Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fontein voelt zich als loopjongen behandeld


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 maart 2015 27 reacties

,,Het is voor iedereen, en zeker ook voor mij, een hele grote teleurstelling'', zegt Maarten Fontein over zijn vertrek

 

Tegen VI verklaart hij: ,,Alles verliep volgens plan, er waaide een goede frisse wind door de club, totdat in de afgelopen dagen de koers vanuit China rigoureus veranderde.''


Fontein doelt onder meer op de voorwaarden in zijn contract. Zo mocht hij zich opeens totaal niet meer met het technische gedeelte binnen de club bemoeien. ,,Er leek opeens sprake te zijn van een plan B.'', laat hij weten tegenover het voetbalblad.


,,Ik moest als loopjongen worden ingezet, met allerlei ridicule bepalingen. Zo stond er letterlijk dat ik op wedstrijddagen als eerste op het stadion moest zijn en pas als laatste mocht vertrekken. En meer van dit soort voorwaarden. Waar deze ommezwaai vandaan komt? Ik heb werkelijk waar geen flauw idee, maar ik weiger hier aan mee te doen.’’

 

Fontein zou ADO de komende drie jaar leiden, maar daar is eigenaar Hui Wang blijkbaar op teruggekomen.
 

Reacties

MiG

@Hajee: Je moet idd vooral niet serieus met dit soort malloten in discussie proberen te gaan, maar ze een beetje `teasen` is wel weer geinig.
Donderdag 5 maart 2015 om 13:26 uur

janvele

@KaleHans

KOTS dat typeert je helemaal. De opmerkingen van jouw vrienden m.b.t. in het graf liggen en toegewenste ziekten typeren hen weer.

Ik zal mij nimmer verlagen tot dit soort commentaren. Ik blijf op de voetbalzaken ingaan. Dat vinden jullie heel vervelend want jullie vinden alles mooi. Jullie kunnen echter schijnbaar niet anders dan schelden. Dit soort supporters hebben onze club echter al te veel schade toegebracht. Daardoor wilde geen enkel serieuze investeerder met onze club in zee gaan en met Wang zitten we op de blaren.
Donderdag 5 maart 2015 om 10:48 uur

EagleForce

Wat een zeer goede inhoudelijk beargumenteerde reactie naar mij Jan verVELEnd !
Donderdag 5 maart 2015 om 10:29 uur

Hajee

@KaleHans

Op de shoutbox zitten ook een paar azijnpissers. Die worden (heel terecht) door de helft van de box genegeerd. de andere helft trapt helaas nog in hun provocaties. Laat die vervelia van een janvele toch, is beter voor je gemoedstoestand.
Donderdag 5 maart 2015 om 09:06 uur

KaleHans

beste arie, realiteit is dat o.a. een jongen als Richard Knopper naar ADO kwam...... Diko Koppers, allebei om te voetballen en nergens anders voor en beide jongens liepen hier met een ADO shirt aan en niet met een rood/wit shirt..toch?. Je moet niet gaan zeuren over die rivaliteit want dat heeft niets te maken met deze zaak. Dan zou je elke speler of bestuurder die ooit iets met Ajax te maken heeft gehad "apart" moeten zetten? Beetje kortzichtig arie!
Het gaat over inhoudelijke kwesties, Fontein wilde waarschijnlijk het onderste uit de kan en heeft van Wang het deksel op zijn neus gehad. Iedereen hier vind het normaal dat als je zoveel geld krijgt je baas dan vind dat jij op tijd aanwezig moet zijn en de gehele dag blijft. dat je gewoon ook elke dag aanwezig bent. (Jij en jan werken waarschijnlijk niet meer???)
Dat je de club voor een groot gedeelte leidt zoals hij het wil..... terzijde of dit nu goed of slecht is voor de club want daar hebben we nog niet eens zicht op.
Jij en jan roepen nu weer zo hard dat dit het einde van de club is......... maar dat riepen jullie ook toen Fontein werd aangesteld...... en nu is hij weg en is het weer niet goed? Wat willen jullie nou?

En voor de laatste keer........... waarom reageer jij nou nooit is als het goed gaat met de club? heb je daar een bepaalde reden voor? (en nou niet zeggen dat het niet goed gaat met de club want de resultaten op het veld spreken voor zich)
Donderdag 5 maart 2015 om 08:15 uur

Tja

@janvele
Je wordt minder scherp jan, heb t niet over cultuurverschillen gehad.
Donderdag 5 maart 2015 om 03:18 uur

arieopsafari

het gaat verder toch wel goed met je hansie hansie? realistisch zijn is altijd nog wat anders dan negatief. dit is het eerste wat fonteijn goed doet, nl opstappen, want een echte hagenees - en kennelijk jij wel - hebben niets met ajacieden. domoor!
Woensdag 4 maart 2015 om 23:44 uur

KaleHans

En nou niet zeggen dat je het altijd alleen over het beleid hebt gehad, je hebt o zo vaak ook gereageerd op stukjes over verschrikkelijk slechte wedstrijden van onze jongens. Dus daar reageer jij weldegelijk op, en op wedstrijden met redelijk goed spel die we winnen reageer jij niet. Ook dat maakt weer is duidelijk dat jij ook echt alleen maar op negatieve dingen reageert........
En als je nou nog durft te zeggen dat dit niet zo is.............. dan wil ik je na de eerstvolgende slechte verloren wedstrijd absoluut niet horen.!!!
Woensdag 4 maart 2015 om 23:33 uur

KaleHans

Wat voor streken van Wang bedoel je jan? Dat Fontein voor dat vorstelijke salaris de eerste moet zijn in het stadion en als laatste de deur dicht moet doen? Lijkt me niet meer dan normaal voor zo`n vorstelijk salaris!
En meer naar Wang moet luisteren? Had jij het anders gedacht dan jan?
Wang is eigenaar en Fontein moet gewoon net als iedereen naar zijn baas luisteren. Welke andere streken van Wang heb jij gezien? maak ons is wijzer jan? Je zet jezelf giga voor lul, je hebt altijd gezegd dat Wang geen versterkingen aan zou trekken, ze zijn er wel gekomen.
Onze club............. (daar bedoel ik jou niet mee met dat ons) gleed volgens jou regelrecht naar de JL maar het tegengestelde is waar!!
En nu zijn ineens de gewonnen wedstrijden volgens jou gelukswedstrijden??
Ongelofelijk ben jij jan....................... echt, en jij durft nog wel over "onze" club te praten. Schaam je, jij bent het groengeel niet eens waard!! je bent 1 verschrikkelijke grote negatieveling!!!
En daarnaast krijg jij volgens mij echt een harde jongen als onze club slecht in het nieuws komt. en dan vraag jij of Eagleforce de weg kwijt is?????
Je laat jezelf het allerbeste kennen door alle positieve stukjes hier op CADD compleet te negeren en alleen commentaar te leveren en je gelijk proberen te halen als de club negatief in het nieuws komt.......... steeds meer mensen beginnen dit gelukkig in te zien.
je slaat hier nu naar iedereen om je heen in het wilde weg........ ik hoop dat het je laatste stuiptrekkingen zijn, wat een grote griezel ben jij.
En nee jan, dit heeft niets te maken met gelijk hebben of niet............ het gaat er eigenlijk niet eens om wat jij zegt, maar veel meer om hoe jij het zegt. De alleswetende grote heer jan.......... >KOTS<
Woensdag 4 maart 2015 om 23:26 uur

RF

Wang heeft deze week Fontein uitgelegd dat hij voor 100 k p.j. directeur mag blijven met idd wat rare eisen erbij om de doei hint wat groter te maken.
JH d B heeft vuurtje wel opgestookt dat MF niet de man voor de toekomst is bij ADO gezien zijn eerdere uitingen naar oa Martin Jol dat hij een hekel aan ADO had toen hij dir bij Ajax was.
Wang had beter zelf via pers chef van ADO t nieuws naar buiten kunnen brengen met transparante uitleg maar dat is niet echt conform Chinese gesloten cultuur.
Tjeu la Ling is onderweg.
Woensdag 4 maart 2015 om 22:53 uur

janvele

@EagleForce.
Een beetje de weg kwijt?
Woensdag 4 maart 2015 om 22:22 uur

janvele

@Mig
Een diskwalificatie van jezelf. Mijn teksten zijn zeer to the point maar jij hebt schijnbaar een bord voor je kop en wil niets inzien.
Woensdag 4 maart 2015 om 22:21 uur

janvele

@KaleHans
Weet je wie een eng figuur is? iemand die de werkelijkheid niet onder ogen wil zien en denkt dat met een paar gelukswedstrijden het lek technisch boven is. Ik heb me echter daarnaast over het beleid uitgelaten. Die kritiek van mij ontkende je steeds. Echter Kale Hans ook dit keer weer AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL DE WAARHEID ACHTERHAALT HEM WEL. Overigens weer hakken naar mij maar wat vind je van de streken van Wang, een Wang die ik wel door had.
Woensdag 4 maart 2015 om 22:17 uur

EagleForce

OMG.......Meneer verVELEnd is weer terug.....want er is minder goed nieuws!
En daarmee is gelijk Wang een slechte man omdat Fontein zich niet als directeur wil opstellen maar als Koning.
Wang is Koning en Fontein een dienaar, en als niet bevalt moet je opstappen inderdaad, moeten we allemaal bij onze baas.......mits je werk hebt uiteraard
Woensdag 4 maart 2015 om 22:11 uur

Wes

Met cultuurverschil heeft er volgens mij in dit geval niets te maken, Fontein was toch de geknipte persoon om deze verschillen te overbruggen?. In dit geval heeft janvele wel gelijk gehad over de intenties van dhr. Fontein. Fontein is gewoon erg teleurgesteld dat hij niet de vrije hand heeft. Ik vind het niet meer dan logisch dat hij zich niet moet bemoeien met voetbaltechnische zaken. Meneer Fontein steld te hoe eisen en speelt constant hoog spel en dreigt telkens direct met opstappen omdat hij denkt dat de chinezen het niet zonder hem kunnen. Denk dat de chinees het nu wel welletjes vond. Overigens twijfel ik nog steeds niet aan de intenties van Wang en voorzie niet gelijk rampspoed.
Woensdag 4 maart 2015 om 21:51 uur

MiG

Wat is het probleem? Er stapt een directeur op die sowieso een veel te dik salaris wilde. Jammer, maar helaas. Wang betaalt dus hij bepaalt. Bijvoorbeeld dat MF iig op wedstrijddagen als eerste op de club zou zijn en ook het licht weer uit zou doen. Dat vindt hij blijkbaar teveel gevraagd voor +20 tonnetjes per maand. En dat de algemeen directeur zich niet met het technisch beleid mag bemoeien is toch niet zo vreemd? Neem Feyenoord; Gudde is de AD en Van Geel de TD. Van Geel heeft als ex-prof ook de knowhow. Zelfde bij PSV trouwens.
@jan: Ouwe alles- en betweter: Ik heb je commentaren bij de diverse topics gelezen en er kwam zoals gewoonlijk weer geen zinnig woord uit. Het was alleen maar "lekker puh!" Dus leg ons maar eens uit waarom dit het einde van de club zou zijn? En niet verwijzen naar stukjes in de media, maar gewoon in je eigen taal jouw motivatie hierover aan ons meedelen. Maar ik schat in dat je - net als de vorige keren dat KH of ik je daartoe uitnodigde - dit niet zal doen.
@arie: Dat geldt ook voor jou, al verwacht ik van jou nog minder zinnige teksten dan van je partner in crime.
Woensdag 4 maart 2015 om 21:39 uur

KaleHans

Hee jan en Arie, ja hoor er is weer negatief nieuws en daar zijn ze weer!!!
Echt, mijn broek zakt af van jullie stelletje azijnzeikers!!!!!
En zolang er positief nieuw is haak jij met je vriend arie weldegelijk af en zijn jullie in geen velden en wegen te bekennen! Maar owee als er iets negatiefs te melden is!!! Echt hele enge figuren zijn jullie die helemaal niets op deze site te zoeken hebben!!!!!
Woensdag 4 maart 2015 om 21:18 uur

janvele

@Tja
Ja Tja draai maar om de hete brij heen. Heeft niets met cultuurverschillen te maken. Alsof Fontein die niet kende!! Laat mij niet lachen.
Woensdag 4 maart 2015 om 20:40 uur

Peter de Wit

Het gaat niet om een parkeerplaats, het gaat niet om het salaris, het gaat om cultuurverschillen. Zaken doen in China vereist bijzondere capaciteiten. Andersom is het niet anders. Men zal zich van twee kanten moeten aanpassen, het lijkt erop dat de heer Wang daar nu even geen boodschap aan heeft. Ik beschouw dit als gevaarlijk spel. Een overname is niet hetzelfde als een haring kopen. `Pakt u hem maar in, ik eet hem thuis wel op`. Een overname betekent elkaar respecteren en kijken of er van elkaars sterke punten gebruik gemaakt kan worden. Neuzen dezelfde kant op zien te krijgen. Dat is niet eenvoudig, want niet iedereen binnen een bedrijf is (even) blij met een overname. Een overname implementeren is hard werken. Je kunt niet van de ene op de andere dag een ander handboek hanteren, dat kost tijd. Krijgt ADO die tijd? Zorgelijk.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:54 uur

chagoi2014

Die fontein is gewoon te beroerd om de opdrachten van zijn werkgever uit te voeren. Als ik niet doe wat mijn baas zeg leg ik er uit. En als ik het er niet mee eens ben ga ik ook ander werk zoeken. Dus wang is hier niet de schuldige van. Die runt gewoon zijn club.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:31 uur

Tja

@jan vele
Oh die jan toch met een ..... ... op de bank nu.
Heb in een internationaal team gewerkt en ook daar is het de werkgever die bepaalt.
Indien de visie van de werkgever verandert op enig moment en je het niet meer eens bent met die visie of over je rol in het team, dan stap je op, niets mis mee.
Komt goed heb geduld.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:26 uur

Tja

De werkgever bepaalt, dat is ook ni NL zo en als je met dat hoge salaris het niet eens bent en je te verheven voelt dan stap je op, ieders goed recht.
Komt tijd komt raad.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:18 uur

janvele

@pwr
Jan heeft altijd geleefd. Echter als men toch eigenwijs blijft haak ik tenslotte af. Heb wel iets beters te doen. Is dit overigens het enige dat je over je vriend Wang kwijt kan.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:11 uur

pwr

Jan leeft weer...
Woensdag 4 maart 2015 om 18:29 uur

janvele

@Ron001
Je schijnt weinig van het verhaal van Fontein te begrijpen. Overigens wellicht niet de gang van zaken de afgelopen 8 maanden gevolgd? Dan voor al die hosanna schreeuwers nu het echte verhaal over Wang. HET BEGIN VAN HET EINDE VAN ONZE CLUB. Was echter niet waar want ADODenHaag zou met Wang een topclub worden. Triest deze uitkomst die voorzienbaar was echter voor diegenen die een beetje verder dachten dan hun neus lang was. Geldt niet voor de drie vrienden @KaleHans, @Mig en @Tja die maar bleven dromen op basis van niets.
Woensdag 4 maart 2015 om 18:10 uur

Ron001

Ach ach, Hij moet als eerste op de club zijn en als laatste pas vertrekken!!

Voor dat salaris ga ik er ook wel zitten!! Dat heet kapitein verlaat pas als laatste het schip!!

En dhr.wang is wel zijn werkgever, betaald in direct zijn salaris!!

Iedereen moet werken voor zijn geld!!
Woensdag 4 maart 2015 om 18:07 uur

arieopsafari

kom maar in de ether kale hans en mig...
Woensdag 4 maart 2015 om 17:54 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24