Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘Wang belooft te betalen’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 januari 2017 16 reacties

Wang Hui heeft de bewindvoerders van ADO laten weten dat hij 2,5 miljoen zal betalen.

 

Volgens Voetbal International is dat de uitkomst van het overleg dat Wang met Ben Knüppe en Job van der Have heeft gevoerd. De Chinees zou zijn handtekening hebben gezet onder een overeenkomst waarin staat dat hij aan zijn betalingsverplichtingen zal voldoen.

 

Knüppe en Van der Have zijn door de ondernemingskamer aangesteld om respectievelijk de raad van commissarissen te leiden en de ADO-aandelen te beheren. Beide heren zijn al enige tijd in overleg met United Vansen.

 

Het blijft natuurlijk de vraag of Wang nu echt aan zijn verplichtingen gaat voldoen. De Chinees deed eerder al verschillende beloftes en tekende in 2015 ook al voor de miljoenen die ADO nog moet krijgen. Ook dit keer zou hij na hij het tekenen van de overeenkomst weer aanvullende eisen hebben gesteld.

 

Op verzoek van de residentieclub gaat Wang het geld op de rekening van een notaris storten. Zo kan ADO de uitgaven verantwoorden.

Reacties

janvele

@Haagsicoon
Je schrijft. De club mocht investeren in het stadion,jeugdcomplex en hogere salarissen voor spelers en dat heeft de club allemaal netjes gedaan. Nou als je de media goed zou hebben gevolgd dan kon je wel het tegendeel vaststellen. De club heeft hierbij hele grote missers gemaakt! Echter als jij het al helemaal weet zonder de uitkomst van de OK af te wachten is dat zo. Een dergelijke houding om op je eigen gedachten al definitieve conclusie te trekken is voorbarig. Ik ben echter wel benieuwd naar de uitkomst van de OK want dan weten we definitief wat de waarheid is.
Maandag 9 januari 2017 om 16:15 uur

Haagsicoon

@janvele Dat beheer is helemaal niet even voor de zekerheid.Je kan niet ontkennen dat er wanbeleid is gevoerd van de kant van Wang/Untited Vansen.Het bepalen wat er met je geld gebeurt daar heeft Wang zelf een handtekening onder gezet in 2015 weet je nog wel.De club mocht investeren in het stadion,jeugdcomplex en hogere salarissen voor spelers en dat heeft de club allemaal netjes gedaan.De heer Wang heeft eind 2015 wel tig keer beloofd dat het geld onderweg was en noem het maar op.Dus ik vind het helemaal niet vreemd dat Wang niets meer mag bepalen op dit moment.
Maandag 9 januari 2017 om 14:37 uur

janvele

@Haagsicoon
Dat beheer is even voor de zekerheid. De OK gaat nu kijken wat er door UV en de club is gebeurd. Op basis daarvan gaat worden vastgesteld wat de waarheid is. Die waarheid kent thans niemand en het is derhalve voorbarig om deze of gene de schuld in de schoenen te schuiven. En inderdaad de Zwarte Piet is bij Wang gelegd thans en zodoende heeft hij weinig te vertellen. Je gaat er aan voorbij dat jij het zelf toch ook vreemd zal vinden dat als je meer dan 11 miljoen betaald je niet kan bepalen wat er met je geld gebeurd. UV heeft waarschijnlijk te weinig stil gestaan bij het geldende Ned. recht.
Maandag 9 januari 2017 om 14:13 uur

Haagsicoon

@janvele Denk eerder dat jij wereld vreemd bent.De heer Wang heeft weinig voor het zeggen op dit moment de aandelen zijn in een ander beheer en dat is niet voor niets dacht ik zo.
Je kan wel elke keer afgeven op de fouten en leugens en dergelijke van de club het gaat hier over Wang/United Vansen die er een zooitje van hebben gemaakt.
Zondag 8 januari 2017 om 23:24 uur

janvele

@Haagsicoon
Ben jij nou zo wereld vreemd?! Ik neem overigen aan dat als jij een bedrijf zou hebben en daarvoor feitelijk alle gelden hebt geinvesteerd dat ook jij het voor het zeggen wil hebben. Wacht het verslag van de OK maar af. Kijk dan eens naar de leugens en wan(g)daden van de directie e.d. want beiden zullen in gebreke zijn gebleven.
Zondag 8 januari 2017 om 20:13 uur

Haagsicoon

@janvele Die Wang heeft helemaal niets te eisen op dit moment hij moet gewoon betalen heel simpel.Dat had hij in 3 termijnen al moeten doen in 2015 hij heeft er zelf een zooitje van gemaakt met al z`n leugens.
Zondag 8 januari 2017 om 17:36 uur

janvele

@Wes
Is het verboden om als EIGENAAR eisen te stellen? Echter we hebben te maken met juridische (naar Nederlands recht) haarkloverij waarvan iedereen tenslotte de dupe is. Overigens wacht maar op de uitkomst van de OK want dat onderzoek zou wel eens heel vervelend voor de club/directie kunnen uitpakken. Daar wordt namelijk alles in beschouwing genomen.Te lezen is geweest dat men hier ook vele steken heeft laten vallen.
Zondag 8 januari 2017 om 17:23 uur

Wes

Hij komt ijkoud weer met aanvullende eisen terwijl een rechter heeft uitgesproken dat hij moet betalen! Ziet ernaar uit dat hij gewoon weer niet zal betalen.
Vandaag, om 14:20 uur
Zondag 8 januari 2017 om 14:21 uur

Wes

Hij komt eiskoud weer met aanvullende eisen terwijl een rechter heefft uitgesproken dat hij moet betalen! Ziet ernaar uit dat hij gewoon weer niet zal betalen.
Zondag 8 januari 2017 om 14:20 uur

AussieAdo

Wang is bang
houden zo
Zaterdag 7 januari 2017 om 21:41 uur

janvele

@Haagsicoo
Het gaat inderdaad nooit werken tussen UV en de club. Echter hoe te handelen?! Immers geld om de boek op te houden en wat extra`s aan het elftal toe te voegen is er niet en zal waarschijnlijk nooit komen. Dan blijft het behelpen op het hoogste niveau.
Zaterdag 7 januari 2017 om 12:28 uur

GroenGele

Die betaald tog niet...

Zaterdag 7 januari 2017 om 10:30 uur

KaleHans

Heb ik dat al niet meer gehoord..................
Zaterdag 7 januari 2017 om 09:36 uur

Hagenees

Jaja. Eerst zien en dan geloven.
Die mooie praatjes kennen we ondertussen.
Weer eerst tientallen gesprekken vooraf en contracten ondertekenen.
Rechter heeft bepaald en wat onderhandelt ADO nog met hem?
Laat hem in in sop gaar koken.
Niet voldoen aan de eisen is aandelen verkopen dan zijn we van hem af.
Zaterdag 7 januari 2017 om 07:37 uur

Haagsicoon

We gaan kijken of Wang z`n belofte nu wel gaat inlossen als hij getekend heeft hangt hij wederom als hij het niet na komt.
En het zal beter zijn dat Wang/United Vansen de aandelen gaan verkopen want dit gaat nooit meer werken tussen die Chinezen en de club.
Zaterdag 7 januari 2017 om 00:18 uur

Jos_Luguber

Het zou wat zijn... Maar zelfs als deze ene betaling voldaan wordt, dan is er nog geen zekerheid voor de toekomst. Kan ADO zijn eigen broek omhoog houden of zijn er weer van dit soort steunbetalingen nodig?

En zelfs als dit bedrag op korte termijn gestort wordt, die zal tbv de exploitatie geïnvesteerd worden en niet ingezet worden voor versterkingen op het veld. Dat is eigenlijk maar goed ook, want als je dat doet zit je zo weer in hetzelfde schuitje.
Zaterdag 7 januari 2017 om 00:14 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24