Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

gillah

Petah schreef:

Dan had ie wel gezegd iets meer als een miljoen nogmaals de man heeft geen reden om te liegen over ze enkele tonnen maar Manders wel
Waarom heeft die man geen reden om te liegen? Als zijn personeel om meer salaris vraagt en hij zegt dat het niet kan maar hij ADO wel de beste sponsordeal uit de geschiedenis bezorgd heeft hij toch alle reden om het te downplayen?

Maar goed, we kunnen het er hier wel lang over hebben maar ze staan de komende drie jaar gewoon op het shirt. Hopelijk worden er in die tijd meerdere kleine sponsors gebonden. Dat maakt je basis ook een stuk stabieler.
Zaterdag 20 mei 2017 om 12:19 uur Quote

Sprinkhaan070

Dannyy schreef:

Toptalent Jerdy Schouten helaas weg.
Als hij top was dan had hij al in de basis gestaan.
Donderdag 18 mei 2017 om 16:04 uur Quote

VAKKIE-l

pajam schreef:

Ik kan je garanderen dat Basic Fit meer dan 2,5 betaalde alleen voor het shirtje.

Kyocera geen idee.
Basis Fit betaald nu 500.000
Donderdag 18 mei 2017 om 14:40 uur Quote

Advertentie

BLEISWIJK-1

Goede actie van de club om te reageren op het artikel. Laten we hier dan inhoudelijk ook niet te veel op ingaan. Feit is dat we binnenkort het werkelijke verhaal gaan horen.

Ik zou Wang best nog wel het vertrouwen willen geven. Maar niks meer op basis van toezeggingen. Gewoon alles zwart op wit. Ik weet ook zeker dat ze dit eisen. Anders gaan er mogelijk heel wat imago`s sneuvelen. Dit wil en kan ik niet geloven.
Zaterdag 13 mei 2017 om 14:28 uur Quote

Petah

Aad schreef:

Mijn ex-baas kwam al 20 jaar in China en was er in totaal zo`n 15 weken per jaar. En nog was haar kennis van het Chinees (Mandarijns) beperkt. De Chinese taal is zeer moeilijk omdat er veel klanken in zitten die in de westerse talen niet voorkomen.
Zoiets als een Duitser die moeite heeft met het woord "Scheveningen".

Om dan, wanneer je het alleen voor een tijdelijk baantje bij ADO (en dan alleen nog volgens Petah) nodig zou moeten hebben, een intensieve cursus ("Mandarijns spreken binnen 10 maanden") te volgen is complete nonsens.
Ik heb nooit gezegd daar t 10 maanden duurt maar er zit in Amsterdam een school wie beweerd je de basis binnen een jaar te leren
Zondag 7 mei 2017 om 12:29 uur Quote

BLEISWIJK-1

troje schreef:

Mee eens. Ik kan er met mijn pet niet bij waarom Europees voetbal halen niet goed is. Ik wil maar een ding en dat is dat mijn club wint. Elke wedstrijd met volle inzet. Moeten de spelers dan gas terugnemen omdat de penningmeester het risico te groot vindt? Omdat de club te succesvol wordt? Zullen we dan ook maar niet meedoen om de eerste plaatsen omdat het aanpassen van het stadion aan de Champions League te duur is? Of laten we maar het eredivisie kampioensschap schieten want dan is het risico te groot dat spelers worden weggekocht? Gewoon winnen! Alles wat je kan! Zo lang er een theoretische kans is dat we Europa ingaan, vol ervoor gaan!
De selectie is verplicht om maximale inzet te tonen, richting Europees voetbal. Maar als je gewoon alles zakelijk en fysiek bekijkt moet je het eigenlijk niet willen.

Het jaar na vd. Brom heeft ons toch geleerd wat een onrust en slecht voetbal, twee ronden Europees voetbal heeft opgeleverd. En dit is geen toeval. Dat zie je bij meer clubs die ergens in juni moeten beginnen met trainen.

We hebben gewoon de basis hier niet voor. Lees.......geen geld en de selectie is niet breed genoeg.
Donderdag 4 mei 2017 om 17:29 uur Quote

Aad

Petah schreef:

Die moeten helemaal niks het idee dat hun iets moeten dat zorgt er juist voor dat het niet werkt

Ze moeten willen en zolang Manders er zit en de supporters nog zo heilig geloven dat alles aan uvs legt gaat dat nooit wat worden
Zoals bij iedere onderneming zal de eigenaar, in dit geval UVS, de hoofddoelstelling moeten formuleren. In het verleden heeft Wang dat namens UVS al eens gedaan: ADO moest voetballend een grote club worden. In Nederland en zelfs in Europa. En ADO moest wat gaan betekenen in China op het gebied van opleiding van jonge spelers en clubkader.

Dat eerste is een utopie. Zeker wanneer je niet de middelen verschaft die nodig zijn om dat doel te verwezenlijken. En dat is voornamelijk geld. Geld voor topkader (directie en trainers etc.), topspelers en topomstandigheden zoals grasmat en trainingsfaciliteiten. Geld heeft UVS ontegenzeggelijk betaald maar tot nu toe heeft zich dat niet vertaald in een structurele opmars naar de top van het vaderlandse voetbal en al helemaal niet naar het Europese. Is er geld over de balk gesmeten en was dat op voorspraak van Wang of deed de directie (met name Wigt) dat zonder dat Wang de plannen kende? Ik denk dat behalve de betrokkenen niemand daar de finesses van kent of te weten komt.

Bij het China-gebeuren heeft Wang zich totaal vergist in een aantal zaken. De mogelijkheid van ADO om voor het goede kader te zorgen (voor 1500 in de maand krijg je echt geen ervaren trainer zo gek om naar China te gaan) en het feit dat de tijd Wang inhaalde en voorbij vloog. Behalve Wang waren er nog wat meer Chinezen zo gis om de strijd om de overheidssubsidies aan te gaan en met wat aansprekender namen dan die van een middelmatig clubje uit een middelmatige competitie.

Ergo: UVS zal de doelstellingen moeten herformuleren op basis van de realiteit. En die realiteit is dat ADO geen cent meer krijgt, gezien de historie nauwelijks in staat is om meer inkomsten te genereren en te weinig kwaliteit heeft om ooit een vooraanstaande rol in de eredivisie te gaan spelen.
Doelstelling wordt dus: handhaven of een jaar later met opgeheven hoofd proberen kampioen JL te worden.
En vervolgens is het aan het ADO-management om vanuit die doelstelling UVS te bewijzen dat de uitgangspunten te negatief zijn geweest.

En ondertussen zullen ook de supporters zich bij de feiten moeten neerleggen en geen irreëele verwachtingen van spelers en trainers moeten hebben. Iedere plaats boven de 18e is meegenomen moet je maar denken.
Donderdag 27 april 2017 om 11:55 uur Quote

DHFC070

Dennis72 schreef:

Heb goed vertrouwen er in dat hij blijft, denk dat hij zekerheid wil uit China en dat hij met minimaal zelfde materiaal ( kan andere spelers zijn, maar wel zelfde kwaliteit )

De druk ligt in China die moeten met plannen komen om ADO verder te helpen en niet zoals de laatste 3 jaar
Waarom MOET men in China met plannen komen om Den Haag verder te brengen? Ik heb werkelijk geen flauw idee waar deze stelling bij veel supporters vandaan komt? Het plan vanuit China is toch duidelijk namelijk zelf de broek ophouden!

100% eens met de shout van Pajam waarin hij de basis schetst voor het opstellen van een gezonde, niet opportunistische en bovenal realistische begroting.
Het hoeft geen hogere wiskunde te zijn maar rust en continuiteit is daarvoor wel een vereiste.
Donderdag 27 april 2017 om 11:25 uur Quote

pajam

Dennis72 schreef:

Heb goed vertrouwen er in dat hij blijft, denk dat hij zekerheid wil uit China en dat hij met minimaal zelfde materiaal ( kan andere spelers zijn, maar wel zelfde kwaliteit )

De druk ligt in China die moeten met plannen komen om ADO verder te helpen en niet zoals de laatste 3 jaar
Denk dat het beter is om niet daarop te wachten/hopen en écht nu eens beleid (begroting) uit te stippelen op de (conversatief bekeken) werkelijkheid.

Hoe moeilijk kan het zijn?

- Ga voorzichtig uit van een gemiddelde thuis bezetting van 9000 (10.000?)
toeschouwers.
- Reken alleen sponsorcontracten mee die je hebt en verder alleen target(s) stellen voor nieuwe acquisitie die je dan wellicht het seizoen erop mee kan nemen.
- Bepaal je verkoop aan merchindising , horeca op basis van gemiddelde over de afgelopen 5 jaar
- Hou je aan je spelersbudget, niet speculeren op doorverkoop
- Neem geen spelerswaarde mee in je begroting en/of toekomstige transfers

En ik blijf zeggen ; met rust kan BVO ADO Den Haag prima aan een begroting van 15 miljoen op eigen kracht komen, dit heeft v/d Kallen goed gezien.
Binnen zo`n begroting en mét beleid kan je heel goed rond de 10e plaats spelen.

Ellende is alleen dat niemand zijn geld komt geven (want dat doet een sponsor), terwijl hij niet weet wat een 100% eigenaar uit China er dan mee doet. Of beter nog, niemand komt geld geven als hij niet weet hoeveel geld de eigenaar zelf er bereid is in te stoppen!
Donderdag 27 april 2017 om 10:41 uur Quote

Aad

Twee opmerkingen:

Dat Dekker nu in de basis staat bij Steijn zegt niets. Ik lees hier altijd dat een speler op eredivisie-niveau moet zijn. Dat moet je van Dekker dus nog maar afwachten.

Wanneer een (jeugd-)speler geen contract krijgt of mag gaan kan dat ook te maken hebben met andere zaken dan zijn voetbal-capaciteiten. Zijn houding, zijn instelling, collegialiteit, etc. Veelal zaken waarin slechts nauw betrokkenen inzicht hebben.
Vrijdag 21 april 2017 om 14:41 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, Franky, Ferdy, KR96, Madmax, Dennis72, R.E. en 44 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Zo maar een wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
1-3
15 augustus 2010 om 14:30 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord CL 34 - 82
2 Ajax vCL 34 - 81
3 PSV vEL 34 - 76
4 Utrecht PO 34 - 62
5 Vitesse EL 34 - 51
6 AZ PO 34 - 49
7 FC Twente 34 - 45
8 Groningen PO 34 - 43
9 Heer'veen PO 34 - 43
10 Heracles 34 - 43
11 ADO Den Haag 34 - 38
12 Excelsior 34 - 37
13 Willem II 34 - 36
14 PEC Zwolle 34 - 35
15 Sparta R'dam 34 - 34
16 NEC NC 34 - 34
17 Roda JC NC 34 - 33
18 Go Ahead ** 34 - 23