Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wetzel zet Van de Haar en drie anderen uit selectie


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 augustus 2008 19 reacties
André Wetzel heeft Hans van de Haar teruggezet naar het tweede elftal van ADO Den Haag. Ook Guyon Fernandez, Mimoun el Kadi en Roel Stoffels zijn uit de selectie gezet.

Wetzel liet de afgelopen week weten dat een aantal spelers die hij niet eredivisiewaardig vindt, mogen uitkijken naar een andere club. Het AD maakte vandaag de namen bekend. Het viertal gaat morgen ook niet mee op trainingskamp naar Garderen.

Van de Haar, de topscorer van het vorige seizoen, vindt zichzelf te oud om een heel seizoen de bank of de tribune te zitten en heeft wel oren naar een transfer. “Voorlopig laat ik het even bezinken. Het is nog heel vers. Natuurlijk, het is meer dan jammer, ik had het niet verwacht. Maar het is ook niet het einde van de wereld, iedereen leeft nog hoor. Ik waardeer het ook dat Wetzel eerlijk en straight is geweest. Daar houd ik wel van.” Vertelt hij aan het AD/HC.

Reacties

Der Rudy

Vd Haar heeft weliswaar het merendeel van vorig seizoen meegespeeld, maar eigenlijk alleen maar in de nacompetetie goed gespeeld. Voor zo`n ervaren voetballer is dat toch te weinig. Zeker voor de eredivisie. Het feit dat het een aardige gozer is, is helaas voor hem niet voldoende.
Dinsdag 12 augustus 2008 om 18:39 uur

ADOsexual

@ Laat Wetzel zijn gang gaan.

ADOsexual heeft HALO (=HBO opleiding), trainer coach 1 en trainer coach 2. En eveneens, -niet dat het relevant is- universiteit (bedrijfskunde), en nog een HBO opleiding (namelijk MER). Ik ben dus naast dat ik mijn voetbalpapieren -en dus kennis- op orde heb, in het bezit van 3 academische titels. Zonder de inclinatie te hebben om arrogant over te komen lijkt het me evident wie er hier de meeste herseninhoud heeft.  

Wetzel heeft CIOS.

Need I say more?
Dinsdag 12 augustus 2008 om 13:19 uur

@ Pietje

Kwam dat niet een beetje doordat hij "onze" Ricky uit de basis hield. En achteraf meer dan terecht hield hij Ricky uit de basis. Nee ik heb diep respect gekregen voor Van de Haar. Hij stond in de nacompetitie (wedstrijden 36 t/m 42 van het seizoen) een aardig partijtje te ballen en was een steunpilaar. Niks versleten, een uitstekende kracht voor ons.
Dinsdag 12 augustus 2008 om 13:14 uur

Bij VVV

zeiden ze ook laat Wetzel zijn gang maar gaan: resultaat DEGRADATIE tegen ADO onder leiding van Janmaat, Rankovic en Van de Haar. En meer verstand van voetbal in 1 hersencel. Die Wetzel heeft er maar 1. 
Dinsdag 12 augustus 2008 om 13:09 uur

Laat Wetzel zijn gang gaan

Gelukkig zijn jullie supporters en geen technische staf. Laat Wetzel en zijn staf zijn gang gaan in het beoordelen, halen en beter maken van spelers. Hij heeft in 1 hersencel meer voetbalverstand dan jullie allemaal bij elkaar. Het is toch gvd een trieste zaak dat we nu al weer de zaak aan het afbreken zijn. Wacht gewoon tot 31 augustus dan sluit de transfermarkt. Na 3 pnt tegen Sparta hoor je niemand meer.
Waar hebben de acties tegen Adelaar ook weer toe geleid. O ja degradatie en torenhoge boetes.
Ga dus lekker positief achter je club staan die gelukkig is gepromoveerd en nog springlevend is.
Dinsdag 12 augustus 2008 om 02:23 uur

pietje

is de anti wetzel lobby al begonnen.zeker vorig jaar al weer vergeten.ik kan goed horen en hoorde toch steeds we zijn klaar met ......
Maandag 11 augustus 2008 om 22:56 uur

ADOsexual

@ Vakkie Q

Moet `ie weg dan? Wetzel heeft het trouwens vooral over het fysieke gemis wat bepaalde spelers zouden hebben en daarom de Eredivisie niet aan zouden kunnen, nou, als dat het criterium is dan voldoet 90% van de alle Eredivisiespelers niet aan zijn norm! Want het zijn haast allemaal van die skeletten. Zeker in vergelijking met de spelers van 10 á 15 jaar geleden. Voetballers zijn er tegenwoordig zeker 10 kilo droge spiermassa lichter op geworden. Slechte tendens iig.... komt omdat ze gewoon fucking lui zijn, niemand fitnessed meer tegenwoordig. Staan allemaal in de discotheek te draaien Ik begin eerlijk gezegd steeds meer een hekel aan voetbal en voetballers te krijgen. Ik slaap al maanden slecht/niet, lig wakker en moet er gewoon om huilen. Kan het moeilijk verkroppen dat het ZO verschrikkelijk slecht gaat met m`n club... Rijaard weg, Janmaat weg, Fernandez moet weg. Wetzel is de club aan het speenen van al mijn favoriete spelers!!! Kan die fluttrainer van ons op Adofans wel roepen dat die verdediging tegen Valladolid niks was, maar dat is een situatie van de bel hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. HIJ is toch degene geweest die roofbouw heeft gepleegd en capabele verdedigers heeft laten gaan? En dan ook nog roepen dat het publiek `het vooral niet kwalijk moet nemen`. Wetzel, ga jij eens even heel gauw! Hoe haal je het in je hoofd om dat nog te kunnen zeggen!
 
Mensen, ik begin aan het Rinus Israël effect te lijden.... M`n hart kan dit niet aan.
Maandag 11 augustus 2008 om 20:30 uur

Vakkie Q

Ben benieuwd hoe  verhoek het nieuws van de week zal oppakken dat ie ook weg moet. Als van der haar weg moet dan op zeker die verhoek ook. Kan ie gezellie bij zijn broer in dordrecht gaan spelen. Succes daar wesley
Maandag 11 augustus 2008 om 20:09 uur

FREDJE

ZE MOETEN DIE RECHS BACK VAN VVV  HALEN  DIE MAMPUYA IK ZAG M VRIJDAG WEER OP TV   DIE IS ECHT GOED EN JE ZAG T IN DE NACOMPETITIE AL   HALEN DENHAAG
Maandag 11 augustus 2008 om 17:35 uur

beste Rudy

als er volgens mij maar 1 type kan dan heb ik liever Van der Haar dan Cornelisse. Maar volgens mij zijn het juist totaal verschillend types. Cornelisse makkelijk en flegmatiek. Van de Haar gedreven en een echte wedstrijdmetaliteit. Ik vind Hoogendorp en Cornelisse op elkaar lijken beiden lui.
Maandag 11 augustus 2008 om 17:07 uur

@der rudy

Hoezo niet een heel seizoen in de 1e divisie. Van de Haar heeft de samen met Meric de meeste wedstrijden gespeeld.
Maandag 11 augustus 2008 om 17:04 uur

Der Rudy

Natuurlijk is het zuur voor vd Haar, hij heeft z`n best gedaan in de nacompetitie. Maar ja, het is niet genoeg, niet voor een heel seizoen in de 1e divisie en dan ook niet genoeg voor de eredivisie.

Hebben jullie Cornelissen zie voetballen tegen die Spanjaarden? Leuke acties afgewisseld met matige acties. Hij liet regelmatig het kaas van z`n brood eten. Vd Haar en Cornelissen zijn voetballers die kwa karakter op elkaar lijken. Een is aardig om er bij te hebben, twee van dit soort types is te veel van het goede.

En wat Wetzel betreft, hij maakt keuzes die te volgen zijn en keuzes die voor mij hogere wiskunde zijn. Als we straks voor het echie zijn begonnen zullen de resultaten antwoord geven op de vraag of hij in het rijtje Adelaar thuis hoort of niet. Hoputniet.



Maandag 11 augustus 2008 om 16:49 uur

Pol

Wetzel lijkt er een beetje een zooitje van te maken, maar laten we het in elk geval een kans geven. Wie weet blijkt deze aanpak, die echt anders is dan die van de voorgaande trainers, wel echt te werken.

Maandag 11 augustus 2008 om 15:16 uur

0% vertrouwen in Wetzel

@ Arthur, Fan, FC Den Haag en Alex.


Geheel eens. Fernandez weg snap ik alleen niet, dan moet je volgens mij echt zand in je ogen hebben.

En dan zijn er op dit forum lui die mij bij andere topics voor gek durven te verklaren....

 

Wetzel is van het kaliber Adelaar: Zelfverklaarde grootheden met een moeilijk grote bek, maar vallen er altijd keihard op... Maken fout, op fout, op fout, op fout. En het bestuur ligt te slapen... Krullebol heeft Adelaar destijds ook veels te lang de hand boven het hoofd gehouden, en dat zal dit bestuur ook met de huidige laagvlieger doen.

Wetzel: stop making a fool out of yourself, verlos jezelf uit je lijden en maak er een eind aan knuppel.

Maandag 11 augustus 2008 om 13:26 uur

alex

ik vraag me af of wetzel wel goed genoeg is voor de eredivisie (maar ik denk dat ik het wel weet )
Maandag 11 augustus 2008 om 13:05 uur

Fan

Die wetzel is knettergek. Wat denkt hij wel. Van de Haar heeft met nog 4 of 5 andere spelers ons naar de eredivisie geleid en nu wordt hij afgedankt. Wetzel is gedegradeerd en heeft echt nog niets gepresteerd in zijn loopbaan. trouwens Van de Haar was in de wedstrijden tegen VVV wel 1 van de beste dus tegen een eredivisie club
Maandag 11 augustus 2008 om 12:06 uur

arthur

voor van der haar vind ik het wel een beetje zuur. 
hij was vorig jaar toch 1 van de spelers met de beste mentaliteit en vechtlust, maar ok, `t was toen ook al duidelijk dat hij snelheid tekort komt en geen echte doelpuntenmaker is. 
ik denk dat wetzel ook weinig/geen toekomst meer ziet in teixeira en hoogendorp, en daar valt natuurlijk ook genoeg voor te zeggen.
stoffels, fernandez, el kadi, en waarschijnlijk ook el moussaoui zijn voor de eredivisie idd waarschijnlijk allemaal te licht alhoewel ik had gedacht dat el kadi nog wel eens zou kunnen doorgroeien, maar ok, die tijd krijg je bij een ploeg die tegen degradatie moet knokken natuurlijk niet.
met al die proefspelers weer vraag ik me trouwens wel steeds meer af waar we nou eigenlijk het 2e elftal voor hebben??? 
ik zou zeggen: vergeet de competitie voor het 2e en zorg dat je dáár nou eens goed en gericht de spelers opleidt die je in het 1e nodig hebt: een rechtsback, een keeper, etc. 
probeer proefspelers in godsvredesnaam ook uit in het 2e en niet in het 1e want zo gooi je belangrijke oefenwedstrijden toch min of meer weg en gooi je ook je naam te grabbel!
Maandag 11 augustus 2008 om 10:04 uur

hebben we niks an

Hij kan beter zichzelf opheffen, wordt het misschien toch nog wat.
Onervaren coach...................................
Zondag 10 augustus 2008 om 23:57 uur

M.

Nu we Milic hebben is het wel een slimme stap, Fernandez el Kadi en Stoffels hebben we nooit wat aan gehad.

Zondag 10 augustus 2008 om 22:46 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23