Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van der Kallen geeft Wang nog een maand


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 september 2014 15 reacties

Mark van der Kallen denkt dat de kans dat de overname van ADO door United Vansen doorgaat groter is dan dat het niet doorgaat.

 

,,Je moet het zakelijk zien. De Chinese partij heeft zich vergist in de termijn dat het geld overgemaakt zou moeten zijn en dat gaan ze nu in orde maken’’, zegt de huidige eigenaar van ADO in de Volkskrant.

 

Toch houdt het op enig moment op, voegt Van der Kallen eraan toe. ,,Als het half oktober niet gerealiseerd is, heb ik het vertrouwen in een goede afloop verloren. Dan gaan we op zoek naar een nieuwe partij die ADO Den Haag wil overnemen’’.

 

Volgens Van der Kallen is de ophef over de tijdige betaling te wijten aan de Chinese overnamekandidaat. ,,De Chinezen hadden beter hun mond kunnen houden. Ze hadden pas naar buiten moeten treden op het moment dat er was betaald.''

 

Toch vindt hij niet dat  ADO in de greep is van een Chinese zakenman die nog geen euro heeft betaald.

 

,,Termen als 'in de greep van', daar ga ik totaal niet in mee. Het elftal staat los van alle ontwikkelingen die nu gaande zijn. ADO Den Haag heeft gewoon een directie die het dagelijks beleid uitvoert. Daarop hebben onze Chinese vrienden geen impact.''

Reacties

janvele

@Kalehans

Ja heel positief nieuws hans. Top spelers naar Den Haag en prima resultaten. Staan gelijk met PEC en Cambuur en het is genieten om naar het stadion te gaan.

HANS JE WEET ZELF WEL BETER.!!!!!!!!!!!!!!!!
Maandag 15 september 2014 om 14:08 uur

KaleHans

Laat maar Jan, zat positief nieuws op deze site in diverse topics maar jij ziet het niet eens... dat is nog het ergste....
Maandag 15 september 2014 om 12:09 uur

janvele

@Kalehans

Wat is het positieve nieuws Hans waarop is zou kunnen reageren?? We staan alweer op een nacompetitiestand en de ploegen rondom gaan ZEKER omhoog. Waardeloos voetbal van ons om te bekijken. Kijk eens naar de andere clubs met ook weinig geld. Die hebben echter denk ik beter verstand van de spelers om die binnen te halen!!!!!!!!!!!!!
Maandag 15 september 2014 om 11:51 uur

KaleHans

Geen haar maar nog zat tanden Jan, ik vind het alleen jammer dat als de club op wat voor manier dan ook positief in het nieuws is jij dan in geen velden of wegen te bekennen bent met ook maar enig commentaar. Jij laat alleen van je horen als er weer is wat negatiefs is.....zoals dat het nu lang duurt voordat het geld binnen is.
En zoals ik al zo vaak heb gezegd, ik heb nog steeds geloof in een goede afloop en dat laat ik pas los als er bekend is als de deal daadwerkelijk afgeketst is.
Zondag 14 september 2014 om 22:49 uur

janvele

@Wes

Ik vind het een zeer onzakelijk handelen van VdKallen. Je moet toch weten vooraf hoe iets werkt als je iets verkoopt. Ik begrijp dat VdK vaak in China is. Wat hij daar dan uitspookt begrijp ik niet.
Zondag 14 september 2014 om 20:03 uur

Wes

@janvele
Of het geld er dan opstaat betwijfel ik ook vanwege de werkwijze van de chinese overheid, ook vreemd dat united vansen zich heeft vergist in het termijn dat het overgemaakt kan zijn. Je zou denken dat juist zij beter moeten weten. Of de deal volledig van de baan is betwijfel ik ook. Ik ben benieuwd of de deal daadwerkelijk door zal gaan. Ik heb het op 50/50 staan en dat zegt genoeg over het vertrouwen in een goede afloop.
Zondag 14 september 2014 om 12:48 uur

janvele

@KaleHans,

Geen haar en geen tanden meer??
Zondag 14 september 2014 om 10:06 uur

janvele

@Eagle187

Geld of duidelijkheid? Zijn beiden er niet dan trekt VdK de stekker eruit per half oktober. Moet het nog duidelijker zijn? IK verzeker je echter dat het geld en de duidelijkheid er dan niet zijn. Immers bij een goede transparante transactie behoort de gevraagde duidelijkheid er al vanaf het begin te zijn. Overigens de tijdelijke directeur op de Tv zijn zegje horen doen? Dat noemt men nu UIT DE NEK LULLEN. Supporters met verstand trappen niet in die praatjes
Zaterdag 13 september 2014 om 12:26 uur

Grijns

@ Eagle

Oke dat klinkt logisch en redelijk. Snapte de reactie van van der Kallen in dit stukje al niet.
Bedankt voor jouw heldere reactie op dit stukje.
Zaterdag 13 september 2014 om 00:44 uur

Eagle187

Wat een onzin en stemmingmakerij weer.... Ik heb het interview met vd Kallen gezien en hij heeft helemaal niet gezegd dat als het geld er half oktober nog niet is dat de deal dan niet door gaat!
Wat hij heeft gezegd is dat hij graag van United Vansen hoort wat precies het probleem is waarom het langer duurt. Het antwoord daarop wil hij graag hebben voor half oktober. Krijgt hij voor half oktober daar geen duidelijke antwoorden op, DAN trekt hij daar zijn conclusies uit! Krijgt hij WEL duidelijke antwoorden dan kan hij best een stuk langer wachten gaf hij aan! Conclusies trekken zonder dat je de man zelf gehoord hebt en dat hier op een site neerzetten is nou precies wat onrust veroorzaakt bij een club als ADO. Die onrust is er bij vd Kallen niet, bij Fontein niet en bij de spelersgroep niet. De enige onruststokers zijn ene Deyton en wat vrienden van hem en een stel ongeduldige supporters hier op de site. Sommigen wil ik gezien hun destructieve aanhoudelijke gespui niet eens meer supporters noemen.....
Vrijdag 12 september 2014 om 22:57 uur

janvele

@KaleHans

De Chinees staat en niet half oktober met geld op de stoep en niet nooit niet.

Wellicht dat al diegenen die de Chinees zo`n mooie partij vonden en alles voor zoete koek hebben aangenomen tot het besef gaan komen dat er sprookjes zijn verteld. Echter op basis van die sprookjes zijn er aan het eind van de transferperiode hele rijen spelers weggegaan en is er niets (behoudens DeR) voor bijgekomen. Een veel te smalle selectie derhalve.
Vrijdag 12 september 2014 om 19:12 uur

Tja

Beetje vreemde reactie vd Kallen
Vrijdag 12 september 2014 om 15:03 uur

KaleHans

Als v.d.Kallen eind oktober nog geen andere overnamekandidaat heeft gevonden en onze Chinees staat alsnog met het geld voor de deur dan doet hij gewoon open.... en gaat de deal alsnog door.
Vrijdag 12 september 2014 om 14:31 uur

jroma13

amateuristische stumpers ...

op naar Utrecht
Vrijdag 12 september 2014 om 12:22 uur

Grijns

Apart besluit als de koper zelf aangeeft dat het nog maximaal 2 maanden duurt...
Nou hebben we echt de poppetjes aan het dansen vrees ik.
Vrijdag 12 september 2014 om 12:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23