Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van Zweden wil `laatste daad` Van Aartsen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 december 2016 18 reacties

John van Zweden is ingesprongen op een oproep van Jozias van Aartsen.

 

De burgemeester deed gisteren een appèl op Hagenaars met geld zich te melden voor ADO Den Haag voor het geval Wang Hui zijn aandelen in een rechtszaak zou kwijtraken. De gefortuneerde Hagenaars zouden klaar moeten staan voor een plan B.

 

John van Zweden, die eerder al had laten weten dat hij bereid is in te stappen, reageert nu dat Van Aartsen dan ook maar zijn steentje moet bijdragen.

 

Volgens de behangkoning zou de vertrekkend burgemeester nog een 'laatste daad' moeten stellen door er voor te zorgen dat de stadionhuur wordt teruggebracht tot een symbolische bedrag van 1 euro per week. ,,Onze burgervader staat ook op mijn lijstje in ieder geval'', twittert Van Zweden. 

 

De stadionhuur, die jaarlijks acht ton bedraagt, hangt de club als een molensteen om de nek. Mattijs Manders stelde in september dat hij de betalingsafspraken hierover wil herzien. 

 

Reacties

Haagsicoon

@janvele Ach Twente was er veel erger aan toe dan Ado Den Haag en daarbij als de debiteuren(United Vansen en een Starbalm) netjes gaan betalen is de club voorlopig uit de problemen.
Ik weet dat jij alles alleen maar negatief ziet de dag dat jij een positieve reactie zal plaatsen zullen wij niet meer mee maken denk ik.
Vrijdag 9 december 2016 om 12:12 uur

janvele

@Haagsicoon
Bij Twente had de KNVB fouten gemaakt. Vandaar. Doen ze geen 2e maal. M.b.t. VZ heb je gelijk.
Vrijdag 9 december 2016 om 10:44 uur

Haagsicoon

@Sjaakie Waar staat dat de club er financieel een zooitje van maakt als nou alle debiteuren waaronder een United Vansen een Starbalm nou gewoon eens gingen betalen had de club nu dit probleem niet gehad.Dat zijn op dit moment de probleem veroorzakers en dat er figuren rond lopen die niets uitvreten maar wel betaald krijgen is niet het probleem waar het nu om gaat heel simpel.
Vrijdag 9 december 2016 om 09:52 uur

Haagsicoon

@janvele Heb verschillende uitspraken van John gelezen en gehoord je weet hoe hij is spreekt altijd met te veel emotie als het over de club gaat.
En ja onze club bestaat over een jaar nog steeds en Ado Den Haag zal niet naar een lagere klasse worden teruggezet.
Je bent Twente vergeten waarschijnlijk daar was het 100x erger en zitten nog steeds in de eredivisie.
Vrijdag 9 december 2016 om 09:39 uur

Derijgers

Als die buitenlander hier de boel komen opvreten en huren van onze belastingcenten,dan kan die huur van het stadion ook wel achterwegen blijven,of nee stuur miljarden naar Griekenland en Turkije.Twente wordt even volgestopt door de gemeente en is een een klap weer bovenjan,alles kan van arse, als je maar wil.
Donderdag 8 december 2016 om 16:54 uur

janvele

@Haagsicoon.
O nee dan moet je zijn uitspraken maar eens goed herlezen. Bovendien ik hoop het voor je dat onze club over een jaar nog bestaat. Zoals het nu is echter niet. Immers op deze manier kan je en niet aan je betalingsverplichtingen voldoen en in de competitie zal je naar een lagere klasse worden teruggezet.
Donderdag 8 december 2016 om 16:44 uur

Sjaakie

@Haagsicoon
Dat de club er financieel een zooitje van maakt is niet het probleem van de gemeente die het stadion verhuurt. Dat zij mensen in dienst hebben die geen zak uitvreten en alleen maar centen kosten is ook het probleem niet van de gemeente.

De club heeft een contract getekend voor een x bedrag huur per maand/jaar en die moeten zij voldoen.

Ik zou als eigenaar liever mijn huis/bedrijfspand leeg hebben staan dan dat er een stel niet betalende uitvreters in zitten.

Wil alleen even duidelijk maken dat iemand van zijn probleem niet iemand anders zijn probleem moet maken. Kan jij dingen niet meer betalen moet je aanpassen. Kijken waar je in kan snijden, niet toe doende mensen eruit flikkeren (ga voor de rest geen namen noemen je weet best wie dat zijn).

En nee ik zit zelf niet in financiële problemen (gelukkig niet). Die klusjesman e.d. heb ik ook niet, heb twee goedwerkende klauwen die van alles kunnen en anders wel vrienden die helpen.
Donderdag 8 december 2016 om 15:45 uur

Haagsicoon

@janvele Eh John van Zweden denkt helemaal niet de club de 15e in handen te kunnen krijgen.Zodra de aandelen vrij komen kan er pas actie worden ondernomen dat snapt hij ook wel.
En daarbij de club bestaat nog steeds over een jaar hoor wees daar maar niet bang voor.Of denk jij dat Wang/Untied Vansen de club naar de klote laten gaan dan zijn ze al hun geld kwijt.
Donderdag 8 december 2016 om 15:24 uur

Haagsicoon

@Sjaakie Heb nooit geweten dat een gemiddeld gezin die er financieel niet goed voor staan een klusjesman en een schoonmaker in dienst hebben maar dat terzijde.
Dat jij er financieel een bende van hebt gemaakt is niet de schuld van je klusjesman en je schoonmaker.
Dank zij jou stukje heb ik m`n lachspieren weer eens kunnen trainen
Donderdag 8 december 2016 om 15:14 uur

exopure

Ik vermenigvuldig het met 100.
Donderdag 8 december 2016 om 11:43 uur

bramhaag

als john de kans krijgt om alleen of met andere de aandelen over te nemen en dus de club te redden dan zitten ze als NIEUWE beheerder met een erfenis van hoge kosten uit het verleden en dan is het niet zo gek dat de gemeente helpt met de stadionhuur en as alles weer wat gezonder is kan je altijd weer huur gaan vragen als gemeente dus als Aartsen een noodoproep doet mag daar van zijn kant best wat tegenover staan....
Donderdag 8 december 2016 om 11:42 uur

Robztw

Ik vind het een goed idee, ik lap die euro wel even...
Donderdag 8 december 2016 om 11:28 uur

KaleHans

Ging het allemaal maar zo makkelijk..................
Donderdag 8 december 2016 om 11:12 uur

janvele

Meneer Van Zweden denkt de club de 15e in handen te kunnen krijgen. Echter indien hij de zaak beter zou bestuderen dan kan/behoort hij te weten dat de 15e de Ondernemerskamer gaat kijken of er een zaak is tegen Wang en of die in behandeling wordt genomen,. Zo, ja dan gaat dat minimaal een jaar duren en in de tussentijd bestaat onze club al niet meer.
Donderdag 8 december 2016 om 11:08 uur

Jos_Luguber

Eens met Sjaakie. Ik vind dat mijn huur ook tot € 1,- per maand teruggebracht moet worden. Okee, ik overdrijf. € 1,50 per maand kan ik ook nog wel lijen...
Donderdag 8 december 2016 om 10:44 uur

Bolskie

Wat een ongelooflijk slechte vergelijking
Donderdag 8 december 2016 om 10:44 uur

radar

Goed bezig van Zweden .....
Donderdag 8 december 2016 om 10:42 uur

Sjaakie

Ja goedemiddag meneer de woningverhuurder ik zit met het volgende probleem. Mijn financiële toestand is momenteel een bende ik kan mijn gezin haast niet meer onderhouden, nee het komt echt niet omdat ik dingen doe die ik eigenlijk niet kan veroorloven. Ja oke ik heb een klusjes man die eigenlijk geen reet kan en nog een schoonmaker maar die bakt er ook niets van. Waarom ik die dan toch laat komen vraagt u? Nou ja kijk het zijn kinderen van twee hele goede vrienden van mij die en die vrienden betekende heel veel voor mij. Ik snap u wel hoor ze kunnen niets maar toch blijf ik ze betalen, maar kan het toch niet maken om ze weg te sturen. Dus als je misschien de huur terug schroeft naar 5 euries in de maand zou ik heel blij zijn en kan alles blijven zoals het nu is ook al heb ik er allemaal niet aan die gasten.
Donderdag 8 december 2016 om 10:26 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24