Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Gefrustreerde Petrovic schopt stoel omver


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 oktober 2016 20 reacties

Zeljko Petrovic was zwaar teleurgesteld over de domper tegen AZ.

 

Tijdens de wedstrijd schopte hij uit frustratie een plastic stoel naast de dug-out omver.

 

,,Dit is een klap voor ons. Voor ons was een punt vandaag het maximaal haalbare geweest. Helaas gebeurt dat weer niet'', sprak hij bij FOX Sports over de wedstrijd. 

 

 ,,We weten waar onze problemen liggen, maar die kunnen we niet 1, 2, 3 oplossen'', vervolgde Petrovic. Als het niet gaat, dan gaat het niet, dan moeten we een punt pakken. Jammer voor onze spelersgroep dat het niet is gelukt met al die geleverde arbeid.''

 

Volgens de Montenegrijn was voor dit seizoen al bekend dat ADO het moeilijk kon krijgen omdat er weinig middelen waren om spelers te halen. ,,Maar dat moet ook geen excuus zijn. We moeten gewoon keihard werken, zo'n prachtige club in de veilige zone brengen. En dan kijken we wel of we in de toekomst iets meer kunnen uitgeven om misschien deze club op een hoger niveau te kunnen brengen.''

 

Petrovic: ,,Maar we moeten verder. Eerst is het nu frustratie, maandag nabespreking en dan goed trainen, weer praten en kijken hoe we het beter kunnen''.

 

 

 

 

 

 

Reacties

Olitano

Ik neem Petrovic niets kwalijk. Hij is een prima assistent maar geen trainer met eindverantwoordelijkheid.

Het plan was dat Advocaat adviseur zou zijn en Petrovic assistent (formeel). De praktijk was dat Advocaat de lijnen uitzet en Petrovic zijn assistent (informeel).
Toen Advocaat na enige tijd de benen nam baalden we allemaal en Pipo nog het meest.

Het is toen allemaal bergafwaarts gegaan en begon Pipo rare taal uit te slaan en dat zal niet minder worden. Hij heeft nou eenmaal niet de capaciteiten om een winnend team neer te zetten.

Ga er maar vanuit dat het bestuur zich gek zit te piekeren hoe ze hier mee om moeten gaan. Als of ze niet al genoeg zaken aan hun hoofd hebben. Die zijn niet te benijden.

Het enige wat ik kan doen is mijn club blijven steunen al is het nog zo moeilijk,
Dinsdag 1 november 2016 om 09:21 uur

KaleHans

Wel jammer dat Petro zelf niet ziet waar het werkelijke probleem zit, het middenveld dus. De enigste creatieve spelers die we hebben stonden gisteren niet op het middenveld, El Mahdioui (ziek) en Duplan (voorin).
Dan blijft over drie bikkelaars, Bakker, Jansen en Trybull waarvan twee van dit type spelers op het middenveld genoeg is en drie dus teveel. Dan kan de verdediging de bal niet kwijt en gaan die of de lange bal hanteren of tikkie breed en terug........... oftewel het Henk Fraser voetbal waar we allemaal de buik van vol hebben. Lange ballen op Havenaar hebben totaal geen nut, hij moet zijn ballen vanaf de zijkant hebben/krijgen, dan is hij op zijn sterkst.
Een Marengo die geblesseerd is ziet Petro niet eens en laat hem staan, een Duplan die zelf de ballen op het middenveld gaat halen creëert gaten voorin.
Petro staat erbij en kijkt ernaar....... machteloos, hulpeloos.
Maandag 31 oktober 2016 om 23:02 uur

John Wright

Waarom zet Dickie het wel goed neer bij F en niet bij ons??? Helemaal eens met Haagsicoon.
Maandag 31 oktober 2016 om 21:13 uur

John Wright

Vorig seizoen was tobben met Jansen en Bakker. Zonder deze twee begon het seizoen sterk maar nu hebben deze twee weer een basisplaats en gaat het weer mis. Alhoewel ik geen voorstander ben van het vervangen van trainers moet Petro wel zien dat het met deze twee niet gaat. Dit gaat zo niet langer. Er is voldoende kwaliteit bij onze club maar op dit moment niet bij Bakker en Jansen. Als ze weer spelen tegen Willem 2 is er geen middenveld en blijft het misgaan. Er moet wel een keer ingegrepen worden. Ook het wisselen van systemen helpen de weinige automatismen die er zijn volledig om zeep. Als Petro het niet ziet is dat jammer.....voor Petro.
Maandag 31 oktober 2016 om 21:07 uur

Haagsicoon

@Peter de Wit Het zal zeker niet beter gaan als er een nieuwe trainer zou komen maar er moet wel wat gaan gebeuren uiteindelijk.
Onze nieuwe directeur heeft onder druk van Advocaat de gok genomen om Petrovic aan te stellen die in z`n loopbaan meer assistent trainer is geweest dan hoofdcoach.De beste man begon goed in de competitie maar valt nu helaas door de mand en krijgt het niet op de rit helaas.
En dan heb je naast hem ook nog onervaren assistenten(geen hoofdtrainers ervaring) het mooiste had geweest als Advocaat dezelfde rol kon vervullen wat hij bij Feyenoord heeft gedaan met van Bronckhorst.
Maandag 31 oktober 2016 om 19:46 uur

Anne van Schuurman

@PeterdeWit ik ben het helemaal met je eens
Maandag 31 oktober 2016 om 19:13 uur

Anne van Schuurman

@PeterdeWit ik ben het helemaal met je eens
Maandag 31 oktober 2016 om 19:13 uur

Vakkie-G

kan toch niet langer zo ?
Maandag 31 oktober 2016 om 18:10 uur

Vakkie-G

volgende week 3 punten
zo niet is het ze laatste wedstrijd
Maandag 31 oktober 2016 om 17:28 uur

Peter de Wit

Het zal niet beter met ADO gaan als de trainer wordt vervangen. Welnee. Vorig jaar werd er hier vreselijk afgegeven op Henk Fraser. Hij werd vervangen door Petrovic en het werd er niet beter op, terwijl velen hem de hemel in prezen. De waan van alle dag. Vandaag ben je koning, morgen word je met pek en veren de stad uitgejaagd. Dat is voetbal. Wen er maar aan.

ADO heeft geen geld voor andere (betere) spelers, integendeel, we moeten wellicht verkopen in de winterstop. We zullen het dus moeten doen met die we hebben. Laten we ze steunen. Van trainer tot materiaalman. Ook hier.
Maandag 31 oktober 2016 om 17:08 uur

Slimpie

Petrovic past in het rijtje van (capabele) trainers die kennelijk geen hoofdtrainer kunnen zijn, maar goede assistenten.

De vrije val is intens en niet te stuiten. Dit komt niet meer goed op deze wijze!!!!
Jan Pipo de Clown een net voorstel doen (hij heeft een contract voor een jaar, dus dat moet te doen zijn) en hem door de voordeur uitzwaaien. Dit bedoel ik met respect voor de aardige Petrovic.
Ekrim Kaya en Rankovic de kar laten trekken. Dit lijkt mij de beste en haalbare oplossing.
Maandag 31 oktober 2016 om 15:34 uur

VAKKIE-l

@Peter de Wit. Hoe kunnen wij dan met een 10e begroting niet voor het linker rijtje spelen? Zelfs ploegen die kleinere begroting hebben, hebben de ambitie om het beter te doen dan waar ze in werkelijkheid zouden horen te staan op de ranglijst.
Maandag 31 oktober 2016 om 13:23 uur

VAKKIE-l

Je mag tegenwoordig ook niet meer kritisch reageren hier op de site. Laat gewoon die reacties staan man, want ze zijn niet van die aard dat ze verwijderd moeten worden.
Maandag 31 oktober 2016 om 11:31 uur

Peter de Wit

Het heeft geen enkele zin de trainer en spelers af te branden. We zullen achter de club moeten blijven staan. Natuurlijk komt er een ommekeer, ADO heeft genoeg potentie om mee te doen in de bovenkant van het rechterrijtje. Daarvoor zal het vertrouwen in eigen kunnen terug moeten komen. Wij kunnen daarbij helpen door er onverbiddelijk achter te blijven staan. Wees gerust kritisch, maar ook realistisch: ADO staat waar het hoort te staan.
Maandag 31 oktober 2016 om 10:43 uur

Marijn

Niet alleen een stoel hoor... ook een tafel. Voelt de zak al aankomen.
Maandag 31 oktober 2016 om 09:25 uur

Oudhaags

De Boer ontslagen, wie volgt?
Maandag 31 oktober 2016 om 07:04 uur

Ron001

Met publiek die spelers gaan uitschelden dan ben je lekker bezig!! Als ze dalijk helemaal klaar zijn met jullie ! Dan weet je zeker dat het tegen je gebruikt word! En ook de reserves horen dit en reageren als een team tegen ons !! En degradatie is een veit !! En wie is er met dit gedrag nou een Pipo !!
Maandag 31 oktober 2016 om 06:41 uur

supporter-noord

en !!! Heb je al dikke spijt van het wegsturen van Gehrt want je doelt natuurlijk op dat gare middenveld met die Bakker en Janssen.
Zondag 30 oktober 2016 om 23:49 uur

VAKKIE-l

Petro, Toen je werd aangesteld als trainer was je vol lof over de spelers. We zouden herkenbaar aanvallend voetbal spelen en ons niet aan de tegenstander aanpassen en zeker niet in thuiswedstrijden. Hij dekt zich nu al in en weet niet meer waar die het zoeken moet,. Hij vertelde na de wedstrijd dat het de schuld van de supporters is dat Den Haag verloor Je zou zeggen dat die z`n eigen graf graaft als je dit soort onzin gaat lopen roepen.
Petro, beter houdt je de eer aan jezelf, want je krijgt deze groep niet meer aan de praat. Ik vrees voor je dat je de kerst niet haalt, want op deze manier verder gaan is niemand bij gebaat, dus nogmaals verdwijn aub!

Ps, Het aard van het beestje komt met de week steeds meer in zicht
Zondag 30 oktober 2016 om 22:31 uur

Leplazerus

Als het zo door gaat is degradatie snel in zicht!
Hopelijk is er iemand van het bestuur die de stoel van Petrivic onder zijn reet vandaan schopt en snel maatregelen neemt. Dit komt niet meer goed!
Zondag 30 oktober 2016 om 22:02 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24