Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Haagse Kelt

michel schreef:

Chinezen weten dat ze een hoop kunnen leren van ons. Van voetbal en emotie qua sporten kennen ze niet. Daar zullen ze zich ook niet mee bemoeien, maar wat ze wel kunnen is een bedrijf financieel gezond maken. Daar gaan ze zich mee bemoeien. Logisch zal elke Nederlander ook doen, waar hij zijn geld in pompt.
Nederlandse sponsoren stappen niet in omdat:
- ze geen vertrouwen hebben in het beleid
- ze ADO een club vinden met een bedenkelijke reputatie
- ze denken die Chinezen betalen wel

Ik denk dat enkele (figuurlijke) Nederlandse zwaargewichten in de clubleiding onontbeerlijk zijn wil je echt een stap maken. Het was (achteraf) al een veeg teken dat Fontein zo snel opstapte. Hij was zo`n zwaargewicht. Jansma is dat in mijn ogen ook, alleen al vanwege zijn netwerk. Op het voetbaltechnische vlak denk je dan al gauw aan een Advocaat en Jol. De laatste schijnt al weer weg te zijn, de eerste stelde Petrovic aan en brak toen zn benen om hier weg te komen. Zie hier in een notendop de eeuwige ADO vloek van steeds opnieuw beginnen, slapende reus etc etc
Zondag 21 mei 2017 om 23:56 uur Quote

R.E.

Dewaa schreef:

Alles komt goed mannen, geloof mij nou maar. Mijn bronnen bevestigen dat er mooie tiden gaan aanbreken voor onze trots. Nu Dick bij Oranje zit gaan er enkele spelers van een Turkse club waar hij trainer is geweest ( mag niet zeggen welke club van mijn brom ) de overstap maken naar ADO. Alle contracten zijn al getekend.. Ik ben zo blij, zo blij
Los van het uiterst twijfelachtige realiteitsgehalte van dit bericht: wie heeft nog vertrouwen in Advocaat, sinds hij ADO en Oranje zonder aarzelen in de steek liet toen hij in Turkije weer eens wat geld kon ophalen (en nu, ongelofelijk maar waar, weer doodleuk terugkomt) maar vooral sinds hij de belangen van "zijn" ADO ondergeschikt maakte aan zijn streven om zijn onkundige vriendje Petrovic aan een baan te helpen en daarmee ADO aan de rand van de afgrond bracht?
Woensdag 17 mei 2017 om 11:22 uur Quote

rh_vakm

Bron: VI

Over enkele weken krijgt Hui Wang weer de macht bij Ado Den Haag. En met zijn comeback keert ook de onrust terug. De directie van de club wil via de bemiddeling van Wang een lening van vier miljoen euro afsluiten om de gaten in de begroting te dichten en nieuwe spelers aan te trekken.

Over twee weken is het zo ver. Dan krijgt grootaandeelhouder United Vansen zijn aandelen terug in eigen beheer. Het Chinese bedrijf dat 99 procent van de aandelen van ADO Den Haag in handen maar omdat het weigerde aan zijn financiële verplichtingen te doen, besloot de directie van de club zijn eigen grootaandeelhouder in december voor het gerecht te slepen.

Met succes. De kantonrechter veroordeelde United Vansen in januari tot het betalen van 2.477.000 euro en de Ondernemingskamer schorste Wang als voorzitter van de raad van commissarissen en ontnam hem zijn aandelen. De aandelen kwamen tijdelijk in beheer van A. van der Have en de rechter wees Ben Knüppe aan als waarnemend voorzitter van de raad van commissarissen bij ADO Den Haag. Een onderzoek naar de handelwijze van Wang werd afgelast nadat hij aan zijn verplichtingen had voldaan. Knüppe heeft geconcludeerd dat Wang beterschap heeft getoond.

Met de club gaat het intussen minder goed. Terwijl ADO Den Haag zich op het veld knap veilig speelde, is de club in financieel opzicht steeds verder in de afgrond gegleden. Enkele maanden geleden signaleerde de gemeente Den Haag reeds dat het tekort dit seizoen wel eens kon oplopen tot 3,5 miljoen euro, maar de kans is groot dat het bedrag een stuk hoger zal zijn. Dat tekort komt voornamelijk voort uit een enorm gebrek aan inkomsten.

Met name op het gebied van sponsorwerving heeft de club gefaald. Daar waar onder de vorige eigenaar Mark van der Kallen ieder seizoen nog zeven miljoen aan commerciële inkomsten binnenstroomde, blijft dit seizoen de teller waarschijnlijk op drie miljoen steken. Daar komt nog bovenop dat de club meer moest uitgeven dan de bedoeling was en er dreigt nog een forse post aan onkosten voor onderhoud aan het stadion.


Saillant detail: die extra uitgaven worden ook veroorzaakt door het juridische gevecht met de eigen grootaandeelhouder. Het proces tegen Wang en United Vansen waarbij ADO Den Haag zowel voor de proceskosten als de salariskosten van Knüppe en Van der Have moest opdraaien, heeft de club vele tonnen gekost.

Het tekort van dit seizoen moet onder andere worden opgevangen door de agiostorting van Wang (2,5 miljoen), maar voor volgend seizoen dreigt er een nieuw tekort van vijf miljoen euro als er geen actie wordt ondernomen. Dergelijke cijfers zouden normaal gesproken moeten zorgen voor een nieuw businessplan dat de nadruk legt op bezuinigen en snijden in de huishouding. In Den Haag heerst echter optimisme bij de leiding. De technische leiding gaat er zelfs vanuit dat de selectie spectaculair kan worden versterkt. Reden: er komt geld aan.

Maandelijkse termijnen
Het gaat daarbij om een lening van maar liefst vier miljoen euro. De voorwaarde is dat de helft van dat bedrag (twee miljoen euro) moet worden gespendeerd aan nieuwe spelers. Een geldschieter is bereid om via Wang vier miljoen euro te lenen aan ADO Den Haag. Deze achtergestelde lening wordt door United Vansen in twaalf maandelijkse termijnen naar de club overgemaakt.

Een lening is echter fundamenteel anders dan inkomsten uit sponsorwerving, zeker wanneer het een kortlopende verplichting betreft. In de huidige rvc voelt een aantal leden er daarom weinig voor om mee te gaan in het plan van Wang en directeur Mattijs Manders om de gaten in de begroting te dichten met nieuwe betalingsverplichtingen. Wanneer blijkt dat de club de verkeerde nieuwe spelers koopt en de inkomsten nog steeds achter blijven ligt er een nieuw FC Twente-scenario op de loer met een miljoenenschuld. Mag je zulke risico`s nemen die het voortbestaan van de club in gevaar kunnen brengen?

Chinese commissarissen
Het is echter de vraag of deze ontwikkeling kan worden tegengehouden omdat Wang een bondgenoot heeft gevonden in Knüppe. Wanneer Wang zijn aandelen en macht terug heeft, wil hij zo snel mogelijk een nieuwe RVC samen stellen. Daarover bestaat inmiddels al een getekende overeenkomst tussen Knüppe en Hui Wang. In die overeenkomst is vastgelegd dat de dwarsliggende commissarissen Wim Deetman en Martin Jol het veld moeten ruimen.

Het plan is om zo snel mogelijk een nieuwe rvc te installeren met ten minste twee Chinese commissarissen en een voorzitter die Wang goedgezind zijn. Daarnaast zullen er nog twee Chinezen worden toegevoegd aan het managementteam van ADO Den Haag. In de praktijk houdt dat in dat Wang zowel de bedrijfsvoering als de controle op die bedrijfsvoering in handen heeft.

Bovendien heeft Wang inmiddels ook de directie mee. Manders (foto onder), die eerder in december en januari nog samenspande met de gemeente Den Haag en de amateurtak HFC om de club uit Chinese handen te krijgen, staat nu ineens weer aan de kant van het United Vansen van Wang. De algemeen directeur zou er geen moeite mee hebben om namens de club zijn handtekening te zetten onder de nieuwe lening.


Basic-Fit
Het heeft de zaken niet verbeterd. Op dit moment staat bijvoorbeeld de relatie met trouwe hoofdsponsor Basic-Fit onder druk. ADO Den Haag heeft al sinds de zomer van 2011 Basic-Fit op het shirt en sloot op 15 april een nieuwe overeenkomst af. Na die datum heeft TNT Post zich echter gemeld als nieuwe gegadigde en probeert ADO Den Haag Basic-Fit van de voorkant naar de achterkant van het shirt te verplaatsen. Het geval staat niet op zichzelf.

Het maakt de rol van Manders uiterst pikant. In iedere organisatie moet een directeur verantwoording afleggen wanneer hij zijn begroting niet haalt. Een directeur onder wiens leiding een miljoenentekort ontstaat levert een wanprestatie. Het functioneren van Manders is dan ook geruime tijd een punt van discussie, ook omdat zijn geld verslindende arbeidscontract van 20.000 euro per maand (exclusief bonussen en handgeld) niet past bij een club waar iedere euro moet worden omgedraaid.

Uit niets is gebleken hij in staat is geweest om die vorstelijke beloning waar te maken. Om de commerciële malaise te doorbreken heeft Manders eerst zonder resultaat onderhandeld met Lagardere Sports om de sponsoring en marketing van ADO Den Haag over te nemen, om uiteindelijk een nieuwe commercieel manager aan te stellen voor slechts twee dagen in de week.

In december vertelde Paul Olden, advocaat van ADO Den Haag, nog tegen de rechters van de Ondernemingskamer dat de naamgever van het stadion Kyocera door alle rumoer rond de club per 1 februari zou stoppen als sponsor. Het leidde nog dezelfde middag tot een verbaasde reactie van Etienne Hendriks, managing director van Kyocera. `Toen ik las dat wij zouden stoppen, heb ik onmiddellijk gebeld met de directeur Manders. Wij stoppen helemaal niet als sponsor. Wij zijn al zeven jaar sponsor bij ADO Den Haag en hebben op 1 september een nieuw contract van een jaar getekend. Wij hebben geen enkele intentie om dat contract voortijdig te beëindigen.`

Handtekening
Ondanks de pijnlijke incidenten en de verliesgevende huishouding, lijkt de verantwoordelijke directeur buiten schot te blijven door nu weer de kant te kiezen voor de partij die over enkele weken de macht terug heeft. Wang is namelijk de man die het arbeidscontract met Manders heeft afgesloten en de grootaandeelhouder heeft zijn handtekening nu even hard nodig om de lening te kunnen afsluiten.

Een ding is wel duidelijk: Hui Wang is terug en heeft de club weer in zijn greep.

Dat gebeurde in dezelfde maand dat naar buiten kwam dat ADO Den Haag de commerciële regie in het eigen stadion kwijt was. De club had namelijk een betalingsconflict met een huurder die drie skyboxen had uitgebroken om zo een grote ruimte in het Kyocera-stadion te creëren waar het bedrijf zelf business-seats en VIP-plaatsen verhandelde en de ruimte verhuurde voor vergaderingen etc. De constructie met de onderverhuurder werd bekend vanwege achterstallige rekeningen die een gat in de begyroting van vijf ton veroorzaakten. Daar is inmiddels een regeling voor getroffen.

De constructie met de onderverhuurder werd bekend vanwege achterstallige rekeningen die een gat in de begroting van vijf ton veroorzaakten. Daar is inmiddels een regeling voor getroffen.

De vraag blijft wat de KNVB zal gaan doen als de club vier miljoen euro besluit te lenen. ADO Den Haag zit sinds februari weliswaar weer in de veilige categorie 2, maar dat neemt niet weg dat de licentiecommissie nog steeds de nieuwe begroting zal moeten goedkeuren. Als de directie besluit de voorgenomen lening van vier miljoen euro die via Wang bij ADO Den Haag zal binnenkomen door te zetten, dan zal de licentiecommissie de nieuwe geldstroom op waarde moeten schatten.


Wat zijn de voorwaarden van de lening? Bestaan er wellicht clausules wat betreft gedeelde inkomsten bij de verkoop van nieuwe spelers? De hoofdreden om te investeren in ADO Den Haag is voor United Vansen tenslotte altijd de handel in spelers geweest. Het is FC Twente uiteindelijk duur komen te staan toen de club vanwege acute geldnood een woekerlening aanging met de investeringsmaatschappij Doyen Sports en de wurgende voorwaarden op straat kwamen te liggen. Of is er simpelweg sprake van een lening die met rente moet worden terugbetaald?
Zaterdag 13 mei 2017 om 08:32 uur Quote

pajam

Hui Wang weer helemaal terug bij ADO
EXCLUSIVE 13 mei 2017, 08:00 uur

Hui Wang weer helemaal terug bij ADO
Over enkele weken krijgt Hui Wang weer de macht bij ADO Den Haag. En met zijn comeback keert ook de onrust terug. De directie van de club wil via de bemiddeling van Wang een lening van vier miljoen euro afsluiten om de gaten in de begroting te dichten en nieuwe spelers aan te trekken.

Over twee weken is het zo ver. Dan krijgt grootaandeelhouder United Vansen zijn aandelen terug in eigen beheer. Het Chinese bedrijf dat 99 procent van de aandelen van ADO Den Haag in handen maar omdat het weigerde aan zijn financiële verplichtingen te doen, besloot de directie van de club zijn eigen grootaandeelhouder in december voor het gerecht te slepen.

Met succes. De kantonrechter veroordeelde United Vansen in januari tot het betalen van 2.477.000 euro en de Ondernemingskamer schorste Wang als voorzitter van de raad van commissarissen en ontnam hem zijn aandelen. De aandelen kwamen tijdelijk in beheer van A. van der Have en de rechter wees Ben Knüppe aan als waarnemend voorzitter van de raad van commissarissen bij ADO Den Haag. Een onderzoek naar de handelwijze van Wang werd afgelast nadat hij aan zijn verplichtingen had voldaan. Knüppe heeft geconcludeerd dat Wang beterschap heeft getoond.

Met de club gaat het intussen minder goed. Terwijl ADO Den Haag zich op het veld knap veilig speelde, is de club in financieel opzicht steeds verder in de afgrond gegleden. Enkele maanden geleden signaleerde de gemeente Den Haag reeds dat het tekort dit seizoen wel eens kon oplopen tot 3,5 miljoen euro, maar de kans is groot dat het bedrag een stuk hoger zal zijn. Dat tekort komt voornamelijk voort uit een enorm gebrek aan inkomsten.

Met name op het gebied van sponsorwerving heeft de club gefaald. Daar waar onder de vorige eigenaar Mark van der Kallen ieder seizoen nog zeven miljoen aan commerciële inkomsten binnenstroomde, blijft dit seizoen de teller waarschijnlijk op drie miljoen steken. Daar komt nog bovenop dat de club meer moest uitgeven dan de bedoeling was en er dreigt nog een forse post aan onkosten voor onderhoud aan het stadion.


Saillant detail: die extra uitgaven worden ook veroorzaakt door het juridische gevecht met de eigen grootaandeelhouder. Het proces tegen Wang en United Vansen waarbij ADO Den Haag zowel voor de proceskosten als de salariskosten van Knüppe en Van der Have moest opdraaien, heeft de club vele tonnen gekost.

Het tekort van dit seizoen moet onder andere worden opgevangen door de agiostorting van Wang (2,5 miljoen), maar voor volgend seizoen dreigt er een nieuw tekort van vijf miljoen euro als er geen actie wordt ondernomen. Dergelijke cijfers zouden normaal gesproken moeten zorgen voor een nieuw businessplan dat de nadruk legt op bezuinigen en snijden in de huishouding. In Den Haag heerst echter optimisme bij de leiding. De technische leiding gaat er zelfs vanuit dat de selectie spectaculair kan worden versterkt. Reden: er komt geld aan.

Maandelijkse termijnen
Het gaat daarbij om een lening van maar liefst vier miljoen euro. De voorwaarde is dat de helft van dat bedrag (twee miljoen euro) moet worden gespendeerd aan nieuwe spelers. Een geldschieter is bereid om via Wang vier miljoen euro te lenen aan ADO Den Haag. Deze achtergestelde lening wordt door United Vansen in twaalf maandelijkse termijnen naar de club overgemaakt.

Een lening is echter fundamenteel anders dan inkomsten uit sponsorwerving, zeker wanneer het een kortlopende verplichting betreft. In de huidige rvc voelt een aantal leden er daarom weinig voor om mee te gaan in het plan van Wang en directeur Mattijs Manders om de gaten in de begroting te dichten met nieuwe betalingsverplichtingen. Wanneer blijkt dat de club de verkeerde nieuwe spelers koopt en de inkomsten nog steeds achter blijven ligt er een nieuw FC Twente-scenario op de loer met een miljoenenschuld. Mag je zulke risico`s nemen die het voortbestaan van de club in gevaar kunnen brengen?

Chinese commissarissen
Het is echter de vraag of deze ontwikkeling kan worden tegengehouden omdat Wang een bondgenoot heeft gevonden in Knüppe. Wanneer Wang zijn aandelen en macht terug heeft, wil hij zo snel mogelijk een nieuwe RVC samen stellen. Daarover bestaat inmiddels al een getekende overeenkomst tussen Knüppe en Hui Wang. In die overeenkomst is vastgelegd dat de dwarsliggende commissarissen Wim Deetman en Martin Jol het veld moeten ruimen.

Het plan is om zo snel mogelijk een nieuwe rvc te installeren met ten minste twee Chinese commissarissen en een voorzitter die Wang goedgezind zijn. Daarnaast zullen er nog twee Chinezen worden toegevoegd aan het managementteam van ADO Den Haag. In de praktijk houdt dat in dat Wang zowel de bedrijfsvoering als de controle op die bedrijfsvoering in handen heeft.

Bovendien heeft Wang inmiddels ook de directie mee. Manders (foto onder), die eerder in december en januari nog samenspande met de gemeente Den Haag en de amateurtak HFC om de club uit Chinese handen te krijgen, staat nu ineens weer aan de kant van het United Vansen van Wang. De algemeen directeur zou er geen moeite mee hebben om namens de club zijn handtekening te zetten onder de nieuwe lening.


Basic-Fit
Het heeft de zaken niet verbeterd. Op dit moment staat bijvoorbeeld de relatie met trouwe hoofdsponsor Basic-Fit onder druk. ADO Den Haag heeft al sinds de zomer van 2011 Basic-Fit op het shirt en sloot op 15 april een nieuwe overeenkomst af. Na die datum heeft TNT Post zich echter gemeld als nieuwe gegadigde en probeert ADO Den Haag Basic-Fit van de voorkant naar de achterkant van het shirt te verplaatsen. Het geval staat niet op zichzelf.

Het maakt de rol van Manders uiterst pikant. In iedere organisatie moet een directeur verantwoording afleggen wanneer hij zijn begroting niet haalt. Een directeur onder wiens leiding een miljoenentekort ontstaat levert een wanprestatie. Het functioneren van Manders is dan ook geruime tijd een punt van discussie, ook omdat zijn geld verslindende arbeidscontract van 20.000 euro per maand (exclusief bonussen en handgeld) niet past bij een club waar iedere euro moet worden omgedraaid.

Uit niets is gebleken hij in staat is geweest om die vorstelijke beloning waar te maken. Om de commerciële malaise te doorbreken heeft Manders eerst zonder resultaat onderhandeld met Lagardere Sports om de sponsoring en marketing van ADO Den Haag over te nemen, om uiteindelijk een nieuwe commercieel manager aan te stellen voor slechts twee dagen in de week.

In december vertelde Paul Olden, advocaat van ADO Den Haag, nog tegen de rechters van de Ondernemingskamer dat de naamgever van het stadion Kyocera door alle rumoer rond de club per 1 februari zou stoppen als sponsor. Het leidde nog dezelfde middag tot een verbaasde reactie van Etienne Hendriks, managing director van Kyocera. `Toen ik las dat wij zouden stoppen, heb ik onmiddellijk gebeld met de directeur Manders. Wij stoppen helemaal niet als sponsor. Wij zijn al zeven jaar sponsor bij ADO Den Haag en hebben op 1 september een nieuw contract van een jaar getekend. Wij hebben geen enkele intentie om dat contract voortijdig te beëindigen.`

Handtekening
Ondanks de pijnlijke incidenten en de verliesgevende huishouding, lijkt de verantwoordelijke directeur buiten schot te blijven door nu weer de kant te kiezen voor de partij die over enkele weken de macht terug heeft. Wang is namelijk de man die het arbeidscontract met Manders heeft afgesloten en de grootaandeelhouder heeft zijn handtekening nu even hard nodig om de lening te kunnen afsluiten.

Een ding is wel duidelijk: Hui Wang is terug en heeft de club weer in zijn greep.

Dat gebeurde in dezelfde maand dat naar buiten kwam dat ADO Den Haag de commerciële regie in het eigen stadion kwijt was. De club had namelijk een betalingsconflict met een huurder die drie skyboxen had uitgebroken om zo een grote ruimte in het Kyocera-stadion te creëren waar het bedrijf zelf business-seats en VIP-plaatsen verhandelde en de ruimte verhuurde voor vergaderingen etc. De constructie met de onderverhuurder werd bekend vanwege achterstallige rekeningen die een gat in de begroting van vijf ton veroorzaakten. Daar is inmiddels een regeling voor getroffen.

De constructie met de onderverhuurder werd bekend vanwege achterstallige rekeningen die een gat in de begroting van vijf ton veroorzaakten. Daar is inmiddels een regeling voor getroffen.

De vraag blijft wat de KNVB zal gaan doen als de club vier miljoen euro besluit te lenen. ADO Den Haag zit sinds februari weliswaar weer in de veilige categorie 2, maar dat neemt niet weg dat de licentiecommissie nog steeds de nieuwe begroting zal moeten goedkeuren. Als de directie besluit de voorgenomen lening van vier miljoen euro die via Wang bij ADO Den Haag zal binnenkomen door te zetten, dan zal de licentiecommissie de nieuwe geldstroom op waarde moeten schatten.


Wat zijn de voorwaarden van de lening? Bestaan er wellicht clausules wat betreft gedeelde inkomsten bij de verkoop van nieuwe spelers? De hoofdreden om te investeren in ADO Den Haag is voor United Vansen tenslotte altijd de handel in spelers geweest. Het is FC Twente uiteindelijk duur komen te staan toen de club vanwege acute geldnood een woekerlening aanging met de investeringsmaatschappij Doyen Sports en de wurgende voorwaarden op straat kwamen te liggen. Of is er simpelweg sprake van een lening die met rente moet worden terugbetaald?

Bron: VI.nl
Zaterdag 13 mei 2017 om 08:30 uur Quote

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Advocaat bondscoach zonder vertrekclausule
Dick Advocaat is de nieuwe bondscoach van Oranje.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 9 mei 2017 om 11:21 uur Quote

Een oudere supporter

den haag schreef:

Het is inderdaad wel bekend dat Kyocera stopt na dit seizoen.
Hierdoor verdwijnen ook de letters automatisch van het stadion af. Ben benieuwd of ze een verassende sponsor kunnen presenteren.
Heb begrepen dat Kyocera zich zwaar genomen voelden toen advocaat ADO in ondernemingskamer zaak ADO vs UVS zei dat hoofdsponsor Kyocea zou stoppen door Wang.

In het kader van hoe jaag je je grote sponsors weg....
Zondag 7 mei 2017 om 00:17 uur Quote

wijstaanboven


Advocaat niet per direct bij Oranje: `Laat Fenerbahçe niet in de steek `

Nee daar niet natuurlijk ...€€€

Walgelijke vent zonder clubgevoel, stadionverbod!
Donderdag 27 april 2017 om 15:03 uur Quote

Petah

Waht schreef:

Hoewel Groenendijk gelijk heeft te willen weten wat er mogelijk is bij ADO bevestigd hij mijn gevoel over hem. Zaniken en zeiken. Deed hij bij zijn vorige clubs ook wekelijks.
Eerst roept hij 2 weken geleden nog 4 westrijden te willen winnen. Nu hij veilig is roept hij hele andere dingen wat alleen maar over onze alphons gaat.
De focus naar de laatste wedstrijden heeft hij nu al Vernachelt.
NU ook nog schermen met andere interesse. Engnek.
Als jij andere aanbiedingen heb os het toch niet in jou voordeel om het seizoen langer te laten duren

Ze kiezen allemaal voor t geld en dat is niet erg maar het zou mensen sieren als ze tenminste eerlijk zijn

Nou is advocaat de andere kant van die munt die laat alles en iedereen in de steek voor dat geld of hij nou afspraken heeft gemaakt of niet
Woensdag 26 april 2017 om 16:58 uur Quote

Leidse ADO-fan

grijze gek schreef:

DAGOBERT DICKIE ADVOCAAT KRIJGT BEZOEK VAN VAN BREUKELEN
Zou z`n geld nu al op zijn van die KRENT??


Henk ten Cate heeft goede papieren om de WK-kwalificatiereeks voor Rusland 2018 af te maken. KNVB-technisch directeur Hans van Breukelen voerde zaterdag in Abu Dhabi een gesprek met de beoogde opvolger van de ontslagen Danny Blind. "Dat klopt”, bevestigt Ten Cate desgevraagd. Bronnen in Zeist melden dat Van Breukelen vandaag bij Dick Advocaat in Istanbul langs gaat om eveneens over het bondscoachschap te praten. Hieruit valt af te leiden dat de td van de KNVB op twee paarden wedt.
Loos alarm, van Breukelen is alleen naar Istanbul gegaan om advies aan Advocaat te vragen. Advocaat zelf is niet geïnteresseerd om bondscoach te worden.

Advocaat heeft van Breukelen geadviseerd op de direct beschikbare Petrovic aan te stellen. Volgens ingewijden zou Adrie Bogers de beoogde assistent-bondscoach moeten gaan worden.
Maandag 24 april 2017 om 09:44 uur Quote

grijze gek

DAGOBERT DICKIE ADVOCAAT KRIJGT BEZOEK VAN VAN BREUKELEN
Zou z`n geld nu al op zijn van die KRENT??


Henk ten Cate heeft goede papieren om de WK-kwalificatiereeks voor Rusland 2018 af te maken. KNVB-technisch directeur Hans van Breukelen voerde zaterdag in Abu Dhabi een gesprek met de beoogde opvolger van de ontslagen Danny Blind. "Dat klopt”, bevestigt Ten Cate desgevraagd. Bronnen in Zeist melden dat Van Breukelen vandaag bij Dick Advocaat in Istanbul langs gaat om eveneens over het bondscoachschap te praten. Hieruit valt af te leiden dat de td van de KNVB op twee paarden wedt.
Maandag 24 april 2017 om 09:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, Max, den haag, rijswijk hoekpolder en 38 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Zo maar een wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
2-0
11 juli 2009 om 14:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord CL 34 - 82
2 Ajax vCL 34 - 81
3 PSV vEL 34 - 76
4 Utrecht vEL 34 - 62
5 Vitesse EL 34 - 51
6 AZ 34 - 49
7 FC Twente 34 - 45
8 FC Groningen 34 - 43
9 Heerenveen 34 - 43
10 Heracles 34 - 43
11 ADO Den Haag 34 - 38
12 Excelsior 34 - 37
13 Willem II 34 - 36
14 PEC Zwolle 34 - 35
15 Sparta R'dam 34 - 34
16 NEC ** (NC) 34 - 34
17 Roda JC NC 34 - 33
18 Go Ahead ** 34 - 23