Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser wil spitsen terug


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 juli 2015 28 reacties

Mike van Duinen en Michiel Kramer beginnen ergens anders een nieuw voetballeven.

 

Henk Fraser reageert tegenover ADO-watcher Dennis Jansen van het AD: ,,Wil er graag twee spitsen voor terug. Het liefst twee verschillende''.

 

De Haagse trainer mist zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Laakkwartier ook nog eens Gervane Kastaneer. Het spitsentalent zit met Oranje onder 19 op het EK in Griekenland. 

Lees meer over

Reacties

janvele

@Wes
Ik had je hoger ingeschat. Echter je kan net zo slecht lezen als RF.
Zondag 5 juli 2015 om 20:28 uur

janvele

@RF
Jij hebt geen ballen verstand van hetgeen men schrijft. Ik schrijf enkel en alleen dat ik niet weet welke spelers beschikbaar zijn. Dat is toch een duidelijke zin.
Zondag 5 juli 2015 om 19:30 uur

Wes

@RF
Je hebt in ieder opzicht gelijk, ik had het niet beter kunnen verwoorden.
Zondag 5 juli 2015 om 16:36 uur

RF

Wat wel amusant aan oa Jan is dat hij de ballen verstand heeft van spelers (zie eigen quotes).
Wat dan raar is dat hij t beleid bekritiseert terwijl in de voetballerij het spelers technische gedeelte core business is en een beetje technisch hart daar naar buiten inhoudelijk niets over laat blijken omdat dat prijs opdrijvend werkt en hier wel over kennis en uitvoerend technisch beleid veroordelend wordt gerept.

Eea klopt voor geen ene meter dat hiermee JV z`n eigen kritiek niet meer serieus wordt genomen. Wel leuk want t houdt dit forum in stand..anders post niemand meer wat als JV d`r mee stopt. Toch n beetje luis id pels .

Anyway, Weghorst en Armenteros maar doen dan..?!
Zondag 5 juli 2015 om 14:28 uur

Wes

@janvele
Tuurlijk hebben supporters het recht kritisch te zijn maar jij zoekt altijd bewust naar punten om kritisch te zijn op een manier die niet meer geloofwaardig is.
Zondag 5 juli 2015 om 12:54 uur

janvele

@Wes
IK ben niet op de hoogte van de spelers die beschikbaar zijn. Echter dat is essentieel bij de zaak waarvoor jij mij bekritiseert. Echter supporters oordelen over de gang van zaken op het veld en bij de leiding inzake het beleid. Daar hebben zij ook het recht toe. Nu over dat BELEID heb ik het. Slecht beleid zoals men nu handelt. Letterlijk en figuurlijk.
Zondag 5 juli 2015 om 11:31 uur

RF

Wat n drukte jongens...hou je hoofd koel.

Goeie opvolger van Kramer: Weghorst, inmiddels in Jong Oranje en 1.97 en pienter voor de goal.

Oke, spits 2 Armenteros.

Aan de rechts half/buitenkant Duplan, goed plan?

Links Marengo/Korte.

Zullen we t zo voorstellen aan Schoenmaker jr en Mep en Met?

Btw ik ga naar Eye wish betaal je wat meer maar super service nivo!
Zondag 5 juli 2015 om 09:39 uur

Wes

@janvele
Ik kom duidelijk bij een andere opticiën als jij. Die van jou is volgens mij een boutopticiën want jij hebt al jarenlang stront in je ogen.
Ik vind dat jij jezelf altijd in een makkelijke positie zet, Geef jij nou eens aan hoe het wel moet i.p.v. alleen maar bekritiseren.

Zaterdag 4 juli 2015 om 18:58 uur

janvele

@Wes
Welke opticien heb je als je zo iets beweert?
Tot nu toe zie je dat de organisatie langzamerhand de juiste vormen begint te krijgen en dat er hard gewerkt wordt aan het eerste team.
Zaterdag 4 juli 2015 om 18:10 uur

janvele

@KaleHans
Ik gaf aan stom, nog erger dan dom. Echter als W&W naar de top willen dan hadden ze K en vD moeten behouden. W&W willen toch geld in het elftal pompen. IK zag Wigt dat recent nog op de TV staan te beweren!!!!!!!!!!
Zaterdag 4 juli 2015 om 18:07 uur

Wes

Degene die roepen dat W&W dom bezig zijn omdat ze van Duinen laten gaan is niet goed op de hoogte met wat er her afgelopen seizoen speelde. van Duinen was erg ontdasn over het feit dat hij niet mocht vertrekken en toch bleef hij naar buiten professioneel. Nu is de tijd rijp voor hem om het nest te verlaten, helemaal niks mis mee. Kramer hou je ook niet meer, hij kan zich financieel onafhankelijk spelen wordt geschreven, in dat geval vermoed ik dat het ook om een veel grotere tranfersom gaat dan is asngegeven. Kan bijna niet anders. Ik ben het eens met het argument dat er nog van alles kan gebeuren tot einde trsnferperiode in augustus. Tot nu toe zie je dat de organisatie langzamerhand de juiste vormen begint te krijgen en dat er hard gewerkt wordt aan het eerste team. Voor een club dat afgelopen seizoen veel onzeker kende en vanuit slopershoogte weer opgebouwd moest worden kan ik niet anders concluderen dat we al aardig op de rit staan.
Zaterdag 4 juli 2015 om 18:03 uur

RF

1)Beleid is gezonde begroting.
2)Komend jaar linkerrijtje
3)Leuker voetbal
4)Iedere thuiswedstrijd 1.000 man meer
5) 1/3 komt uit eigen jeugd

1) erg goed op weg, v duinen en kramer zonder transfer kst binnen gehaald.
2) met op plek kramer goede vervanger (2x) centrum spits erbij en Meijers,Alberg blijft gewoon en voetballer in t midden erbij (Gianni) komt dat goed
3) allemaal 5 meter opschuiven naar voren
4) dat zijn wij dus die is aan ons om kaartje te
kopen.
5) ziet er goed uit waarom nog naar Sparta met betere trainers bij ons
Zaterdag 4 juli 2015 om 18:01 uur

Rikkie

@ Kalehans
Volgens mij krijg je niet elk jaar de kans om te cashen met een veel scorende spits en dan is het naar mijn idee wel heel dom om heel snel te handelen en niet zoals spelersmakelaars doen partijen tegen elkaar uit te spelen op de net geopende markt.
En zoals eerder gezegd iedereen is op zoek naar doelpunten en wij hadden er veel te koop en deze zijn voor veels te weinig van de hand gedaan..Abu Dhabi is nou niet het land dat op de kleintjes moet letten lijkt mij. Maarrr ik hoop dat ik het verkeerd zie en dat we straks onder de streep er nog beter van zijn geworden ook.
Zaterdag 4 juli 2015 om 16:29 uur

KaleHans

jan, nogmaals en daar zijn velen het met mij eens, Kramer was gewoon al niet te behouden en ik denk van Duinen na de aan het gedane toezeggingen ook niet meer. Dus dat is een gesloten boek. En om dan maar is met jouw bewoordingen te spreken....... ben ik de TD die ergens een goeie spits van 3 miljoen vandaan moet toveren?? Voor dat geld moet toch wel ergens (in Europa of daarbuiten) een bovengemiddelde spits te vinden zijn?
En mij hoor je niet zeggen dat W&W dom bezig zijn, niet zolang de transfertermijn nog open is in ieder geval, er kan nog van alles gebeuren.
Natuurlijk wil ik ook zo snel mogelijk een complete selectie op de been hebben maar helaas is elke voetbalclub tegenwoordig veel te afhankelijk voor van wat er op transfergebied omheen gebeurt.
1 speler die bij een grote club wordt verkocht heeft zo een dominoeffect....
Zaterdag 4 juli 2015 om 12:28 uur

Anne van Schuurman

Er zijn geen spelers meer die hun hele carrière bij dezelfde club spelen. Mike was hier duidelijk uitgekeken. Geen kwaad woord over zijn inzet maar veel bijzonders heb ik eigenlijk na die goal tegen Twente (anderhalf jaar geleden alweer!) van hem niet meer gezien. Kramer wilde weg! Dus niet zo overdrijven graag over de kwaliteit van de spelers die weg zijn. Er wordt duidelijk gewerkt achter de schermen. Het trainingskamp is pas over een week. En trouwens ... Oliveo is blij want die kunnen met de opleidingsvergoeding voor Mike eindelijk hun clubhuis vernieuwen.
Zaterdag 4 juli 2015 om 12:22 uur

Tja

@Gerard
Geen slechte optie, maar dat is en te smalle basis voor een heel seizoen, denk aan schorsingen en blessures.
In aanval en zeker verdediging kan je wat nuttige man kracht gebruiken.
Zaterdag 4 juli 2015 om 11:43 uur

gerard

Ik vind het veel te vroeg voor conclusie, maar een ding is duidelijk voor 2 mln heb je geen twee goede spitsen. Ik zou zeggen haal Tom de Weert op bij Execelsior .Te Vrede bij Feyenoord en of Rai Vloet bij Psv. Alle drie huren met een koopoptie.
Op de vleugels jonge spelers als de Korte, Kastaneer , Obowale, Marengo en Houtkoop en Gehrt als hij weer fit wordt. Op het middenveld Duplan, Alberg kristenseno of Derijck,. In de verdediging Malone, Zuiverloon, Bakker en Meijer
Zaterdag 4 juli 2015 om 11:29 uur

janvele

@KaleHans, Wes en Tja

Erken eens dat W&W onvoorstelbaar stom bezig zijn. Geen enkel beleid waarneembaar. Wie laat nu naast Kramer vD weggaan. Indien vD door HF goed wordt gebruikt dan is het een bovengemiddelde speler. Wij als supporters stonden toch ooit op de banken voor vD? Op dit moment een selectie met veel te weinig niveau om rustig mee te spelen. Weer onderste regionen. Tenslotte KaleHans waar haal jij die ECHT goede spits voor een paar miljoen?

Zaterdag 4 juli 2015 om 10:16 uur

KaleHans

Waarom niet bijvoorbeeld een echt goede spits halen voor een paar miljoen? Daarnaast heb je dan altijd nog Kasteneer en Marengo die eventueel ook in de spits kunnen evenals Korte. Dan heb je 1 ervaren goede spits met talenten (en Duplan) daaromheen.
Een vertrek van Kramer en v. Duinen was te voorspellen.
Nu zijn Kanon, Kramer en v. Duinen weg, daar staan miljoenen (ongeveer 3?) aan transfergeld tegenover, dat kan bijvoorbeeld geïnvesteerd worden zonder dat daar "extern" geld gebruikt hoeft te worden....... toch?
Zaterdag 4 juli 2015 om 09:45 uur

Tja

@Wes.
Lees t als een kritische noot.
0-11-0 symboliseert dat we veel middenvelders hebben.
Verdedigers halen is belangrijk om op de nul te kunnen spelen.
Maar nu is er ook behoefte aan een aanvaller, wellichtkomt Hagenaar nu meer in beeld..
Het is een constatering dat we op dit moment zwakker zijn dan aan het eind van de competitie, niets meer niets minder.



Zaterdag 4 juli 2015 om 05:08 uur

Wes

@Tja
Valt me zeer tegen dat je nu al een soort paniekhouding aanneemt. Het is begin juli, eind augustus loopt de deadline af m.b.t. de tranferperiode. Nu al paniek zaaien is een beetje ondoordacht en meer des Janvele. Je weet zelf net zo goed als ik dat de zaakwaarnemers op dit moment aan de touwtjes trekken. Logischerwijs zullen op dit moment voor een club als ADO alleen de transfervrije spelers onder de loep liggen. Pas eind augustus wordt het spannend en trekken de clubs meer aan de touwtjes. Gewoon een ABCtje uit het boekje. Het is duidelijk merkbaar dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan nieuwe spelers en helaas gaat dat niet vanzelf. Geduld is de parel des levens.
Vrijdag 3 juli 2015 om 23:44 uur

Ronnie

We moeten ook weer niet alle schuld bij Fraser en de overige staf leggen.
Beide heren wilde aan het eind van het seizoen vertrekken en Mike wilde vorig seizoen al vertrekken.
Volgens mij was dit niet tegen te houden.
En nu levert het ook nog wat geld op.
Ik weet zeker dat er versterking bij gaat komen,zo achterlijk is Fraser en kompanen nou ook weer niet.
En centraal achterin staat in ieder geval Zuiverloon,en die heeft het daar de laatste wedstrijden echt niet slecht gedaan van afgelopen seizoen.
Vrijdag 3 juli 2015 om 22:19 uur

Rikkie

Kijk nu wordt het al paniek en dat voor een lausie 1,5 mln..Lekker bezig. Nu had je nog een jaar kunnen bouwen met Kramer, maar nee..als, als..Kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Straks kiest die Havenaar voor Twente en krijgen wij een derderangs..
Vrijdag 3 juli 2015 om 22:05 uur

Tja

Straks vertrekt Hansen ook nog dan kunnen we 0-11-0 gaan spelen met vliegende keep.
Heer Henk Fraser, niet miepen maar eisen stellen aan de heren W&W
1e,
zorg dat je keeper niet vertrekt, desnoods een verbeterde aanbieding voor 4 jaar.
2e
zorg dat je er 2 sterke centrum verdedigers erbij krijgt, plus een links back en een rechtsback
3e
Haal een ervaren spits en een jonge spits (talent)
Als er niets bij komt kan je beter nu de handdoek gooien, anders is het einde carrire Henk Fraser, want meer als jupiler zit er dan niet in.
Vrijdag 3 juli 2015 om 21:25 uur

pitbull

Havenaar in belangstelling van twenthe
Vrijdag 3 juli 2015 om 21:03 uur

Ronnie

Lijkt mij een goed plan,2 centrumspitsen.
Want wie gaan we morgen tegen laakkwartier in de spits zetten?
Wat dacht je van Te Vrede,lijkt mij een goede speler voor Ado.
Dan heb je alvast 1 spits en die kan ook aardig koppen.
Vrijdag 3 juli 2015 om 20:42 uur

Grijns

Gezien de huidige selectie kunnen we het beste de 0-10-0 gaan spelen.
Vrijdag 3 juli 2015 om 20:35 uur

Leplazerus

Wat dacht je van een paar goede fysieke sterke verdedigers?
Vrijdag 3 juli 2015 om 20:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24