Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

In onwetendheid gelaten Fraser wil doelstelling


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 april 2016 16 reacties

Henk Fraser zag het ontslag van Jan Willem Wigt niet aankomen.

 

Dinsdagochtend kreeg hij het te horen van Wigt. Over Wang Hui of van Wigt wil Fraser zich nu niet uitspreken. ,,Maar als je vraagt of mijn werk makkelijk is door dit soort omstandigheden, dan is mijn antwoord 'nee'.''

 

Fraser zegt tegen Omroep West dat hij benieuwd is wat de nieuwe visie van Wang gaat worden. ,,Dan zal ook duidelijk worden wat een reële doelstelling is die we naar onze supporters kunnen communiceren.''

 

De trainer heeft echter niets over de nieuwe koers van Wang vernomen toen hij in Den Haag was. De Chinees is woensdag weer naar Peking vertrokken.


Fraser begrijpt dat een aantal supporters in actie is gekomen. ,,Ik wil zelf ook spelen om te winnen. Ik wil ergens om spelen. Daar heb je een aantal zaken voor nodig. Ik begrijp ze totaal.'' 

Lees meer over

Reacties

VAKKIE-l

@Haagsicoon..En waar ligt dit aan dan volgens jou? Daarom zeg ik slecht beleid en een matig scoutingsapparaat. Henk Fraser waar jij zo gek op bent is niet juiste man voor ADO, want ook met dit team had je dit seizoen voor plaats 5/9 moeten kunnen spelen. Henk heeft zijn doestelling niet gehaald en hij dekt zich nu alvast in voor volgend seizoen door te zeggen we gaan voor handhaving. EXIT HF!!!!
Vrijdag 22 april 2016 om 09:31 uur

Haagsicoon

@exopure Goed lezen we hebben het over de begroting van dit seizoen die clubs die ik noem hebben inderdaad een begroting die hoger is dan Ado Den Haag maar staan nu dus met een 4e en 7e begroting op dit moment onder Den Haag.Je geeft zelf al aan dat je met een 10e/11e begroting voor plek 8 t/m 12 moet spelen dat halen ze dit seizoen ook weer.Heb je wel eens gekeken naar de afgelopen seizoenen wat voor spelers Den Haag heeft gehad nou niet echte toppers of wel soms dus is te verklaren waarom je vaak buiten de plek 8 t/m 12 valt je kan miljoenen hebben maar als je niet de juiste spelers kan halen houd het ook op.
Donderdag 21 april 2016 om 20:51 uur

KaleHans

Mijn doelstelling voor Henk is alweer weggehaald zie ik??? strookt die niet met wat de beheerders van CADD denken? vreemd..............
Donderdag 21 april 2016 om 16:40 uur

exopure

@Haagsicoon de clubs die jij benoemd staan al jaren boven ADO en het is ook niet gek met een grotere begroting. Wat mij wel dwars zit is dat ADO al jaren een 10/11e begroting heeft maar op enkele seizoenen na is het altijd rechter rijtje, hoe verklaar je dit dan? Als je een 10/11e begroting hebt zou je als doel moeten hebben om tussen plaats 8/12 te spelen en niet niet altijd zo nederig overkomen en verstoppertje spelen!


Donderdag 21 april 2016 om 15:08 uur

Haagsicoon

@dick Dat moet elke trainer van welke club dan ook....als de spelers mee werken kom je een heel eind als trainer.
Donderdag 21 april 2016 om 14:59 uur

dick

HF moet gewoon elke week het beste uit zijn elftal halen
verder niks
Donderdag 21 april 2016 om 13:10 uur

Haagsicoon

@John Wright Ben geen fan van Wormgoor maar dat ze nu meer punten halen zonder hem slaat werkelijk nergens op maar dat terzijde.
Dat wil zeggen dat we zonder Vito Europees voetbal hadden kunnen halen maar het blijft altijd langer hangen bij mensen als een verdediger of en keeper een fout maakt volgens mij gaan daar altijd een hoop fouten aan vooraf.
Zowel Zuiverloon,Malone,Derijck,Beugelsdijk en Meijers hebben fouten gemaakt als je de 31 wedstrijden eens op je gemak terug kijkt.Dat zowel Wormgoor en Fraser fouten hebben gemaakt zal niemand ontkennen maar voor de slechte prestaties is het hele team verantwoordelijk heel simpel.Het ligt ook vaak of de spelers wel met de juiste instelling de wedstrijd ingaan een andere trainer wil niet altijd helpen kijk maar naar Cambuur en een Heerenveen bijvoorbeeld.Maar een voordeel een hoop spelers zullen er niet meer bij zijn komend seizoen.
Donderdag 21 april 2016 om 10:43 uur

John Wright

@Haagsicoon, met vriendjes Malone, Wormgoor! Alberg, Jansen, Bakker, was er geen geluk af te dwingen. Dat hebben ze al gehad. En met Fraser en zijn " politiek correcte doelstellingen" jaag je de supporters uit het stadion en er komen geen nieuwe bij. Alleen door de blessure van Vito halen ze nu extra punten. Verder is het duidelijk, HF heeft op geen enkel front vooruitgang geboekt en gaat dat volgend seizoen ook niet boeken. Tijd voor een trainer met inzicht en een stuk Haagse bluf! Tijd voor HF om te vertrekken
Donderdag 21 april 2016 om 08:08 uur

Haagsicoon

@John Wright Tja Manders de beste man kan lekker lullen achteraf maar past precies in het straatje van Wang want alles is de schuld van Wigt en Henk Fraser.Tja hadden de aanvallers in 3 van de 11 gelijke spelen maar 1 doelpuntje meer gemaakt hadden we nu op plek 7 gestaan als,als,als.
Alleen een trainer de schuld geven is te makkelijk vind je ook niet want in 31 wedstrijden heeft geen enkele speler een fout gemaakt zeker kijk alle wedstrijden er nog maar eens op na.............met een beetje mazzel had je misschien 6 puntjes meer gehad of zelfs meer.
Woensdag 20 april 2016 om 23:31 uur

Haagsicoon

@exopure Zou Den Haag weer de 10e begroting hebben komend seizoen....en daarbij als er een hoop spelers weg gaan moet je nog maar zien wat je er voor terug kan halen.Een 10e begroting is geen garantie voor succes namelijk kijk naar Twente 4e begroting en Heerenveen de 7e begroting.....ze staan nog onder Ado Den Haag.Tja NEC,Zwolle en Heracles doen het veel beter met een lagere begroting.
Woensdag 20 april 2016 om 23:20 uur

exopure

@Haagsicoon; met 10 begroting van de Eredivisie zou je nooit handhaving als doelstelling moeten hebben laat dat duidelijk zijn!
Woensdag 20 april 2016 om 22:55 uur

John Wright

@Haagsicoon. Manders benoemt dit in de volgende post als Calimero gedrag. HF heeft door verkeerde opstellingen en wissels veel te weinig uit de huidige selectie gehaald en verschuilt zich nu achter fopkreten dat hij dit seizoen"zijn doelstelling haalt" En deze dekmantel zoekt hij nu ook weer. Op naar een nieuwe trainer met een Haagse mentaliteit en instelling.
Woensdag 20 april 2016 om 22:20 uur

janvele

Fraser,

Ik wil spelen om te winnen. Nou Henk dat was het hele seizoen niet te zien. Autobussen voetbal dat is hetgeen jij propageert.
Woensdag 20 april 2016 om 21:44 uur

Haagsicoon

@John Wright "Met attractief aanvallend voetbal week in week uit het stadion uitverkocht krijgen." Dat wil elke club wel of niet soms doelstelling zal zijn handhaving in de eredivisie komend seizoen met wat voor voetbal dan ook.
Mocht er een wonder gebeuren en Wang stopt er toch nog wat centen in voor spelers zal de doelstelling misschien het linkerrijtje worden en met alleen maar attractief aanvallend voetbal haal je niet altijd de punten.Daar moet je trouwens wel de juiste spelers voor hebben geen middenveld wat wordt overlopen en een solide verdediging dan kan je leuk voetbal gaan spelen eerder niet.
Woensdag 20 april 2016 om 21:30 uur

haagse-Dick

Henk Fraser zag het ontslag van Jan Willem Wigt niet aankomen.

Dat zagen ze zelfs vanuit de ruimte....
Woensdag 20 april 2016 om 20:27 uur

John Wright

Henkie bedoelt een doelstelling waarachter hij zich kan verschuilen. En met lekker negatief voetbal het volgende seizoen in de vernieling te helpen.

De doelstelling kan ik hem ook wel geven. Met attractief aanvallend voetbal week in week uit het stadio uitverkocht krijgen. Daarbij de beste spelers opstellen, de jeugd meer kansen geven en ophouden met vriendjes voorkeursbehandelingen te geven.
Dan haal je automatisch het beste uit je selectie.

Duidelijk zo Henkie? En ophouden met zeuren.
Woensdag 20 april 2016 om 19:45 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24