Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Sound

Mag toch echt hopen dat dat de grootst mogelijke onzin is. Dus dan zou Den Haag FC Groningen laten scouten in Zuid-Amerika die vervolgens met iemand op de proppen komen die Matavz moet vervangen en jammerlijk faalt. Maar desondanks voor ons interessant moet zijn? Dan zou ik nog liever een Boymans hebben waar zoveel mensen tot mijn verbazing zo van gecharmeerd zijn. Geld op zak houden of achterin écht versterken please!
0
Maandag 7 januari 2013 om 15:12 uur

Bert

DaveDH schreef:

Dat hou je toch, zeker als je in de vijver waar DH in zit moet vissen, dan moet je het echt hebben van een mzzltje zoals Toornstra, Meijers, Holla... Zelfs bij de clubs boven ons gaat het regelmatig fout... is inherent aan het voetbal denk ik
Dat is zeker waar. De aankopen die Steijn heeft gedaan zijn zo verkeerd nog niet op Poepon na dan.

Wormgoor heeft Kum al doen vergeten. Holla en Meijers zijn goede versterkingen.

Verder hebben we mazzel met V Duinen en Toornstra.

Wel ongelovelijke pech met Horvath. Vooraf leek dat een goede aankoop.

Behalve Kolk komt wellicht Nijland nog. Verder zal er wel niet veel gebeuren.

Nu die Pelle bij Feyenoord blijft mag ik hopen wij binnenkort ook het geld voor Immers gaan vangen.
0
Zaterdag 5 januari 2013 om 12:30 uur

Rob2002

Prutser 070 schreef:

Klinkt ook wel heel leuk, maar mensen die dit shouten moeten is begrijpen dat spelers hier zelf natuurlijk helemaal niet zo happig op zijn. Waarom zouden ze zo graag bij ons tekenen dat ze voor een prestatiecontract kiezen. Kuipers verdient goed bij Twente en zal heus wel een club vinden die hem meer kan bieden dan een prestatiecontract.
Ik denk dat het niet om het geld gaat. Kuipers heeft ook wel door dat ie moet gaan spelen, anders belandt ie in de eerste divisie en is zijn carriere over.

Huren mag ook, maar hij zal wel niet komen. Wij vinden dat we een goede linksback nodig hebben maar Steijn heeft er 2 (Meijers/Supusepa) en eventueel nog Beugelsdijk die redelijk voldoen voor het huidige elftal. Er zal dus wel niemand komen voor die positie...
0
Zaterdag 5 januari 2013 om 12:19 uur

fcthehague

Prutser 070 schreef:

Klinkt ook wel heel leuk, maar mensen die dit shouten moeten is begrijpen dat spelers hier zelf natuurlijk helemaal niet zo happig op zijn. Waarom zouden ze zo graag bij ons tekenen dat ze voor een prestatiecontract kiezen. Kuipers verdient goed bij Twente en zal heus wel een club vinden die hem meer kan bieden dan een prestatiecontract.
En dat geld ook voor kolk. Wat ik al meerdere keren heb aangegeven is dat die nog een klapper slaan en dan ben je bij ADO aan het verkeerde adres. Die gaat dus gewoon een jaartje of twee cashen in het buitenland.
0
Zaterdag 5 januari 2013 om 12:14 uur

fcthehague

DaveDH schreef:

Dat hou je toch, zeker als je in de vijver waar DH in zit moet vissen, dan moet je het echt hebben van een mzzltje zoals Toornstra, Meijers, Holla... Zelfs bij de clubs boven ons gaat het regelmatig fout... is inherent aan het voetbal denk ik
Dat klopt, maar spelers waar veel geld voor is betaald zijn helaas de miskopen. Vind ik toch echt een grote fout van steijn. Poepon had je van kunnen weten dat die het niet goed zou doen in den haag. Het zelfde geld voor horvath, want die deed het bij NAC ook niet zo goed meer. Vond ik csaba horvath toch een betere CV.
0
Zaterdag 5 januari 2013 om 11:03 uur

Advertentie

DaveDH

BLEISWIJK-1 schreef:

Kolk loopt 1 op 4. Er is geen speler in de selectie die betere cijfers kan overleggen. Als je Elbers kan verhuren en Kolk laat het bij ons zien dan doe je gewoon goede zaken.

Ik snap de negatieve benadering ook niet zo. Elke plek hoger op de ranglijst zorgt voor circa 60.000 euro extra inkomsten. Het lijkt me dan ook een prima deal als Kolk voor een laag salaris bij ons komt voetballen.



Liep Poepon ook en kijk nu eens, ik snap echt niet waarom DH geld uitgeeft aan een waardeloze gast als Kolk....
0
Zaterdag 5 januari 2013 om 09:41 uur

BLEISWIJK-1

ADODENHAAG schreef:

Tano wat verdient hij, 30.000 per jaar? Heb je niks aan om te verhuren man. Elbers en Mulders verdienen ook niet meer dan 80.000 per jaar. Weet niet waarvoor Kolk gaat spelen..
Wat ik begrepen heb gaat Kolk een half jaar voor een `heel` laag salaris spelen. Hij kan dan voor volgend seizoen een volwaardig salaris verdienen.

Ik denk dat het salaris van Mulders dan volstaat. Mulders is ook de enige speler die we misschien gaan verhuren. Tano raak je aan de straatstenen niet kwijt. En voor Elbers gaat een beetje hetzelfde op. Er is in de jupiler League gewoon geen geld.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 20:44 uur

marcellino

DHFC070 schreef:

Ze hebben een transfer nodig om in de zwarte cijfers te komen? Verassend..... not!

Wat ik dan wel vreemd vind is dat ze toch bijvoorbeeld een Kolk willen halen voor dit jaar waarom in godsnaam? Zorg gvd eerst eens dat je in de zwarte cijfers blijft en een beetje een EV weet op te bouwen. Maar nee we moeten een spits de tweede seizoenshelft waarom? Om 11e te worden inplaats van 12e.
kijk dit ben ik met je eens.
met kolk ga je echt niet drie plaatsen beter eindigen dus weg gegooid geld(al zal hij niet veel kosten)
maar goed zitten met horvarth in ons mag het zit ons ook niet mee
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 20:43 uur

BLEISWIJK-1

Er is nergens geld voor. Eerst moeten er spelers verhuurd worden (Tano, Elbers of Mulders) voordat Kolk vastgelegd wordt. Laat staan andere spelers. Dat haal je uit het tv-interview op RTV West.

Driebergen: `Eerst spelers weg, dan pas halen`
04-01-2013 | 183

DEN HAAG – ADO-directeur Cees Driebergen heeft op de nieuwjaarsreceptie van zijn club nogmaals laten weten dat er eerst spelers moeten vertrekken, voordat er nieuwe gepresenteerd kunnen worden.

`We moeten eerst spelers kwijt zien te raken en dan pas kunnen wij weer investeren`, liet Driebergen desgevraagd weten. ADO-trainer Steijn laat al weken weten versterkingen te willen, maar dat lijkt vooralsnog niet te gebeuren. `Hij mag dat zeggen en moet dat ook vooral blijven doen`, antwoordde de algemeen directeur nuchter.

De transfer van Santi Kolk naar ADO Den Haag moet zodoende nog wachten. De speler en club hebben wel al met elkaar gesproken, maar zijn nog niet tot een akkoord gekomen.

Verder liet de algemeen directeur weten dat het sportief goed gaat met de club, maar dat het financieel beter kan. `Wij hebben dit kalenderjaar een transfer nodig om in de zwarte cijfers te komen`, aldus Driebergen.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 20:30 uur

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Aan die Horvath hebben we dan ook helemaal niks gehad. In de categorie minst waardevolle aankoop van de laatste jaren staat hij zelfs boven Poepon.

En het is Ruud Swinkels en Robert Zwinkels. Lekker voor de verwarring!
Bij die Horvath moeten we blijkbaar de gifbeker helemaal leegdrinken.

Zonde van het geld. Hebben wij weer.

Hoop ook op Nijland die versterkingen uit het Oostblok leggen ons slechts windeieren.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 19:12 uur

Nu online

Steef070, yesyes, derput, Franky, Tante Wil en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23