Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

Ooievaar schreef:

Vorig seizoen was leuk.

Nu gaan we weer normaal doen en degradatievoetbal spelen, dat is blijkbaar een stuk verstandiger dan door te groeien richting stabiele subtopper. Met de juiste mensen aan het roer die visie koppelen aan inzet en liefde voor de club.

Mag jij drie keer raden wie er bij degradatie zijn zakken vult en pleitheinuh is(...)
De spelers natuurlijk. Voor een trainer die degradeerd is, valt geen eer te behalen.
0
Vrijdag 16 september 2011 om 17:35 uur

Ooievaar

Natuurlijk is deze trainer veel te licht voor dit karwei. Maar behoorlijke verzachtende omstandigheden zijn natuurlijk wel aan te voeren.

Zowel voorin als achterin de beste mensen weg. Die tevens de natuurlijke leiders waren zowel binnen als buiten het veld. Jongens als Immers, Verhoek hopeloos uit vorm en een jongen als Toornstra die zijn terugslag beleefd. Dat is wel erg veel voor een beginnend trainer.

Tel daarbij op een zakenman die vindt dat ADO de beste selectie sinds jaren heeft, de rest van de raad van elf die wel heel veel lult maar totaal geen éne klote heeft gedaan om de selectie echt te versterken, waardoor we derde rangs garnituur hebben terug gekregen i.p.v. onze rus en belg, dan moet je het niet raar vinden dat alles als een kaartenhuis in elkaar zakt.

Lulverhalen van: binnen enkele jaren naar het linkerrijtje hoor ik al veel te lang. Daar moet je wel wat voor doen. Met doorselecteren bedoel ik niet om je beste mensen te laten gaan en dan figuren als Luktniet en de spits van FC Den Bosch er voor terug te halen.

Jonge talenten halen uit de juup is prima maar die moeten wel voorzichtig worden gebracht in een elftal waar ze kunnen aanpikken.
Nu ontbeert ADO behoudens visie, zowel binnen als buiten het veld mensen die de lijnen uitzetten.

Om alleen Steijn hierop af te rekenen is mij veel te kort door de bocht.
Het probleem zit veel dieper, een TD zou een eerste stap zijn om de zaak weer voorzichtig op de rails te krijgen.

Maar dit bestuur of wat er voor doorgaat kennende zal men wel weer met een goedkope oplossing komen in de winterstop en wordt straks Mark Wotte aangesteld.

0
Vrijdag 16 september 2011 om 16:57 uur

oodh

Moi schreef:

wat moet veranderen?
kom met een inspirerend antwoord dat het geen te veel geld kost&#61514
Dan zal je toch echt iets van het geld van de verkopen e.d. moeten investeren. Zoals hier wel X-keer is geshout: door een TD aan te stellen en na eventueel verlies tegen VVV (4 uit 7) met een andere trainer op de proppen te komen, die heel snel het roer enigszins kan keren waardoor we nog ergens tussen plaats 10-13 gaan komen.
0
Vrijdag 16 september 2011 om 14:24 uur

Bert

Telesport 18 november 2011

Bulykin verlaat trainingsveld

Bulykin heeft vanmiddag het trainigsveld bij Ajax verlaten.
De aanvaller leefde al langer in onmin met zijn trainer Frank de Boer.
Bulykin beweert nooit een echte kans te hebben gekregen.
Frank de Boer ontkent dit. Ik hem hem vaak genoeg in laten vallen. Achteraf moet je vaststellen dat hij niet de speler is die bij Ajax past.

Morgen gaan beide partijen met elkaar in gesprek om tot contractontbinding te komen.
0
Vrijdag 16 september 2011 om 12:41 uur

Aad

marcellino schreef:

Laat je eens goed informeren.
Ten eerste liepen Zeer veel legia fans in ADO
Shirts ten tweede hadden de fans die
Wil gingen gewoon een kAartje
Je laten gek maken door een krant
Is het makkelijkste wat er is.

Ten derde we komen toch niet uit een ei
Dat we echt denken dat onze supporters
Mochten we weer degradatie voetbal gaan
Spelen zich rustig houden , en als ze dat
Wel doen dan zorgt de pers er wel voor
Dat er ADO supporters bij betrokken zijn

Weer een punt om gewoon succes te hebben
En dit soort geouwehoer de kop in te drukken
Het is weer het oude liedje ADO draait
Niet goed en de pers heeft weer zijn oude doelwit terug

Dus niet bedankt supporters die het verstieren
Maar bedankt ADO dat je na zo een
Succes jaar weer tien jaar terug geworpen
Wordt met alle gevolgen van dien, zij zijn de dombo`s

Laat jij je eens informeren voordat je shout.

De ADO-supporters kwamen met de trein uit Den Haag en was van tevoren aangekondigd dat Eindhoven verboden gebied was voor ADO-supporters. Wanneer dat die kut-Polen waren met een ADO-shirt aan dan nog wordt de club schade toegebracht.

En daar geef jij dan het bestuur de schuld van.

Ik heb het gisteren al geschreven: Jij bent tuk op relletjes en je probeert op deze site alvast wat stemming te kweken.
Als je zo begaan bent met het wel en wee van je club doe er dan iets positiefs mee.

Leg je bezorgdheid neer waar die moet zijn: Op info@adodenhaag.nl en kap met je gestook.

En dat de media geilen op onrust bij onze club weten we al jaren en daarom moet iedereen (trainer, bestuur, spelers én supporters) buiten de schijnwerpers blijven.
Lukt dat dan hoef jij het bestuur ook niet meer te verwijten dat er geen grote sponsor komt.
0
Vrijdag 16 september 2011 om 09:44 uur

Bubbles

Zeo schreef:

Jan-Arie van der Heijden maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Vitesse, bij die club speelt hij echter wel volgens het `Ajax-concept`. De linkspoot voelt zich daarom thuis bij de club uit Arnhem, maar dat komt ook door John van den Brom.

"Wat ik zo in hem waardeer is dat hij positief communiceert naar alle spelers toe", zegt Van der Heijden over zijn trainer in gesprek met Voetbal International. "Op de manier houdt hij de ploeg bij elkaar. Hij is duidelijk en positief, maar zegt af en toe wel waar het op staat, zoals afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen AZ. Iedereen gaat voor hem door het vuur, en dat was vorig seizoen bij ADO Den Haag natuurlijk niet anders. Ik denk dat hij heel goed bij de ambities van Vitesse past."

bron: voetbalprimeur
Tot dat er een nog grotere zak met geld langs komt..want ja wie wil er nou niet trainer worden van Ajax tssssss gesloten boek voor mij die kerel.
0
Donderdag 15 september 2011 om 12:18 uur

Zeo

Jan-Arie van der Heijden maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Vitesse, bij die club speelt hij echter wel volgens het `Ajax-concept`. De linkspoot voelt zich daarom thuis bij de club uit Arnhem, maar dat komt ook door John van den Brom.

"Wat ik zo in hem waardeer is dat hij positief communiceert naar alle spelers toe", zegt Van der Heijden over zijn trainer in gesprek met Voetbal International. "Op de manier houdt hij de ploeg bij elkaar. Hij is duidelijk en positief, maar zegt af en toe wel waar het op staat, zoals afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen AZ. Iedereen gaat voor hem door het vuur, en dat was vorig seizoen bij ADO Den Haag natuurlijk niet anders. Ik denk dat hij heel goed bij de ambities van Vitesse past."

bron: voetbalprimeur
0
Donderdag 15 september 2011 om 10:50 uur

miq72

Ferdy schreef:

Zou ik ook niet doen als ik trainer/td was van Vogel 8
Ongelooflijk Ferdy gelijk goed .Heb wel successen geboekt daar op de Leyweg .Zal nooit vergeten dat we op de laaste speeldag kampioen werden tegen Taurus 14 .Het jaar daarop werd ik trainer van Vogel 6.
0
Woensdag 14 september 2011 om 17:51 uur

Advertentie

Kees

miq72 schreef:

Het is idd voor mij n ziekte mijn beroep geweest zoals enkele shouters hier weten!!
Miq bij welke eerste klasser (zondag/zaterdag) was je dan trainer?
0
Woensdag 14 september 2011 om 17:28 uur

Ooievaar

Ferdy schreef:

Ha, ach iedereen mag zn zegje doen, de meelul-cultuur is ook niets.
Ik ben ook weleens negatief en de andere keer positief. Voetbal bestaat helaas uit sentimenten en ja, zelfs bij miljoenenclubs, kijk maar naar 020 wat voor zooitje t daar is. Doen we t lang zo slecht nog niet.
Blijft dat als je zaterdag met 3-0 had gewonnen (zie het voetbal in t eerste kwartier) dan hadden we wellicht een heel andere discussie gehad.

Denk trouwens wel dat t allerlaatste wat ADO kan gebruiken onrust onder de supporters is.
Bij Ajax - dat 010 020 pisvee gedoe vind ik zo kinderachtig - zijn het wel de mensen binnen de club zelf die de baas zijn, die zijn echt niet afhankelijk van de grollen van een langskomende zakenman, dus dat mochten wij ons alleen maar wensen.

De macht van de club moet bij de club zelf liggen. Nu ligt die weer bij en zakenman. Het begint altijd leuk, daarna gaan ze denken dat ze overal verstand van hebben, zeker als Kallen vindt dat er een ontzettend goede selectie staat.

Als jij vind dat Mark v.d. Kallen de club gered heeft dan vind ik dat prima. De gemeente heeft er toch echt tientallen miljoenen ingestopt. Of dacht je echt dat ze dat stadion leeg zouden laten, of een andere bespeler dan ADO.

Positivo negativo vind ik onzin. Een op alle vlakken slecht geleide club, met een rammelend elftal zonder td of ervaren trainer. Dat is negatief, maar realiteit. Evenals de begroting die een stuk hoger ligt dan Heracles, daar zitten wel clubmensen met gevoel voor de club en verstand van zaken. Het kan dus wel degelijk.

Maar Mark v.d. Kallen gelijk Ringeling duldt helemaal niemand om zich heen. Die vergelijking kan je rustig maken. Dat zel alleibei op voetbalgebied van toeten noch blazen weten ook.

Uiteraard krijg je onrust als de resultaten en spel ver onder de maat zijn. Maar de wereld moet natuurlijk niet op z`n kop worden gezet, dat ligt aan het wanbeleid.

Vorig jaar 7e dan moet je doorpakken en niet weer om de 17e plek gaan lopen klootzakken. Het publiek verdient inderdaad beter.

0
Woensdag 14 september 2011 om 16:29 uur

Nu online

Franky, Bolskie, Alle ballen op Jort, DenHaagFC17, KR96, Ranthehague, RemcoOnX, Kees, BLEISWIJK-1, den haag en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24