Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

gillah

Kees schreef:

Iemand al meer nieuws over oefenprogramma etcetera?

ps Dringt het bij iedereen wel door dat we als elfde zijn geëindigd? Kan het nog steeds niet geloven.
Is het al bekend wanneer de eerste speelronde is?
Maandag 22 mei 2017 om 10:22 uur Quote

Bolskie

Al zou het minder geld zijn of gelijk aan kyocera. Kan het niet zo zijn dat manders al wist dat kyocera zou gaan stoppen en cars zich als een van de weinige aanmelden en wel net iets meer betaalde voor Shirt zodat basic fit naar de achterzijde ging. Waarop hij dacht dat is in ieder geval een zekerheid voor 3 jaar beter als geen naam en geen extra sponser inkomsten en is er contractueel vast gelegt dat wanneer er een andere sponser zich voorkomt die meer betaald ze ook een stap opzij moeten doen. Ik vind het maar net iets te vroeg afzeiken aan de hand van een intervieuwtje of het nu wel de beste sponser is of een sponser van niks. Niemand weet het fijne er van. Feit is wel dat zij voor 3 jaar tekenen en kyocera elke keer maar 1 jaar waarop het ieder jaar onzeker zou zijn of ze blijven ofniet, wat dat betreft is het al een winst voor de club, Zeker in de onzekere tijd waarin we zitten met onze chineese aandeelhouder. Het is gewoon te vroeg om te zeggen dat het een lachertje is, mocht dat zo zijn dan komt dat echt wel naar buiten maar voor nu denk ik 3 jaar goed stabiliteit is belangrijk.
Zondag 21 mei 2017 om 10:28 uur Quote

D.H.zuid-west

pajam schreef:

Het is helemaal niet grappig, maar super pijnlijk om te zien dat er al 40 jaar geen beleid wordt gevoerd!

Kunnen we cynisch gaan doen en zeggen ; meld je dan maar aan.
Het gaat natuurlijk niet om incidenteel succes óf 1 goede deal sluiten, het gaat om de (middel)lange termijn en de juiste partners om je heen verzamelen.

Ik ben met je eens (als dat je gevoel is) dat niemand onder deze eigenaar Aegon hoeft te verwachten, maar ik ben het zeker ook eens met mede shouters als Petah die aangeven dat dit beter kon.

We kunnen met iedere kruimel blij zijn, of zoals vaker hier op de box verwacht word, overal juichend aan de zijlijn staan. Volgens mij kom je met die mentaliteit geen stap verder!

Er is in de regio Haaglanden voldoende bedrijven te vinden die met de juiste pitch, de juiste visie, bereid zijn te investeren.
At the end gaat niemand van ons er ook 1 wedstrijd minder van kijken als er Cars Jeans op het dak staat (en op onze shirtjes), maar er zijn nu eenmaal supporters die commercieel werk verrichten en gewoon inzien dat dit allemaal met iets meer gogme een stuk beter kan.

Is dat dan gezeik? Nee, in mijn ogen niet.
We leven echter steeds meer in een maatschappij met grazende koeien die verder nergens om malen...
Pajam vriend,

Je kan natuurlijk zeggen dat er een slechte deal is gemaakt maar wat nu als er gewoon geen andere sponsors te vinden zijn die voor 3 jaar willen tekenen? Of een sponsor die en op het dak wil staan en op het shirt?

Al jaren stapt er geen grote sponsor in onze club, ook niet met vd Kallen dus aan een Chinees ligt het niet alleen. De supporters gedragen zich dus daar kan de schuld ook niet naar worden geschoven........ dan kan het alleen maar liggen aan :
- Slecht marketingbeleid
- Bedrijven hebben geen geld
- Bedrijven hebben geen grote bedragen over voor een club die roemloos in de eredivisie aan het ballen is.

Al jaren hopen wij op een sponsor als Shell...... wanneer gaan jullie die droom nou eens los laten? We spelen niet voor Europees voetbal hoor, we zijn een grijze muis in voetballand wat betreft prestaties. Denken jullie nu echt dat een hele grote naam voor ons zal kiezen? Geef mij 1 goede reden waarom.

Wees blij als de club genoeg geld krijgt om het hoofd boven water te houden. De winst moet komen uit goede spelersdeals en jong talent, niet van een Chinees met een zak geld of een te verwachtte grote sponsor. Ga je daar wel op gokken en begroten dan kom je weer in de shit.

Realisme mensen....... daar begint het!
Zondag 21 mei 2017 om 10:14 uur Quote

Advertentie

Aad

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook argwaan krijg wanneer Manders het heeft over de best deal ooit en de cars directeur dat een paar ton noemt. Dat stinkt inderdaad.
Nu zijn naar wat ik heb begrepen ook de bedragen die BasicFit en Kyocera betaalden niet van de grootte zoals hier soms op de box genoemd. BasicFit zou 350.000 zijn en Kyocera zo`n 5 ton .
Benieuwd wanneer een echte insider de hoogte van het bedrag van Cars kan bevestigen. Tot dan geef ik Manders de credits omdat ik niet kan geloven dat iemand over zoiets gaat liegen wetende dat dat toch ooit naar buiten komt.
Ik denk dat bij voorbeeld de gemeente kritisch naar dit item zal kijken.
Zaterdag 20 mei 2017 om 16:56 uur Quote

oodh

Kees schreef:

Mijn toekomstige schoonzoon kwam speciaal in een ajax-shirt om mij te zieken. Heb de deur niet open gedaan en de gordijnen gesloten. Echt gebeurd.
Maar ja, ik heb thuis niets te zeggen dus vrouwlief en dochter grepen in en ik zat een paar minuten later alleen in mijn kamertje.
Man man man, kan je nog eens normaal doen wanneer je het over Ajax hebt. Je bent toch een normaal denkend mens. Een jou ziekende schoonzoon, mooi man!
Vrijdag 19 mei 2017 om 20:38 uur Quote

jamesjones

Filosoof schreef:

Er komen inmiddels steeds meer details van de nieuwe sponsordeal naar buiten. Zo is er mogelijk goed nieuws voor supporters met een SCC voor de Haaglanden tribune. Want gisteravond ving ik het gerucht op dat een van de afspraken is dat als je voor die tribune een SSC neemt, dan krijg je op die aanschaf 20% korting. Je moet dan wel door middel van een aankoopbon kunnen laten zien dat je tussen 17 mei en 17 juni een Cars broek hebt gekocht.
Dit is nog niet officieel bekend denk ik?

En wanneer zou dat bekend worden?
Vrijdag 19 mei 2017 om 16:26 uur Quote

Aad

Wizard schreef:

In begin van van nieuwe stadion was er toch nog een onderzoek geweest dat een stadionsponsor bij ADO per jaar tussen de 5ton en 1,5miljoen moest kunnen opleveren? Weet jij wat Kyocera betaalde per seizoen?
Nee en niemand weet dat. En ook niet wat BasicFit betaalt. Het heeft nooit gespecificeerd in welke jaarekening dan ook gestaan.
Wanneer 1 van de hier genoemde bedragen juist is is dat goed gegokt. Niet meer en niet minder.

Er zijn bij deze deal teveel mensen betrokken. Dan zou een leugen van Manders binnen de kortste keren aan het licht komen. Daarom ga ik er vanuit dat het best een goede deal is.

En wat is er mis met een goedkopere spijkerbroek. In mijn opinie heb je echt geld teveel wanneer je meer dan 50 euro uitgeeft voor een tot broek omgebouwde huifkarrenbekleding.
Donderdag 18 mei 2017 om 15:11 uur Quote

DHFC070

Werkelijk onbegrijpelijk.....dat stelselmatige negativisme hier.
Het is werkelijk nooit eens goed, nu is het weer een lelijke naam of verkopen ze goedkope kleding. Wanneer zijn jullie wel eens tevreden / positief?

Dit is het beste nieuws sinds de rechtzaak met Wang als je het mij vraagt.
Continuïteit op bestuurlijk vlak en met sponsoren is het belangrijkste om beleid te kunnen maken bij een voetbalclub.
Beide ontbraken de afgelopen jaren natuurlijk heel erg en ik denk dat met deze deal de negatieve spiraal van de sponsoren teruggedrongen kan worden. (vertrouwen bij sponsoren)

Zijn de financiële problemen hiermee opgelost voor de club? `Nou ja, het helpt enorm. Het geeft ook weer een bepaald vertrouwen in andere sponsoren die aanhaken.

Gewoon heel goed gedaan van Manders en Co dat mag ook gezegd worden. De volgende stap voor de commerciële afdeling is wat mij betreft om even door het stof te gaan en te proberen Zegwaard weer terug te halen als sponsor.

Iemand overigens een jaarrekening paraat om te zien wat Basic Fit en Kyocera per jaar betaalde?
Donderdag 18 mei 2017 om 13:13 uur Quote

Dennis72

frans swa schreef:

mooi shirt??!? superlelijk, vind ik dan

en wat is er zo lelijk aan de Errea shirts?
behalve het 1e seizoen, vond ik ze allemaal mooi

maar goed, blijft kwestie van smaak
Precies

Wanneer komende de nieuwe shirts ?
Dinsdag 16 mei 2017 om 17:11 uur Quote

Dappere dodo

Wanneer komen er sta tribunes op Midden noord?
Vandaag ook weer een paar simpele die stuk voor stuk op een stoeltje gaan staan, waardoor de rij achter hen dat ook doet... enz enz enz
Sta je tegen een achterhoofd aan te kijken!?

Of dat gooien met bier!? Als ik dat over me heen wil hebben ga ik wel naar Guus meeuwis of Normaal
Zondag 14 mei 2017 om 23:11 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Franky, Ferdy, KR96, Tante Wil, harryk, Madmax, Dennis72, R.E. en 42 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Zo maar een wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Dordrecht
2-0
24 oktober 2014 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord CL 34 - 82
2 Ajax vCL 34 - 81
3 PSV vEL 34 - 76
4 Utrecht PO 34 - 62
5 Vitesse EL 34 - 51
6 AZ PO 34 - 49
7 FC Twente 34 - 45
8 Groningen PO 34 - 43
9 Heer'veen PO 34 - 43
10 Heracles 34 - 43
11 ADO Den Haag 34 - 38
12 Excelsior 34 - 37
13 Willem II 34 - 36
14 PEC Zwolle 34 - 35
15 Sparta R'dam 34 - 34
16 NEC NC 34 - 34
17 Roda JC NC 34 - 33
18 Go Ahead ** 34 - 23