Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser: alarmfase 1 is afgegaan


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 oktober 2015 35 reacties

Henk Fraser erkent dat het bij ADO zo niet langer kan doorgaan.

 

Volgens de trainer schort het op de juiste momenten aan beleving en passie bij zijn spelers.

 

,,Alarmfase 1 is nu afgegaan"', stelde Fraser voor de microfoon van Omroep West.

 

Het grootste probleem dat hij zag was dat bij het verdeldigen spelers er zich niet gewoon voor gooiden. Daar waren volgens hem twee doelpunten aan te wijten. ,,Er zijn duels die je absoluut niet mag verliezen en die moet je herkennen".

 

De eerste helft vond hij zijn team nog ,,heel volwassen" spelen. ,,In de tweede 45 helft werden echter duels verloren, afspraken niet nagekomen en werd er onderling niet goed gecoacht", aldus de coach.

 

Door het komende interlandweekeind heeft Fraser twee weken om alle scherven weer bij elkaar te rapen.

 

 

 

Reacties

janvele

@Rikkie
Zo is het en lees Dick eens!! (overigens ken ik geen spelers bij ons met een echt grote naam).
Dinsdag 6 oktober 2015 om 16:06 uur

Rikkie

@ Janvele
Dat ik JOU nu gelijk moet geven doet me pijn , maar het is helaas niet anders, je hebt gelijk ( gehad)..
Maandag 5 oktober 2015 om 17:01 uur

dick

Fraser lult lekker , maar presteert geen reet
Als je toch ziet welke spelers er zijn , dan hoef je toch geen kenner te zijn om te stellen dat plek 8 t/m 12 een must is.
Maar..........dan moet je wel een opstelling uit de hoge hoed toveren die ergens op slaat, en zwak presterende spelers ondanks hun zogenaamde grote naam , een aantal weken passeren
Maandag 5 oktober 2015 om 16:15 uur

janvele

@Rikkie
Oh wat ging het goed. Kijk echter naar de club die wij versloegen? Twente en die staat NOG lager. Zegt genoeg.
Maandag 5 oktober 2015 om 14:55 uur

gerard

Het probleem met deze selectie is dat er teveel voetballers rond lopen die denken als ze een keer geluk hebben dat ze heel goed zijn . Als het tegen zicht wordt de schuld gelegd bij de groep als geheel . Niet bij zich zelf . Fraser moet nu een aantal spelers de wacht aanzeggen. Beter af en toe 1 of 2 jeugdspelers erin dan kritiek hebben op je spelers en geen maatregelen nemen.

Laat ze de komende week maar eens een oefenwedstrijd spelen met wat andere spelers en een ander systeem te beginnen vanavond in Jong Den Haag
Maandag 5 oktober 2015 om 12:21 uur

Rikkie

@ Sven,
Volgens mij ging het de eerste wedstrijden met zo`n beetje dezelfde spelers wel goed, maar nu.. Lijkt wel alsof ze met een metalen bal aan de enkel moeten meezeulen , geen kracht, fitheid. Het sjokt maar een beetje over het veld, oogt niet scherp. Raar vind ik het.
Maandag 5 oktober 2015 om 08:56 uur

janvele

@KaleHans
Jij hebt Wang verdedigd maar ik nimmer. Ik heb het vanaf het begin aan nooit in jouw Chinees zien zitten
Zondag 4 oktober 2015 om 23:41 uur

Haagsicoon

Tja Henk Fraser heeft de volgende spelers gehaald als hoofd trainer die nu in de selectie zitten Martin Hansen,Timothy Derijck,Tom Beugelsdijk,Thomas Kristensen,Édouard Duplan,Kenji Gorré,Mike Havenaar en Ruben Schaken.De rest speelt toch al een aardig tijdje bij Den Haag de jeugd even niet mee gerekend….Dus afscheid nemen van Alberg en Wormgoor in de winterstop(Derijck verdiend nog een kansje) Meijers enZuiverloon zou ik nog wel houden.
Zou 2 goede cv’s halen plus een linksback……..Meijers moet naar het middenveld het is tenslotte een middenvelder en Zuiverloon eigenlijk ook een beetje van de 8 clubs voor Den Haag stond hij er bij 6 op het middenveld.Dus dat het verdedigen heel slecht gaat is wel simpel te verklaren dacht ik zo……
Zondag 4 oktober 2015 om 21:19 uur

Haagsicoon

Bekijk de afgelopen 15 jaar maar eens Den Haag in de eredivisie op welke plek ze stonden aan het einde van de rit. Tja 1x plek 7 en 2x plek 9 de rest van de plekken kan men wel raden dacht ik zo.Is er meer geld gekomen voor spelers dit seizoen???? Met de verkoop van Kramer en van Duinen kon men Havenaar,Duplan en Schaken voor zien van een leuk salaris.De begroting is na genoeg hetzelfde gebleven als vorig seizoen.Tja Wang met z`n mooie praatje het linkerrijtje dat is voor het laatst gelukt in de jaren 70 achter elkaar hahaha
Zondag 4 oktober 2015 om 21:18 uur

KaleHans

Trouwens jan............ hoe je het ook wend of keert, als ADO jouw club is, dan is het ook JOUW Chinees!!!
Zondag 4 oktober 2015 om 21:09 uur

KaleHans

Tuurlijk jan........ alle tegenstanders zijn beter... jij je zin.
je vind het heerlijk dat je "je gelijk" nu haalt denk ik?
Dit heeft weinig tot niet met Wang te maken maar meer met de instelling van die gasten in het veld.......... op de voorhoede na staat de rest gewoon te zwemmen op het veld. Wat ik je wel wil nageven, maar dat vond ik zelf ook al is dat ik er geen snars (en dat is nog netjes gezegd) van begrijp dat Fraser contractverlenging heeft gehad.......... en als Wang het echt zo op heeft met onze club en omhoog wil (wat ik nog steeds geloof) dan moet hij dat nu nadrukkelijker dan ooit laten zien!! Genoeg transfervrije spelers die bij ons een ware verbetering kunnen zijn op het middenveld en in de verdediging.
Zondag 4 oktober 2015 om 20:09 uur

Sven

Het is zo makkelijk oordelen vanaf de zijlijn (`de beste stuurlui staan aan wal`). Fraser heeft best fouten gemaakt en geeft dat ook toe. Maar hij moet soms iets uitproberen. Wij moeten wel bedenken dat een coach met veel meer factoren te maken heeft dan wij denken. Fysieke fitheid, mentale fitheid, omstandigheden van spelers en zelfs welke uitwerking het opstellen van de een technisch en tactisch gezien op de ander heeft. Bijvoorbeeld verdedigd een aanvaller mee, hoe is hij in de combinatie. Welke middenvelders kunnen duelleren, ballen afpakken, verdedigen of opbouwen. Dat geld natuurlijk ook voor de verdedigers. En dat is nog lang niet alles. Hoe zijn de onderlingen verhoudingen op het sociale vlak. Externe factoren zoals een stagiair uit China die daar bondscoach was. Kan hem wat schelen. Welke impulsen komen er van het bestuur van de media van de supporters. Er gebeuren heel wat dingen waar Fraser ook niet op zit te wachten. De verwachtingen van iedereen die alleen maar willen winnen zijn altijd veel te hoog. We hebben nu in de eredivisie een groot aantal clubs die heel erg bekwaam zijn wat betreft het ieder jaar weer inpassen van nieuwe spelers. Daar heeft ADO nooit zoveel kaas van gegeten. De coach moet het vaak alleen maar met afdankers van anderen zien te klaren. Je moet bijna alwijs zijn omdat altijd allemaal te kunnen. Alleen de winnende coach en de supporters denkt dat te kunnen.
Zondag 4 oktober 2015 om 17:32 uur

janvele

@KaleHans
Het was toch allemaal niet waar wat ik beweer(de)? Overigens geef je de situatie opnieuw verkeerd weer. De tegenstanders zijn gewoon beter en Fraser zal het nimmer leren. Verstaat zijn vak gewoon niet en deze man krijgt nog een contractverlenging!! Die Wigt en Wang hebben derhalve totaal geen verstand van voetbal en jouw Chinees gooit zomaar 10 miljoen over de balk. Dan moet je toch onvoorstelbaar stom zijn.
Zondag 4 oktober 2015 om 15:42 uur

Tja

Maakt in principe niet veel uit wie je voor deze groep zet, van een dubbeltje kan niemand immers een kwartje maken.
Alhoewel Henk blijft volharden de verkeerde spelers op de verkeerde posties neer te zetten. (vriendjes politiek , aardigheidsgehalte of gewoon onkunde?)
4 posities goed ingevuld, de keeper en de 3 voor in, middenveld en laatste linie jupiler niveau en minder.
Beter is dat lichtGewigt opstapt/de zak krijgt, welke zool gaat een trainer die zo slecht presteert nu contractverlenging aanbieden (macht spelletje?).
KOM OP HEER WANG TREK WAT FLAPPEN voor de broodnodige versterking en stuur die Wigt naar de Sahara of zo.
En wees duidelijk maak uw Chinese oud bondscoach de nw trainer/directeur ipv vaag te zijn met kennisoverdracht.
Zondag 4 oktober 2015 om 15:06 uur

ps070

OPTIEVEN HENK!!!
Zondag 4 oktober 2015 om 13:41 uur

Haagse Nees

Mijn wensen voor de kerst.
Beste kerstman ik zou graag Immers en Toornstra onder de kerstboom bij het Kyocera stadion willen krijgen.
Als we dan ervaring en inzet willen.
Ik denk dat deze jongens de rest echt wat kunnen leren.
Zondag 4 oktober 2015 om 13:39 uur

Sven

Wat Ronnie@ zegt heb ik mij ook af zitten te vragen. Goed commentaar Ronnie! Derijcke mag dan cruciale fouten hebben gemaakt maar is toch een ervaren centrale verdediger. Daar ligt zijn kracht. Inmiddels hebben spelers op bijna alle posities doorslaggevende fouten gemaakt. Er zijn heel veel blessures die het samenstellen van een goed functionerend elftal bijna onmogelijk maken maar zet dan de spelers die je hebt zoveel mogelijk op die plekken waar hun sterke punten kunnen benutten. Onvergefelijke fouten op het veld moeten niet bestaan, zelfs in de wereldtop worden door de meest vorstelijk betaalde spelers de kostbaarste fouten gemaakt. Het blijft mensenwerk. Vergevingsgezindheid is daarom op zijn plaats.
Zondag 4 oktober 2015 om 12:30 uur

Anne van Schuurman

Goedemorgen Henk,
niet lekker geslapen hè, het was dus geen incident tegen Genemuiden, dat is het niveau waarop je elftal op dit moment functioneert. Waarschijnlijk heb je vannacht weer videobeelden zitten terugkijken. Mag ik je aanraden dat in het vervolg te doen op momenten dat je fris van geest bent. Dan analyseer je beter en met wat meer afstand en dat helpt kan ik je uit ervaring melden. Kijk dan nog eens naar de bijdrage van je nummer 3 - laten we hem geen naam geven - in verdedigende zin aan deze wedstrijd. Want die goal van hem was niet zo beslissend hè? Vind je ook niet dat het verstandig is door deze speler voor de komende laten we zeggen 6 wedstrijden een dikke streep te trekken. En, om niet in de verleiding te komen, hem ook niet in de wedstrijdselectie op te nemen. Want die verleiding is groot dat zagen we aan die kansloze nummer 23 die je toch weer in liet vallen om het tij te keren. Volg die ook nog maar eens goed en kijk wat die allemaal heeft bijgedragen. Zou ik ook maar eens een dikke streep door trekken. Met wat je dan aan spelers over hebt kun je een prima elftal op eredivisieniveau neerzetten. Met balans op het middenveld en meer power in de verdediging. Geef de juiste jongens nou eens het vertrouwen want daar maak je tot nu toe misser op misser, dat zie je toch zelf ook wel in. En geen vrije dagen de komende 2 weken maar hard werken met de nieuwe formatie en een oefenpotje spelen tegen pakweg RKAVV en DHC om de lat niet meteen te hoog te leggen. Doe het nou een keer want anders sta je straks tegen Doetinchem gewoon weer met lege handen en ik ben bang dat het dan een beetje onrustig gaat worden. Dat laatste ook maar voor Jan Willem. Van iemand die deze club al sinds 1969 een warm hart toedraagt.
Zondag 4 oktober 2015 om 11:40 uur

Wes

De gehele voorhoede van NEC kreeg een publiekswissel!!!
Dan konden tevens de reserve aanvallers ook een beetje zelfvertrouwen opdoen. Ik schaam me dood!!!
Zondag 4 oktober 2015 om 11:20 uur

KaleHans

Ik heb hier helemaal niets aan toe te voegen....... deze spelers spelen niet maar ze zwemmen en de zwemmeester staat erbij en kijkt ernaar......... nu blijkt ook maar is duidelijk dat het middenveld de voorhoede niet eens kan bereiken.... tweede helft gewoon niet 1 kans, niet eens in de 16 geweest... dan kan je nog zo`n goede voorhoede neerzetten maar als je daar niet eens kan komen met de bal is het snel voorbij. En we hebben nu bijna de meest gepasseerde verdediging van de hele ere, Duidelijk waar de andere schoen wringt dus.
Bijna elke tegenstander speelt tegen ons de beste wedstrijd van het seizoen..... en daar geven ze de tegenstander duidelijk alle ruimte voor!
Zondag 4 oktober 2015 om 11:05 uur

Wes

@Peter de Wit
Ben het absoluut niet met jou eens! het middenveld is idd. zwaar onder de maat maar dat is niet eens het grootste euvel. Het grootste probleem ligt centraal achterin, daar staan spelers van een gemiddeld amateurniveau!! Je ziet dat als een tegenstander een beetje druk zet ze het al zwaar krijgen maar als de tegenstanders slim lopen zonder bal lopen ze alle kanten op waardoor er openhuis is. Sterker nog ze trekken zelf de gaten zodat de tegenstander met bal in een rechte lijn naar de goal kan. Fraser zet spelers op posities waar ze niet voor opgeleid zijn. Gianni Zuiverloon is een Rechtsback dat centrale verdediger speelt, Aaron Meijers is rechter middenvelder die rechtsback staat. Vito Wormgoor is wel centrale verdediger maar heeft het absoluut niet in zich zijn hersen te gebruiken en maakt keer op keer verkeerde beslissingen, is opbouwend zwak en bij hoge ballen makkelijk te kloppen.

Ook al ga je met zijn alle supporters achter de ploeg staan dan is het nog een verloren zaak dus geen cliché verhalen. De ploeg verdiend het om erachter te staan als je ziet dat er progressie inzit, als je ziet dat ze tot op hun tanden bewapend zijn. Schuim op die bekken en geen omhooggevallen mietjes die denken dat alles vanzelf gaat. Nee er moeten mensen vervangen worden en dat moet je momenteel tranfervrij doen dus aan W&W om aktie te ondernemen en de poeplap te trekken. Nu komt het erop aan wat Wang werkelijk met de club in de ranglijst wil bereiken.
Zondag 4 oktober 2015 om 10:53 uur

Peter de Wit

Nee, het viel niet mee gisteravond en dan druk ik me heel genuanceerd uit. De druk op het elftal wordt blijkbaar te hoog, niemand maar dan ook niemand kon zich aan de malaise ontrekken. We kunnen nu wel roepen dat Henk Fraser betere backs, middenvelders of aanvallers moet opstellen, maar we weten ook dat die er niet zijn. We zullen het in elk geval tot aan de winterstop met deze spelers moeten doen. En misschien loopt het tegen die tijd wel beter dan nu, zou zomaar kunnen. We moeten daarom juist nu als 1 man achter onze club gaan staan, alleen dan zijn we onze club tot steun.
Zondag 4 oktober 2015 om 10:10 uur

Ronnie

@haagsicoon,

Ik ben het helemaal met je eens.
We hebben ook net de verkeerde blessures waardoor er mensen ingepast moeten worden die of het niveau (nog)niet aankunnen of op een verkeerde plek staan.
Aan de andere kant kan je ook DeRijck centraal neerzetten en Zuiverloon weer rechtsback.(kan nooit minder gaan dan het nu gaat.)
Maar wat ik wel vind is dat er veel te makkelijk word gespeeld.
Het loopt totaal niet bij ado maar dan moet je er dus volop in kleunen.
Je mag best eens een gele kaart pakken. (Tegen Nec hadden we er niet een)
Maar wat volgens mij het grootste probleem is,en dat heb ik al eerder geschreven,is het middenveld.
Veel te traag,niet bikkelhard en geen balveroveraars en ze kunnen ook geen tempo spelen.(trouwens het hele elftal moet 20 meter naar voren spelen en druk zetten)
Wat je steeds krijgt is breed en achteruit spelen.
Er zal iets moeten gebeuren bij Ado want het is voorlopig nog geen winterstop en anders staan we straks stijf onderaan en spelen we in een leeg stadion.
Zondag 4 oktober 2015 om 09:23 uur

Hagenees

Iedere week dekt Fraser zich zelf in,met dezelfde blablabla verhalen.
Enfin ook een hele prestatie om je club binnen 7 wedstrijden op de 16e plaats te krijgen.
Wat een lachertje je staat mooi voor schut in Nederland en Europa.


Zondag 4 oktober 2015 om 07:46 uur

Mr. FC DEN HAAG

Daar heb je onze grote smoezenkoning heldere Henk weer met een nutteloze cq waardeloze kreet.... ga eens snel een trainerscursus voor dummies volgen.... want je bakt er werkelijk geen kloten van!
Zondag 4 oktober 2015 om 07:09 uur

Haagsicoon

Tja Twee totaal ondermaatse backs hoor ik hier.....tja Ebuehi staat er alleen maar omdat Zuiverloon in het centrum moet omdat Beugeldijk en Kanon afwezig zijn en Malone op het middenveld moet spelen.En Meijers is geen linksback maar een middenvelder deze jongen is daar ooit door Steijn neergezet door gebrek aan spelers op die plek.We hebben niet eens een echte linksback waar andere clubs er wel 2 of 3 hebben.Zelfs een andere trainer kan niets met deze matige verdedigers............als men gewoon allemaal 100% geeft in een wedstrijd hoeft de trainer niet weg heel simpel.Wel alles geven op een training maar niet in een wedstrijd omdat sommige spelers denken dat ze waarschijnlijk onmisbaar zijn. Bijna alle spelers laat Henk Fraser in de steek in de wedstrijden.Het wordt tijd een aantal nieuwe spelers te halen in de winterstop en van een aantal afscheid te nemen.......
Zondag 4 oktober 2015 om 00:06 uur

janvele

Het is onvoorstelbaar dat F. een jaar erbij heeft gekregen. LichtgeWigt zijn schuld. Met F. wordt het nooit wat. Kraamt na iedere wedstrijd de zelfde onzin uit.
Zaterdag 3 oktober 2015 om 23:57 uur

Sven

Dit begint inmiddels wel verdacht te worden. Een club die zo goed aan de competitie begint en ineens helemaal niet meer kan voetballen. Dat riekt ergens naar. Je gaat dan allerlei complottheorieën bedenken. Bijvoorbeeld, de hele club inclusief bestuur, technische staf en alle spelers hebben een lucratief bedrag ontvangen om gokkers in China steenrijk te maken. Of er is iemand die iets in het eten doet of de vitaminen vervalst omdat hij getraumatiseerd is. Of de spelers hebben onderling afgesproken om het rustig aan te doen zolang ze geen salarisverhoging krijgen. Ze laten de tegenstanders rustig hun gang gaan en grijpen in de 16 pas in want dan heb je grote kans op een strafschop. Ze lopen als een kop zonder kop op het veld, ze kunnen geen tegenstander meer bijhouden, alles gaat als er balbezit is, als... in slow motion, het is gewoon zielig om te zien. Van nature ben ik een optimist maar dit heb ik niet vaak gezien. Bij Genemuiden kun je dat verwachten maar toch niet bij een eredivisie club uit Den Haag! De technische staf kan natuurlijk ook gechanteerd worden. Een motorclub heeft alle misstappen van die gasten met foto`s en al in handen en stellen voor elke wedstrijd vast wat de uitslag moet zijn. Zo niet dan komen ze thuis een bezoekje brengen. Je maakt mij niet wijs dat dit allemaal echt is.
Zaterdag 3 oktober 2015 om 23:56 uur

Rikkie

Henk heeft er vandaag weer een jaar bijverdiend
Zaterdag 3 oktober 2015 om 23:48 uur

ENW02

Misschien een idee om net zoals de vorige interland weekend het elftal een paar dagen vrij te geven.
Waarom oefenwedstrijden spelen en een systeem uitproberen als het zo gaat.
Zaterdag 3 oktober 2015 om 23:15 uur

John Wright

Slap kletsverhaal Henk. Twee totaal ondermaatse backs en een amateur centrale verdediger. Verscheuren die contractverlenging. Trainer en verdediging wisselen. Dijkhuizen in, HF out. Stelletje knoeiers.
Zaterdag 3 oktober 2015 om 22:28 uur

ENW02

Hahaha dit verhaal vertelt hij al maanden.
Zaterdag 3 oktober 2015 om 22:16 uur

FCDHtim079

Neem is afstand van je vriendjes Henk het is genoeg geweest. Wees zelf is volwassen en neem je verantwoordelijkheid.
Zaterdag 3 oktober 2015 om 22:15 uur

arieopsafari

Ze zijn gewoon niet fit Hendrikus! Shame on you
Zaterdag 3 oktober 2015 om 22:10 uur

dewa

En weer komt hij niet verder dan mentaliteit en duels winnen.

By the way! Er zijn dus ook duels die je wel mag verliezen?????
Zaterdag 3 oktober 2015 om 21:50 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24