Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

Haagshart schreef:

Of hij is een genie en wij begrijpen er allemaal niks van.
Of tja...
Een opstelling wederom zonder Smolarek en WEER geen Lalkovic en uiteraard WEL weer met Boussabon EN de onvermijdelijke superspits J.Verhoek.

Als ik met deze wetenschap dan aan Steijn denk komt onmiddelijk dat deuntje van De Dikvoormekaar-show voorbij.......
Sorry het lukt me niet om positief te zijn. Waarom haal je in hemelsnaam deze 2 spelers.....

Om ervaring op te doen? Op de bank??!!! :shoot:
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 19:29 uur

Bleek

Ali en verhoek weer in de basis! Ook als je objectief bent is het zo klaar als een klontje.. Of steijn is de slechtste trainer die we ooit gehad hebben of hij solliciteert naar een ontslag!

Zoals ik al na de wedstrijd tegen scheveningen heb gezegd ga ik voor de eerste optie!
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 19:09 uur

D.H.zuid-west

MTB schreef:

helemaal niemand vindt dat het nu perfect gaat maar als ik hier lees dat Steijn met de grond gelijk maakt wordt omdat Ebi niet in de basis staat en dat je in het AD leest dat hij niet eens bij de selectie zit omdat hij niet fit is, of dat Lalkovic niet in de basis staat terwijl die in het 2e niet één bal geraakt heeft of dat Beijersbergen de schuld krijgt dat Omeru geen werkvergunning heeft, dan vindt ik dat wel wat minder negatief kan ja.
Je kan ook eens nadenken waarom iets is en niet meteen moord en brand schreeuwen.
Beste MTB,

Steijn zijn trainerskwaliteiten worden met de grond gelijk gemaakt (niet Steijn als persoon) omdat hij tactisch de verkeerde keuzes maakt en een onbegrijpelijk wisselbeleid voert. Heb niets tegen de man, sterker nog ik ben blij met hem maar dan wel in de functie van assistent trainer omdat hij nu nog tekort komt.... dat ben je toch wel met mij eens?

Ebi zat vorige week op de bank en volgens mij was hij toen wel fit..... maar ik kan het fout hebben. Als hij fit was had hij volgens vele moeten spelen, anders niet op de bank zetten of duidelijk naar supporters communiceren dat hij gedeeltelijk fit was.

Als Lalkovich geen bal kan raken zoals jij het stelt dan heeft het bestuur / scouting niet haar werk gedaan. Het publiek wordt eerst lekker gemaakt en vervolgens hebben ze hem nog steeds niet in actie gezien in het eerste. Als hij zo slecht is waarom huur je hem dan?

Inzake Omeru heb je gelijk, overmacht waar je als club weinig aan kan doen behalve de druk bij de desbetreffende instantie erop te zetten en houden.


Zo, nu kap ik ermee en ga zo lekker naar het stadion om die mooie overwinning te zien. Die punten hebben we hard genoeg nodig!
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 16:47 uur

Mr. FC DEN HAAG

ADO500 schreef:

Ik snap Steijn z`n opstellingen/wissels ook niet altijd maar vind het ook niet terecht hoe hij nu door veel supporters wordt afgebrand. Bij mij voorop staat dat Steijn gewoon een goede kerel en een echte clubman is.

Vandaag had hij een afspraak met een aantal gasten van HCF. Kijk hij heeft wel gewoon het lef om met die gasten op een normale manier in discussie te gaan en loopt hier ook niet voor weg. Steijn is nog onervaren maar is wel een vent van de club die gewoon tussen de supporters en de spelers staat en niet in een ivoren torentje. Het is iemand die de club door en door kent en alle geledingen.
Ik denk ook persoonlijk dat niemand hier een echte hekel aan Maurice Steijn heeft en dat hij een echte Hagenees is staat ook buiten kijf! Edoch het wissel- en tactische beleid roept hier bij veel shouters/supporters de nodige vraagtekens op. Ook blijf ik erbij dat hij het beste functioneert of tot zijn recht komt als assistent trainer, dus duidelijk op de achtergrond!
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 14:33 uur

bufkes

Steijn wordt statistisch gezien de nieuwe trainer van Feyenoord.

Vaclav Jezek , Vujadin Boskov , Ernst Happel , Hans Kraaij Sr allemaal trainers die na ADO / FC Den Haag Feyenoord onder hun hoede namen.
Wordt Steijn de volgende ?
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 13:44 uur

Advertentie

MTB

HB schreef:

Je hebt helemaal gelijk, niks aan de hand, gaat geweldig!
actie => reactie , positief of negatief, en ja op het moment roepen de huidige actie`s negatieve reactie`s op.
Maar je kan ook je groen gele bril ophouden, kan je hem ook weer opzetten als er weer een wandeltocht richting ijspaleis is ...

Ben trouwens veel liever vrolijk en positief.
helemaal niemand vindt dat het nu perfect gaat maar als ik hier lees dat Steijn met de grond gelijk maakt wordt omdat Ebi niet in de basis staat en dat je in het AD leest dat hij niet eens bij de selectie zit omdat hij niet fit is, of dat Lalkovic niet in de basis staat terwijl die in het 2e niet één bal geraakt heeft of dat Beijersbergen de schuld krijgt dat Omeru geen werkvergunning heeft, dan vindt ik dat wel wat minder negatief kan ja.
Je kan ook eens nadenken waarom iets is en niet meteen moord en brand schreeuwen.
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 13:38 uur

MTB

super fc denhaag schreef:

denk je dat supporters die klagen, tegen de club zijn ofzo?
we klagen omdat we het juist goed voor hebben met ado/fc denhaag.
ook al winnen ze met 10-0 vanavond, er verandert gewoon niets aan het verkeerde beleid. en dat bedoel ik nu te zeggen dat die beneliga echt niet verkeerd is. dan moet er veel veranderen binnen het beleid van onze club en dat zal naar mijn idee dh alleen ten goede komen.
klagen=onrust. onrust is niet goed voor een club en voor de spelers. Hoe negatiever de sfeer wordt hoe slechter het gaat. Als je eenmaal in die negatieve spiraal zit kom je er heel moeilijk weer uit. Dadelijk is er een idioot die "Beest" serieus neemt en Steijn thuis opzoekt en hem en zijn gezin bedreigd. Denk je dat echt zal helpen?

Vorig jaar zag je eindelijk dat heel Den Haag in een positieve flow zat en toen zat alles ineens mee. Dat is echt geen toeval.
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 12:17 uur

super fc denhaag

Vincent schreef:

Woonde vroeger aan het hoogveen.. lijkt me sterk als dat geen veengrond was...

Hoogveen wordt onder water gevormd, maar boven de grondwaterspiegel. Het bestaat vrijwel uitsluitend uit de resten van veenmos (Sphagnum), dat dikke kussens vormt en regenwater vasthoudt, waardoor de waterspiegel van het hoogveengebied boven de lokale grondwaterstand kan uitstijgen

jaja we zitten hier natuurlijk niet alleen om wetenswaardigheden over voetbal te vertellen haha
nederland word steeds slimmer!!!!! nu steijn nog!!!!!!!
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 08:35 uur

Ferdy

HB schreef:

haha
wisselt ie vloertegels voor wandtegels!!!
Maakt niet uit qua Luksik, ik geloof best dat die jongen graag wil. Spelers mag je uiteindelijk wellicht niet bekritiseren want de trainer stelt ze op in dit geval.
Vorige week tegen Utrecht was een proefexamen voor Steijn. Vanavond tegen Excelsior wordt Steijn zn echte examen.
Maar hopen dat ie slaagt!

0
Zaterdag 18 februari 2012 om 01:31 uur

Mr. FC DEN HAAG

Het is beschamend wat onze club de afgelopen weken heeft laten zien, zowel binnen als buiten het veld! Meer woorden wil ik aan deze grote teleurstelling niet toevoegen, omdat ik persoonlijk wel kan relativeren en in de grote boze buitenwereld er helaas momenteel veel ergere zaken cq dingen gebeuren. Ik hoop natuurlijk wel vandaag op een mooie thuis overwinning maar zal waarschijnlijk wel weer bedrogen uitkomen door de groen/gele vliegende brigade van voetbal-veldmaarschalk Maurice Steijn.
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 00:09 uur

Nu online

poemba, Q, Alle ballen op Jort, Franky, AussieAdo, GroenGeelHart070, Marko1969 en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24