Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wigt: uitstel versterking is zeker geen afstel


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 september 2015 20 reacties

Aan het eind van de transferperiode heeft ADO geen versterking meer gehaald.

 

Clubeigenaar Wang was bereid zijn portemonnee te trekken, maar ADO heeft ''in goed overleg'' niet gehandeld.

 

Jan Willem Wigt zegt op de clubsite dat ,,wij uiteraard nooit onze ogen sluiten voor buitenkansjes op de transfermarkt, maar die hebben zich in alle eerlijkheid verder niet voor gedaan.''

 

De directeur legt uit: ,,Onze technisch manager heeft samen met de technische staf een aantal mogelijkheden afgewogen maar bij ADO Den Haag zijn we van mening dat een speler een directe versterking moet zijn en dat een transfer pas na een weloverwogen beslissing mag plaatsvinden.''

 

,,Maar'', zo vervolgt Wigt, ,,uitstel betekent zeker geen afstel. Ondanks dat de transfermarkt nu gesloten is blijven wij observeren en afwegen om, indien dat noodzakelijk is, in de volgende transferwindow weloverwogen toe te kunnen slaan. En vooral dat laatste achten wij van groot belang. Bij ADO willen wij niet alleen verstandig beleid voeren. We doen het ook.''

Reacties

Sven

Het is gewoon een kwestie van geduld. Dit is geen slechte groep hoor. Dat blijkt uit de eerste wedstrijden. Er moet vertrouwen komen wat niet alleen op resultaten is gebaseerd. Men moet elkaar op het veld bijstaan met name als iemand een fout maakt en niet net als de meeste supporters onmiddellijk klaar
elkaar af te branden. Naarmate het aantal wedstrijden toeneemt zullen de resultaten door een betere onderlinge samenwerking beter worden. Maar ADO moet in principe nog steeds als een degradatiekandidaat spelen, compact achterin en met precisie omschakelen wanneer er ruimte is. Geen kampioenschap praatjes want dat is flauwe kul. ADO kan naar mijn idee met net zo`n instelling als IJsland spelen. Niet mooi maar mannelijk en effectief. In zo`n discipline pakken ze alle toppers in de eredivisie maar ook de mindere clubs uit en thuis. Dat laatste is nog het belangrijkste...
Zaterdag 5 september 2015 om 23:25 uur

janvele

@KaleHans
Sportief dat je de handschoen opneemt. Inderdaad afwachten en ik kan er wel omheen. Immers wat stelde Twente voor en wat een doelman?Bovendien. Het doelpunt van Hansen is toch geen maatstaf!
Zaterdag 5 september 2015 om 19:51 uur

RF

Had Ben Rienstra graag gezien bij DH.

Kasteneer is prima alternatief voor Havenaar.

Had wel verwacht dat Wang top jeugdspelers had gehaald bij Sparta en Excelsior vandaan..

Play offs met deze selectie is mogelijk.

Met n beetje geluk in de beker loting ook daarin wat mogelijk.

Selectie is iig beter en breder irt 14-15 seizoen.
Zaterdag 5 september 2015 om 16:51 uur

Rikkie

@ Grijns,

Ja ben ik met je eens, als het kan natuurlijk wel..
Zaterdag 5 september 2015 om 13:21 uur

KaleHans

Als je daar vanuit gaat jan dan kan je dus echt niemand meer vertrouwen.
Jij gaat er vanuit van wat er op het veld gebeurt, dan val ik toch weer terug op die eerste twee wedstrijden, hoe je het ook went of keert....... die werkelijkheid (van jou waar je zo mee schermt) was dat ze gewoon goed speelden met goede aanvallen van onze nieuwe voorhoede met mooie doelpunten!!! (zelfs jij kan daar niet omheen) Utrecht bestreed onze club op een andere manier en toen hadden ze het moeilijker en laten we het maar helemaal niet hebben over de laatste wedstrijd.
Laten we de komende wedstrijden maar is afwachten en zien of deze groep het gaat redden, zo niet dan heeft de leiding van de club een inschattingsfout gemaakt door het aanbod van Wang niet te accepteren maar dan is er naar mijn mening altijd nog tijd om iets in de winterstop te doen.
Zaterdag 5 september 2015 om 12:33 uur

janvele

KaleHans
Je schrijft : dan komt hij hierna nergens meer aan de bak en geloofd niemand hem meer... Je bent toch een man van (ver)stand? Politici, bestuurders, captains of industry, directeuren zijn verzekerd van/door een netwerk. Ga eens na hoeveel van deze falende, liegende en bedriegende en somtijds ook nog eens veroordeelden lieden toch weer op het pluche kwamen.
Zaterdag 5 september 2015 om 12:16 uur

janvele

@KaleHans
Een rotsvast vertrouwen in Wigt en eerder t.a.v. Wang. Echter a;;e argumenten zijn door te prikken en/of op drijfzand gebaseerd. Ik ga maar uit van de werkelijkheid op het veld. Net zo matig als het vorige seizoen en nu nog zonder goudhaan Kramer.
Zaterdag 5 september 2015 om 10:32 uur

Grijns

@ Rikkie

In tijden dat er veel buitenkansjes zijn wel. Markten veranderen en het lijkt me wijs daarop in te spelen.
Zaterdag 5 september 2015 om 00:41 uur

Rikkie

Maar in het voetbal gaat het niet alleen om de `buitenkansjes` als je hogerop wilt Mijnheer Wigt..
Vrijdag 4 september 2015 om 23:49 uur

KaleHans

De laatste zinnen van Wigt geven mij wel meer duidelijkheid, ze willen dus echt goed overwogen beslissingen nemen en niet zomaar omdat het wel een goeie speler voor de club lijkt.... als ze de trend door kunnen zetten van de eerste drie wedstrijden dan hoeft er niet veel bij te komen in de winterstop, maar mochten er meer van die wedstrijden tussen zitten als vorige week dan verwacht ik (op de woorden van Wigt afgaande) toch wel 1 of 2 echte versterkingen in de winterstop en zoals Wigt zelf zegt...... geen aankopen voor in de breedte.
Vrijdag 4 september 2015 om 23:35 uur

R.E.

Nogmaals: er waren natuurlijk wel degelijk "buitenkansjes" (bovendien niet al te dure) voor directe versterking, bijvoorbeeld Klich, Gorter en Conboy. Die hoefden natuurlijk niet alle drie aangetrokken te worden, maar een of twee was toch wel fijn geweest. Het ontbreekt de staf dus aan een goed netwerk en inzicht in de beschikbare spelers.
Vrijdag 4 september 2015 om 22:29 uur

chagoi2014

@grijns.. Laat hem toch lekker lullen. Niks is goed voor hem. Zijn club niet, de organisatie niet, de spelers niet en ook wij die er wel vertrouwen in hebben niet.
Oftewel hij kan beter supporter worden van oranje of 020. Dan weet je zeker dat het niet goed gaat en krijgt hij het druk met klagen hahaha
Vrijdag 4 september 2015 om 21:32 uur

Grijns

@ jan

Van wie had je nog af gewild?
Wie zou je ervoor in de plaats nemen en welke kosten brengt dit met zich mee? Wat is effectief het rendement ervan?
Ik weet de antwoorden daarop al dus bespaar je de moeite van het antwoorden. Ik hoop alleen dat je het grotere plaatje er misschien door ziet.
Veranderingen in een organisatie kosten gewoon tijd en in het geval van ADO ook geld. Het gaat erom dat je die twee dingen zo goed mogelijk voor je laat werken en daarvoor is soms geduld nodig.

Ik ben geen onderdeel van de organisatie van ADO. Zodoende heb ik geen wetenschap over het functioneren van Dhr. Metgod. Ik ga er van uit dat de Dhr Metgod zijn taken naar behoren zal moeten uitvoeren en dat dit in de gaten wordt gehouden door diegene die daar verantwoordelijk voor zijn.

Hoe en waarop beoordeel jij het functioneren van Dhr. Metgod?
Vrijdag 4 september 2015 om 20:57 uur

KaleHans

Wie weet staat er na dit seizoen ineens een andere trainer aan het roer? het is tenslotte een "tussenjaar" toch? En van een hoop spelers loopt aan het eind van dit seizoen het contract af...... en zijn die dan misschien wel weg... samen met Henk? Gelukkig ben ik in ieder geval niet de enigste die er nog op vertrouwd en ook vertrouwen in Wigt heeft dat hij de waarheid verteld. (anders zou ik nog bijna gaan geloven dat ik de enigste was)
Wat zou het Wigt trouwens opleveren als hij de waarheid niet verteld........??? dan komt hij hierna nergens meer aan de bak en geloofd niemand hem meer...
Vrijdag 4 september 2015 om 19:28 uur

janvele

@Grijns
Je schijnt niet te weten wat en wie de rotte appelen bij onze club zijn. Die staan namelijk nog steeds op het veld (of zijn zelfs binnen gehaald), Een vriendenclub van Fraser en een toevallige passant en verder niets. Wat droeg Metgod bij?!
Vrijdag 4 september 2015 om 18:17 uur

janvele

Wat een loze praatje van Wigt. Wat zit deze man Wang naar de mond te praten! Ik wordt er onderhand misselijk van.
Vrijdag 4 september 2015 om 18:13 uur

KaleHans

Helemaal met je eens Grijns. niets aan toe te voegen.
Vrijdag 4 september 2015 om 16:01 uur

Grijns

Heel goed!
Deze transferperiode heeft ADO met minimale middelen de maximale stap gemaakt voor dit moment.
Lijkt me heel verstandig om eerst te ervaren hoe deze spelers het doen, jezelf rust te geven en al spelend overzicht te krijgen waar exact versterking nodig is. Met de huidige selectie kun je je dat volgens mij wel permitteren omdat ik denk dat ADO niet in de degradatiezone zal belanden en ook niet in de top. Zie hier het tussenjaar/periode! Tussen flop en top.
Er zijn zeker posities die versterkt dienen te worden. Daar is ADO zich echt wel van bewust als ik ze zo lees. De afgelopen transferperiode zijn de aller grootste verzwakkingen met minimale middelen versterkt en de "rotte appels" eruit gehaald. Dat vind ik al heel erg knap en getuigt, voor mij, van visie. Als je elke transferperiode jezelf zo versterkt en "opschoont" als in de afgelopen periode ben je over 2 seizoenen in het bezit van een mooi gestroomlijnd elftal. Bedankt!
Vrijdag 4 september 2015 om 15:25 uur

dick

Twee verdedigers halen voor beide back posities , dan zijn we al een heel eind op de goede weg. wat er nu links en rechts achterin gebeurt is op het belachelijke af.
Vrijdag 4 september 2015 om 15:24 uur

Tja

We gaan t zien heer Wigt of u gelijk heeft na 17 wedstrijden, waar we dan staan.
Vrijdag 4 september 2015 om 15:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24