Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

grijze gek

ADODENHAAG schreef:

Het enige waar wij het nooit meer op gaan winnen is het doelsaldo.
Voor de EL play offs hebben wij echt 9 punten nodig
Iedereen lult over play offs, laten we nu eerst maar is veilig zijn en de na-competitie ontlopen.
Wanneer heeft Ado voor het laatst bij Heracles uit gewonnen :S
Ik mag hopen dat het niet op de laatste wedstrijd aan gaat komen.
Zaterdag 22 april 2017 om 09:26 uur Quote

Advertentie

Thehague070

Aad schreef:

Twee opmerkingen:

Dat Dekker nu in de basis staat bij Steijn zegt niets. Ik lees hier altijd dat een speler op eredivisie-niveau moet zijn. Dat moet je van Dekker dus nog maar afwachten.

Wanneer een (jeugd-)speler geen contract krijgt of mag gaan kan dat ook te maken hebben met andere zaken dan zijn voetbal-capaciteiten. Zijn houding, zijn instelling, collegialiteit, etc. Veelal zaken waarin slechts nauw betrokkenen inzicht hebben.
Klopt wat je zegt maar wanneer je er tegen aan zit dat je of naar het eerste gaat met een contract...of je gaat weg omdat je t contract niet krijgt...dan gaat t bijna alleen nog maar om de kwaliteit ...want er word lang van te voren al gekeken naar of jouw instelling enz allemaal goed is...anders kom je niet eens bij het moment waar t om draait of je dat contract krijgt ja of nee...
Vrijdag 21 april 2017 om 19:13 uur Quote

Aad

Twee opmerkingen:

Dat Dekker nu in de basis staat bij Steijn zegt niets. Ik lees hier altijd dat een speler op eredivisie-niveau moet zijn. Dat moet je van Dekker dus nog maar afwachten.

Wanneer een (jeugd-)speler geen contract krijgt of mag gaan kan dat ook te maken hebben met andere zaken dan zijn voetbal-capaciteiten. Zijn houding, zijn instelling, collegialiteit, etc. Veelal zaken waarin slechts nauw betrokkenen inzicht hebben.
Vrijdag 21 april 2017 om 14:41 uur Quote

adotiel

Aad schreef:

Persoonlijk vind ik het "3e stad"-argument altijd flauwekul.

Den Haag is al sinds de intrede van het betaalde voetbal nooit voetbal-fanaat geweest. Natuurlijk waren er zeker in de jaren vijftig tot midden zeventig wedstrijden stijf uitverkocht. Maar dat was dan meestal tegen de toppers of in de spaarzame seizoenen dat het draaide als een tierelier.
Toen in het Zuiderpark de zittribune Noord werd gerealiseerd was die meestal net zo onderbezet als de tribunes in het Kyocera nu.

Den Haag heeft over het algemeen geen top-sportklimaat. Ooit maakten HDM, HGC en Klein Zwitserland samen de dienst uit in de hoofdklasse hockey heren. Nu speelt alleen HGC nog een bescheiden rol. Blokkeer was onklopbaar in het volleybal maar is na een fusie als Rijswijk een middenmoter. En zo zijn nog veel voorbeelden te geven.
Wat daarvan de oorzaak is weet ik niet maar voor mij is een ding zeker ADO zal nooit de derde club van Nederland worden. Ook al wordt er nog zo`n goed beleid gevoerd. De inwoners, het bedrijfsleven, etc. hebben andere interesses. Niets aan te doen.
Wat betreft het voetbalklimaat in Den Haag ben ik het wel eens met Aad.
Zelfs in de jaren 60 - 70, zo herinner ik me, liep Den Haag niet heel erg warm voor ADO. Alleen tegen SHS (wanneer die in de eredivisie speelde) en Ajax en Feijenoord zat het vol. Zelfs het (top)jaar 70-71 was het heel vaak lang niet uitverkocht. Vanaf de jaren 80 was het eigenlijk treurnis met een kleine opleving in 1987; maar ook toen zat het alleen vol tegen Ajax en Feijenoord. Verder bij lange na niet. Eigenlijk zit ADO de laatste jaren met zo`n 11.000 toeschouwers gemiddeld aanmerkelijk hoger dan daarvoor, maar nog steeds fors lager dan de meeste andere clubs. Met zo`n 800.000 inwoners in de directe regio (Den Haag,
Voorburg, Rijswijk, L`dam en Zoetermeer) zit ADO gewoon fors aan de onderkant wat betreft toeschouwersaantallen eredivisie (zeker verhoudingsgewijs regio/toeschouwersaantallen).
Ook het bedrijfsleven staat kennelijk niet te springen. Dat is m.i. niet alleen een imago-kwestie; Den Haag is een ambtenarenstad met een voetbal klimaat in de marge; dat is al jaren zo. Daarnaast trekt Feijenoord behoorlijk wat publiek uit Den Haag dat wel voetbalminnend is.
Donderdag 20 april 2017 om 22:36 uur Quote

Vakkie-G

grijze gek schreef:

Nou Nou, zal een feest geven :cheer: :cheer: :upyours:
Wanneer worden we uitgenodigd
Donderdag 20 april 2017 om 20:18 uur Quote

Aad

Francisco schreef:

Ieder doelpunt ontstaat door een fout. Dekkingsfout ergens op het veld balverlies oid. Zonder fouten geen doelpunten maar het gaat er om of er structueel fouten door bepaalde spelers worden gemaakt en ja Setkus deed dat door ballen los te laten verkeerd opgesteld staan ( roda uit) en onrustig gedrag.
Zwinkels in de goal is de beste maatregel van Groenendijk geweest.
Meer rust in de verdediging, niet gelijk in de stress wanneer een medespeler de bal risicovol op hem terugspeelt. Maakt natuurlijk ook zijn foutjes maar Setkus was een onberekenbare sluitpost.
Donderdag 20 april 2017 om 10:59 uur Quote

Vakkie-G

Wanneer krijgen we nou is een fatsoenlijke spelersbus
Elke club heeft een mooie en wij moeten het doen met htm specials zelfs achilles 29 heeft beter vervoer
Donderdag 13 april 2017 om 20:50 uur Quote

Aad

gillah schreef:

ADO is natuurlijk wel een typische voetbalclub. De grootste successen behaalt in een ver verleden, elk jaar een nieuwe directeur, elk jaar problemen door te hoopvol opgestelde begrotingen, een turbulent supportersverleden, er hangt altijd een gevoel van onder-presteren rond de club, passanten zijn verantwoordelijk voor het aan en verkopen van spelers enz. Wat dat betreft is ADO een prima leerschool als je een club als Liverpool, Newcastle United, HSV, Sunderland, Lees United etc. wil overnemen.
Ja als je het zo schrijft .............. ADO een uitstekende club om te leren hoe het niet moet :D
Maar serieus, je bent toch van de pot gepleurd wanneer je 15 mio of zoiets uitgeeft om te weten te komen dat je van ADO niets kan leren.

Ik citeer Manders: "ADO ná Ajax en Feyenoord het meest besproken in China."

Dat zal dan wel zijn onder het motto: negatief in het nieuws is altijd nog beter dan helemaal niet in het nieuws.
Woensdag 12 april 2017 om 11:42 uur Quote

Sprinkhaan070

slash070 schreef:

Nee, is 1-malig staat er, wegens eerdere misleidende reclame. Je moet dan wel van verdere claims afzien door iets aan te vinken of zo. Gewoon gratis meedoem, geen abbo of zo te ontdekken.
Toch wanneer je iets wint zullen ze waarschijnlijk willen zien dat je in die tijd meegedaan hebt. Zie het deelnemersreglement
Dinsdag 11 april 2017 om 21:55 uur Quote

Bolskie

KR96 schreef:

Bij winst doe je uitstekende zaken, bij een gelijkspel doe je redelijke zaken. Vergeet niet dat in het geval van een gelijkspel ADO wel even 7 punten uit 3 wedstrijden pakt en weer boven de streep staat.
Tuurlijk en vooraf had iedereen daarvoor getekend. Maar bedoel meer op t oog dat een. Excelsior ook ineens de punten pakt zou het echt een goede stap zijn wanneer wij nu de volle winst pakken ook met het oog dat wij daarna psv krijgen waar je normaal gesproken geen punten pakt.
Zaterdag 8 april 2017 om 10:47 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Jurriën, lernst, fcdh17, bennyboy1960, hejjoww, Eagle187, Ferdy, iDaan, Alfista60, LeB, Dannyy, Anne van Schuurman, Victor, Tante Wil, Dappere dodo, A.D.O, Vakkie-G, Madmax, FrankieB en 58 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
0-1
23 april 2017

Volgende wedstrijd

Logo Heracles Almelo Logo ADO Den Haag
7 mei 2017 om 14:30 uur
Polman Stadion, Almelo

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Feyenoord 32 - 79
2 Ajax 32 - 75
3 PSV 32 - 72
4 FC Utrecht 32 - 56
5 AZ 32 - 49
6 Vitesse 32 - 48
7 FC Twente 32 - 45
8 Heerenveen 32 - 43
9 Heracles 32 - 40
10 FC Groningen 32 - 39
11 Willem II 32 - 36
12 ADO Den Haag 32 - 35
13 Excelsior 32 - 34
14 PEC Zwolle 32 - 32
15 Roda JC 32 - 30
16 Sparta R'dam 32 - 28
17 NEC 32 - 28
18 Go Ahead 32 - 23