Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Kees

Johannes schreef:

Miskoop, vanwege het ontslaan van de TM en het `laat Petro zijn gang maar gaan` technisch beleid. Zo snel mogelijk van de hand doen, die Setkus. Desnoods gratis laten gaan. En dat is niet de eerste keer in zijn carrière... (ook niet de eerste degradatie trouwens).

Volgend seizoen: De Boer, Coremans, Jouvenaar en hopelijk wil Zwinkels toch nog een jaartje verlengen. Klaar voor de toekomst, we hebben behoorlijk wat talent al in huis.
En wat dacht je van San Roman? Complete waanzin om als ADO een rechtsback uit Argentinië te halen. Die vind je bij wijze van spreken ook op ieder voetbalpleintje in de stad. En ook nog eens een duur grapje geweest.

Er is werkelijk geen (technisch) beleid voor op de lange termijn. Steeds weer gelukszoekers of proefspelers. Het is zo jammer dat Fred van der Hoorn indertijd door Steijn is tegen gehouden.

En dan worden er door de scouting twee prima spelers als Gehrt en Kristensen aangedragen worden ze weer door een passant af geserveerd. Zo triest.
Woensdag 22 februari 2017 om 15:14 uur Quote

Kees

Als ik alle reacties hier omtrent de mogelijke opstelling zo lees wordt het volgende scenario weer van kracht:

Bijna iedereen wil van de trainer af en zoals gebruikelijk sta ik wel achter de trainer. Zie Steijn, Fraser en Petrovic. Nog drie wedstrijden en het gelazer begint weer!!!
Vrijdag 17 februari 2017 om 20:02 uur Quote

Een oudere supporter

gillah schreef:

:thumb:

Volgens mij heeft iedereen onderschat wat Fraser voor prestatie heeft neergezet, vooral op het mentale vlak. Natuurlijk had hij Hansen ipv Setkus, Derijck ipv Trybull en waren zuiverloon en Wormgoor beter dan meissner. Maar het verval is wel erg groot.
En Fraser had ook de steun van de leiding en had Metgod.

Petrovic was van het begin af aan niet gewild, omdat Advocaat hem gehaald had terwijl de leiding al ver met Steijn was.
Dinsdag 14 februari 2017 om 11:08 uur Quote

Advertentie

Bert

D.H.zuid-west schreef:

Bert, het niveau van gisteren was beneden alle peil, zo slecht hebben we ze nog niet gezien hoor. Zeker met wat er op het spel stond, ik miste inzet en overtuiging en dat kan gewoon echt niet in een cruciaal duel als die van gisteren! ik zag maar 1 club voetballen en alles geven........... en wij waren het niet.

We zijn nu 22 duels onderweg en dit is wat ze hebben bereikt:
,,Er is niet genoeg duidelijkheid over wat we onderling van elkaar kunnen verwachten. We moeten gaan afspreken met welk idee we op het veld willen staan``,

Mijn god wat zijn ze dan al die weken op de training aan het doen? :loco:
DH zuid West dat is niet van gisteren in het verleden zijn we vaker door het ijs gezakt.

Ben eens uit naar Nec geweest toen Herr Steijn nog aan het roer stond. Dacht je dat het toen beter was. Nou ik weet zeker van niet. De namen waren anders. Onder andere ene Kevin Visser .... Wees gerust die kon er ook geen klote van.

Wat ze op de training aan het doen zijn weet ik niet dan ben ik aan het werk.
Zondag 12 februari 2017 om 22:17 uur Quote

Kees

Kees schreef:

Dieper dan vanavond kan de club niet zakken. Vervelend is wel dat de ommekeer lastig is met een bijzonder zwaar programma de komende weken. Feijenoord, Twente en Utrecht.

Voor mij blijft het alsmaar niet aanstellen van een technisch directeur toch één van de hoofdoorzaken van de teloorgang.

De kliek Metgod, Fraser en Van der Zwan moest eruit. Dat zag je aankomen. Gevolg was wel dat de invulling van de selectie niet op een professionele wijze heeft plaatsgevonden. Denk onder meer aan het binnenhalen van Trybull en Meissner door een toeval via een zaakwaarnemer die nog een enkele speler transfervrij in zijn stal had.

Er heeft een enorme kapitaalinjectie plaatsgevonden door het binnenhalen van Havenaar, Schaken en Duplan. Helaas werd er echter niet naar de lange termijn gekeken zoals restopbrengst, financiering en ga zo maar door.

De club is doodziek en ben bang dat de genezing nog lang op zich laat wachten.

Advocaat moest zo nodig vriendje Petrovic halen en Jol liever vriendje. Overal binnen de club eigen belangetjes. Ga de lijntjes en benoemingen maar eens na.
Ben er wel een beetje heel erg klaar mee. Mijn SCC houd ik ook in de Juup aan maar wel met een bittere smaak.
Vriendje steijn bedoel ik dus en niet Groenendijk.
Zaterdag 11 februari 2017 om 22:58 uur Quote

Aad

Bolskie schreef:

Als die 2 komen, zou dat dan einde voor kaya betekenen of dat hij een stapje terug moet doen?
Ik denk een stapje terug. Kahya is al assistent sinds Steijn als ik het goed heb.
Daarna Fraser en Petrovic. Al die jaren lijkt hij te zijn meegegaan in de speelwijze, opstelling en tactiek. Ik kan dat niet beoordelen maar neem aan een Jol wel. Dan is het niet zo gek dat ze kiezen voor een geheel frisse wind.
Woensdag 8 februari 2017 om 11:28 uur Quote

Aad

Kees schreef:

Uitstraling, gevoel, communicatief te overheersend, Groenendijk te slap etc.
Typ met mijn handy dus klein bericht.
Jouw gevoel zegt niet zoveel (zie je uitslagvoorspellingen). Van Steijn en Petrovic had jij ook het idee dat ze onze club in hoger sferen konden brengen.

Laten we Groenendijk en Heesen maar gewoon een paar wedstrijden de kans geven. En dan nog zijn het de spelers die het moeten doen. Groenendijk zal ze ongetwijfeld op de goede plaats zetten, maar bij voorbeeld een Meissner en Beugelsdijk staan al het hele seizoen op de goede plaats maar dat heeft ze nog niet 1 volle wedstrijd goed laten spelen.

Belangrijkste is nu met welke tactiek de ploeg de wei in wordt gestuurd. Het wordt puntjes sprokkelen maar wanneer die 2 ons er in houden krijgen ze wat mij betreft een statiefoto in de hal van het stadion.
Woensdag 8 februari 2017 om 11:07 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO hoeft Steijn niet te bellen
Maurice Steijn komt niet naar ADO om Zeljko Petrovic op te volgen.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 7 februari 2017 om 21:07 uur Quote

GroenGele

Aad schreef:

Jol gaat zijn reputatie niet in de waagschaal stellen door op de bank te gaan zitten en rechtstreekse verantwoordelijkheid te hebben voor een eventuele degradatie. Misschien wel iets actiever als adviseur.

En ook de komst van Steijn na dit seizoen lijkt mij sterk ook al blijven we in de eredivisie. Steijn wordt vrolijk kampioen met VVV en plakt er daar nog een jaartje of wat aan vast.
Dat laatste is niet zo zeker: Hij wil zelf graag terug namelijk, Jol had em als opvolger van Fraser op het oog maar Advocaat moest en zou Petro Door Manders zijn strot douwen anders was Dick niet gekomen. De rest van Dick weten we dus dit is een blunder geweest van Manders om Petro aan te stellen. Ik heb Steijn destijds gesproken bij een boekpresentatie waarin hij aangaf graag terug te keren als de kans zich zou voordoen. Dus je weet maar nooit, eerst een tussenpaus en daarna Steijn terug.
Dinsdag 7 februari 2017 om 18:45 uur Quote

wdr

Marcellino, jij stopte toch met ADO volgen? Of heb ik dat mis?
Petro werkte natuurlijk niet in makkelijke omstandigheden, maar een beetje voetbalkenner weet dat een trainer effect heeft op een ploeg en Petro kreeg zijn ploeg niet op de rails, er zit geen passie of idee achter en de ploeg verliest alles. Vergelijkbaar met Steijn een paar jaar geleden.
Als je echt denkt dat de invloed van een coach nihil is, waarom betalen clubs dan miljoenen aan trainers?!? Denk je dat NL bij het WK 2014 onder Steijn of Petrovic ook derde was geworden?

Volgens mij vindt bijna iedereen hier meneer Petrovic een geschikte man, ik wens hem ook het beste, maar hij heeft gefaald als coach van ADO.
Dinsdag 7 februari 2017 om 18:13 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

edgar, iDaan, Bolluhboeah, SSimons, Mbos, Alfista60, Aad, Tante Wil, barney070, Franky, DamemethagtvDH, dondinges, A.D.O, Edwin, Ronaldo, ADODENHAAG, FC Den Haag! en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Ernestas Setkus Tom Beugelsdijk Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Feyenoord
0-1
19 februari 2017

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Twente
24 februari 2017 om 20:00 uur
Kyocera Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord 23 - 60
2 Ajax 23 - 55
3 PSV 23 - 52
4 FC Utrecht 23 - 37
5 AZ 23 - 36
6 FC Twente 23 - 34
7 Heerenveen 23 - 33
8 Vitesse 23 - 33
9 Heracles 23 - 28
10 FC Groningen 23 - 27
11 Willem II 23 - 26
12 NEC 23 - 25
13 PEC Zwolle 23 - 23
14 Roda JC 23 - 20
15 Sparta R'dam 23 - 19
16 Go Ahead 23 - 19
17 Excelsior 23 - 19
18 ADO Den Haag 23 - 17