Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO houdt euro`s ook in winterstop op zak


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 december 2018

ADO heeft dit seizoen nog geen cent aan een transfersom gespendeerd en dat blijft voorlopig zo.

 

De financiële situatie bij de club staat niet toe dat er even lekker kan worden geschopt, blijkt uit de woorden van Fons Groenendijk.

 

,,We hebben nog steeds geen enkele euro uitgegeven aan een speler. Kunnen ook nog steeds geen speler kopen zoals veel andere clubs wel. Ik ben op de hoogte van die situatie, dat is geen probleem. We blijven het dan ook doen met de huidige groep en er hoeft dus geen speler bij in de winterstop'', zei de trainer tegen de NOS. 

 

Groenendijk hoopt wel dat Nasser El Khayati in de komende transferwindow niet wordt weggekocht. ,,Hij is belangrijk voor ons. Dat zie je ook tegen Willem II weer. Ik kijk er heel graag naar. Ik hoop dat hij nog lang bij ons blijft.''

 

Bij ADO is het volgens Groenendijk verder ,,keihard werken voor ieder punt''. ,,Er werd na de zevende plek vorig seizoen veel verwacht van ons in Den Haag, maar dat is niet helemaal reëel. Deze ploeg loopt echt niet over van de kwaliteit. Wij moeten gewoon in de middenmoot spelen en alles wat meer is, is meegenomen.''

Reacties

rd..

Nou Petje, mijn hobby zou het niet zijn. Tekorten aanvullen. UVS zal echt wel denken: met onze man aan het hoofd zou dat niet gebeuren. En die Manders die factureert vrolijk door. Ik vraag mij af hoe lang dat goed blijft gaan.
Maandag 17 december 2018 om 10:06 uur

Petje

Waar hebben we dat United Vansen dan voor? Ik hoor die Wang nog zeggen “Europees voetbal, tweede ring op het stadion, bla bla..”
Nu blijkt gewoon dat de chinezen hooguit de tekorten aanvullen maar geen structurele middelen geven om de selectie op hoger peil te krijgen. En aangezien ADO te weinig inkomsten uit de regio genereert zal het middenmoter blijven. Leuk om fan van te zijn uit hartstocht, maar niet vanwege het mooie voetbal laat staan enig succes. Tsja..
Zondag 16 december 2018 om 22:29 uur

pitbull

En als Abdenasser el Khayati vertrekt Mahi proberen?
Zondag 16 december 2018 om 19:56 uur

tim jonk

Zo`n 2.5 miljoen ontvangen voor 2 spelers geen euro uitgegeven en blij zijn dat je maar ruim 3 miljoen verlies wordt geleden, Is te belachelijk voor woorden, dan zitten er toch een aantal kneuzen in het bestuur. of hebben ze elke dag een feestje? Verder zitten wij met een zeer matige selectie en een trainer die het allemaal wel best vind, Dat wordt 3x niks dit de komende seizoenen.
Zondag 16 december 2018 om 19:49 uur

pitbull

Wat keept die gozer al meerdere wedstrijden echt goed man.
Zondag 16 december 2018 om 19:40 uur

pitbull

Misschien de keeper van Emmen ?
Zondag 16 december 2018 om 19:39 uur

adotiel

Blijft toch wel erg jammer en zonde dat tegen de laatste 3 clubs in n.b. 3 thuiswedstrijden onnodig 7 punten zijn gemorst. Dat achtervolgt je eigenlijk de hele competitie.
Zondag 16 december 2018 om 15:39 uur

gerard

Spitsen die niet scoren Necid en Valkenburg. te veel versterkingen in de breedte Kuipers,Kuipers ,Malone en Goosens. Een speler die het niveau niet aan kan Gorter. 7 spelers die niets wezenlijk toevoegen aan de selectie van 23 man die Groenendijk heeft gebruikt.
Zondag 16 december 2018 om 14:13 uur

Hoffmani

Fons ik geef je helemaal gelijk...... top 9 alleen met vechtlust en btje geluk.....want met dik matriaal en budget ben je zeker NIET verplicht om de top 9 te halen....financieel gezond worden en op eigen benen staan vind ik veel belangrijk, dan op je nou 8ste of 13de wordt....
Zondag 16 december 2018 om 07:09 uur

VAKKIE-l

Den Haag moet gewoon in het linker rijtje kunnen spelen met dit materiaal! Top 9 ben je verplicht gezien je begroting en spelersbugdget!!
Zaterdag 15 december 2018 om 21:59 uur

Nees

Met hard werken kun je een heel eind komen. Dat is juist het probleem geweest in veel wedstrijden. Knokken voor iedere meter mis ik. Als ze dat doen en ze verliezen een wedstrijd of spelen gelijk hoor je veel minder negativiteit.
Zaterdag 15 december 2018 om 20:16 uur

AussieAdo

realiteit is weer eens afwezig.
jammer
Zaterdag 15 december 2018 om 19:38 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -