Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Schaken met angst en beven in veld


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 september 2015 21 reacties

Ruben Schaken vindt dat ADO het in wedstrijden steeds ,,veel te makkelijk weg geeft''.
 
,,Pas bij een verschil van zes, zeven goals krijg ik het gevoel dat we kunnen winnen. Ik sta echt met angst op het veld. We spelen bij vlagen best aardig, maar hoeveel gaols moeten we maken? Drie moet tegen Excelsior toch genoeg zijn?,’’ zegt de aanvaller in het AD.

 

,,Dit moet anders'', vervolgt Schaken in de krant. ,,Ik ben niet naar ADO gekomen om elke week te verliezen en onderin mee te hobbelen. Daarvoor hebben we teveel kwaliteit. Ik ga niet doen alsof ik alles goed doe, maar op beslissende momenten geven we niet thuis. Hoe dat komt? We moeten overal op het veld meedogenlozer zijn. We geven het veel te makkelijk weg.’’

 

Schaken speelde tegen Excelsior trouwens met een pijnstiller wegens een ribblessure. Hij wil dat iedereen elkaar de waarheid zegt. ,,Ik ga ook mijn zegje doen. Dit gaat de verkeerde kant op. Ik ben hiervan geschrokken. We geven niet op, maar zullen wel een andere weg in moeten slaan. Welke? De koppen bij elkaar en elkaar de waarheid zeggen. Man en paard noemen. Dat lieve moet er af.”

 

Reacties

Wes

@dick
Stoere praat Dick! Dus als ik jou goed begrijp ben jij van mening dat hij gewoon maar zijn mond moet houden, dat niemand in de selectie mag uitspreken dat het een puinhoop is in de verdediging en middenveld. Vind jij soms dat de aanvallers het verschil kunnen maken en dat onze defensie daarom gewoon kan blijven staan en doormodderen. Ben jij het met Fraser eens dat men vertrouwen kan halen uit het vertoonde veldspel?
Dinsdag 29 september 2015 om 18:51 uur

dick

Schaken praat te veel , duikelt te veel en moet doen wat hij moet doen. Voetballen en het verschil maken
Dinsdag 29 september 2015 om 16:50 uur

Wes

Kan het niet laten in deze topic neer te zetten dat Fraser riep vertrouwen te hebben geput uit het vertoonde veldspel.
Maandag 28 september 2015 om 22:23 uur

Haagsicoon

Gaf het al eens eerder aan jongens zoals Schaken,Duplan en Havenaar kunnen het niet alleen.Dat Schaken nu z`n mond open doet verbaast me niets geef die aanvoerdersband maar aan hem met zijn instelling is niets mis.
Die ouwe werkt harder dan die knaapjes op het middenveld en in de verdediging.Ook Havenaar zag ik moedeloos kijken ondanks z`n 2 treffers......wie zij ook alweer dat dit de beste selectie is sinds jaren?????
Zulk soort spelers heb je ook op het middenveld en in de verdediging nodig............
Maandag 28 september 2015 om 22:15 uur

RF

Benieuwd of onze nwe assistent wel zakje transfer poen mee heeft gekregen...
Maandag 28 september 2015 om 20:19 uur

Rikkie

Als iedereen een instelling had als Schaken dan hadden we bovenin meegedaan..
Ik begrijp werkelijk niet dat je als leek al ziet dat week in week uit dezelfde (!!) verdedigingsfouten door met name Meijers en Wormgoor worden gemaakt de trainer niet eens even de beelden erbij pakt en rustig uitlegt hoe er gehandeld moet worden in bepaalde situaties.
Maandag 28 september 2015 om 19:38 uur

Wes

@Dhfcdh
Niet bij stil gestaan maar lijkt mij onwaarschijnlijk, mocht het wel zo zijn is het naar de supporters toe nog schandaliger.
Maandag 28 september 2015 om 19:38 uur

Dhfcdh

Hebben jullie wel eens bij stil gestaan dat het ook matchfixing kan zijn hoe makkelijk iedereen er doorheen loopt
Maandag 28 september 2015 om 18:52 uur

janvele

@KaleHans
Heel veel woorden maar de uitkomst van je analyse is, is dat het bar slecht is bij onze club. Ik denk dat het met deze spelers nooit iets wordt en ik denk ook dat Wan(g)beleid uit China ons niet verder gaat helpen. Wang zal weinig geld in zijn club investeren. Indien wel dan moet hij HEEL veel geld overmaken om redelijke spelers binnen te halen. Bovendien moet hij een trainer aanstellen die het vak verstaat want Fraser schreeuwt heel veel maar stelt steeds toch de zelfde spelers op. Bovendien handhaaft hij eindeloos zijn vrienden. Vanwege het verschil China/Nederland zal Gao ook niet de oplossing zijn.
Maandag 28 september 2015 om 17:59 uur

Hagenees

precies na de eerste 2 wedstrijden was er niets anders dan lof,ze speelde prima.Er is voldoende kwaliteit maar verkeerde keuzes door Fraser.
Maandag 28 september 2015 om 17:28 uur

KaleHans

Trouwens jan, als je dit soort zaken (van missers van de tegenstander) meeneemt in je analyses neem je dan ook mee dat we tegen Heracles eigenlijk hadden moeten winnen na een onthouden strafschop waar Havenaar vastgehouden werd en waarin een afgekeurd doelpunt gewoon een zuiver doelpunt was? Dan hadden we 3 punten meer gehad........
Het hele voetbal hangt er vanaf van de tegenstander, de instelling in het veld, het geluk, de arbitrage, de fouten van de tegenstander of van jezelf, het polletje de regen of de wind en ga zo maar door. We missen gewoon die 100% inzet en voor het naar voren uitverdedigen en niet telkens weer dat balletje breed...... tot de bal bij iemand is die wel initiatief te nemen.... dat soort voetbal hebben we vorig seizoen al veel te veel gezien!! 100% inzet en naar voren uitverdedigen zijn twee zaken die je compleet zelf in de hand hebt..... en dat is juist wat er bij zoveel spelers ontbreekt, spelers die Henk er toch gewoon elke week weer inzet!
Maandag 28 september 2015 om 17:00 uur

KaleHans

Daar ga je weer jan, het hele voetbal hangt aan elkaar van geluk en of het is mee of tegen zit. Na in beide wedstrijden het 1e kwartier doorgekomen te zijn speelde de ploeg gewoon echt goed voetbal en werden PSV en Twente goed onder druk gezet door goed en aanvallend spel en 100% inzet!! wanneer komt dat besef nou is bij jou dat dat gewoon zo was??? je bent toch zo`n realist, is het nou zo erg om dat te erkennen? Zelfs al die criticasters op de TV en radio waren het er over eens dat onze club gewoon goed voetbalde......maar nee, jan niet.. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan en werd de bal weer steeds vaker achterin breed gespeeld, en dan blijkt ook dit weekend op 1 of andere manier de angst er weer in te kruipen. Gewoon 1 of 2 echt goeie verdedigers en een goeie (Lems type dus) middenvelder erbij dat zal al een hoop schelen.
Die 1e 2 wedstrijden waren dus (goeie) uitschieters en daarnaast blijkt gewoon dat Fraser dit niet op de rit krijgt... hij laat de ploeg weer gewoon afglijden naar het niveau van vorig seizoen.
Maandag 28 september 2015 om 16:48 uur

houvanADO

Spelers die ADO als springplank zien naar `beter` en geen technische trainingen meer nodig hebben plus zakenwaarnemers die diezelfde spelers vertellen dat ze fantastisch zijn hebben een trainer nodig die keihard is en ze met de neus op de feiten drukt!

Dus Fraser quote maar: de spelers zijn NIET goed en zullen heel HEEL hard moeten werken voor een resultaat.

Anders is het stadion volgend jaar écht leeg als er Jupiler league gespeeld gaat worden.
Maandag 28 september 2015 om 16:17 uur

Rob2002

Hoop dat het effect heeft....vrees van niet.
Maandag 28 september 2015 om 15:30 uur

Wes

Schaken heeft gelijk en durft het openlijk te zeggen. Hoeveel ze er ook inschoppen het maakt niks uit want ze vliegen er met gemak bij ons weer in. Als ze in de voorhoede zelf onder druk komen om niet te mogen missen is het helemaal gedaan. Desnoots halen ze nu transfervrije spelers met een beter salaris maar nu is de maat vol en moet er ingegrepen worden.
Maandag 28 september 2015 om 14:13 uur

Tja

Met een achterhoede van deels jupiler niveau, spelers op de verkeerde plekken en salonvoetballers op het middenveld, kan je blijven scoren, maar winnen doe je niet.
Dit team is zonder 4 tot 6 echte versterkingen (2 backs, 2 centrale verdedigers en 2 echte kerels op t middenveld) op weg naar de jupiler, niet meer niet minder, tenzij je nog in sprookjes gelooft.
Maandag 28 september 2015 om 13:37 uur

janvele

@KaleHans
Ja staar je maar blind op de wedstrijden tegen PSV en Twente. Had De Jong direct na 2 minuten de bal er wel ingeschoten en had Twente wel met een doelman gespeeld dan was het al na 2 wedstrijden een drama geweest!!
Wanneer komt het besef een keer?
En altijd het verhaal van de spelers, daarvoor hebben we teveel kwaliteit. Dat een wedstrijd niet lukt kan maar stelselmatig slecht dan is er GEEN kwaliteit.
Maandag 28 september 2015 om 12:58 uur

MiG

"Daarvoor hebben we teveel kwaliteit" beweert hij met droge ogen...
Maandag 28 september 2015 om 12:20 uur

KaleHans

Was gisteren weer duidelijk te zien hoe vaak de bal wel naar voren kon maar toch weer achteruit of breed werd gespeeld......... hoe anders waren de eerste twee wedstrijden van dit seizoen. Echt een wereld van verschil!!
Maandag 28 september 2015 om 11:36 uur

arieopsafari

Valt natuurlijk niet mee als je thuis tegen Excelsior moet spelen. Daar wordt je nerveus van :gay:
Maandag 28 september 2015 om 10:44 uur

exopure

Angsthazen zijn het meer zeg ik niet.
Maandag 28 september 2015 om 10:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23