ADO komt los tegen Heracles

19 november 2017 9 reacties

ADO Den Haag heeft Heracles Almelo thuis met 4-1 verslagen.

Beide team legden een vermakelijke wedstrijd op de mat waarin de ploeg van Fons Groenendijk uiteindelijk aan het langste eind trok.

ADO toonde veerkracht. De groengele formatie kwam maar matig uit de startblokken en moest al snel een tegendoelpunt incasseren.

Naar mate het duel vorderde, kwam ADO beter in de wedstrijd. Het resulteerde in de verdiende gelijkmaker in de 33e minuut. Melvyn Lorenzen scoorde uit een scrimmage.

ADO zette de goede lijn ook door in de tweede helft. Al had ook Heracles kansen om op voorsprong te komen.

De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Nasser El-Khayati. De middenvelder scoorde met een geslepen schot die langs zijn tegenstanders het doel in rolde. De keeper van Heracles stond er bij en keer er (lang) naar.

Het doelpunt leek op El Khayati’s goal tegen Sparta. Al was deze treffer nog opmerkelijker.

Na de 2-1 hing de 3-1 in de lucht. Het was Bjorn Johnsen die de wedstrijd besliste.  Vlak voor tijd maakte invaller Elson Hooi er 4-1 van.