Ook FC Viktoria Plzen maatje te groot

19 juli 2007 3 reacties
ADO Den Haag heeft donderdagavond ook de tweede oefenwedstrijd in Oostenrijk verloren. Tegen het Tsjechische Viktoria Plzen verloor de ploeg van Wiljan Vloet met 1-3.

De tegenstander van vandaag werd het afgelopen seizoen zesde in de hoogste Tsjechische klasse. Met de rust stond het 0-1.

Met de rust stonden de Tsjechen 0-1 voor na een doelpunt van Malar. Na doelpunten van Psohlavec en Borek in de tweede helft, liep Plzen naar 0-3 uit. Gyon Fernandez redde de Haagse eer door vlak voor tijd de score tot 1-3 terug te brengen.

Stagiair Robbin kieft kwam 28 minuten in actie. Hij verving Yuri Cornelisse. Stefan Postma begon voor het eerst niet in de basis. Robert Zwinkels mocht zijn kunsten in het Haagse doel vertonen.