Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit in Twente


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 december 2012 5 reacties
ADO Den Haag is zijn ongeslagen cultstatus kwijt. De ploeg van Maurice Steijn verloor in het Oosten van het land met 2-0 van FC Twente.

De Residentieclub bood de eerste helft nog voldoende weerstand en hield de 0-0 op het scorebord.

Na rust moest ADO wel snel capituleren. Tjaronn Chery luidde dit in doordat hij een roder kaart pakte na een grove overtreding.

Tadic scoorde de openingstreffer tegen het Haagse tiental. Oude bekende Dmitri Bulykin besliste vlak voor tijd de wedstrijd.

Reacties

TillValhall

@RE

Je bent toch ook een lul als je dat in een interview wereldkundig gaat maken? Weggooier... Ik begin me ok steeds meer aan `em te ergeren eigenlijk. Ook op het veld, is totaal niet met het team bezig. Het is ADO en Chery, 10 en 1. Een tijdje met de Beloften meedoen maar... Even weer je plaats -deel uit maken van een team- leren kennen. Steijn moeten ze lozen. Onder hem gaat het niet meer worden dan dit. Maar er zal wel weer geen geld zijn om een goede trainer te halen. Een Ronald Koeman, een Ruud Gullit, een Dick Advocaat, een Henk ten Cate zullen nooit naar ADO komen. Alhoewel die laatste wel vrij is! Lijkt me ook zeker wat, hij heeft veel ervaring en kennis van zaken. Gullit heeft andere dingen aan z`n hoofd en is denk ik ook wel een beetje uitgerangeerd.
Zondag 2 december 2012 om 21:00 uur

R.E.

Chery is in potentie een aardige voetballer, maar slim is hij bepaald niet! Steijn trouwens ook (weer) niet, want met zijn interviews voor de wedstrijd ("Ik zou graag terug willen naar Twente" gaf Chery al aan dat de kans groot was dat hij zichzelf deze wedstrijd niet onder controle zou kunnen houden.
Zondag 2 december 2012 om 20:27 uur

TillValhall

Op zich met je eens Tsja. Maar die constructie van Vicento met Beugelsdijk zou ik juist andersom doen. Beugelsdijk heeft namelijk helemaal niet de voetballende kwaliteiten om als 2de spits te fungeren. Met zijn lengte zou hij wél voor gevaar kunnen zorgen. Maar dan moet `ie wel een voorzet ala Wesley tot zijn beschikking hebben! Wat Steijn moet doen is gewoon Tano eens een kans gaan geven en als dat kan Mendes terughalen in de winterstop. Kijken hoe dat uit gaat pakken. Als dat niet werkt kun je desnoods alles door het midden blijven doen. Je wordt daarmee voorspelbaar en dus kwetsbaar, maar dat is dan gewoon niet anders. Wormgoor moet er ook uit, wat erger ik me aan die gozer zeg. Staat alleen maar hout te hakken, en niet eens effectief... Ik heb gewoon een natuurlijke afkeer van verdedigers die niet kunnen voetballen. Ga nou eens VOETBALLEN. Ik wil al dat gehak en geprak niet! Zo`n Gouweleeuw, die kan het dan weer wél. Net als Peters. Je moet mensen hebben die druk naar voren hebben, wat met een bal kunnen. Maar wat zie je zodra Wormgoor of Beugelsdijk in balbezit zijn?? Zo traag als een tractor geen inzicht hebben, de bal zogenaamd nergens kwijt kunnen. Wat een geklootzak Ik heb liever Horváth erin naast Omeruo. Dan heb je tenminste nog wát voetballend vermogen erin. Nu is het gewoon om te huilen. Met een betere verdediging -die dus ook voetballend het nodige brengt- sta je de rest van het seizoen constant 5de en geen 8ste. Dus Maurice, haal al die slashers er eens uit! En Supusepa gewoon weer in de basis, dan kan Meijers naar zijn meest natuurlijke positie ergens aan de linkerkant/links centraal op het middenveld. Het is toch doodzonde om zo`n jongen achterin te zetten waar hij niet goed uit de verf komt? Zet Supa daar gewoon neer, ook een goede voetballer. Ik weet zeker dat dat prima gaat werken dan met die twee.
Zondag 2 december 2012 om 17:35 uur

Tja

Wellicht trekt Maurice er de les uit, dat de rem op de ploeg Chery , Jansen en Poepon vormen. Gedurfde wissels (we gaan vooruit) Supusepa als links back met een doorgeschoven Meijers leverde veel meer gevaar op.
Met Malone de volgende keer als rechtsback kan Omeru centraal spelen.
Ga eens 4-4-2 spelen met Beugelsdijk als2e en Vicento als diepe spits.
Poepon, Jansen, Chery, van Duinen zijn hopeloos uit vorm, laat die vertrouwen tanken bij de reserves.
Maar dit keer kan je Maurice niet heel veel verwijten, Twente heeft meer individuele kwaliteit, maar tegen een domme rode kaart in de 49e minuut kan geen enkele coach op, dan is het over en uit, met een compliment aan de ploeg dat de schade beperkt bleef.
Zondag 2 december 2012 om 17:18 uur

robveldmate

Ik neem aan dat Poepon nu echt eindelijk een keer de bank op gaat? Dit kan tocht echttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt niet meer.
Zondag 2 december 2012 om 14:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24