Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Jeugd-trainer ADO door China-visum in cel


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 augustus 2016 11 reacties

Nieuwe problemen met het sturen van jeugdtrainers naar China. 


Een van hen kwam in een politiecel terecht omdat hij met een verkeerd visum naar China bleek te zijn gestuurd. Dat zegt hij in De Telegraaf.


Voor hem was een werkvisum aangevraagd als financieel directeur van de club, waar hij kinderen trainde. ,,Een leugentje waar ik niks van wist. Visa voor voetbaltrainers schijnen maanden te duren en worden moeilijk afgegeven. Ik kwam in een hel terecht.” 

Wang Hui wil graag Nederlandse jeugdtrainers inzetten in China omdat de overheid daar veel geld voor uit trekt. 


ADO bevestigt dat er visa-problemen zijn geweest. Mattijs Manders distantieert zich echter van bepaalde woorden van de trainer. Die zegt in de krant dat ze bij ADO boos waren dat meneer Wang zoveel sjoemelde.


De visa zijn buiten ADO om geregeld. Wang Hui of zijn kantoor was niet bereikbaar commentaar


Twee andere trainers die afgelopen jaar in China waren stonden na enkele weken weer op Schiphol. Zij vonden de omstandigheden daar te zwaar, aldus de krant.

Eerder had ADO moeite om sowieso aan jeugdtrainers voor China te komen

Reacties

Haagsicoon

@KaleHans " maar daarnaast kan je zelf ook nog wel is alles nakijken of het allemaal wel goed zit." de documenten waren in het chinees dus al met al was alles dus heel slecht geregeld.
Dinsdag 23 augustus 2016 om 21:44 uur

KaleHans

jan........?? "mijn Matthijs"? ik loop absoluut niet weg met die man, jij kan echt niet lezen he? En zoals chagoi2014 al zegt, er is negatief nieuws over de club en je komt ineens weer onder je steen vandaan!!!
Waar heb je de afgelopen 3 weken gezeten? We staan gedeeld en nog ongeslagen bovenaan, of heb je dat weer nergens gelezen/gehoord?
Oh nee, natuurlijk niet, je hebt het stadion zelfs waarschijnlijk nog nooit van binnen gezien....

Dit verhaal heeft zoals uit elke reactie hier blijkt gewoon twee kanten, het visum is verkeerd maar daarnaast kan je zelf ook nog wel is alles nakijken of het allemaal wel goed zit.
Dinsdag 23 augustus 2016 om 17:32 uur

Oudhaags

Ik wil er mee zeggen dat er te vaak snel conclusies en gewezen wordt naar personen die mogelijk, zeg wel,mogelijk hier part nog deel aan hebben,Voordat je op reis gaat moet je wel weten wat je gaat doen en de juiste visa papieren hebben,dit is een persoonlijke verantwoordelijkheid van iedere burger, tegenwoordig wordt in de maatschappij niets meer voor gekauwd en ben je op je zelf aangewezen.Wij kunnen ook niet beoordelen en veroordelen wat hier gebeurt is dus laat de personen in kwestie bij ADO het zelf op een gepaste wijze oplossen

Dinsdag 23 augustus 2016 om 16:24 uur

Haagsicoon

@Oudhaags Jou verhaal is heel wat anders(gebeurt trouwens vaak) en niet te vergelijken in deze als het allemaal klopt.Hier is iemand met een verkeerd visum door z`n werkgever naar China gestuurd met alle gevolgen van dien.Daarbij wist men hier wel van dus er was wel degelijk contact geweest wat in jou geval dus niet was.

"ADO reageerde volgens Feenstra nauwelijks op de problemen en ook Wangs bedrijf United Vansen kon hem niet helpen. “Algemeen directeur Mattijs Manders vertelde dat ze de Chinese eigenaar van hun eigen club niet te pakken konden krijgen!”
Dinsdag 23 augustus 2016 om 15:25 uur

Oudhaags

Even nuanceren, papieren niet in orde, ik was in het Oostblok en mijn papieren waren ook niet in orde , dagen vast gezeten mocht niet bellen en werd steed ondervraagd.Mijn familie hoorde niets van mij,en dachten geen bericht goed bericht.Zij konden mij niet bereiken en ik hen niet ,Is mijn familie daarom slecht,hebben zij verkeerd gehandeld? Conclusie nee.Samenloop van omstandigheden. Het is vakantie tijd en bij de Telegraaf zoekt men maar al te graag naar sensatie en blaast de boel graag op anders blijven zij met een hoop oudpapier zitten.Laat het ADO bestuur rustig de zaak uitzoeken,zij zullen dit op een menselijk manier netjes afhandelen.
Dinsdag 23 augustus 2016 om 14:44 uur

chagoi2014

Volgens mij krijgt jan het goede nieuws nooit te lezen. Want je ziet nooit een positieve reactie van meneer janvele. Denk dat zijn telefoon of pc goed nieuws niet toelaat.
Dinsdag 23 augustus 2016 om 13:17 uur

janvele

@KaleHans
Nee KaleHans, de club kan er weer niets aan doen. En Wang was voor jouw Mathijs onbereikbaar terwijl Mathijs aan de schoot van Wang zit vastgeplakt. Onnozelheid troef. Je zal wel weer met en mond vol tanden staan. Lekker stelletje he die Wang en zijn zoon Terry, de leugenaar.
Dinsdag 23 augustus 2016 om 11:04 uur

Haagsicoon

Misschien gewoon het hele verhaal hier plaatsen dan is het voor iedereen wat duidelijker.Een ander stukje uit het hele verhaal:

"Feenstra werd steeds banger. “Ik stond echt op het punt om op een brug te klimmen en ervan af te springen. Ik was mentaal, en ook fysiek, helemaal gebroken.” ADO reageerde volgens Feenstra nauwelijks op de problemen en ook Wangs bedrijf United Vansen kon hem niet helpen. “Algemeen directeur Mattijs Manders vertelde dat ze de Chinese eigenaar van hun eigen club niet te pakken konden krijgen!”
Dinsdag 23 augustus 2016 om 10:25 uur

KaleHans

Sowieso wel vreemd dat dit verhaal nu pas ineens naar buiten komt....... terwijl de club hier eigenlijk helemaal niets aan kan doen. (naar nu blijkt)
Dinsdag 23 augustus 2016 om 10:07 uur

rijswijk hoekpolder

Echt hé !!!
Dinsdag 23 augustus 2016 om 09:10 uur

Ado Vakkie S

Komop Telegraaf! Is dat alles wat jullie hebben? Eerst bestond Vansen niet, toen was Wang ontslagen, toen zou hij nooit haan betalen, toen was het chaos bij Ado...... nu staan wij 1e en vecht 020 voor aansluiting binnen en buiten de eredivisie.....
Dinsdag 23 augustus 2016 om 08:36 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24