Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser wil dat spelers meedogenlozer worden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 september 2015 13 reacties

ADO gaf drie keer een voorsprong weg, dus Henk Fraser baalde.

 

Met name bij de tweede en derde goal ging het verdedigend goed fout. De tegenstander liep dwars door het middenveld en de verdediging heen. ,,Dat mag écht niet'', zei de coach.

 

Fraser vindt dat zijn spelers meedogenlozer moeten zijn. ,,Desnoods verplicht ik ze bokshandschoenen aan te doen'', liet hij weten aan het AD. 

 

De coach was blij met het doelpunt van Gianni Zuiverloon. ,,Ik moet hem vandaag een compliment maken; hij deed het uitstekend'', vertelde hij aan FOX Sports nadat de verdediger eerder kop van jut was geweest.

 

Aanvallend ging het een stuk beter dan verdeigend. Topscorer Mike Havenaar scoorde twee keer. Hij had liever gewonnnen. ,,We moeten ons vertrouwen terugkrijgen.''.

Reacties

RF

Lost niks op andere trainer.
In de as hebben we niet t goede rondlopen... Behalve Havenaar en Hansen.

Voor centrum en mid mid is body, brains en naar voren denken en handelen nodig.

Alberg en Kristensen hebben niet de vechters mentaliteit om t verschil te maken.

Jammer dat Rienstra of Ritzmaier niet naar ADO zijn gehaald.

Tip verder voor staf, Weghorst halen. De nwe Vennegoor of Hesselink.
Maandag 28 september 2015 om 20:16 uur

Haagsicoon

@Grijns Tja welke trainer met ervaring moet er komen dan.......van Gaal is een meester om met slechte verdedigers te werken haha.Ook Hiddink en Blind kunnen het niet............al zet je Messi en Ronaldo voorin verlies je nog.
Maandag 28 september 2015 om 14:01 uur

Grijns

Fraser is voor mij al weg. Die krijgt ADO niet meer op orde.
Zeer benieuwd wie ervoor in de plaats komt. Dat moet een goede iemand zijn die ervaring heeft en zich heeft bewezen. Anders valt ADO als een kaartenhuis in elkaar.
Maandag 28 september 2015 om 13:44 uur

exopure

Eindeloze gezever zijn we nu al meer dan zat, Fraser! Wij willen winnen met leuk voetbal en daar zit standaard strijd, passie en meedogenloos bij. We hebben het hier over "profs" dan zou je denken dat dit vanzelfsprekend is, maar meneer Fraser loopt al anderhalf jaar onzin te verkondigen. Fraser is niet meer serrieus te nemen en dat hebben de spelers door, behalve de buitenwacht houdt nog vertrouwen in hem.

FRASER ROT AUB OP!!!
Maandag 28 september 2015 om 10:01 uur

gerard

Zoals ze nu spelen zij met name Wormgoor, Kristensen, Meijers en Alberg rijp voor vervanging. Gewoon Kastaneer erin in de voorhoede, Duplan in plaats van Alberg, Bakker in plaats van Kristensen en Ebuehi of Hevel in plaats van Meijers Ten slotte als Tommie terug is hij in plaats van Wormgoor
Maandag 28 september 2015 om 09:27 uur

dewa

Er moet gevoetbald worden ezel. Hou toch eens op over meedogenlozer of harder werken of al die bullshit. Dat zijn gewoon basis eigenschappen van een voetballer. het gaat nu om voetbal en daar heb JIJ gefaald Henkk Al 1 1/2 jaar lang. Als jij dit elftal niet aan de praat krijgt pleur dan op Fraser.
Maandag 28 september 2015 om 08:38 uur

Haagsicoon

Tja allemaal gelul in het begin van het seizoen was Fräser een goede trainer en met name voor Den Haag maar toen liep het nog lekker na de wedstrijden tegen PSV en Twente.............in elk voetbal programma vond men Henk een goede trainer en noem maar op.Den Haag speelde leuk voetbal en kon wel eens de verrassing van het seizoen worden. Nu gaat het slecht en waait iedereen met dezelfde wind mee. Moet gelijk denken aan dat liedje "Als je wint heb je vrienden".
Maar onder dit Wangbeleid hebben we straks een chinees als hoofdtrainer hij zat al naast Wang op de tribune........en dat linkerrijtje daar mag je over dromen de komende jaren.
Maandag 28 september 2015 om 00:20 uur

Anne van Schuurman

Vanwege het uitstekende werk dat Henk bij ons heeft gedaan ... Gelukkig is Derksen de eerst die in interviews aangeeft dat het programma gewoon borrelpraat is omdat dat veel kijkers trekt en je het vooral niet al te serieus moet nemen.
Zondag 27 september 2015 om 22:04 uur

Wes

Dekkingsfouten maken heeft niets met meedogenloos te maken, je kan wel een amateur erin zetten en de instructie meedogenloos meegeven maar dat zal niks opleveren. Hij moet zelf meedogenlozer worden naar zijn spelers en ze er gewoon uitknikkeren, na zo`n dramatische wedstrijd Zuiverloon nog een compliment geven vind ik zeer ongeloofwaardig. Hij ziet net zoals ons dat Zuiverloon steeds angstiger wordt en probeerd hem nu een veer in zijn reet te steken. Fraser wordt steeds ongeloofwaardiger. Hij weet het gewoon niet meer!
Zondag 27 september 2015 om 21:58 uur

Anne van Schuurman

@John en een deel van die spelers heeft hij al maar hij weigert ze steeds op te stellen. Dus begint de tijd ook voor Henk te dringen. Gelukkig weet Johan Derksen nog wel een paar nieuwe clubjes die staan te springen om hem te contracteren hoorde ik vrijdag ...
Zondag 27 september 2015 om 21:56 uur

hagenees abroad

Als Gianni zijn verdedigende taken eens goed of volgens verwachting zou uitvoeren hoefden we niet zo euforisch te zijn over een doelpunt van een verdediger. Wtf met excuses en sorry`s van een leidinggevende naar een speler.
Hij heeft recht van spreken als ie niks doorlaat en toch de winnende treffer maakt.

Zondag 27 september 2015 om 21:33 uur

Tja

Henk heeft hier een punt.
Bv. Wormgoor, (jupiler niveau) verdedigde uit als een pussy.
Ipv de bal naar de zijkant de tribune in te rossen, aait hij de bal door het midden, waardoor de 1e tegengoal valt.
De 2e en 3e vallen doordat wederom iedereen naar de bal kijkt ipv zijn man op tijd aan te pakken, lastig te makern cq neer te leggen buiten de zestien.
Tijd voor 2 nw centrale verdedigers van een hoger niveau, die weten wanneer wel en wanneer niet een flinke beuk uitgedeeld kan worden, want met deze goudse gaten kaas heeft scoren geen nut.
Zondag 27 september 2015 om 21:12 uur

John Wright

Nou moeten ze weer meedogenlozer worden. Dat worden Alberg, Malone Kristensen en Wormgoor nooit, want daar ben je al te lang mee bezig Henk. Andere spelers moet je hebben, die dat van nature al hebben. Tijd voor verandering en niet blijven hopen op dezelfde faalhazen.
Zondag 27 september 2015 om 21:09 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24