Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

MAARTEN FONTEIN WEG BIJ ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 maart 2015 28 reacties

Even leek het rustig op bestuurlijk vlak bij ADO. Daaraan is abrupt een einde gekomen.

 

Maarten Fontein legt per direct zijn functie als algemeen directeur neer.

 

Op de website van de club laat Fontein weten dat hij naar zijn mening te weinig te vertellen heeft als algemeen directeur. Zijn visie botst met de wijze waarop de nieuwe eigenaar van ADO de club vanuit China wil besturen.

 

Ook zouden er “vele onzekerheden” zijn ontstaan sinds de club in handen is van Wang Hui. Daarom denkt hij niet de juiste persoon te zijn om ADO te leiden.

 

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat er onenigheid was over het salaris van de voormalig manager van Unilever. Het is niet duidelijk of dat invloed was op zijn vertrek.

 

Fontein begon in augustus als opvolger van Piet Jansen. Op de functie rust geen zege. Het is de zoveelste steen op het kerkhof van ADO-directeuren.

 

Vind je dit een interessant bericht, klik dan nog eens verder op deze pagina.

Reacties

janvele

@HaagseMart

Het echte verhaal t.a.v. Wang is de totale chaos die de man creëert.
Donderdag 5 maart 2015 om 12:48 uur

Haagse Mart

Waar blijft dat echte verhaal over Wang dan , JANVELE ? Nou ,vertel nu dan en niet achteraf zoals altijd.Ik denk dat Wang gewoon dat salaris niet wilde betalen en Fontein gaat dat natuurlijk niet toegeven maar dan nu het echte verhaal van Wang door JANVELE : .........
Donderdag 5 maart 2015 om 11:09 uur

KaleHans

oh ja.......... over het "de Koning is dood, lang leve de Koning", is inderdaad van toepassing als de nieuwe Koning nog beter voor de club dan de oude......
of ben je het daar niet mee eens?
Donderdag 5 maart 2015 om 08:28 uur

KaleHans

Beste arie, ik had het ook niet op het feit dat hij Keijzer binnen wilde halen.... nog niet eens zozeer om het feit dat het een Ajax man is maar om het feit dat zo`n oude man niets toevoegt aan onze club. het feit Cruijff... als je als club mee kan liften op de naam Cruijff en daar als club beter van kan worden dan is daar toch niets mis mee? Aad Mansveld en Lex Schoenmaker kennen ze in China (helaas) niet hoor. In mijn gevoel was Fontein de juiste man op de juiste plek om onze club verder te helpen, misschien is hij dat nog wel (daar zullen we nooit achter komen) maar als hij dan een aantal dingen wil die vooral je baas steken dan is het niet zo gek dat Wang hem de wacht aan zet.
Hopelijk nu echt de weg vrij voor Haagse jongens met een gevoel bij de club.
Fontein was/is een zakenman met een zakelijk hart, mensen in het rijtje Jansma, Advocaat, Jol, de Mos (en ik vergeet er nu vast een paar) zijn zakelijke mensen met een ADO hart. Volgens jou is dit het begin van het einde van de club...... wie weet juist niet, wacht eerst is af voordat je weer zo gaat schreeuwen!
Donderdag 5 maart 2015 om 08:25 uur

Tja

@jan vele
Jan alles wel goed met je.
Ik heb niets over cultuurverschillen vermeld en toch reageer je?
Beterschap jan. en pas op je hart anders kom je toch eerder in je graf.
Donderdag 5 maart 2015 om 03:10 uur

arieopsafari

hans, ik ben ook blij dat fonteijn is opgestapt. nu kunnen er eindelijk ado mensen binnen komen. fonteijn hield dat tegen en kwam met cruijff en keizer. hoe kan jij je een ado supporter noemen als je het beleid van fonteijn steunde. fonteijn, cruijjf en keizer hebben een hoog ajax gehalte.

ik zou mij erg lullig voelen als ik jou was. maar de koning is dood, lang leve de koning is op jou kennelijk van toepassing, toch?
Woensdag 4 maart 2015 om 23:57 uur

janvele

@KaleHans
De direct zichtbare resultaten van de overname? En daar moet ik op reageren? Nou KaleHans die zijn nu zichtbaar. In deze bekritiseer ik niet Fontein maar volgens mij zit het in de gang van zaken t.a.v. Wang. En KaleHans je kent mijn mening t.a.v. Wang. Je ziet nu het resultaat. En voor jouw en je vrienden in de misdaad het is feest bij onze club he?
Woensdag 4 maart 2015 om 22:29 uur

dylan21101999

Aad de mos wil ik terug zien maar dat gebeurd niet
Woensdag 4 maart 2015 om 21:58 uur

KaleHans

Keer het maar om Arie, " kom er maar in Arie en jan".
Negatief nieuws en ineens zijn jullie er weer!!! Ik hoop niet dat jullie jezelf in je vriendenkring ADOsupporters noemen want die term gaat bij jullie niet op!
Een echte supporter heeft en geeft commentaar als het slecht gaat EN als het goed gaat! Als het goed gaat zoals de laatste paar weken dan zijn Julie nergens te zien, en nu ineens........ja hoor daar zijn de negatiefgeilers er ineens weer. En zeg nou niet dat het niet zo is, het valt gewoon iedereen op!
Over Fontein, de beste man dacht waarschijnlijk dat hij vanuit zijn luie stoel de club kon gaan leiden? Voor zo`n vorstelijk salaris vind ik het niet gek dat Wang vind dat hij er elke dag moet zijn en Wang is nu eenmaal de baas.
Er zal nog meer aan de hand zijn en zolang ik dat niet weet ben ik de laatste die over deze zaak een oordeel zal vellen.
Trouwens jan en Arie, Fontein was volgens jullie toch niet de juiste man??? Wees blij, misschien komt Wang nu met een in jullie ogen wel betrouwbare directeur op de proppen. Juichen jullie maar niet te vroeg, het gaat jullie toch over de resultaten op het veld???? De direct zichtbare resultaten van de overname?? Die zijn zichtbaar toch? Reageer daar nou ook is op?
Woensdag 4 maart 2015 om 21:35 uur

HaagseKraanvogel

alle negativiteit en stress rondom de overname kwam vanuit maarten.
constant voor zijn beurt praten, ajax dit, cruijff dat, barca dit, piet keizer dat, 27k€ salaris p.m. en ga zo maar door. wang heeft afgewacht, laten adviseren (bv. uren gezeten met lex), met maarten tijd doorgebracht en heeft een keus gemaakt. dag maarten!
Woensdag 4 maart 2015 om 21:34 uur

chagoi2014

@janvele.. En hoeveel mensen vinden jou een vervelend mannetje, een azijn zeiker en negatief? Nou dat zijn er een hele hoop kan ik je vertellen
Woensdag 4 maart 2015 om 21:34 uur

Wes

@janvele
Tijd om weer te verschijnen, heerlijk he!
Was wel balen zeker jan de afgelopen week dat ADO in de 95ste minuut gelijk maakte.
Woensdag 4 maart 2015 om 21:33 uur

MiG

@arie: zie mijn comment bij het stuk over " het ware verhaal van de overname"
Woensdag 4 maart 2015 om 21:22 uur

janvele

@Chagoi2014
Pleur lekker op lul. Zegt heel veel over Chagoi2014 en niets over mij. Overigens nog steeds geen woord over de gang van zaken mbt Wang. Echter helaas voor allen die dachten dat wij ChampionsL. gingen spelen, de werkelijkheid met je Chinese vriend van heel ver weg is een heel andere. ADODenHaag gaat naar de Kl.
Woensdag 4 maart 2015 om 21:13 uur

chagoi2014

Ik bedoel jezus.. Janvele i.p.v jezelf
Woensdag 4 maart 2015 om 21:04 uur

chagoi2014

Jezelf janvele.... Pleur lekker op lul. Ik en vele anderen beginnen je zat te worden met je negatieve geouwehoer. Ze spelen de laatste weken een heel stuk beter en wat dacht je van die twee versterkingen die goed presteren.
Woensdag 4 maart 2015 om 21:02 uur

janvele

Chagoi
Welk goeie nieuws heb ik gemist?? Het gelijke spel in de 95e minuut terwijl de wedstrijd 94 minuten moest duren??
Woensdag 4 maart 2015 om 20:43 uur

janvele

@Tja
De man van het uiterst lage niveau.
Woensdag 4 maart 2015 om 20:41 uur

Peter de Wit

Dit is slecht nieuws voor onze club. Even leek het erop dat de rust was weergekeerd, zelfs op het veld dachten we het te zien, niets blijkt echter minder waar. Wat er ook gebeurd is, wie er ook gelijk heeft en wie niet, dat wijst misschien de toekomst uit, maar deze gebeurtenis is heel slecht voor ADO. De zoveelste directeur die het veld ruimt, dat is niet goed voor de uitstraling van je bedrijf. Het zal er bijv. zeker niet toe bijdragen dat mannen als Jansma en Advocaat een al dan niet officiële functie bij de club zullen aanvaarden. Ze zouden wel gek zijn, je kunt alleen maar beschadigd raken. Ik vrees met grote vreze dat hier sprake is van een botsing van twee zeer verschillende culturen en geloof me, een cultuurverandering kun je niet per decreet doorvoeren. Dat kost jaren.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:47 uur

ADODENHAAG

Maarten, oude man, ga lekker met pensioen voordat je geld je ontnomen wordt in het ouderentehuis.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:26 uur

chagoi2014

Hahahahaha..... Echt lachwekkend dat nu ineens janvele weer tevoorschijn komt. Je komt niet echt geloofwaardig over jan. Reageer ook een keer als er goed nieuws is.
Verder zien we wel wie deze functie gaat overnemen.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:19 uur

Tja

@janvele
Goh Jan zit je zeker nu met een ...... op de bank.
Komt tijd komt raad.
Woensdag 4 maart 2015 om 19:15 uur

Roberto Wateringen

Ik weet het niet meer, is het nu echt zo dat de cultuur van onze club toch door Wang gaat wijzigen of is het Fontein die nu met 020-achtige praktijken komt. Hij heeft de hele gang van zaken meegemaakt, weet wat hij aan Wang heeft en/of kan verwachten en nu ineens stoppen om de redenen dat zijn visie botst en dat er teveel onzekerheden zijn. Lulkoek als je daar nu mee komt. Ik denk dat hij past doordat zijn verzoek om een salaris van 220.000 euro niet doorgaat. Dit noem ik nu met recht een JODENSTREEK van Fontein.
Opzouten dan maar!!!
Woensdag 4 maart 2015 om 19:14 uur

janvele

@Dirk, @Ron001
Heeft niets met een parkeerplaats of salaris van Fontein te maken. Echter nu komt de ware, voorzienbare, aap uit de Chinese mouw.
Voor al die hosanna schreeuwers nu het echte verhaal over Wang. HET BEGIN VAN HET EINDE VAN ONZE CLUB. Was echter niet waar want ADODenHaag zou met Wang een topclub worden. Triest deze uitkomst die voorzienbaar was echter voor diegenen die een beetje verder dachten dan hun neus lang was. Geldt niet voor de drie vrienden @KaleHans, @Mig en @Tja die maar bleven dromen op basis van niets.
Woensdag 4 maart 2015 om 18:08 uur

Ron001

Ik ga me maar eens aan bieden voor zijn halve salaris!!
Woensdag 4 maart 2015 om 17:55 uur

arieopsafari

kom maar in de ether kale hans en mig...
Woensdag 4 maart 2015 om 17:54 uur

dirk

Wederom dus een directeur van z`n stoel gevallen. De zoveelste. Er komt in elk geval een door Fontein gereserveerde parkeerplaats vrij in het Kyocera-stadion. Maar wie wil daar z`n bolide nog parkeren? Onder Van der Kallen hadden de opeenvolgende directeuren net zoveel te vertellen als trekpoppen in een marionettentheater en nu lijkt het onder Wang dezelfde kant op te gaan. Hoewel velen hier menen dat Fontein zo ongeveer de Messias van ADO Den Haag was, heb ik nog steeds geen flauwe notie van. Weet namelijk niet hoe hij zich op de werkvloer manifesteerde. Wat mij wel opviel dat hij betrouwbaar oogde, al hoeft dat niet altijd alles te zeggen en dat hij naar buiten toe feilloze volzinnen formuleerde, maar in wezen weinig zei. Los daarvan is het natuurlijk voor ADO Den Haag geen goede zaak dat opnieuw een directeur het veld ruimt. Hoop niet dat Wang uit machtswellust van zins is zijn beleid in Den Haag zonder tegenspraak te laten uitzetten door een of andere -al dan niet Chinese- zetbaas of een relatief goedkope jaknikker van het type-Piet van der Pol, want dan blijkt ADO Den Haag onder de koepel van United Vansen niets anders dan het speeltje van Wang dat na verloop van tijd kan worden weggeflikkerd mocht het hem gaan vervelen.
Woensdag 4 maart 2015 om 17:19 uur

haagseluuk

Tjonge jonge... gaat lekker. Is dit het begin van het einde? Of zorgt meneer Wang voor een oplissing?
Woensdag 4 maart 2015 om 17:14 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23