Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

ADODENHAAG

Madmax schreef:

Gelijk heeft hij...zou er ook geen piek meer in steken, in die bodemloze put.
In dit geval snap ik ook dat hij er niet snel weer een hoop geld in zal pompen, maar hij was wel diegene die zei dat we 020 gingen doen vergeten in Europa. Daar sta je dan met je 17 puntjes.
Dinsdag 21 februari 2017 om 12:32 uur Quote

barney070

Jacco schreef:

En hoeveel is 0.8 mln van 15.5?

Lezen wat je wil lezen
Dat is meer een geluk dan wijsheid.
Zoals de rechter heeft uitgesproken moest Wang betalen. MAAR dat is wel aan de heer Manders te denken dat het geld er is. Iets wat zijn voorganger heerlijk heeft uitgegeven door in die kleine spleet oogjes te geloven dat het allemaal wel goed zou komen. Als Manders hem niet voor de rechter had gesleept dan was het dus gewoon een tekort van 3.3 miljoen.
Maandag 20 februari 2017 om 19:36 uur Quote

Sprinkhaan070

Marijn schreef:

1 v/d2 is hoe dan ook geen feyenoorder. Wat mijn vraag is hoe het kan dat security niet ingrijpt en met excuses komen als ik ben stagiair ik mag niets doen.
Hoe kun je zulke dingen laten gebeuren? Die stewards verdienen goed geld, allemaal! Maar ingrijpen ho maar!
Stewards verdienen goed geld :roflol: waar de fuck haal je dat vandaan??
Zondag 19 februari 2017 om 20:46 uur Quote

Advertentie

Marijn

Bert schreef:

Er is wel degelijk gejuicht op vak G toen Feyenoord de 1-1 maakte. Door supporters van vak G is duidelijk gemaakt aan de stewards dat zij moesten ingrijpen en anders zouden ze dat zelf gaan doen.

Het is niet handig om te gaan juichen als Feyenoord scoort.
1 v/d2 is hoe dan ook geen feyenoorder. Wat mijn vraag is hoe het kan dat security niet ingrijpt en met excuses komen als ik ben stagiair ik mag niets doen.
Hoe kun je zulke dingen laten gebeuren? Die stewards verdienen goed geld, allemaal! Maar ingrijpen ho maar!
Zondag 19 februari 2017 om 20:15 uur Quote

fcdh alphen

China Town schreef:

Belastinggeld is mooi, maar iemand die niet in Den Haag woont, draagt niets bij aan het financiƫle welzijn van onze club. WAarbij geen enkel nadeel richting Haaglanden, Westland, etc., meer dan welkom!!!
Draagt niets bij aan het welzijn van de club als je niet in denhaag woont??? Waar blijft jaar in jaar uit dat geld dan van scc, consumpties, shirtjes, trainingspakken, schoolspullen broodtrommels en de hele zooi dan die ik voor me kids en mezelf koop? Vroeg dronken zeker?
Zaterdag 18 februari 2017 om 22:33 uur Quote

China Town

Kunnen we geen pol maken wat die Schoenmaker jr, doet voor ADO?
Ging Vd week shawl halen bij fan winkel, die dame stond ook op loonlijst bij ado dacht dat ze vrijwilligster was. Alles dokken, dus veel geld voor voetbal verdwijnt in onbenoembare put. Nu slaapen. Morgen stunt, ik voel het, 100% achter de boys gaan staan.
Zaterdag 18 februari 2017 om 22:20 uur Quote

fcdh alphen

Roze Rčgāhs schreef:

Alphen, ook geen Haags, en geen euro uit belastinggeld naar onze club.
Alphen is zeker geen haags, ben een geboren amsterdammer maar heb groengeel hart.. en belastinggeld? Denk dat wij in ons leven inclusief kids meer geld bij de club hebben gebracht dan dat jij ooit gaat doen.
Zaterdag 18 februari 2017 om 22:10 uur Quote

H@@GenEES

Sprinkhaan070 schreef:

Noem jij eens een centrale verdediger die ze hadden kunnen halen dan? Zoals je weet is er geen geld en hadden ze hoop dat Wuytens een half jaar zou komen. Die heeft zelf gekozen om niet voor onze club te spelen.
Er was ook geld om bankzitters te halen, die krijgen ook gewoon een maandelijks loon, en waarom is er niemand uit de jeugd geprobeerd, hoeveel slechter dan Beugel en Meisner kan het zijn, probeer iig IETS.

Nu verruil je de ene zwakke broeder met een andere, Meisner eruit maar Bakker er weer in, ik snap werkelijk niet wat trainers in Bakker zien, die gast speelt al 1,5/2 jaar waardeloos en toch maar weer opstellen...

@Danny, ik neem aan dat je GEAADO hebt gezien, heb je werkelijk nog meer uitleg nodig waarom iedereen er van overtuigt is dat we kansloos en rechtstreeks gaan degraderen?
Zaterdag 18 februari 2017 om 14:08 uur Quote

kako

Kees schreef:

Altijd al voor gewaarschuwd: KNVB sluit maandagavond als speelavond voor topclubs incidenteel niet uit. Het wordt steeds gekker.
En dat noemt zichzelf profs. Als we op donderdag een wedstrijd spelen kunnen we op zondag niet meer scherp zijn voor een wedstrijd.Wat een ongelooflijk slap gelul zeg, en de knvb gaat daar straks in mee. Je kan het ook anders bekijken, straffen die zogenaamde top drie die veel te weinig punten hebben gehaald voor die belachelijke uefa puntenlijst. Maar nee, ook lekker op maandag gaan voetballen, jaag de supporters maar de stadions uit. CL en Interlands, alles is er op gericht de grote ploegen steeds groter en sterker en rijker te maken.De lol gaat er met dit commerciƫle gedoe volledig af.

Kijk wat er met de CL gaat gebeuren, belachelijk. Je kan er op wachten dat op EK of WK ook Duitsland 2, Italie 3 en Brazilie 4 mee mogen doen.

Geld en macht daar gaat alles mee naar de kloten.Het voetbal is zo dood als wat.
Zaterdag 18 februari 2017 om 12:52 uur Quote

Sprinkhaan070

H@@GenEES schreef:

Ik zie Bakker is weer boven alle kritiek verheven, dan maar een kut supporter, maar Bakker hoort niet eens in de buurt van het 1e 11tal te komen, of ben je som vergeten hoe die de laatste keer aan ALLE KANTEN voorbij werd gelopen. ik weet dat sommige hier last hebben van hun korte termijn geheugen maar dat het zo erg was als ik niet gedacht...


@fcdh17 Het is kiezen tussen twee verdedigers die allebei niets kunnen, hij heeft daar geen keuze omdat van As en Petro in al hun wijsheid het niet nodig vonden om centraal de verdediging waar het hele seizoen de grootste problemen vandaan komen te versterken, daarentegen halen ze clubloze bankzitters die.... Taaadaaaaa op de bank zitten.
Noem jij eens een centrale verdediger die ze hadden kunnen halen dan? Zoals je weet is er geen geld en hadden ze hoop dat Wuytens een half jaar zou komen. Die heeft zelf gekozen om niet voor onze club te spelen.
Zaterdag 18 februari 2017 om 12:34 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Aad, Tante Wil, Franky, barney070, Alfista60, dondinges, edgar, iDaan, Bolluhboeah, Mbos, SSimons, DamemethagtvDH, A.D.O, Edwin, Ronaldo, ADODENHAAG, FC Den Haag! en 68 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Ernestas Setkus Tom Beugelsdijk Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Feyenoord
0-1
19 februari 2017

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Twente
24 februari 2017 om 20:00 uur
Kyocera Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord 23 - 60
2 Ajax 23 - 55
3 PSV 23 - 52
4 FC Utrecht 23 - 37
5 AZ 23 - 36
6 FC Twente 23 - 34
7 Heerenveen 23 - 33
8 Vitesse 23 - 33
9 Heracles 23 - 28
10 FC Groningen 23 - 27
11 Willem II 23 - 26
12 NEC 23 - 25
13 PEC Zwolle 23 - 23
14 Roda JC 23 - 20
15 Sparta R'dam 23 - 19
16 Go Ahead 23 - 19
17 Excelsior 23 - 19
18 ADO Den Haag 23 - 17