Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

ADODENHAAG

Bert schreef:

Nogmaals gefeliciteerd met je klapper in de staatsloterij geniet ervan!
Het is alweer uitgegeven, had wat aandelen van ADO gekocht, geld was zo weg
Zondag 28 mei 2017 om 19:23 uur Quote

H@@GenEES

VAKKIE-l schreef:

Als het maar een miljoen per jaar is dan is het maar schrijntje met vergelijkbare clubs.
maar als er bijna niets doorstroomt naa5rt het eerste met transferwaarde, waar ben je dan mee bezig, dan is het gewoon zonde van het geld en tijd die er in geïnvesteerd wordt
Vrijdag 26 mei 2017 om 08:38 uur Quote

Advertentie

Dennis72

DHFC070 schreef:

De Boer.... werkelijk onbegrijpelijk. Waarom hebben we nog een jeugdopleiding vraag je je af. Transfervrij ook nog dacht ik?
Den Haag kan toch niet elk talent een contract geven ?

Ze moeten keuzes maken met het geld wat er beschikbaar
En soms moet je iemand laten lopen

Maar als hij zo goed is waarom naar Telstar ?
Donderdag 25 mei 2017 om 08:13 uur Quote

KR96

Red schreef:

Rody de Boer naar Telstar.
Dan moet er een keeper bij. Setkus gaat, De Boer dus weg en Zwinkels zal niet veel langer doorkunnen. Zou ADO dan al haar geld op Coremans zetten, of wordt De Boer verhuurd?
Woensdag 24 mei 2017 om 19:43 uur Quote

zuid tribune

Kees schreef:

Het gros van de shouters hier gebruikt nog de telex. Allemaal ouwe bokken.

Van As, Heesen en Groendijk zijn nog niet vastgelegd. Neem aan binnen een week of twee veel witte rook.
Bokken, bokken, Geissbocken, waar, niks vakantie, naar China met die zooi, promotie maken en held binnen halen. 20.000.000 aan extra tv geld en 13.0000.000 aan EL vooraf.......
Meijers staat al op de camping, Bakker met schoonfamilie op Center Parks
Dinsdag 23 mei 2017 om 21:52 uur Quote

michel

Haagse Kelt schreef:

Met je eens.
Probleem was, is en blijft dat er geen voetbalvisie is. Vd Kallen paste goed op de centjes en had met t Brom/Bulykinjaar goud in handen. Maar hij wilde zelf ook wb het technisch beleid alles bepalen samen met die bolle meneer.
Sponsors kijken naar de (groei)potentie. Vd Kallen heeft de club overgeleverd aan de Chinezen met rampzalige gevolgen, zeker na de ramkoers v afgelopen jaar. De Chinesen grijpen terug op eigen mensen, dus exit Jol en Jansma. Kortom helemaal geen voetbaltechnische mensen meer in de clubleiding en het verlies v Jansma is commercieel een ramp, die had vele deuren kunnen openen.
En zo gaat de soap maar door; telkens beginnen ze opnieuw. Ik ben bang dat het voor ons ateefs minder owuk wordt want de Chinezen zullen de regie naar zich toe gaan trekken en de dingen gaan doen waar zij belang bij hebben. En ik denk dat dat niet is wat wij graag zien: een club die door Nederlanders wordt geleid en zich op de eigen jeugd richt aangevuld met gerichte slimme aankopen door iemand met Hollands voetbalverstand....
Chinezen weten dat ze een hoop kunnen leren van ons. Van voetbal en emotie qua sporten kennen ze niet. Daar zullen ze zich ook niet mee bemoeien, maar wat ze wel kunnen is een bedrijf financieel gezond maken. Daar gaan ze zich mee bemoeien. Logisch zal elke Nederlander ook doen, waar hij zijn geld in pompt.
Zondag 21 mei 2017 om 17:09 uur Quote

Bolskie

Al zou het minder geld zijn of gelijk aan kyocera. Kan het niet zo zijn dat manders al wist dat kyocera zou gaan stoppen en cars zich als een van de weinige aanmelden en wel net iets meer betaalde voor Shirt zodat basic fit naar de achterzijde ging. Waarop hij dacht dat is in ieder geval een zekerheid voor 3 jaar beter als geen naam en geen extra sponser inkomsten en is er contractueel vast gelegt dat wanneer er een andere sponser zich voorkomt die meer betaald ze ook een stap opzij moeten doen. Ik vind het maar net iets te vroeg afzeiken aan de hand van een intervieuwtje of het nu wel de beste sponser is of een sponser van niks. Niemand weet het fijne er van. Feit is wel dat zij voor 3 jaar tekenen en kyocera elke keer maar 1 jaar waarop het ieder jaar onzeker zou zijn of ze blijven ofniet, wat dat betreft is het al een winst voor de club, Zeker in de onzekere tijd waarin we zitten met onze chineese aandeelhouder. Het is gewoon te vroeg om te zeggen dat het een lachertje is, mocht dat zo zijn dan komt dat echt wel naar buiten maar voor nu denk ik 3 jaar goed stabiliteit is belangrijk.
Zondag 21 mei 2017 om 10:28 uur Quote

D.H.zuid-west

pajam schreef:

Het is helemaal niet grappig, maar super pijnlijk om te zien dat er al 40 jaar geen beleid wordt gevoerd!

Kunnen we cynisch gaan doen en zeggen ; meld je dan maar aan.
Het gaat natuurlijk niet om incidenteel succes óf 1 goede deal sluiten, het gaat om de (middel)lange termijn en de juiste partners om je heen verzamelen.

Ik ben met je eens (als dat je gevoel is) dat niemand onder deze eigenaar Aegon hoeft te verwachten, maar ik ben het zeker ook eens met mede shouters als Petah die aangeven dat dit beter kon.

We kunnen met iedere kruimel blij zijn, of zoals vaker hier op de box verwacht word, overal juichend aan de zijlijn staan. Volgens mij kom je met die mentaliteit geen stap verder!

Er is in de regio Haaglanden voldoende bedrijven te vinden die met de juiste pitch, de juiste visie, bereid zijn te investeren.
At the end gaat niemand van ons er ook 1 wedstrijd minder van kijken als er Cars Jeans op het dak staat (en op onze shirtjes), maar er zijn nu eenmaal supporters die commercieel werk verrichten en gewoon inzien dat dit allemaal met iets meer gogme een stuk beter kan.

Is dat dan gezeik? Nee, in mijn ogen niet.
We leven echter steeds meer in een maatschappij met grazende koeien die verder nergens om malen...
Pajam vriend,

Je kan natuurlijk zeggen dat er een slechte deal is gemaakt maar wat nu als er gewoon geen andere sponsors te vinden zijn die voor 3 jaar willen tekenen? Of een sponsor die en op het dak wil staan en op het shirt?

Al jaren stapt er geen grote sponsor in onze club, ook niet met vd Kallen dus aan een Chinees ligt het niet alleen. De supporters gedragen zich dus daar kan de schuld ook niet naar worden geschoven........ dan kan het alleen maar liggen aan :
- Slecht marketingbeleid
- Bedrijven hebben geen geld
- Bedrijven hebben geen grote bedragen over voor een club die roemloos in de eredivisie aan het ballen is.

Al jaren hopen wij op een sponsor als Shell...... wanneer gaan jullie die droom nou eens los laten? We spelen niet voor Europees voetbal hoor, we zijn een grijze muis in voetballand wat betreft prestaties. Denken jullie nu echt dat een hele grote naam voor ons zal kiezen? Geef mij 1 goede reden waarom.

Wees blij als de club genoeg geld krijgt om het hoofd boven water te houden. De winst moet komen uit goede spelersdeals en jong talent, niet van een Chinees met een zak geld of een te verwachtte grote sponsor. Ga je daar wel op gokken en begroten dan kom je weer in de shit.

Realisme mensen....... daar begint het!
Zondag 21 mei 2017 om 10:14 uur Quote

Snorkel

Petah schreef:

Aangezien de directeur het heeft over tonnen kan ik zeggen dat het te weinig is want voor hoofdsponsor shirt en naam stadion hoor je minstens 1,3 mil te pakken
Ben ik met je eens.
Kijk alleen maar eens wat die reclamezuilen opleveren.
Dan zou een naam op het stadion serieus geld moeten opleveren.
Cars zit echt voor een dubbeltje op de eerste rang.
Dit geeft ook duidelijk aan dat Wang nog steeds niets met ADO heeft.
Als UV echt zo groot bedrijf is, dan hadden zij vast wel een relatie van hun zo ver gekregen om het stadion te gaan sponsoren om zo naamsbekendheid in Nederland te krijgen.
Wang en UV doen niets.
Wil hij gaan verdienen aan de club dan moet er geld komen.
Hij zou er bij gebaat zijn als er echt goede sponsordeals zouden komen.
Meer geld is betere spelers halen.
En betere spelers / talenten betekent een hogere marktwaarde , dus hogere transfersommen.
Maakt winst voor UV / Wang
Betekent wel dat zij de club nog steeds niet volledig in hun macht hebben
Zaterdag 20 mei 2017 om 13:59 uur Quote

DHFC070

H@@GenEES schreef:

Ben het niet vaak (bijna nooit) met je eens maar je heb gelijk er stinkt iets in die deal, en ik denk zelfs dat ze minder hebben dan ze vorig seizoen voor shirt en stadionnaam en dat moet onder de pet blijven want toont incompetentie van Manders aan.
Als dat echt zo zou zijn H@@GenEES komt dat vanzelf binnen de kortste keren naar buiten bij ons.

China is een groot probleem binnen de club maar vergeet alle verschillende lobbyisten, popie jopie figuren met wat geld en zogenaamde club coryfeeën niet die rondom de club lopen. Die zorgen altijd voor onrust en zijn nagenoeg altijd met hun eigen belang bezig. Even lekker hier daarna weer even lekken daar en overal openlijk een mening over hebben.
Den Haag is een kleine club maar mbt onrust een absolute topclub.
Zaterdag 20 mei 2017 om 13:27 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Tante Wil, den haag, rijswijk hoekpolder en 32 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Zo maar een wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
0-4
7 december 2008 om 14:30 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord CL 34 - 82
2 Ajax vCL 34 - 81
3 PSV vEL 34 - 76
4 Utrecht vEL 34 - 62
5 Vitesse EL 34 - 51
6 AZ 34 - 49
7 FC Twente 34 - 45
8 FC Groningen 34 - 43
9 Heerenveen 34 - 43
10 Heracles 34 - 43
11 ADO Den Haag 34 - 38
12 Excelsior 34 - 37
13 Willem II 34 - 36
14 PEC Zwolle 34 - 35
15 Sparta R'dam 34 - 34
16 NEC ** (NC) 34 - 34
17 Roda JC NC 34 - 33
18 Go Ahead ** 34 - 23