Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘Plannen voor samenbrengen supportersgroepen’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 december 2014 9 reacties

Er leven plannen om de supporters van Midden-Noord en Vak G bij elkaar te brengen.

 

Dat zei Jacco van Leeuwen, kandidaat-voorzitter van de nieuwe supportersclub van ADO, in het radioprogramma De Blauwe Ooievaar op Den Haag FM.

 

Doel is de sfeer in het stadion te verbeteren. Toen ADO nog in het Zuiderpark speelde stonden alle fanatieke fans nog bij elkaar en menig tegenstander kwam met knikkende knieën het veld op.

 

Bij voorkeur zouden de twee groepen nu weer op de lange zij van Noord moeten komen, en dan het liefst op staanplaatsen, aldus Jacco van Leeuwen. Hij voegt er wel aan toe dat de unieke sfeer van het Zuiderpark nooit meer terugkomt.

 

Bij een eventueel samengaan is de toegangsprijs een punt van aandacht. Want de fans van Vak G betalen minder dan die op Midden-Noord.

 

Deelnemers van de shoutbox op deze site hebben onlangs ook weer uitgesproken dat de sfeer minder is sinds in het nieuwe stadion de groepen gescheiden zijn.

 

Behalve de ambiance en de huidige prestaties van ADO ziet Jacco nog iets dat beter kan. Hij vindt dat buiten het stadion de politie meer uit het zicht moet, omdat al die agenten en ME-busjes geen prettig gezicht zijn als je bijvoorbeeld met je kind naar het voetbal gaat.

 

Het is de bedoeling dat de nieuwe supportersclub op 1 februari wordt opgericht, als ADO 110 jaar bestaat. 

Reacties

Wizard

Heel simpel prijzen zijn te hoog op lange zijde, maar waarom? Mijn mening door die gasten op die lange zijde die niet achter goal willen, daardoor komen andere potentiele supporters niet en dan moet je de prijs wel telkens verhogen om het ergens mee te compenseren dat verlies aan supporters. Dus stadion komt nooit vol onder gewone omstandigheden of er moet week in week uit mooie wedstrijden zijn, maar dat heb ik al vele vele vele jaren nog niet meegemaakt. Misschien geluk voor die gasten als die Chinees met de verkondigde investeringen(hoofdzakelijk door derde vertelt) alles op een veel hoger plan kan tillen.
Donderdag 18 december 2014 om 18:06 uur

Wizard

alles waar "ge" moet K woord achter
Donderdag 18 december 2014 om 17:58 uur

Wizard

Lekker achter het goal met die gasten!!!! Rot heel snel op met staantribune op de lange zijde. Wil je nog meer supporters kwijtraken? Ik wil gewoon een wedstrijd kunnen bekijken zonder dat die gasten het verpesten. Veel van vrienden zijn al afgehaakt door het feit dat ze niet normaal een wedstrijd kunnen volgen omdat een stel gasten het verpesten. Maak maar lekker een staantribune achter het goal of in de hoeken. Als ze op de lange zijde willen staan zou zeggen gooi de prijzen maar lekker omhoog zodat het voor die gasten onbetaalbaar wordt. En ja dan zullen er misschien nog meer afhaken maar de tijd moet maar voorbij zijn van die sentimenten van het Zuiderpark die meer ellende dan vreugde heeft gebracht met die supporters. Roepen dat ze beter gaan presteren als je op lange zijde aanmoedigt is echt klinklare onzin. Dat heeft het verleden wel laten zien. En de meeste mensen die niet meer komen, komen niet meer omdat 1, die gasten het verpesten voor de andere met hun ge en niet orginele liederen. Liederen van gasten met 1 hersencel staat niemand op de lange zijde op te wachten en al helemaal niet het feit als je vraagt om te zitten dat je moet oppassen dat die gasten jou niet op je bek slaan. Punt 2: Moment dat die gasten achter het goal gaan dan pas kunnen prijzen omlaag en normaal volk eindelijk normaal een wedstrijd kijken. En kan ik net als vele andere eindelijk mijn neefjes meenemen naar een wedstrijd en kunnen zij de wedstrijd zittend en zonder ge naast ons kijken.

Dus optieften met die gasten en heel snel!!!!! :shoot:
Donderdag 18 december 2014 om 17:56 uur

Ronnie

Lekker achter de goal.
De groen/gele wand lijkt mij een prima tribune,altijd leuk als de spelers daarna toe spelen.
Donderdag 18 december 2014 om 16:46 uur

Dhfcdh

Langebach was wel een van de beste directeuren die we hebben Gehad verder moeten gewoon alle prijzen naar beneden dan zit het altijd vol en bij een vol stadion gaan ze misschien iets beter spelen beter spelen is beter resultaat
Donderdag 18 december 2014 om 12:43 uur

Northsidesing

Beter om zo`n "gele wand" op de lange zijde te zette hehe. Gewoon de lange zijde vol en die dagkaart mense achter het goal.
Donderdag 18 december 2014 om 12:39 uur

MiG

@Ron001: Daar heb je een punt, maar dat kun je bij ons echt vergeten. Langenbach wilde de harde kern ook achter het doel, maar dat is hem niet gelukt. Fontein wil dat ook, maar ook hem zal dat volgens mij niet lukken. Bij Fontein zit er ook nog iets anders achter, vermoed ik; die wil de plekken waar MN nu staat aan de "gewone" supporter verkopen en het - in zijn ogen - pleps achter het doel wegstoppen. Onder het mom van "een gezellig sfeervak" is het dan eigenlijk "opgeruimd staat netjes" Het zou voor de sfeer ook zeker niet slecht zijn. Zie bijvoorbeeld Dortmund met die `gele wand` achter het doel, schitterend. Maar goed, het is dus een oude discussie bij DH en dat zal het ook wel blijven.
Donderdag 18 december 2014 om 12:32 uur

Northsidesing

MiddenNoord hoort op de lange zijde, niet achter het goal.
Donderdag 18 december 2014 om 08:43 uur

Ron001

In Italië zitten alle fanatieke supporters achter de goal!! En daar is de sfeer altijd goed tot zeer goed! En de prijs is beter/ goedkoper . En je bent dan zeer aanwezig als de tegenstander jouw kant op speeld!
Donderdag 18 december 2014 om 08:07 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24