kordate man met een plan. Ik kreeg de afgelopen maanden sterk het idee dat de heer Wang spijt had van zijn (impulsieve?) aankoop. In geen bedrijf dat ik ken zou een zaak zo lang worden aangehouden. Dat zegt overigens ook iets over de wanhoop van de heer van der Kallen. Er waren -vermoed ik- geen andere belangstellenden anders had hij vast wel rond de herfst van 2014 afgehaakt. Al met al, de komende 10 dagen zal de heer Wang met zijn billen `bloot` moeten. ADO en haar supporters wachten in spanning af.
Vrijdag 23 januari 2015 om 14:21 uur

janvele

@TJa en KaleHans.

PeterdeWit geen pseudoniem van mij. Schijnbaar kunnen jullie het niet velen dat er meer mensen de zaak doorhebben en uiterst kritisch zijn. Geen meelopers zoals jullie. En maar blijven schoppen zonder enig zinnig argument tegen mij en de zgn. pseudo`s.

Overigens goed gelezen?!

Volgens Maarten Fontein is de uitwisseling van Nederlandse en Chinese trainers de eerste prioriteit als de overname is afgerond.

Ik denk dat er een grotere prioriteit is. Echter @TJa en @KaleHans het gaat niet om ons JL clubje maar jullie Chinees heeft een andere toegang nodig. Lezen jullie nou zo slecht?
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:46 uur

KaleHans

Ik denk dat het een EN EN verhaal is Peter, het is sowieso duidelijk dat hij ADO wil gebruiken om het voetbal op een bepaalde manier in China te promoten.
Daar aan gekoppeld Cruijff en eventuele aan ADO/Nederlandse gekoppelde kennis van zaken rond organisatie van/rond voetbalclubs. Misschien heeft hij voor onze club gekozen omdat v.d.Kallen van zijn aandelen af wilde. Misschien een toevalligheid van 1+1=2.
Al zou hij onze club daarvoor gebruiken, dan heb ik daar persoonlijk geen problemen mee, het kost onze club namelijk geen geld, promotie voor het Nederlandse voetbal met onze club in het kielzog (of omgekeerd).
Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat hij 8 - 10 miljoen aan aandelen betaald om aan zijn doelstellingen te komen en daarnaast lijdzaam zal toezien dat onze club naar de JL afglijdt. Dat is pas kapitaalvernietiging en daar zit Wang denk ik niet op te wachten, ik denk niet dat het zo`n domme man is.
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:32 uur

Tja

eye Jan weer een andere pseudoniem Peter de Wit om dit forum te vergiftigen.?
Kallen had om wat voor reden dan ook geen idee meer in ADO.
Geen enkele Haags bedrijf wilde instappen, geen ander bedrijf wilde instappen, wees blij met deze deal.
Anders had Kallen gaan cashen (terecht) alle spelers op de markt inclusief talentvolle jeugd spelers en wat hou je dan over?
De minder talent begiftigden in de volksmond kneuzen, wat A en B jeugd.
Ook geen garantie voor de toekomst van de BVO ADO.
Het brengen van positieve energie is beter dan gif strooien
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:31 uur

Peter de Wit

Ik maak me ernstig zorgen over de doelstelling van de nieuwe eigenaar t.a.v. ADO. Wat wil hij met de club? Wil hij van ADO een stabiele eredivisie-club maken of wil hij ADO alleen maar gebruiken om een ander -ons nog onbekend doel- te realiseren? Als hij stabiliteit voorstaat, zal hij dat op zeer korte termijn moeten tonen, namelijk door voor 01 februari a.s. minimaal 2 spelers aan te trekken die ADO direct beter maken. Als het hem om andere zaken gaat, zal hij voor de korte termijn geen geld in ADO investeren. Dan wordt het lastig om ons dit seizoen te handhaven in de Eredivisie. Niet onmogelijk maar wel heel lastig.
Vrijdag 23 januari 2015 om 13:09 uur

KaleHans

Ik kan je wel alvast een voorzetje geven jan........... dan zou v.d.Kallen elke cent voor een speler die hij met een transfer zou kunnen verdienen meteen aanpakken om op die manier zijn centjes terug te krijgen en dan hadden we een echte leegloop bij onze club gehad met daarna echt een regelrechte degradatie als gevolg..... moet ik nog even doorgaan?
bekijk ook de andere kant van de "Vansen" medaille is jan.... of kan je dat nou echt niet? ben je nou echt zo`n zwart/wit kijker die geen grijs ziet?
Vrijdag 23 januari 2015 om 12:59 uur

KaleHans

wat moeten we door hebben jan? gaat dit ons geld kosten dan?
Ik geloof dat jij het zelf nog niet eens echt door hebt, als v.d.Kallen de club zou behouden dan zou die er geen geld meer insteken. stel he jan, stel........ dat dit soort dingen de enigste dingen zijn die de Chinees wil (behoudens het feit dat er geld voor versterkingen moet komen wat ook Fontein gezegd heeft en ook onze Chinees wil maar ja dat lees jij allemaal niet) dan nog kost dit onze club toch geen geld??? Nu gebeurt er tenminste nog iets rond onze club, anders was er helemaal niets gebeurt en dan had de club pas echt achteruit gegaan.
Er zijn gewoon geen andere investeerders die geld in onze club willen steken dus wees is blij dat Vansen dat wel wil!!!
Behoudens dit hele verhaal rond Vansen, stel jan dat Vansen er nu niet geweest was en v.d.Kallen dan geen geld meer in de club steekt....... wat was er dan gebeurt? noem die realiteit is op?
Vrijdag 23 januari 2015 om 12:55 uur

MiG

@jan: vertel...
Vrijdag 23 januari 2015 om 12:20 uur

janvele

Hebben al die Hosanna schreeuwers het nog steeds niet door?
Vrijdag 23 januari 2015 om 12:04 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24