Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO pakt punt bij Roda


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 december 2009 16 reacties

ADO en Haag heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Roda JC. De ploeg van trainer Raymond Attveld speelde met 1-1 gelijk tegen de Limburgers.

 

De Haagse club wordt nog steeds geteisterd door blessures en schorsingen. In de tweede helft kon belofte Jens Toornstra zijn debuut maken. Toornstra viel in voor Yuri Cornelisse toen het 1-0 voor Roda stond.

 

Soltani zorgde voor de gelijkmaker in het matige duel. Een gelijkmaker die na negentig minuten werd omgezet tot een punt.

Reacties

youri

eh soltani is en goede voetballer maar wil ondertussen wel weg. dat gelijkspel was netjes in kerkrade win je niet zomaar 

Woensdag 9 december 2009 om 17:02 uur

Der Rudy

@Hans; jij bent kennelijk wel een kenner. Al die anderen niet?

 

Om structureel beter te kunnen presteren heb je meer geld nodig is en dat is er niet. Dat is iedereen bekend. Maar dat neemt niet weg dat de AW en RA met de huidige selectie aan het rommelen zijn. Wat de TD allemaal roept en wat de trainer allemaal doet kan niet door de beugel en dat heeft niets met geld te maken. Dat heeft met hun karakters te maken. Ben bang dat die karakters niet zullen veranderen en dat het om de zoveel tijd feest is met de lui.

 

En dat van die RVC; op papier heb je gelijk. Volgens mij is de praktijk dat de RVC toezicht houdt en dat de directie samen met MvdK (financien) het beleid maakt.

Maandag 7 december 2009 om 16:53 uur

buidel

 

Wat zijn we weer positief.................................

Maandag 7 december 2009 om 08:13 uur

Hans

@AD, Wetzel en al die andere kenners:

Bij ADO is het zo dat de TD, de trainers, de directeur enz. geen eigen beleid mogen voeren. Zij moeten UITVOEREN wat de RvC heeft vastgesteld wat uitgevoerd moet worden. De amateur en beginneling Jagersma mag dus de gekste dingen uitkramen ("linkerrijtje, tweede ring, hogere begroting, onze fantastische supporters" en ga zo maar door) en de professsionals met jarenlange ervaring moeten alles met de mantel der liefde bedekken, anders krijgen ze de hele shoutbox over zich heen.

Als jullie niet helemaal blind zijn kan je weten dat er geen dubbeltje is geinvesteerd in spelers door deze RvC, alleen schulden die door het vorige bestuur zijn gemaakt worden gesaneerd.

Zonder ECHTE financiele injectie zal het huilen blijven. 

Daar is geen professional voor verantwoordelijk.

Maandag 7 december 2009 om 01:39 uur

roda JC - ADO DENHAAG 1-1

mooi dat er toch nog 75 supporters naar kerkrade af gereist zijn om achter hun club te staan...

het uitvak tegen AZ moet gewoon zijn uit verkocht het is de laatste uitwedstrijd dus gewoon kaartje kopen en mee gaan je kan met de auto of met de bus

Maandag 7 december 2009 om 00:33 uur

AD

@ heer wetzel
Helaas met je eens. Een trainer is direct verantwoordelijk voor de opstelling en de resultaten op het veld. Mocht ADO degraderen, waar ik niet op hoop en waar ik niet vanuit ga, dan zal Atteveld zeer waarschijnlijk als verantwoordelijke de club verlaten. Oorzaak Wetzel zal blijven. Wetzel is slim geweest door een trainerswissel door te voeren.

 

Wetzel is overigens echt verantwoordelijk. Hij regelt de samenstelling van de spelersgroep. Atteveld is door Wetzel voor de groep gezet, terwijl bekend is dat Atteveld een heethoofd is. Onze enige versterking dit seizoen is er ook door Wetzel bijgehaald, Ricky van den Bergh. Ricky van den Bergh en Atteveld zijn beide heethoofden, dit had Wetzel kunnen weten. Daarnaast is het belachelijk dat Ricky niet eens mag spelen van Wetzel. Haal je versterking, geef je hem geen vertrouwen en mag hij niet spelen.


L.Pique maakt flink vorderingen, helaas is hij gehuurd van Feyenoord. Als hij echt doorbreekt zien we hem niet meer terug.

Ik denk overigens niet dat ADO gaat winnen van Heracles en AZ. Heracles speelde vandaag een goede partije en AZ zal onder Hagenees Advocaat ook scoren. Ook speelt AZ thuis, veel spelers willen graag laten zien wat ze waard zijn vlak voor de winterstop. 

Zondag 6 december 2009 om 23:47 uur

heer wetzel

na 1,5 jaar is het overduidelijk dat het tijdperk wetzel weinig goeds heeft gebracht. Als trainer speelde zijn ploeg onherkenbaar en viel hij vooral op met tactische dwalingen met als meest concrete voorbeelden de wedstrijden tegen psv en feij uit. Als t.d maakt hij het nog veel bonter, een falend selectiebeleid en een onevenwichtige selectie zijn een gevolg van zijn beleid. Hij ligt voortdurend overhoop met zijn trainer, spreekt hem in het openbaar tegen.(hoezo 1 clubmening uitspreken?) en zorgt voor veel onrust door steeds de media te zoeken en zo negatieve publiciteit te genereren. (kwestie v.d bergh / spreekkoren) Af en toe dropt hij iets in de media om de aandacht af te leiden van de sportieve prestaties(naamgever stadion/schrappen 2e elftal) de man doet maar wat, profileert zich liever op feestjes dan dat je hem bij bv. een jupilerleague wedstrijd ziet. Hij beschikt niet over een netwerk en kan geen spelers met zijn uitstraling overhalen om voor ado te kiezen. Ook in de kwestie Soltani maakt hij er een rommeltje van,terwijl zijn standpunt was/is om hem te behouden maakt hij er een moddergevecht van waar de club de dupe van is. Ook het verhuren van 2 centrumspitsen is een regelrechte dwaling waardoor een vervanger van Milic niet voorhanden is. Ondanks onze t.d zijn er gelukkig nog wel wat lichtpuntjes, met name de potentie van enkele jonge spelers geeft hoop. Lorenzo Pique heeft zich b.v duidelijk verbeterd ten opzichte van het begin v.h seizoen.

Hopelijk een 3 punter komende zondag  dat komt de rust wel ten goede.   

Zondag 6 december 2009 om 14:09 uur

Roodgroen

In roodgroen nog ongeslagen dit seizoen:

VVV - ADO 2-2

Vitesse - ADO 1-3

RKC - ADO 0-2

Roda JC - ADO 1-1

8 punten uit 4 wedstrijden!

Zondag 6 december 2009 om 12:09 uur

richie

sjesus wat was die verhoek slecht zeg!

 

hoe kan je z'n kans nu zo blind de tribune in jagen... pfff kies gewoon die verre linkerhoek geplaatst!!!!

 

heb hem wel eens het voordeel van de twijfel gegeven maar na gisteren waar hij echt niets kon (zelf ballen normaal aannemen...) nee, dan maar eens vicento aan de zijkant proberen of die hulst of die gast die van westlandia komt ignacio ofzoiets, kan die het niet beter?!

Zaterdag 5 december 2009 om 23:53 uur

gast

wat ben ik blij dat ik nog tijden heb meegemaakt met REMCO BOERE EN RONNIE DE ROODE EN NATUURLIJK RENE STAM jammer voor de jeugd maar het is nu helemaal niks meer geen sfeer geen supporters amsterdamse trainer met een tropische verrassing als ajatollah zou me bijna gaan schamen op mijn eens zo trotse den haag bijv.26 bussen naar LENS vind het nog rotste voor onze jeugd die dit nooit meer mee zullen maken waarschijnlijker haaglandia - ado den haag maar ja als WEZEL maar happy is.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaterdag 5 december 2009 om 18:23 uur

Bollie74

Wat een slechte eerste helft en gelukkig een betere 2e. Toornstra viel zeker uitstekend in. Alleen jammer dat we weer zonder rechtsbuiten speelden. Wanneer kunnen we nu eens gaan genieten van Verhoek. Die jongen kan echt niets. Dan zo'n open schietkans en die bal zijn ze nog steeds aan het zoeken in Kerkrade. Volgende week gewoon vd Bergh erin. Wetzel hef die schorsing op en gewoon op rechts beginnen met Hulst

Zaterdag 5 december 2009 om 15:51 uur

peet

Toornstra is mij uistekend bevallen, evenals Hulst tegen Feijenoord,

Deze twee moeten in de basis beginnen tegen Heracles.Vicento is nog te licht voor een basis plaats.Ik hoop in de winterstop op een nieuwe eredivisie waardige spits. Carraciolo terug halen of calabro halen misschien in te ruilen voor v.d Bergh want dat komt toch niet meer goed

Zaterdag 5 december 2009 om 14:25 uur

ADODENHAAG

Soltani heeft zelf ook gezegd terug te willen. Het is gewoon een drama, en mn oma had die goal ook gemaakt.

Pascal is verschrikkelijk, en Vicento en Milic kunnen t toch niet echt maken in de spits. Verhoek vond ik prima.

Achterin stond het verder prima, met name het centrale duo. De eerste goal, daar ging absoluut een overtreding aan voor af. Maarja. voorin hadden ze er wel 3 moeten maken, heel jammer. Ook complimenten voor Toornstra.

Zaterdag 5 december 2009 om 10:42 uur

Der Rudy

Tussen al die ellende toch nog een lichtpuntje .... Jens Torenstraat.

Hoera, afkomstig uit de regio, geen transferkosten en gewoon lekker onbelemmerd voetballen. Na zijn komst in het veld gingen we weer wat voetballen. Op de helft van de tegenstander zelfs.

 

Tja, Vincento of hoe heet die jonge gast komt duidelijk te kort. Letterlijk en figuurlijk. Steekt ie z'n grote teen uit pak je nog 3 punten ook! Over Pipi Langkous zullen we het maar niet hebben. Die gast denkt dat hij kan voetballen en zo gedraagt hij zich in het veld. Beste Pascal, dit wordt jouw laatste seizoen bij ADH.

 

Soltani mag voor mij blijven. Maar dan wel voor een salaris dat we kunnen betalen.

 

Volgende week dan maar thuis tegen FC Almelo. Altijd lastig. 

Zaterdag 5 december 2009 om 08:20 uur

Aad de Mos

soltani scoort wel maar mag van mij lekker oprotten naar frankrijk,waardeloze voetballer,opzouten met die gast, en gelijk boschaart mee nemen met ze popie jopie staartje,wat een kwal,en nu Atteveld de jeugd er in ,Toornstra, santie Hulst, Achterberg,met deze jongens, en aangevuld met natuurlijk ,Buis,Immers,v d berg,

Zaterdag 5 december 2009 om 00:51 uur

gfgh

soltani waar jullie haat op hebben  scoort weer en is  topscorer van ons

Vrijdag 4 december 2009 om 23:30 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23