Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Opdracht: in 3 maanden 17 punten halen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 februari 2017 33 reacties

Al op 14 mei is de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior.

 

ADO moet onder Fons Groenendijk in die drie maanden 17 punten halen en zich handhaven. Dat is volgens Jeffrey van As ,,de opdracht die we elkaar hebben gegeven'' nu het water ADO steeds meer tot de lippen komt. En de technisch manager is ,,blij dat Fons die uitdaging aangaat''.

 

Groenendijk wees er tijdens zijn perspresentatie op dat hij ervaring heeft met het in de eredivisie houden van ploegen, verwijzend naar Excelsior en Willem II. ,,Dus waarom zou dat met ADO ook niet lukken?'', sprak hij vol goede moed.

 

Na afloop van een zwaar jaar met degradatievoetbal bij Excelsior liet Groenendijk nog weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. En dan toch nu ADO? ,,Ik speel inderdaad liever hoger op de ranglijst. Degradatievoetbal is niet het leukste. Maar dan nog is het wel mijn jeugdliefde ADO die mij vroeg.''

 

Groenendijk: ,,Je jeugdliefde vergeet je nooit. Aanbiedingen uit Turkije en Tunesië kwamen het afgelopen half jaar voorbij. Ik heb een gezin met twee kinderen. Als ik twee keer struikel sta ik hier bij ADO op het parkeerterrein. Ik heb hier een fantastische tijd meegemaakt.'' 

 

Reacties

janvele

@Haagsicoon
Je kan allemaal mooie verhalen ophangen maar het is zoals het is. Welke trainer er ook voor de groep staat. Vechten tegen degradatie want de spelers moeten het doen. Als de concurrentie het beter voor elkaar heeft dan legt onze club het loodje.
Vrijdag 10 februari 2017 om 16:55 uur

Haagsicoon

Ach hoor iedereen nog juichen met het vertrek van Wigt,Metgod en Fraser toen kwam Manders met een Advocaat en een Jansma die wat gingen betekenen voor de club en onze directeur kon niet meer stuk.
Het aantrekken van San Roman,Meissner en Trybull dacht men de juiste mentaliteit binnen te halen een Argentijn en 2 Duitsers dan praat ik nog niet over de toptrainer die werd binnen gehaald.De bedoelingen waren allemaal heel goed maar het heeft niet gewerkt helaas.
Vrijdag 10 februari 2017 om 13:23 uur

Haagsicoon

@janvele Het belangrijkste nu is dat de club in de eredivisie blijft wat daar na allemaal moet gaan gebeuren zien we dan wel weer.Dat er wat moet gebeuren snapt iedereen ook wel.
Vrijdag 10 februari 2017 om 13:15 uur

Haagsicoon

@janvele Waar is men nu mee bezig dan waarom denk je dat er een andere trainer voor de groep staat en een assistent is toegevoegd.Geloof dat Groenendijk het heel goed heeft uitgelegd.
Vrijdag 10 februari 2017 om 13:12 uur

janvele

@Ronnie
Ja steun maar we hoeven toch de werkelijkheid niet te negeren. Als de batterijen op zijn krijg je het apparaat nooit meer aan de praat. Die werkelijkheid is dat het spelersmateriaal te matig is en dat alle zeilen moeten worden bijgezet om te handhaven.
Vrijdag 10 februari 2017 om 12:51 uur

Ronnie

@jan vele,

Het is zoals het is.
Overal zal vast een gedachte achter gezeten hebben.
Tuurlijk had ik het liever anders gezien.
Maar misschien had onze mooie club wel helemaal niet meer bestaan.
Wie zal het zeggen.
Maar feit is dat we nu toch wel alle steun moeten geven aan de mensen die er nu zijn.
Handhaven is nu belangrijkste.
En een beetje positieve zijn kan echt geen kwaad hoor Jan.
Vrijdag 10 februari 2017 om 11:54 uur

janvele

@Ronnie
Ik kijk gewoon naar hoe het gaat bij onze club. Eén grote wanvertoning. Of niet soms? Durf jij te beweren dat het beleid van de eigenaar, het technisch beleid en de spelersgroep de toets der kritiek kan weerstaan?!
Vrijdag 10 februari 2017 om 11:20 uur

Ronnie

@Jan Vele,

Vreemde kostgangers noem je ons.
Wat ben je zelf dan?
Een malloot,of een zeer intelligent iemand,of een oproerkraaier,of gewoon een nobody.
Mij maakt het allemaal niet uit,een ding ben je zeker niet.
Een supporter van ADO die zijn echt echte mening ventileert.
Het is allemaal alleen maar negatief.

Gelukkig bestaat het forum uit meerdere goede commentaren en is een ding wel zeker.
Wij zien allemaal nog een sprankje licht en staan voor de 100 % achter onze club.
In voor en tegenspoed heet dat Jan.
Vrijdag 10 februari 2017 om 08:17 uur

Haagsicoon

@janvele Die heb ik niet gemist hoor die samenvatting van misstanden maar ach sommige zien wel lichtpuntjes en daar is niets mis mee.We zijn gelukkig niet allemaal zo negatief als jou en dan heb je het over vreemde kostgangers op deze wereld zou zeggen kijk eens in de spiegel.
Donderdag 9 februari 2017 om 17:06 uur

janvele

@Haagsicoon
Wellicht heb je mijn samenvatting van misstanden bij onze club gemist. Was niets tegen in te brengen. Echter er schijnen nog steeds lieden rond te lopen die bij onze club lichtpunten menen te kunnen ontdekken. Vreemde kostgangers op deze wereld.
Donderdag 9 februari 2017 om 16:49 uur

janvele

@ENWO2
Er schijnt jou veel dwars te zitten!
Donderdag 9 februari 2017 om 16:47 uur

Haagsicoon

@daveadodh Een Ebuehi moet je op de bank laten net als een Meissner dat zijn juist de zwakke schakels op die kant en een Duplan op rechtsbuiten is al helemaal geen optie.
Werken aan vastigheden dat houd in linksbuiten Wolters of Kastaneer in de spits Havenaar of Fernandez rechtsbuiten Schaken of Becker.Op het middenveld gebruik je Duplan op de rechterkant en El Khayati in het midden de linkerkant kan je invullen met Trybull,Bakker of el Mahdioui.
Donderdag 9 februari 2017 om 15:06 uur

daveadodh

ebuehi kan je vervangen met malone, mits goed herstel of David
Donderdag 9 februari 2017 om 12:19 uur

daveadodh

Setkus

Ebuehi- meiSner - Kanon - Meijers

Trybull - el Mahdioui - El khayati

Duplan - Kastaneer - Wolters
Donderdag 9 februari 2017 om 12:18 uur

Olitano

Het is het zelfde verhaal als Petrofiets. Een prima assistent maar geen hoofdtrainer. Bij Petrofiets zou Advocaat in de hoedanigheid van adviseur de lijnen uitzetten. We weten allemaal hoe dat gegaan is.

Groenendijk zie ik ook als een soort assistent. In dit geval van Jol. Inofficieel. En als Jol blijft dan zie ik kansen om in de ere divisie te blijven.
Donderdag 9 februari 2017 om 09:03 uur

Haagsicoon

Zal Groenendijk alvast m`n opstelling geven....hier moet je mee kunnen winnen

Setkus

Malone Kanon Beugelsdijk David(Meijers als hij weer fit is)

Duplan El Khayati Trybull

Schaken Havenaar Wolters
Donderdag 9 februari 2017 om 00:11 uur

Haagsicoon

@janvele De uitspraken van jaren geleden die Groenendijk gedaan heeft is verleden tijd iedereen doet wel eens domme uitspraken en heeft niets met nu te maken.En negatief over Groenendijk jij bent over alles en iedereen negatief misschien moet je sommige dingen eens wat positiever gaan bekijken.
Woensdag 8 februari 2017 om 23:22 uur

GreenYellowTheHague

Als we dit jaar kunnen handhaven dan is Fons een wereldtrainer, als we Mourinho hadden genomen en we konden niet handhaven dan was Mourinho een prutser geweest en hadden we beter Rankovic het seizoen kunnen laten af maken. Fons is op zich helemaal geen verkeerde keuze samen met Dirk....
Laten eerst is de bekkies dezelfde kant op gaan staan, dan ga je een heel ander elftal zien met vechtlucht, want aan kwaliteit ontbreekt het toch echt
Woensdag 8 februari 2017 om 23:09 uur

ENW02

Van der Heijden als rechtsbuiten ? Idd de spijker op zijn kop. En zo kan je nog wel doorgaan hoor Roberto
Woensdag 8 februari 2017 om 22:25 uur

janvele

@Roberto
Jij kan het onzin vinden maar ik sla altijd de spijker op de kop. Dat de waarheid altijd hard aankomt begrijp ik. Ik onzin? Beleid goed bij onze club? Stand op de ranglijst goed? Vooruitzichten goed? Een club met een eigenaar als Wang goed? Kortom er is rust. We hebben een elftal voor het linker rijtje en een team dat kan doorgroeien naar de top. Echter iemand die dat beweert kraamt onzin uit.
Woensdag 8 februari 2017 om 22:04 uur

Roberto Wateringen

Janvele, over onzin gesproken, hoe vaak zit jij geen onzin en negativiteit uit te kramen.
Woensdag 8 februari 2017 om 20:48 uur

chagoi2014

Laat Groenendijk het eerst proberen voordat je verkondigt dat hij niet geschikt is jan. We zullen het eind van het seizoen weten.
Woensdag 8 februari 2017 om 20:46 uur

janvele

@Haagsicoon
Je moet de uitspraken van G. van de afgelopen jaren volgen en die tijde de PC. Weet je nog hoe hij onzin stond uit te kramen bij zijn afgang bij Excelsior. Ja zo,n trainer moeten wij binnen halen. Maar voor iedereen. Ja ik ben de enige op deze site die zich negatief over G. uitlaat. Nou die dat vinden kunnen niet lezen.
Woensdag 8 februari 2017 om 20:34 uur

RF

Janvele je praat over wij...

Ik heb niks met je maniertjes en je kaaskalt meestal maar wat, doe jezelf een lol en laat wij weg en praat over ik.
Ik ben iig geen onderdeel van jou wij..


Woensdag 8 februari 2017 om 19:52 uur

Sjaakie

Niet echt blij met deze trainer, maar goed slechter kan het toch al niet gaan. Hopelijk schopt hij die spelers goed voor hun kloten dat ze eindelijk eens wat laten zien op het veld i.p.v. dramavoetbal.
Woensdag 8 februari 2017 om 19:20 uur

Haagsicoon

@janvele Wat nou onzin verkondigen wat voor onzin heeft hij dan gezegd ik heb de hele persconferentie gezien en kon de beste man niet betrappen op onzin verhalen.
Wordt je nou niet eens moe van jezelf.
Woensdag 8 februari 2017 om 19:15 uur

ENW02

@ronnie

Laat gaan dat knulletje, woont nog bij zijn moeder en heeft nog nooit verkering gehad. Geen aaandacht aan besteden joh.

Eindelijk weer een trainer die een verleden heeft bij den haag. Iedereen doet alsof het allemaal uitzichtloos is.
Maar volgens mij gaan eagles,Roda,ado,Sparta,Willem 2 en Excelsior het uitmaken wie de onderste 3 plekken gaat verdelen. Nieuwe trainer kan goed uitpakken( zie fraser destijds) kan ook slechter uitpakken maar slechter als het ging kan haast niet.
Woensdag 8 februari 2017 om 19:10 uur

Freek

@Ronnie
Gewoon doodzwijgen die Janverveel, komt denk ik een hoop aandacht tekort.
Woensdag 8 februari 2017 om 18:54 uur

Ronnie

Ze hadden beter jou kunnen aanstellen Jan.
Jij weet altijd alle oplossingen.

Tjonge jonge, wat ben jij een enorme zwartkijker zeg.
Werkelijk nog nooit een positief woord heb je geschreven sinds ik deze site bezoek.
Gelukkig zijn er nog een hoop positieve supporters.
Woensdag 8 februari 2017 om 18:03 uur

janvele

Ja Fons zoals altijd sta je weer onzin te verkondigen en zo iemand halen wij binnen. Wellicht dat het besef bij de leiding eerst in de JL komt!!??
Woensdag 8 februari 2017 om 17:25 uur

MiG

Mei is sowieso de maand van de finales dus let maar op dat de 14de voor DH een finale wordt. Met heel veel geluk speel je je die dag veilig (15de) maar ik vrees dat het eerder een wedstrijd wordt om plek 18 te ontlopen.
Woensdag 8 februari 2017 om 17:16 uur

Ron001

Buurman, welkom en succes Houd ons clubje in de ere...
Woensdag 8 februari 2017 om 16:01 uur

gouwenees

Kijk, dat noem ik nog eens een instelling: CLUBLIEFDE! En Fons, niet alleen rust in de kleedkamer, ook conditioneel super fitte spelers op het veld, die niet na 60 minuten spelen inkakken. Dan heb ik er alle vertrouwen in.
Woensdag 8 februari 2017 om 15:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24