Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO test zoon Eric Gerets


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 juli 2008 12 reacties
Johan Gerets, de zoon van Eric Gerets, is op proef bij ADO Den Haag. De centrale verdediger zal aankomend weekend ook tijdens de oefenwedstrijd van de partij zijn.

De 26-jarige centrale verdediger kwam afgelopen seizoen uit voor het Belgische Dender. Daarvoor kwam hij drie jaar uit voor MVV. Hij speelde 38 wedstrijden voor de Limburgers.

Gerets krijgt deze week de kans om zich te bewijzen bij de Haagse selectie. Aanstaande zaterdag speelt hij ook mee tegen HVV Laakkwartier, de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen voor de residentieclub. Naast de Belg heeft ADO Den Haag ook RBC-doelman Rodney Ubbergen op proef.

Reacties

vincen

2001/02 MVV 17 1 Eerste divisie
2002/03 MVV 13 0 Eerste divisie
2003/04 MVV 8 1 Eerste divisie
2007/08 FCV Dender EH 21 0 Belgie
Totalen: 59 2
Zondag 13 juli 2008 om 21:47 uur

meric

maak mij niet uit zolang maar meric speelt!
Donderdag 10 juli 2008 om 22:50 uur

ADOsexual

@Kojak1

die is idd gedisciplineerder, beheerster en meer in het belang van het hele elftal gaan spelen. Persoonlijk vind ik dat `ie niet echt een meerwaarde heeft moet ik zeggen. Plus hij komt uit de dure stal van Jansen....Het is ook niet echt uidelijk wat hij nou precies is: een back, een controlerende middenvelder, een half voor in een sluitend/permanent 3-lineair systeem (zoals 4-3-3, 3-3-4 e.d.) of een linksbuiten [met die rushes af en toe van `em]. Ik denk in een systeem, 3-5-2 is mijn optiek en ik vind hem geen type dat daarin goed zou renderen. maargoed, ieder heeft ook vooral recht op het ventileren van diens eigen mening natuurlijk. Daar is een forum voor, om visies uit te wisselen.

 

 

Donderdag 10 juli 2008 om 22:42 uur

kojak1

ik mis nu toch hier pascal bosschaart,die de tweede competitie helft de uitblinker was.
Donderdag 10 juli 2008 om 22:26 uur

ADOsexual

En nog wat, Kum heeft het gewoon niet, en zal het ook nooit hebben. als je alleen al naar hem blaast valt `ie om. Een centrale verdediger moet gewoon z`n kilo`s in orde hebben en hij heeft dat postuur gewoon niet. ja als je hem volspuit met steroïden en hem 5x per week anderhalf uur aan de gewichten laat hangen, dan wordt het misschien nog wat, maar op dit moment wil ik hem echt niet centraal hebben. hooguit misschien als back of zo, ergens aan de zijkant, maar niet op zo`n belangrijke positie als centraal achterin. Mocht Janmaat wegvallen dan is hij idd de enige gegadige voor de rechtsbackpositie want El Moussaoui vind ik nóg slechter.
Teixeira is DRAMATISCH, heb het altijd al een... hoe zeg ik het netjes.. geen overtuigende voetballer gevonden. Ik snap echt niet waarom hij niet weggesaneerd wordt. Uiteraard sta ik achter m`n club, maar ik blijf wel objectief over de spelers. En met deze selectie ga je het gewoon NIET redden in de Eredivisie. Teveel spelers die gewoon niet goed genoeg zijn en teveel foute beslissingen die zijn genomen omtrent het afstotingsbeleid, punt uit. Naar mijn bescheiden mening acht ik mijn opstelling het sterkste, puur omdat het de beste spelers zijn -vind ik-.
Donderdag 10 juli 2008 om 21:37 uur

ADOsexual

@ Aadche, ben het met je eens dat de selectie smal is, hadden ze Rijaard, Coster en Knijnenburg niet moeten laten gaan! Al was het alleen maar voor de breedte. Alhoewel ik die alledrie basiswaardige jongens vond. En bovendien erg jammer dat Blonk nooit een kans heeft gekregen.

 

Uitgaande van wat we nu in huis hebben mijn opstelling.

 

                           Zwinkels

 

 

                                               

      Janmaat          Kahya*             Piqué

                         
Verhoek  Knopper Rankovic Cornelisse  Fernandez

                     Meric          Hulst

* als hem een contract wordt aangeboden dan heb ik liever Gerets op die plek, want dat is zijn meest natuurlijke positie. Kahya is meer een controlerende middenvelder en voor die positie hebben we al 2 a 3 man (voor de mensen die vinden dat Ranko daar goed staat, ik vind het meer een midmid)

Mijn favoriete systeem is 3-5-2 (omdat het heel moeilijk te verdedigen is en je altijd sowieso minimaal één man meer hebt op het middenveld) maar het kan alleen gehanteerd worden als je verdediging top is. vooral de Ausputzer moet ballen hebben want hij MOET zijn defensie naar voren durven sturen (ik speel tactisch vooruitverdedigend op buitenspelval, in een halve cirkel met 3 man zeg maar) Ik voel zeker wat voor een linie Janmaat-Gerets-Piqué. De Ausputzer is trouwens ook mijn aanvoerder omdat hij degene is die het meeste overzicht heeft. 4-4-2 vind ik waanzinnig, überhaupt alle systemen met 4 verdedigers, vink zo`n pis-in-je-broek loopgravenvoetbal. Je mag NOOIT er van uitgaan dat je met 4 man 1 tegen 1 komt te spelen voor je eigen 16. Je moet VOORUIT durven verdedigen (buitenspelval). Daar heb je venten met stalen zenuwen voor nodig die dat maar durven. Pas als het naar de omstandigheden nodig is moet je uiteraard fysiek op kunnen treden. Daarom hoor je mij altijd over zware verdedigers die lengte en gewicht hebben, er was maar een vent die écht opruimend vermogen had en dat was Rijaard...... Dat is een laatste man bij uitstek. hij had alles: overzicht met de bal aan de voet, straalde rust uit, kon voetballen/opbouwen, en hij won alle duels. Hij zag er ook gevaarlijk uit en niemand durfde het met hem aan omdat je weet dat je dat gewoon verliest (de vent is lichamelijk gewoon superieur aan alles wat er in Nederlandse voorhoedes rondloopt). Ik blijf het zeggen: zijn vertrek is een aderlating. Maargoed, niemand is eeuwig natuurlijk. Laten we even kijken wat Gerets jr kan. Met Janmaat en Piqué naast hem zou hij ook hele goede medeverdedigers om zich heen hebben hé, en het is een hele linie waar het om te doen is. Voetbal is een teamsport.

Donderdag 10 juli 2008 om 21:30 uur

aadche

     @adosexual                                                                       verhoek                       meric                               vd haar
                                

          bossschaart       knopper     schwiebbe
                               

  pique                kum   rankovic              ?????

                            zwinkels

Is dus nu, qua eredivisie waardige spelers een zeer smalle selectie. Er moet in de verdediging 1 a 2 bij. Want daar is het nu een probleem en zonder janmaat helemaal. Wordt vechtvoetbal, veel kaarten etc Met die Gerets weet je het ook niet..  
Donderdag 10 juli 2008 om 20:35 uur

ADOsexual

Nu Arthur er over begint. Laten we een discussie starten: Wie vinden we dat er weg moet, en wie moet blijven?

Ik ben voor het opbouwen van een nieuwe ploeg, met als kern; Verhoek, Fernandez, Meric, Rankovic, Schwiebbe, Janmaat, Piqué en Zwinkels. Knopper en Cornelisse mogen van mij wel blijven eigenlijk. Hebben toch wel een meerwaarde. Goeie spelers en hebben ervaring. Ben ook zeer benieuwd over hoe Gerets jr zich zal houden. Allicht een versterking!
De rest van de selectie zegt me niks... Daar ga je het niet mee redden in de Eredivisie.
Donderdag 10 juli 2008 om 18:10 uur

67

WAAR BLIJVEN DIE SPELERS EN DIE DIRECTEUR NOU DAN   IK VIND MAAR DAT T STIL BLIJF BIJ ONZE FC

Donderdag 10 juli 2008 om 16:35 uur

arthur

als wetzel in hemelsnaam maar niet dezelfde fout gaat maken als eerder adelaar en vloet: tig spelers op proef de hele voorbereiding (en daarna!) door waardoor je véél te laat tot een goed en ingespeeld basisteam komt!

rot op met al die proefspelers!

geloof in en werk met de groep die je hebt!

alleen echte versterkingen zijn welkom, niet allemaal twijfelgevallen die zich bij andere clubs al niet hebben bewezen!
hoe moeilijk kan het zijn?
je basis is de ploeg die de playoffs heeft gewonnen,
aangevuld met 3 betere spelers, en als je die niet kunt vinden laat je de hele basisploeg eerst maar ff staan.

Donderdag 10 juli 2008 om 16:02 uur

ADOsexual

Kan `ie `z`n vader ook niet meteen meenemen?? Dat is een goeie en heeft een CV!!!

http://www.fcvdendereh.be/page/59/Johan_Gerets/ 

De statistieken van junior zien er goed uit, niet? Fysiek ziet `ie er degelijk uit. Deze jongen kan wat. Sinds Heessen geen fatsoenlijke centrale verdediger meer gezien dus hopelijk is dit de tank die we achterin al jaren missen.

Donderdag 10 juli 2008 om 09:59 uur

jk

Als hij net zoveel pit hebt als zijn pa,dan is hij welkom!!!
Donderdag 10 juli 2008 om 08:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24