Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Petrovic krijgt twee maanden salaris mee


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 februari 2017 7 reacties

Zeljko Petrovic wil snel een wedstrijd van ADO bezoeken.

 

,,Ik kan bij ADO nog steeds door de voordeur naar binnen, kan iedereen recht in de ogen kijken'', zegt de voormalige trainer van de club tegen Voetbal International.

 

Volgens Petrovic zijn hij en ADO ook helemaal niet vervelend uit elkaar gegaan. ,,Ik gaf zelf aan dat ik geen salaris mee wilde hebben, maar dat vond Mattijs Manders onzin. Ik heb twee maanden salaris mee gekregen, terwijl ik bijvoorbeeld ook nog steeds in een lease-auto van de club rij. Ik heb de tijd gekregen om zelf rustig naar een wagen te gaan kijken.''

 

Na het gesprek met Manders en Van As dat tot zijn vertrek leidde nam Petro voor de training nog afscheid van de selectie. ,,Ook dat ging in goede harmonie. Een week eerder had de directie nog gepeild bij de spelers of ze met me verder wilden. Daar kwam uit dat veruit het grootste gedeelte van de groep achter mijn werkwijze stond.''

 

De Montenegrijn is ervan overtuigd dat ADO zich zal handhaven. ,,De spelers die tussentijds zijn aangetrokken, worden nu wedstrijdfit. Aaron Meijers en Dion Malone zijn inzetbaar, Wilfried Kanon is terug van het toernooi om de Afrika Cup, terwijl ook Mike Havenaar bijna weer negentig minuten kan spelen.''

 

 

 

 

 

 

Reacties

Olitano

KaleHans@ In de periode dat Kanon links back was opgesteld trok hij steevast naar het midden. Met de consequentie dat de hele linkerkant leeg was. Onder andere die rechtsbuiten van FN maakte daar veel gebruik van. Hij kon op z`n gemakkie de ballen voorgeven.

Nu staat Kanon kennelijk op de plaats waar hij zich thuis voelt en daardoor beter presteert. Ik kan me niet voorstellen dat Petrovic en zijn niet royale assistent dat niet gezien hebben. En als ze het wel gezien hebben dan hebben ze er niets meegedaan.
Donderdag 2 maart 2017 om 11:32 uur

KaleHans

Vanaf het begin af aan al (behalve de 1e 3 wedstrijden) krijgt Petro deze ploeg niet aan het voetballen. Hij husselde alle spelers door elkaar, liet spelers staan die niet rendeerden, had geen visie, liet ze steeds verschillende systemen spelen en paste het team telkens aan de tegenstander aan en tot slot van rekening moest hij zonodig Becker er nog bij hebben............. die totaal niets laat zien in het 1e! En bovenstaande wat betreft de geblesseerde en niet aanwezige spelers heeft mijns inziens toch echt niets met het niet presteren te maken!
Bijvoorbeeld een Kanon rendeert nu uitstekend omdat hij namelijk centraal staat waar hij hoort......... en Petro zette Kanon steevast aan de zijkant neer.
Ik vind het niet zo gek dat hij weg moest....
Woensdag 1 maart 2017 om 21:43 uur

Mike

@rd..
Denk je dat ze bij GAE, Excelsior, Willem II, Heracles, Sparta, NEC en Groningen nou met zulke betere spelers werken? Ja, wel balen voor Petrovic dat ie geen spelers van het kaliber Messi heeft. Petrovic vind ik echt een wereldvent maar zo star vasthouden aan verkeerde keuzes kost je de kop.
Woensdag 1 maart 2017 om 14:56 uur

Haagsicoon

@Hagenees Wees blij maar 2 maanden ipv tot eind Juni komt de club nog goed mee weg.
Woensdag 1 maart 2017 om 13:22 uur

rd..

Jongens, wrijf die shit is uit je ogen. Heb je gezien waar hij mee moest werken? Wat er allemaal niet beschikbaar was. Het is echt niet gek dat je met dat materiaal onderaan staat.

Hij heeft zich altijd buitengewoon goed ingezet voor de club en de club netjes verkocht, wat meer respect is op zijn plaats. Als je vindt dat hij niet de juiste man op de juiste plaats was, dan moet je dat Manders verwijten.
Woensdag 1 maart 2017 om 09:27 uur

grijze gek

,,De spelers die tussentijds zijn aangetrokken, worden nu wedstrijdfit. Aaron Meijers en Dion Malone zijn inzetbaar, Wilfried Kanon is terug van het toernooi om de Afrika Cup, terwijl ook Mike Havenaar bijna weer negentig minuten kan spelen.``


DAN NOG HAD JE DE POPPETJES OP DE VERKEERDE PLEKKEN NEER GEZET
Woensdag 1 maart 2017 om 08:14 uur

Hagenees

Wel ja toe maar 2 maanden salaris mee voor een wanprestatie.
We hebben als club geld genoeg toch?

Woensdag 1 maart 2017 om 07:00 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23