Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

H@@GenEES

Petah schreef:

Marco van basten faalde als trainer ook
Petrovich is gewoon niet zo een beste trainer gebleken en wij zijn daar echt niet ze enige voorbeeld van
Waarschijnlijk wel een goeie veldtrainer maar tactisch snapt die er niets van, dat zag je wel de eerste keer dat hij zonder een soufflerende Advocaat uit bij Feyenoord ineens 4-4-2 ging spelen en daarna hebben we de weg naar de bodem ingezet.

Petro goed voor veldwerk, maar niet als hoofdtrainer, daar heeft hij de chops niet voor
Vandaag, om 12:21 uur Quote

grijze gek

Ben blij dat dickie dagobert advocaat verloren heeft vandaag :cheer: :cheer:
Nep hagenees :whip:
Donderdag 16 februari 2017 om 19:21 uur Quote

Advertentie

Dennis72

Dat was het enige wat valetijn driessen gister goed zei
Dat we de haagsche toppers Jol Advocaat v Zweden Jansen moeten vergeten
Dinsdag 14 februari 2017 om 19:49 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Advocaat kan verlengen in Turkije
Dick Advocaat kan nog een jaar extra in Turkije blijven.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 14 februari 2017 om 18:52 uur Quote

Een oudere supporter

gillah schreef:

:thumb:

Volgens mij heeft iedereen onderschat wat Fraser voor prestatie heeft neergezet, vooral op het mentale vlak. Natuurlijk had hij Hansen ipv Setkus, Derijck ipv Trybull en waren zuiverloon en Wormgoor beter dan meissner. Maar het verval is wel erg groot.
En Fraser had ook de steun van de leiding en had Metgod.

Petrovic was van het begin af aan niet gewild, omdat Advocaat hem gehaald had terwijl de leiding al ver met Steijn was.
Dinsdag 14 februari 2017 om 11:08 uur Quote

Leidse ADO-fan

Laten we hopen dat gisteren de bodem van de gifbeker is bereikt en dat Fons vanaf morgen echt aan de slag kan. Hij hoeft na zaterdag geen rekening meer te houden met reputaties (Havenaar, Duplan,Schaken) publiekslieveling (Beugelsdijk) egotjes (Becker) of aankopen maar kan zijn eigen plan trekken. Jol zal Fons vast goed kunnen adviseren welke spelers met welk systeem nodig zijn om te kunnen handhaven. Hopelijk is Jol een betere adviseur voor Fons, dan Advocaat voor Petro was.....
Zondag 12 februari 2017 om 14:54 uur Quote

Petah

Een oudere supporter schreef:

Inderdaad. Derijck hadden ze nooit moeten laten gaan. Die paar centen dat ie te duur zou zijn was ie meer dan waard.
Niet als centrale verdediger was hier destijds topscoorder achteraf praten is makkelijk

Je moet van iedereen af van echt alkes nogmaals laat zheng het maar doem Manders jol advocaat de scouting allemaal optievuh
Zondag 12 februari 2017 om 10:19 uur Quote

Kees

Dieper dan vanavond kan de club niet zakken. Vervelend is wel dat de ommekeer lastig is met een bijzonder zwaar programma de komende weken. Feijenoord, Twente en Utrecht.

Voor mij blijft het alsmaar niet aanstellen van een technisch directeur toch één van de hoofdoorzaken van de teloorgang.

De kliek Metgod, Fraser en Van der Zwan moest eruit. Dat zag je aankomen. Gevolg was wel dat de invulling van de selectie niet op een professionele wijze heeft plaatsgevonden. Denk onder meer aan het binnenhalen van Trybull en Meissner door een toeval via een zaakwaarnemer die nog een enkele speler transfervrij in zijn stal had.

Er heeft een enorme kapitaalinjectie plaatsgevonden door het binnenhalen van Havenaar, Schaken en Duplan. Helaas werd er echter niet naar de lange termijn gekeken zoals restopbrengst, financiering en ga zo maar door.

De club is doodziek en ben bang dat de genezing nog lang op zich laat wachten.

Advocaat moest zo nodig vriendje Petrovic halen en Jol liever vriendje. Overal binnen de club eigen belangetjes. Ga de lijntjes en benoemingen maar eens na.
Ben er wel een beetje heel erg klaar mee. Mijn SCC houd ik ook in de Juup aan maar wel met een bittere smaak.
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:54 uur Quote

Bert

Fijn artikel van deze oetlul :( :( :(

Wie zal ADO Den Haag en Roda JC missen?
door Henk Hoijtink

Dat hele gedoe rond ADO Den Haag en de Chinese eigenaar, zetbaas of wat dan ook Hui Wang, de klaagzangen dat zo`n verondersteld mooie club teloor zou gaan - het laat me Siberisch. We hebben er bewust weinig over bericht.


Eén: het is een ondoorzichtige constructie van het soort dat niet of nauwelijks te ontrafelen is, en twee: het zou voor een krant als deze alleen maar interessant kunnen zijn, als het in een bredere context is te plaatsen. Het is potsierlijk om deze dorpstwist te bezien in de mondiale trend van investeerders in het voetbal. In Engeland, Frankrijk en Spanje wordt, wat je er ook van vindt, met vreemd geld topvoetbal gespeeld. ADO Den Haag en ook Roda JC, dat zijn ziel aan een Rus uit Dubai verkocht, zijn happende visjes op het droge.

Wang betaalde ADO Den Haag na alle gesoebat tweeënhalf miljoen euro - tweeënhalf miljoen, in het serieus te nemen segment van het voetbal koop je er een linksback met een vlekje voor. Roda JC kocht negen spelers op de koopjesmarkt, van wie er één goed genoeg werd geacht om in de eerste wedstrijd na de transferperiode te spelen. Hij speelde eerder voor Cambuur en Den Bosch - zo goed zijn de anderen.

Moesten deze clubs hiertoe overgaan? Als ze met de eigen identiteit waren blijven strijden voor wat ze waard waren, had dat de eerste divisie kunnen blijken, ja - nou, en? Een faillissement was misschien op termijn onontkoombaar geweest? Tja, in 2010 al zei de toenmalige KNVB-directeur Henk Kesler, met alle recht en reden natuurlijk, dat 32 profclubs voor Nederland een gezond aantal zou zijn. Nu zijn er 38! Ergens zal de natuurlijke selectie toch eens moeten beginnen.

Haags treurfeuilleton


En kom niet aan met het valse sentiment dat bepaalde clubs niet weg te denken zijn. Het ging in de eredivisie jarenlang prima zonder traditieclub Sparta, en wie buiten Breda mist er nu volksclub NAC? Den Haag zou als derde stad van Nederland profvoetbal moeten hebben, heet het. Waarom, als daar kennelijk zo weinig lokale daadkracht voor is dat ze zich aan een Chinees moeten overgeven?

Deze week raakte me toch iets in dat Haagse treurfeuilleton. Verontwaardiging voelde ik over het ontslag van trainer Zeljko Petrovic, enige kwaadheid zelfs. Natuurlijk, het is van alle tijden en plaatsen dat trainers worden ontslagen, maar zó plat, zo hol, zo laag-bij-de-gronds: een trainer eruit gooien die met een stelletje B- en C-voetballers (en dan nog het circus eromheen) nooit een kik gaf en de club, of wat daarvoor doorging, met ziel en zaligheid en waardig diende - hij wel.

Ik keek een NOS-interviewtje terug van Joep Schreuder met de Haagse spelersmakelaar Rob Jansen. Schreuder houdt hem voor wat al zo vaak werd gezegd: dat hij en Kees Jansma, Martin Jol en Dick Advocaat, die andere gevulde Hagenezen, zich toch over de club hadden kunnen ontfermen. Dat werd geblokkeerd door stromingen, zegt Jansen, `stromingen die al bezig waren`. Dat is een boekje waard, zegt hij.

Doe maar niet. We weten het wel. Aan hen lag het niet, ze hebben er alles aan gedaan, en nu kunnen ze er niets aan doen. Ze zullen het aan de zijlijn ook erg vinden voor Petrovic. Hoewel, Jol dan weer niet. Die is gebrouilleerd, weet De Telegraaf, met zijn oud-assistent Petrovic - en laat Jol nou bij ADO Den Haag in de raad van commissarissen zitten.

Ik begrijp best dat die Hagenezen de club niet overnamen. Geld dat je in zo`n club steekt ben je kwijt. Maar stop met dat gehuilebalk. Als de eredivisie straks eindelijk met twee clubs wordt ingekrompen, weet ik er wel twee. Eens kijken wie ADO Den Haag en Roda JC zal missen.
Zaterdag 11 februari 2017 om 10:59 uur Quote

Jerry070

grijze gek schreef:

Seksfilmpje van Patricia Paay is toch nog uitgelekt:
Ik vertel zo verder, effe pissen :upyours:
Hahaha ja ! En ze gaat aangiften doen ! Ja en dit verzin ik echt niet !! Ze heeft de advocaat peter plasman !! In de arm genomen 😂😂😂😂😂😂
Donderdag 9 februari 2017 om 20:11 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Franky, Alfista60, dondinges, edgar, iDaan, Bolluhboeah, SSimons, Mbos, Aad, barney070, Tante Wil, DamemethagtvDH, A.D.O, Edwin, Ronaldo, ADODENHAAG, FC Den Haag! en 68 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Ernestas Setkus Tom Beugelsdijk Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Feyenoord
0-1
19 februari 2017

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Twente
24 februari 2017 om 20:00 uur
Kyocera Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord 23 - 60
2 Ajax 23 - 55
3 PSV 23 - 52
4 FC Utrecht 23 - 37
5 AZ 23 - 36
6 FC Twente 23 - 34
7 Heerenveen 23 - 33
8 Vitesse 23 - 33
9 Heracles 23 - 28
10 FC Groningen 23 - 27
11 Willem II 23 - 26
12 NEC 23 - 25
13 PEC Zwolle 23 - 23
14 Roda JC 23 - 20
15 Sparta R'dam 23 - 19
16 Go Ahead 23 - 19
17 Excelsior 23 - 19
18 ADO Den Haag 23 - 17